Smalls Kattenvoer Review

smalls kattenvoer review functie

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De All About Cats-standaard – Beoordeling van kleintjes over wat belangrijk is

We hebben Smalls geanalyseerd en beoordeeld volgens de All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Wil je Smalls proberen? Voer couponcode ALLABOUTCATS in bij het afrekenen om nog eens 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling – dat is een totaal van 30% korting.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 9/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

Algemene score: 8/10

Wij geven Smalls vers kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B-cijfer.

Naast het beoordelen van Smalls volgens de All About Cats Standard, hebben we onze hands-on ervaring met dit merk gedeeld op basis van meerdere bestellingen gedurende meerdere jaren. Ons team heeft Smalls talloze keren geprobeerd sinds de lancering van het merk in 2017, waarbij meerdere recensenten en meerdere katten hun indrukken van het product gaven.

Lees verder om erachter te komen wat we vinden van het bestelproces, hoe onze testkatten reageerden, hoe gemakkelijk het is om te annuleren en meer.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Smalls

Smalls is in 2017 opgericht door twee New Yorkse ondernemers en biedt kattenvoer van menselijke kwaliteit in verse (zelfgemaakte stijl) en gevriesdroogde variëteiten die naar uw deur worden verzonden volgens aangepaste maaltijdplannen.

In plaats van in hun winkel te winkelen voor het recept dat u leuk vindt, vult u een vragenlijst over uw kat in om suggesties voor aangepaste maaltijdplannen te ontvangen en uw abonnement te starten. Elke maand worden de recepten in uw maaltijdplan ijskoud naar uw deur verzonden.

Hoewel er veel leuks is aan het idee van aangepaste maaltijdplannen voor kattenvoer, eersteklas ingrediënten en voedsel dat de behoeften van uw kat als carnivoor respecteert, zal het abonnementsmodel van Smalls niet voor iedereen zijn.

In deze review bespreken we de details om u te helpen beslissen of dit merk de juiste keuze is voor u en uw kat.

Inkoop en productie

Smalls kattenvoer is ontwikkeld met de begeleiding van huisdiervoedingsconsulent Dr. Susan Lauten, Ph.D.  Of u nu kiest voor verse of gevriesdroogde rauwe recepten, ze zijn allemaal qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd volgens de AAFCO-richtlijnen.

Alle recepten van Smalls zijn van menselijke kwaliteit, wat betekent dat ze zijn gemaakt in een menselijke voedselfaciliteit van USDA-gecertificeerde ingrediënten die geschikt zijn voor menselijke consumptie. Deze ingrediënten zijn duurzaam afkomstig uit de Verenigde Staten en Canada.

Hun natvoerformules worden bereid in Chicago, Illinois, terwijl hun gevriesdroogde voedingsmiddelen worden bereid in Green Bay, Wisconsin. Smalls’ brokjes worden geproduceerd in Brainerd, Minnesota. Elke batch wordt grondig getest op door voedsel overgedragen pathogenen. Het bedrijf voert ook regelmatig steekproeven uit om ervoor te zorgen dat de voedingswaarde van hun recepten op orde is.

Is smalls ooit teruggeroepen?

Ja. Smalls kattenvoerproducten zijn in de korte levensduur van het merk twee keer vrijwillig teruggeroepen.

De eerste terugroepactie werd aangekondigd in 2019 en betrof het kippenleverpoeder van Smalls – een product dat het bedrijf Diamond Dust noemde. Volgens een verklaring van het bedrijf werd de terugroepactie ingegeven door een klacht van een klant dat het poeder naar cacaopoeder rook.

Na het testen ontdekte Smalls dat het product inderdaad volwassen was geweesterated en was niet 100% kippenleverpoeder. We hebben nog geen verklaring gezien die bevestigt of het overspelige cacaopoeder was of niet.

Zorgwekkend was dat de terugroepactie van toepassing was op partijen Diamond Dust die tussen 9 oktober 2018 en 25 maart 2019 naar klanten werden verzonden. Dat betekent dat klanten gedurende meer dan 5 maanden hun katten mogelijk blootstelden aan een vervalst product, en Smalls leek er geen weet van te hebben.  Bovendien gaf de verklaring van Smalls aan dat ze niet overstapten naar een nieuwe leverancier. In plaats daarvan zouden ze “eisen dat onze leverancier veiligheidsmaatregelen upgradet voor de productie van al onze verlokkingen.”

