Smack Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Smack is een Canadees merk dat rauw gedehydrateerd voedsel maakt voor katten en honden. Het merk bevat biologische ingrediënten en bevat geen vulstoffen, gluten of granen en geen synthetische vitaminen of mineralen. Lees meer over Smack kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van Smack Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Smack kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Smack op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.2/10

We geven Smack kattenvoer een 43 uit 60 rating (71,67%) of een B+ cijfer.

Over Smack

Smack Pet Food, Inc. is een familiebedrijf gevestigd in Winnipeg, Manitoba, Canada. Het bedrijf is opgericht in 2008. Het onderscheidt zich van de meeste dierenvoeding door het feit dat het rauw gedehydrateerd voedsel voor honden en katten formuleert en produceert in plaats van brokjes of natvoer.

Volgens het bedrijf komt hun passie voor het maken van dierenvoeding voort uit een familieliefde voor dieren. Ze beweren expertise te hebben in biochemie, voedseltechnologie en holistische geneeskunde, samen met een innovatieve productiebenadering. Deze kwalificaties stellen hen in staat om in hun ogen gedehydrateerd huisdiervoer ter wereld van de hoogste kwaliteit te creëren.

Op persoonlijk niveau had de familie een hond genaamd Zorro die werd gediagnosticeerd en stierf aan een plotseling optredende kanker. Smack werd ter ere van hem opgericht om andere honden te helpen, zodat ze konden profiteren van een gezond, voedzaam rauw voedseldieet.

Met Smack probeert het bedrijf superieure huisdiervoeding te bieden die goed smaakt en voordelen biedt om energie, vitaliteit, spijsvertering en algehele gezondheid van huisdieren te behouden.

Inkoop en productie

Volgens het bedrijf maakt Smack zijn dierenvoeding in zijn eigen productiefaciliteit in Winnipeg, Manitoba. Hun voedsel is rauw gedehydrateerd met behulp van zachte, lage temperatuur luchtdrogingsmethoden die meer voedingsstoffen behouden in vergelijking met vriesdrogen.

In vergelijking met veel dierenvoeding tegenwoordig, hebben Smack-voedingsmiddelen een korte lijst met ingrediënten. De recepten gebruiken biologische en conventionele hele “superfood” ingrediënten. (Merk op dat de term “superfoods” vaak een marketing- en mediaterm is die wordt gebruikt om te beweren dat sommige voedingsmiddelen qua voedingswaarde dicht of superieur zijn in voeding. Het is geen term die meestal wordt gebruikt door voedingsdeskundigen of wetenschappers.)

Smack dierenvoeding gebruikt geen gluten of granen. Kippendiëten worden gemaakt met behulp van in Canada geteelde scharrelkip. De kip is bot-in, met organen, grootgebracht zonder het gebruik van hormonen, antibiotica, medicijnen of conserveermiddelen. Zalmrecepten gebruiken vis die in het wild is gevangen uit British Columbia. Het is ook bot-in, met organen. Ze worden niet behandeld met conserveermiddelen zoals ethoxyquine. Varkensvleesrecepten gebruiken Canadees varkensvlees, ook met been, met organen.

Smack werkt samen met Serge Boutet, agroloog expert in diervoeding en McGill University graduate (B.SC. Animal Science and Executive Development Course Mini-MBA) om te overleggen over het formuleren van hun recepten. Boutet komt uit Montreal, Canada. Hij brengt meer dan 35 jaar ervaring mee naar het Smack-team, waaronder 29 jaar in de huisdiervoedingsindustrie. Zijn expertise op het gebied van voeding omvat gebieden zoals de formulering van huisdiervoeding, kennis van ingrediënten, productontwikkeling, technische training (onderwijs), kwaliteitscontrole, export, verkoop, detailhandel, operaties en supply chain management.

Zoals andere fabrikanten van rauw gedehydrateerd voedsel aangeven, is het voeren van huisdieren Smack eenvoudig. Eigenaren hebben veel van de voordelen van het voeren van een rauw dieet zonder de rotzooi. Ze hebben ook het gemak van brokjes. Rauw gedehydrateerd voedsel is gemakkelijk op te slaan en vereist geen koeling.

