Shop Cats of New York- Het PURRFECT kattenboek


Hallo mensen, vandaag willen we je graag vertellen over een geweldig kattenboek waar je nu over zou moeten gaan. Het is getiteld Shop Cats of New York en het is een prachtig boek geschreven door een van de meest invloedrijke figuren in de wereldwijde kattengemeenschap Tamar Arslanian.

We spraken met Tamar om meer te horen over een van de meest besproken kattenboeken van vandaag.

Q1: Stel jezelf voor aan onze community

Hallo, heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om me te interviewen. Ik heb het grootste deel van mijn carrière doorgebracht als reclameaccountmanager in reclamebureaus in New York City. Ik deel momenteel mijn huis met twee reddingstabbies Kip en Haddie.

Mijn blog, I Have Cat, begon als een passieproject. Toen ik opgroeide, was ik betrokken bij allerlei activiteiten met betrekking tot de kunsten – ballet, viool, theater. Maar toen ik eenmaal naar New York City verhuisde en steeds langer begon te werken, streefde ik geen van hen na.

Op een dag, toen ik een vriendin vergastte op humoristische kattenverhalen, stelde ze voor dat ik een blog zou beginnen. Ik had mezelf nooit als schrijver beschouwd, maar ik gaf het een kans met haar hulp in de veronderstelling dat alleen mijn goede vrienden en familie het ooit zouden lezen. Het was leuk om mensen van over de hele wereld te ontmoeten via de blog en bijbehorende sociale mediaplatforms – we hebben vrij grote Facebook-, Twitter- en Instagram-gemeenschappen.

Q2: Vertel meer over de Inspiratiewinkel Cats of New York?

Jack, een kat die in een wijnwinkel een blok van mij vandaan woonde, was de eerste winkelkat die ik tegenkwam. Bij toeval kwam hij zelfs als allereerste hoofdstuk in het boek! Kitty, die in een Pilates-studio woont, is de andere buurtkat die het boek heeft geïnspireerd.

Mijn kattenminnende vrienden die in NYC wonen, vertelden me vaak over of deelden foto’s van katten in verschillende bedrijven in hun buurt. Veel mensen leken zich bewust te zijn van bodega-katten (deli-katten), maar er leek niet veel aandacht te zijn voor katten die in verschillende bedrijven woonden en die geliefd en zeer goed verzorgd waren. Katten die leven in plaatsen zoals fietsenwinkels, vastgoedkantoren en zelfs hondenboetieks!

Q3: Wat maakte shop cats of New York volgens jou zo’n grote hit?

Ik denk dat het een geweldige combinatie is van twee populaire en populaire onderwerpen – katten en NYC! Deze katten hebben verhalen te vertellen en creëren een gevoel van gemeenschap in wat vaak kan voelen als een grote en onpersoonlijke stad.

Het is ook een visueel verbluffend boek (al zeg ik het zelf niet!). De foto’s zijn gemaakt door mijn vriend Andrew Marttila, een populaire kattenfotograaf met het handvat @iamthegreatwent op Instagram, en HarperDesigns (van HarperCollins) ontwierp het hardcover boek. Ik hou van het letterlijke gevoel van het boek!

Q4: Komt er een vervolg op Shop Cats of New York The Future?

Ik zou het geweldig vinden! Maar dat is aan de doorverkoop en de uitgever! Dus pak een exemplaar voor jezelf en een paar als cadeau als je dat nog niet hebt gedaan!

Bezoek Tamar op

We hebben meer dan 80 positieve Amazon-recensies ontvangen en vinden het geweldig om te zien dat mensen foto’s van zichzelf en / of hun katten met het boek op Instagram plaatsen (#shopcatsofnewyork).

Citaten van bekende katten en kattenpersoonlijkheden over
Shop Cats Of New York

-Lil BUB

Een prachtig boek met prachtige foto’s van mooie katten door mooie mensen. Shop Cats heeft een speciaal plekje in mijn kleine hartje.

—Francesco Marciuliano auteur van “l Could Pee On This: And Other Poems By Cats”

“Of het nu gaat om het begroeten van klanten, het beoordelen van de inventaris of het bijhouden van financiën door over de creditcardlezer te slapen, de volkomen vertederende en misschien stiekem ondernemende sterren van Shop Cats of New York bewijzen dat katachtigen de beste metgezel en collega’s zijn.”

—Jackson Galaxy is de gastheer en uitvoerend directeur van Animal Planet’s hitshow, My Cat From Hell.

“Shop Cats Of NY is een prachtige verzameling verhalen en foto’s, maar het is nog meer dan dat – het is een boek dat de aard van de dynamiek tussen mens en kat sinds het begin levendig illustreert. Katten werden uiteindelijk huisgenoten, maar onze relatie begon als een wederzijds voordelige “on-the-job” -regeling. Het is geweldig om te zien dat die relatie de cirkel rond maakt. ‘Shop Cats of New York’ is een bewijs van onze voortdurende liefdesrelatie, een visuele triomf en een boek dat alle kattenliefhebbers in hun collectie zouden moeten hebben.”

—Angie Bailey, auteur van “Texts from Mittens” en “Whiskerslist: The Kitty Classifieds”

“Shop Cats of New York is een visueel levendige, zoete blik in het leven van winkelkatten en hun blijvende indrukken op de mensen die hun pad kruisen. Een bijzonder boek, inderdaad.”