In juni 2021 plaatste de oprichter van Smalls een verklaring op de website van het bedrijf waarin hij uitlegde dat verschillende recepten vrijwillig waren teruggeroepen. Deze terugroepactie had betrekking op bepaalde fresh chicken- en fresh turkey-producten met het label:

 • Gemalen vogel, kip recept
 • Smooth Bird, Kip Recept
 • Gemalen andere vogel, Turkije recept
 • Smooth Other Bird, Turkije Recept

De terugroepactie werd uitgegeven nadat Smalls feedback had ontvangen van verschillende klanten die producten ontvingen die er bedorven uitzagen en een ongewone geur hadden.

Het bedrijf heeft zijn inventaris grondig onderzocht en monsters naar een onafhankelijk laboratorium gestuurd om te testen. Vanaf juni 2021 hebben we geen specifieke details over wat er is gebeurd of waarom – Smalls onderzoekt nog steeds.

Tot nu toe heeft Smalls geen meldingen ontvangen van ziekte met betrekking tot de producten die door deze terugroepactie zijn getroffen.

Wat voor soort voedsel biedt Smalls?

Elk kattenvoer van Smalls is er in verschillende smaken.

Hoewel Smalls slechts een paar jaar geleden is begonnen, heeft het bedrijf een aantal belangrijke veranderingen ondergaan in termen van zijn productassortiment. In het begin was Smalls vooral een vers kattenvoerbedrijf (en dat is het nog steeds), maar nu bieden ze gevriesdroogd voer en brokjes aan.

Elk kattenvoer van Smalls is er in verschillende smaken. Hun verse, menselijke kattenvoer komt in drie eiwitten en texturen. Kies uit een gladde, gemalen of getrokken textuur in kip (vogel), kalkoen (andere vogel), vis of rundvlees (koe).

Smalls’ gevriesdroogde raw food is een voedzaam alternatief voor traditionele geëxtrudeerde brokjes. Het komt in drie eiwitopties: kip (Vogel), kalkoen (Andere Vogel) en eend (Watervogel). Deze voedingsmiddelen worden gevriesdroogd om hun voedingsintegriteit te behouden en om het voedsel een mooie crunch te geven.

Daarnaast biedt Smalls een kleine selectie brokjes als aanvulling op uw maaltijdplan.

Sampler samenvatting met gratis traktaties

Bovenop die hoofdmaaltijdenplannen kunt u met Smalls traktaties aan uw bestelling toevoegen. Voor een beperkte tijd ontvangen alle nieuwe abonnees gratis kipgiblets voor de duur van hun abonnement.

Smalls Cat Food Reviews

Productnaam Type voedsel Prijs per Ounce Ons cijfer
Smalls Fresh Bird Recept Vers 0,78 dollar Een-
Smalls Gevriesdroogd Raw Turkey Recept Gevriesdroogd 1,83 dollar A+
Smalls Pulled Andere Vogel Recept Vers 0,78 dollar Een-

#1 Smalls Fresh Bird Recept

Smalls Ground Bird Nieuwe Verpakking

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Labrapport bekijken

Deze verse kattenvoerformule bevat kip als hoofdingrediënt en enige bron van eiwitten. Het bevat 80% kipfilet en -dij, 5% kippenlever en 2% kippenhart.

Met kip als hoofdingrediënt zit deze formule boordevol dierlijke eiwitten en gevogeltesmaak. Afgezien van het kippenvlees en de organen, bevat het voedsel sperziebonen, erwten, boerenkool en plantaardige olie. Hoewel er verschillende plantaardige ingrediënten in deze formule zitten, zijn ze niet in significante hoeveelheden opgenomen. Het totale koolhydraatgehalte is minder dan 5%.