Bij het voeren van Smack kun je het eten scheppen en serveren. De recepten komen in hapklare vierkantjes. Hydratatie is niet nodig, maar warm water kan aan het voedsel worden toegevoegd om het te verzachten tot een antioxidantrijke, rauwe, vlezige stoofpot. Veel katten zullen waarschijnlijk de voorkeur geven aan de gehydrateerde versie.

Heeft Smack Cbij Food Been Recalled?

Volgens Smack in hun FAQ-sectie heeft het bedrijf nog nooit een terugroepactie gehad. We hebben online geen enkel teken gevonden dat het merk ooit was teruggeroepen.

Wat voor soort voedsel biedt Smack?

Op dit moment biedt Smack het volgende kattenvoer aan

 • Smack Purrfect Varkensvlees Recept Raw Dehydrated Super Food voor Katten
 • Smack Pacific Fish Feast Raw Dehydrated Super Food voor katten
 • Smack Very Berry voor katten rauw gedehydrateerd supervoer voor katten
 • Smack Meal Variety Pack voor katten (Pacific Fish Feast, Purrfect Pork en Very Berry voor katten)
 • Smack Sample Variety Pack voor katten (kleine 3-pack sampler van Smack’s drie voedselvariëteiten)

Zoals u kunt zien, zijn er op dit moment slechts drie verschillende recepten voor Smack-kattenvoer, hoewel u een variëteitspakket of een sampler kunt kopen als u wilt dat uw kat het voedsel probeert voordat u een grotere aankoop doet. De voedingsmiddelen zijn verkrijgbaar in verschillende grootte verpakkingen en prijspunten.

Smack Cat Food Beoordeling

#1 Smack Purrfect Varkensvlees voor Katten Review

Koop op Smack Pet Food

De meesten van ons denken er waarschijnlijk niet aan om onze katten een voedsel gemaakt van varkensvlees te geven. Als u echter een kat heeft met voedselallergieën, is een recept voor kattenvoer dat afhankelijk is van varkensvlees misschien precies wat uw kat nodig heeft. Rundvlees, vis, kip en zuivel kunnen allemaal veel voorkomende allergenen zijn voor sommige katten. Als uw kat problemen heeft met voedselallergieën, kan Smack Purrfect Pork for Cats het antwoord zijn.

Dit recept is rauw gedehydrateerd. Het is gemaakt van varkensvlees met been en bevat varkensorganen. Het heeft ook biologische pompoen (goed voor de spijsvertering) en andere vruchten en bessen. Veenbessen zijn vooral goed voor de urinewegen.

Het recept bevat 88 procent Manitoba varkensvlees (bot-in en organen); en 12 procent biologische groenten en fruit. Dit is een koolhydraatarm recept.

Smack stelt dat ze ongenaakbaar geloven dat een dieet dat bestaat uit biologisch geschikte, biologische ingrediënten voor hele voedingsmiddelen leidt tot het soort gezondheid dat niet kan worden bereikt door suppletie met synthetische vitamines en mineralen. Er zijn geen toegevoegde vitaminen en mineralen in dit voedsel. Alles komt van de voedselingrediënten.

Houd er rekening mee dat we de etiketten en pagina’s hebben doorzocht naar alle voedingsmiddelen van Smack en niets hebben gevonden dat erop wijst dat de voedingsmiddelen voldeden aan de aanbevelingen van AAFCO. (Canada biedt niet dezelfde soort etikettering en voedingsrichtlijnen die vereist zijn voordat huisdiervoeding in staten in de VS kan worden verkocht) Smack kattenvoer kan aan sommige richtlijnen voldoen of deze overschrijden, maar ze lijken deze claim niet publiekelijk te maken.

Smack Purrfect Pork for Cats ziet eruit als een goed voer voor katten als uw kat van rauw uitgedroogd voedsel houdt. Het is zorgwekkend dat het bedrijf geen bewijs levert dat het voldoet aan de basisvoedingsrichtlijnen.

Caloriegehalte (ME berekend): 4600 kcal per kg, 460 kcal per kopje

Ingrediënten

Compositie: Varkensvlees (bone-in), varkensorganen (hart, lever, nier, tong en milt), pompoen, selderij, appel, boerenkool, cranberry, bosbes, kurkuma, tocoferolen.

*Geeft gecertificeerd biologisch aan

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 30%

Ruwe celstof: 1.8%

Vocht: 4%

As: 21.69%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 41.67%

Vet: 31.25%

Vezel: 1.88%

Koolhydraten: 2.61%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.67%

Vet: 63.15%

Koolhydraten: 2.18%

Ingrediënten die we leuk vonden: Varkensvlees, Varkensorganen, Pompoen, Appel, Cranberry, Bosbes, Kurkuma

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • Varkensvlees is een goede bron van eiwitten; opgegroeid in Canada
 • Gebruikt biologische groenten en bessen
 • Graan en glutenvrij
 • Geen synthetische vitaminen of mineralen

Tegens

 • Duur
 • Vermeldt niet dat het voedsel voldoet aan voedingsrichtlijnen

#2 Smack Pacific Fish Feast Beoordeling

Koop op Amazon Koop op Smack Pet Food

Als uw kat allergisch is voor kip of gevogelte, kan het een uitdaging zijn om voedsel te vinden dat volledig vrij is van deze ingrediënten. Smack Pacific Fish Feast is een rauw gedehydrateerd voedsel dat geen kip- of gevogelte-ingrediënten bevat. Het is ook graan- en glutenvrij. En het bevat geen synthetische vitaminen of mineralen. Als je op zoek bent naar een zeer natuurlijk voedsel, is dit recept van Smack er een om te overwegen.

De vissen in deze formule zijn wilde hele, in-bone rotsvissen en wilde haring. Als je niet bekend bent met Pacifische rotsvissen, is het een middelgrote vis die ook bekend staat als rotskabeljauw of Pacifische snapper. Het is een veel voorkomende vis aan de westkust van Noord-Amerika. Het is een stevige, magere vis met een milde smaak. De vis in dit recept bevat ook nuttige organen die voedingsstoffen voor uw kat leveren.

Andere ingrediënten zijn biologische groenten en fruit zoals pompoen, spinazie en appel, evenals het kruid kurkuma. Deze ingrediënten zijn goede bronnen van vitaminen en mineralen. Ze leveren ook vezels voor de spijsvertering van uw kat.

Over het algemeen bevat de formule 85 procent wilde Pacifische rotsvissen en wilde Pacifische haring; en 15 procent biologische groenten en fruit.

Smack Pacific Fish Feast voor katten ziet eruit als een goed voer voor katten op basis van de ingrediënten. Het is zeer hoog in viseiwit. Al het kattenvoer van Smack bevat weinig koolhydraten.

Caloriegehalte (ME berekend): 5500 kcal/kg, 550 kcal per kopje

Ingrediënten

Compositie: Wilde rotsvis, wilde haring, pompoen, spinazie, selderij, appel, peterselie, boerenkool, kurkuma, tocoferolen.

*Geeft gecertificeerd biologisch aan

De wild pacifische vis is bot-in en geheel, inclusief heilzame organen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 50%

Ruw vet: 32%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 4%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.08%

Vet: 33.33%

Vezel: 1.56%

Koolhydraten: 3.65%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.11%

Vet: 59.23%

Koolhydraten: 2.67%

Ingrediënten die we leuk vonden: Wilde rotsvis, wilde haring, pompoen, spinazie, appel, kurkuma

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Vis is de eerste ingrediënten – veel vis
 • Maakt gebruik van biologische groenten en fruit
 • Graan en glutenvrij
 • Bevat geen synthetische vitaminen of mineralen

Tegens

 • Duur
 • Smack kattenvoer lijkt geen AAFCO of andere wettelijke richtlijnen te bieden

#3 Smack Very Berry voor Katten Review

Koop op Amazon Koop op Smack Pet Food

Voor katten die niet genoeg dierlijke eiwitten in hun dieet kunnen krijgen, kan Smack Very Berry for Cats een goede keuze zijn. Dit recept bevat maar liefst 52 procent eiwit, door gegarandeerde analyse. De naam van het voedsel (“zeer bes”) kan ertoe leiden dat je denkt dat het voedsel vol zit met bessen of fruit, maar het zit eigenlijk boordevol kip en wilde zalm.