Over het algemeen is dit recept voor vers kattenvoer een soortgeschikt recept op basis van vlees met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kip, Kippenlever, Sperziebonen, Erwten, Water (voldoende voor verwerking), Kippenharten, Boerenkool, Tricalciumfosfaat, Koolzaadolie, Cholinechloride, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Magnesiumsulfaat, Niacinamide, Ijzersulfaat, Zinksulfaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat (Vitamine B1), Calciumpantothenaat (Vitamine B5), Kopersulfaat, Pyridoxinehydrochloride (Vitamine B6), Mangaansulfaat, Riboflavine (Vitamine B2), Kaliumjodide, Foliumzuur, Biotine (Vitamine B7), Vitamine B12, Vitamine D3 Supplement.

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Kippenharten, Sperziebonen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten

Veel voorkomende allergenen: Kip

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15.5%

Ruw vet: 8.5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 72%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55.36%

Vet: 30.36%

Vezel: 5.36%

Koolhydraten: 8.93%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.11%

Vet: 53.42%

Koolhydraten: 6.47%

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten uit kip
 • Zeer laag in koolhydraatgehalte
 • Katten houden van de manier waarop dit voedsel smaakt
 • Hoog in vocht, goed voor de spijsvertering

Tegens

 • Belangrijkste bron van toegevoegd vet is plantaardig

#2 Smalls Gevriesdroogd Raw Turkey Recept

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Als alternatief voor vers voedsel biedt Smalls een assortiment gevriesdroogde voedingsmiddelen, waaronder dit kalkoenrecept. Deze formule bevat verse kalkoen als hoofdingrediënt. Naast kalkoenvlees bevat het gemalen bot en een verscheidenheid aan kalkoenorganen, waardoor een op prooien geïnspireerde mix van dierlijke voedingsstoffen wordt geleverd.

Een ander interessant ingrediënt in deze formule is geitenmelk. Geitenmelk bevat probiotica, die de spijsvertering van uw kat kunnen ondersteunen. Je ziet ook wat kalkoenei en haringolie in deze formule.

Een punt dat het vermelden waard is over dit recept is dat terwijl gevriesdroogd voedsel meestal bedoeld is om te worden gerehydrateerd, Smalls gevriesdroogd kattenvoer bedoeld is om te worden gevoerd zoals het is. Het voer neemt gewoon niet goed vocht op, dus het levert niet het vocht dat uw kat nodig heeft in zijn dieet.

Over het algemeen is dit gevriesdroogde recept geschikt voor soorten, eiwitrijk kattenvoer met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Fijngemalen kalkoen met bot, kalkoenhart, kalkoenlever, kalkoenmaag, geitenmelk, kalkoenei, water, eierschaalmembraan, haringolie, gemengde tocoferolen, D-alfa-tocoferol

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije, Turkije Hart, Turkije Lever, Turkije Spiermaag, Geitenmelk, Ei, Haringolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 49%

Ruw vet: 17%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 53.26%

Vet: 18.48%

Vezel: 3.26%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 43.25%

Vet: 36.44%

Koolhydraten: 20.3%

Pros

 • Boordevol hoogwaardige eiwitten uit kalkoen
 • Gemaakt met een dierlijke bron van vet
 • Geen bijproducten, vulstoffen of kunstmatige toevoegingen
 • Kan een goede optie zijn voor katten met voedselgevoeligheden

Tegens

 • Laag in vochtgehalte, rehydrateert niet goed
 • Kan te hoog zijn in fosfor voor katten met een nierziekte

#3 Smalls Pulled Andere Vogel Recept

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Dit verse kattenvoer is een recept met één eiwit met kalkoen. Het verschilt van de andere twee kalkoenrecepten doordat het voedsel een versnipperde in plaats van een gehakte of patétextuur heeft.

Met meer dan 50% ruw eiwit op basis van droge stof, is deze verse voedselformule ideaal voor carnivoren zoals uw kat. Verse kalkoendij wordt aangevuld met kalkoenlever als enige bron van dierlijke eiwitten. Dit maakt het recept een goede keuze voor katten met allergieën of gevoeligheden voor andere veel voorkomende eiwitten zoals kip of rundvlees.