Volgens Smack is dit rauwe uitgedroogde recept geschikt voor katten van alle rassen en levensfasen. Het heeft een combinatie van Manitoba-kip (botten en organen erin) en verse, in het wild gevangen zalm (ook botten en organen erin). Deze ingrediënten zijn niet behandeld met antibiotica of kunstmatige conserveermiddelen.

Andere gezonde ingrediënten zijn biologische veenbessen, bosbessen en aardbeien (dus er zitten wat goede bessen in het eten); evenals biologische spinazie, tijm, peterselie en een paar andere biologische ingrediënten.

Over het algemeen is 92 procent van het voedsel Manitoba-scharrelkip en wilde zalm; 8 procent van het voedsel bestaat uit biologische groenten en fruit.

Smack Very Berry for Cats ziet eruit als een zeer goed voer voor katten, vooral katten die van een zeer hoog eiwitpercentage houden. Dit voedsel is zeer laag in koolhydraten.

Caloriegehalte (ME berekend): 4740 kcal per kg, 474 kcal per kopje

Ingrediënten

Compositie: Kip, Wilde Zalm, Kippenlever, Kippenmaag, Kippenhart, Cranberry, Bosbes, Peterselie, Tijm, Aardbei, Spinazie, Selderij, Kurkuma, Tocoferolen.

*Geeft gecertificeerd biologisch aan

De Manitoba Free-Range kip is met been en heel.

De wilde BC-zalm is bot en heel, inclusief heilzame organen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 52%

Ruw vet: 27%

Ruwe celstof: 1.8%

Vocht: 6%

As: 1.69%

Droge stof basis

laadprogramma

PROtein: 55.32%

Vet: 28.72%

Vezel: 1.91%

Koolhydraten: 12.24%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.28%

Vet: 50.8%

Koolhydraten: 8.92%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Wilde Zalm, Kippenlever, Kipmaag, Kippenhart, Cranberry, Bosbes, Tijm, Aardbei, Kurkuma

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Zowel kip als vis (zalm) kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Gemaakt met uitstekende ingrediënten, waaronder scharrelkip, wilde zalm en biologische groenten en fruit
 • Graanvrij en glutenvrij
 • Geen synthetische vitaminen of mineralen

Tegens

 • Duur
 • We hebben geen voedingsconformiteitsverklaringen voor AAFCO of andere regelgevende instanties gevonden op de etiketten of website

Wat vinden klanten van Smack Cat Food?

We hebben veel lovende recensies gevonden voor Smack kattenvoer. Kattenliefhebbers prezen vooral de kwaliteit van de ingrediënten. Velen van hen zeiden dat hun katten dol waren op het voedsel, zowel gehydrateerd als direct uit de zak.

We hebben enkele aanwijzingen gevonden dat het bedrijf mogelijk problemen heeft met het invullen van bestellingen. Smack is uitverkocht op Amazon.com en er is een bericht dat Amazon niet weet wanneer het eten beschikbaar zal zijn. U kunt het eten nog steeds bestellen via de website van Smack.

Positieve beoordelingen

Goede dingen

Het is alsof jerky en katten er dol op zijn. Gebruik als traktaties of voedsel. – door Amazon Customer reviewing Smack Pet Organic Crunchy Raw Dehydrated Cat Food op 2 juli 2019

Gezonde traktatie

Mijn kat is dol op deze traktatie. Het is een gezonde beloning voor hem. – door B. Nak reviewing Smack-Organic-Crunchy-Dehydrated-Pounds op 17 november 2019

Negatieve beoordelingen

Niet de prijs waard

Katten zullen het niet aanraken. Geprobeerd te weken in warm water, nog steeds niets. Enorme verspilling van geld. En de tas is zo klein voor de prijs! Onthutst. – door Lance Cassell beoordeelt Smack Pet Organic Crunchy Raw Dehydrated Cat Food op 10 februari 2021

Kieskeurige knapperige liefhebbende kat goedgekeurd!