Het nadeel van dit recept is dat het afhankelijk is van plantaardig vet uit koolzaadolie in plaats van een meer biologisch geschikte bron zoals kippenvet of zalmolie. Het voedsel bevat ook een paar andere plantaardige ingrediënten, maar het totale koolhydraatgehalte blijft laag onder de 10% op basis van droge stof.

Over het algemeen biedt dit verse recept een op kalkoen gebaseerde voedingsbron met een hoog eiwit- en vetgehalte, maar een zeer laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kalkoendij, Kalkoenlever, Water, Sperziebonen, Erwten, Voedingsgist, Boerenkool, Tricalciumfosfaat, Koolzaadolie, Cholinechloride, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Magnesium Sulfaat, Niacinamide, Ijzersulfaat, Zinksulfaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Calciumpantothenaat (vitamine B5), kopersulfaat, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), mangaansulfaat, riboflavine (vitamine B2), kaliumjodide, foliumzuur, biotine (vitamine B7), vitamine B12-supplement, vitamine D13-supplement.

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije Dij, Turkije Lever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Groene Erwten

Veel voorkomende allergenen: Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 8.5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 72%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 57.14%

Vet: 30.36%

Vezel: 5.36%

Koolhydraten: 7.14%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 41.4%

Vet: 53.42%

Koolhydraten: 5.18%

Pros

 • Boordevol vers kalkoenvlees en organen
 • Hoog in vocht om hydratatie en spijsvertering te ondersteunen
 • Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Zeer laag koolhydraatgehalte onder 10% droge stof

Tegens

 • Vertrouwt op plantaardig vet

Nu we hebben geleerd wat Smalls te bieden heeft, laten we het hebben over hoe het is om een Smalls-klant te zijn.

Bij All About Cats dateert onze ervaring met Smalls uit 2017, toen het merk net was gelanceerd. In de loop der jaren, toen ze recepten hebben toegevoegd en verwijderd, hun branding hebben gewijzigd en het klantenportaal hebben bijgewerkt, heeft ons team de veranderingen in de klantervaring van Smalls bijgehouden, bestellen en opnieuw bestellen voor meerdere katten in meerdere huishoudens.

Net als veel andere abonnementsdiensten begint de Smalls-ervaring met een vragenlijst.

Smalls kattenvoer vragenlijst

Smalls stelt u vragen over uw kat, inclusief hun leeftijd, gewicht en sterilisatie- of castratiestatus.

U voert informatie over uw kat in, waaronder zijn naam, leeftijd en eiwitvoorkeuren. Laat je echter niet misleiden- Smalls is geen aangepast voedsel, noch is het op maat geportioneerd. Je zult de porties van je kat moeten meten, net zoals je zou doen met voedsel van een ander merk.

Na het invullen van de vragenlijst leidt Smalls u naar een betaalpagina waar u hun twee weken durende samplerpakket kunt kopen, dat u smalls’ aangepaste selectie van recepten voor uw kat geeft. In dit stadium kunt u geen recepten toevoegen of verwijderen. Als u uw abonnement wilt aanpassen, moet u dit doen nadat u zich hebt aangemeld en een abonnement hebt gestart.

Smalls kattenvoer afrekenpagina

Nadat u de vragenlijst hebt ingevuld, genereert Smalls een samplerbox op basis van de behoeften en voorkeuren van uw kat.

Vergeet niet dat u niet alleen de sampler pack krijgt – u meldt zich aan voor routinematige leveringen van het voedsel van uw kat. U wordt automatisch gefactureerd en elke 3 weken een doos verzonden.

Als u niet meer wilt ontvangen, moet u contact opnemen met hun Cat Concierge om een annulering aan te vragen voordat de volgende doos wordt verzonden.

smalls kattenvoer annuleringspagina

U kunt uw abonnement opzeggen door op een knop in de klantenportal te klikken en vervolgens een enquête in te vullen als onderdeel van het annuleringsbevestigingsproces.

Zodra het Smalls-monsterpakket bij u thuis aankomt, opent u het en vindt u biologisch afbreekbare isolatie op basis van maïs, droogijs en pakketten kattenvoer.

Onze ervaring met Smalls leveringen is gemengd. Tijdens de gespannen zomermaanden van 2020 leek het bedrijf te worstelen met vervulling. Er kwamen meerdere dozen aan met wat mispicks leken te zijn, en in de zomerhitte verscheen er meer dan één doos warm voedsel op de stoep.

Recentere leveringen waren echter beter. De nieuwste, gekocht in september 2021, arriveerde erg koud maar niet bevroren, met droogijs nog steeds langs de bodem van de doos.

Het voedsel komt koud of bevroren aan, klaar om te koelen of in te vriezen voor later.

Naast het verse voer bevat het pakket een gids waarin de voordelen van Smalls worden uitgelegd en hoe u uw kat kunt overzetten naar zijn nieuwe dieet.

Smalls opstarthandleiding

De doos smalls bevat een korte gids waarin de potentiële voordelen van het voer worden uitgelegd en hoe u uw kat erop kunt overschakelen. U vindt er ook instructies over hoeveel u uw kat moet voeren, afhankelijk van hun grootte en leeftijd.

Nadat je alles hebt geopend, breng je de pakketten over naar je koelkast of vriezer, afhankelijk van hoe snel je in staat zult zijn om ze te gebruiken.

De katten van ons team zijn altijd dol geweest op smalls kattenvoer.

Wessie eet Smalls Fresh Ground Bird Cat Food

Onze kattenvoertester, Wessie, houdt van de smaak en het mondgevoel van het verse kippenvoer van Smalls.

Elke keer dat we Smalls-voedsel hebben geprobeerd, zijn we onder de indruk van hoe onze katten het sjaalen. Het voedsel heeft een zachte, vlezige consistentie vergelijkbaar met de verse kip of rundvlees die u in uw eigen maaltijden kunt serveren.

Wat vinden andere klanten van Smalls Kattenvoer?

Hoewel al onze testkatten dol zijn op Smalls kattenvoer, is de menselijke ervaring niet zo consistent positief.

Op Trustpilot heeft Smalls momenteel 559 beoordelingen en heeft het een beoordeling van 3,9 van de 5 sterren. Hoewel 60% van die beoordelingen 5-sterrenrecensies zijn, geeft een volledige 15% het merk een 1-sterrenbeoordeling.

En hoewel er slechts 12 beoordelingen van het merk op Consumentenzaken zijn, is het zorgwekkend dat de meeste van die beoordelingen een 1-sterrenbeoordeling geven.

Waar klagen mensen over?

De meeste negatieve beoordelingen hebben het over de klantenservice van het bedrijf en het terugkerende betalingssysteem. Houd er rekening mee dat Smalls automatisch een abonnement start wanneer u een voorbeeldpakket koopt, dus tenzij u het abonnement vóór uw verlengingsdatum opzegt, worden er automatisch kosten in rekening gebracht.

Veel klanten zijn hier gefrustreerd over en zeggen dat ze verrast waren door een terugkerende zending, hun abonnement niet konden opzeggen of moeite hadden om contact op te nemen met het ondersteuningsteam. Houd er rekening mee dat u tot mei 2022 alleen contact kon opnemen met Smalls via e-mail of sms en dat er geen telefonische ondersteuning of livechatoptie was.

In mei introduceerde Smalls live chat-ondersteuning op hun website, waarmee gebruikers contact kunnen opnemen met Smalls en in realtime ondersteuning kunnen krijgen.

Hoewel uit onze test van 2021 bleek dat het bestelproces aanzienlijk was verbeterd en gebruikers nu meer manieren hebben om hun bestelling aan te passen, is het proces van annuleren nog steeds een beetje frustrerend. Ik moest een e-mail sturen naar het bedrijf om de terugkerende bestelling te laten annuleren, wat een extra stap is die we niet zien bij veel andere vergelijkbare services.