Ik heb mijn beide katten echt willen overzetten naar een rauw dieet, maar eentje is zo kieskeurig dat ze alleen maar van haar brokjes houdt! Ze hield niet van deze gereconstitueerd in water (wat eigenlijk lang duurt om drassig te worden). Maar als ik ze er bovenop verkruimel, eet ze het op. Dus ik ben blij dat ze een beetje een beter dieet krijgt! Ik wou dat er was Lees meer over ik heb echt willen overstappen beide meer in een tas! – door Kim B die Smack Very Berry Chicken Crunchy Dehydrated Cat Food beoordeelt op 4 jul 2019

Hoeveel kost Smack Kattenvoer?

Smack gebruikt ingrediënten van goede kwaliteit en het is een van de duurdere kattenvoer.

We vonden de 8,8 ounce (250 gram) zak Smack Very Berry for Cats kattenvoer vanaf $ 17,99 op de Smack-website en de Homesalive.ca-website in Canada. De tas van 1,5 kg (3,3 lbs) kost $ 84,99 op de Smack and Homesalive.ca-site. Werkelijk.

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat Smack een uitgedroogd voedsel is. Een volwassen kat met een gewicht van 10 pond mag slechts 1/3 tot 1/2 kopje Smack kattenvoer per dag eten. (Water kan worden toegevoegd om het voedsel een tijdje te hydrateren voordat u uw kat voedt.) Zelfs een klein zakje Smack kattenvoer moet langer meegaan dan een typische zak brokjes van de meeste kattenvoermerken.

Dat gezegd hebbende, als je meerdere katten hebt, zou Smack een erg duur voedsel zijn om je katten te voeden.

We spraken met een persoon in Canada die Smack hondenvoer gaf. Ze zei dat ze dol was op het eten en de ingrediënten ervan. Haar honden (vier grote honden) hielden van het eten. Ze moest echter stoppen met het voeren van het voedsel vanwege de kosten. Ze dacht dat het een geweldig merk zou zijn voor mensen met kleinere huisdieren of slechts één huisdier.

Kortom, is Smack Kattenvoer een goede keuze?

We denken wel dat Smack kattenvoer een goede keuze is voor katten op basis van de uitstekende ingrediënten. Het zou geruststellender zijn als het voedsel een AAFCO-voedingsverklaring had. Als Canadees merk realiseren we ons dat deze verklaringen niet vereist zijn om het voedsel in Canada te verkopen.

Het merk lijkt echter ook in de Verenigde Staten te worden verkocht, dus we weten niet zeker hoe het wordt verkocht zonder een AAFCO-verklaring. AAFCO is geen regelgevende instantie, maar de meeste staten vereisen een soort etikettering van voedingstoereikendheid en gebruiken AAFCO-richtlijnen.

Ander rauw gedehydrateerd en gevriesdroogd kattenvoer voldoet aan de AAFCO-richtlijnen, dus het is geen onmogelijk doel.

Als je van Smack kattenvoer houdt, andere voedingsmiddelen die u en uw kat kunnen interesseren, zijn Stella &Chewy en Primal.

Hoe bestel je Smack Kattenvoer?

U kunt Smack Cat Food rechtstreeks bestellen via de Smack-website voor dierenvoeding.

Als u liever persoonlijk koopt bij een dierenvoedingswinkel, heeft Smack een winkelzoekergids op hun site.

Je kunt Smack kattenvoer in Canada ook kopen in winkels zoals Homesalive.ca. Amazon voert ook Smack-dierenvoeding, maar deze zijn momenteel niet beschikbaar.