Positieve beoordelingen

“Ik ben overgestapt naar Smalls omdat ik me realiseerde dat mijn huisdier biologisch voedsel van menselijke kwaliteit verdient. Het meest opvallende verschil is de energie van mijn huisdier. Nadat hij Smalls heeft gegeten is hij klaar voor actie en spel. Als hij bewerkte voedingsmiddelen in de winkel at (high-end / bovenste plank), deed hij daarna een dutje, een lang dutje.” –Terrell

“Ik liep onlangs tegen wat problemen aan met Smalls. Hoewel ik boos was, zijn hun vertegenwoordigers uitstekend. Ik kreeg Mel toegewezen en deze persoon heeft zo’n geweldig werk geleverd bij het oplossen van mijn probleem. Bedankt, Mel! Mijn kat is fan van Smalls, maar nu ben ik dat ook vanwege hoe aardig en meegaand hun team is.” – Khoshnoor Paracha

“Ik heb dit voedsel gebruikt voor een zeer kieskeurige kat en ze leeft het allemaal. We hadden een leveringsprobleem en op het moment dat ik contact opnam met Smalls reageerden ze onmiddellijk en verzenden ze zo snel mogelijk vervanging opnieuw. Geweldige producten en echt geweldige service.” – Judith Wright

Negatieve beoordelingen

“Vreselijke klantenservice. Dacht dat ik een proefrit kocht en ze meldden me aan voor herhaalde service van zendingen van voedsel die ik niet had geautoriseerd. Nu rekenen ze me meer dan 200 dollar.” –Cara

“Ik wil mijn abonnement zo snel mogelijk opzeggen. Na het eten van een ongewoon waterige gemalen kalkoenmaaltijd, kwamen twee van mijn katten op de eerste hulp terecht. Men moest overnachten en IV-vloeistoffen en diverse medicijnen krijgen om haar weer te laten eten, ze werd gediagnosticeerd met gastro-enteritis secundair aan het eten van “iets slechts”. –KD

“In het begin was de klantenservice ok, maar mijn katten haatten het eten. Ze probeerden met me samen te werken en bevestigden toen dat de bestelling was geannuleerd. Ik werd toen in rekening gebracht en ontving een bestelling. Geen telefonische ondersteuning en geen reacties ontvangen via sms of e-mail. Geprobeerd om naar binnen te gaan en handmatig alle items in het terugkerende abonnement te verwijderen. Ik laat het ook mijn creditcardmaatschappij weten. Bespaar jezelf de moeite en kijk ergens anders naar.” –SL

Hoeveel kost smalls kattenvoer?

Elke klant krijgt een weekmonsterpakket met 5 pakketten vers voedsel – ongeveer 23 maaltijden – met een korting van 25%. Dit zet de totale prijs op $ 33,75, of ongeveer $ 1,50 per maaltijd.

In tegenstelling tot sommige andere versvoerbedrijven voor huisdieren, deelt Smalls de maaltijden van uw kat niet uit op basis van zijn lichaamsgewicht. In plaats daarvan stuurt het bedrijf een maandelijkse zending die zij geschikt achten voor de behoeften van uw kat.

Afhankelijk van de grootte en caloriebehoefte van uw kat, kost Smalls vers voedsel tussen $ 1,00 en $ 3,50 per dag. Het duurste plan bevat gevriesdroogd en vers voedsel voor ongeveer $ 4,90 per dag.

Kortom, is Smalls een goede keuze?

Smalls biedt een uitstekende verscheidenheid aan voedingsmiddelen en maaltijdplannen die de behoeften van uw kat als carnivoor eren.

We hebben niet veel andere voedingsmiddelen op de markt kunnen vinden die hetzelfde niveau van soort-geschikte voeding bieden in combinatie met uitstekende ingrediëntkwaliteit en productienormen.

En op basis van zowel onze ervaring met meerdere katten die dit voedsel proberen als het lezen van honderden klantrecensies, weten we dat katten het voedsel ook leuk vinden. De zachte, sappige textuur van hun vers voedsel van menselijke kwaliteit zal de meeste katten aanspreken, inclusief kieskeurige eters.

De sleutel om het meeste uit Smalls te halen, is echter onthouden dat dit een abonnementsservice is. Wanneer u uw bestelling plaatst, wordt u automatisch aangemeld voor terugkerende verzendingen van het voedsel. Als u die terugkerende bestelling wilt stopzetten, moet u voorzichtig zijn met annuleren voordat de volgende doos wordt verzonden.

Wil je Smalls proberen? Voer couponcode ALLABOUTCATS in bij het afrekenen om nog eens 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling – dat is een totaal van 30% korting.

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING