Republiek Katten Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Republic of Cats is een nieuw kattenvoermerk waarmee u maaltijden kunt afstemmen op de behoeften van uw kat. Gepersonaliseerde zendingen komen maandelijks aan. Ontdek of Republic of Cats erin slaagt om katten gelukkig te maken in onze onbevooroordeelde recensie.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Republic Of Cats over wat belangrijk is

We hebben Republic of Cats geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen. Hier zijn onze beoordelingen voor Republic of Cats op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 6/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8.2/10

We geven Republic of Cats kattenvoer een 44 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Republic Of Cats

Er is momenteel niet veel informatie online over Republic of Cats buiten de website van het bedrijf. Het bedrijf biedt zowel nat als droog kattenvoer op abonnementsbasis aan, maandelijks geleverd. Het natvoer is op maat gemaakt en verkrijgbaar in acht verschillende smaken.

De leidende leden van het bedrijf bestaan uit vijf mensen die zijn begonnen bij Tails.com, werkend aan voeding op maat voor honden. Met steun van Tails.com en hun investeerder, Purina PetCare, konden de leden Republic of Cats lanceren. Republic of Cats heeft zijn hoofdkantoor in de regio Londen in het Verenigd Koninkrijk.

Tails.com is beschreven als de eerste en meest bekende van de “op maat gemaakte” of op maat gemaakte producenten van dierenvoeding in het VK. Nestle Purina verwierf in 2018 een meerderheidsbelang in het bedrijf.

Net als andere abonnementsservices voor dierenvoeding, nadat u zich hebt aangemeld en de voorkeuren van uw huisdier hebt ingevuld bij Republic of Cats, wordt voedsel met tussenpozen rechtstreeks aan uw deur geleverd. In dit geval krijgt uw kat maandelijks blikjes natvoer en/of droogvoer zonder verzendkosten. De hoeveelheid en balans van nat/droogvoer is gebaseerd op het gewicht, de leeftijd, de gezondheid en de andere informatie die u verstrekt bij uw kat. Nadat uw kat de eerste levering van voedsel heeft bemonsterd, kunt u de bestelling aanpassen, zodat hij / zij het voedsel krijgt dat hij / zij verkiest.

Het bedrijf heeft wel een kattenvoedingsdeskundige in dienst met een Bsc (Hons) in Animal Sciences. Ze gebruiken WhatsApp ook om het voor klanten gemakkelijker te maken om contact met hen op te nemen.

Het lijkt erop dat Republic of Cats op dit moment alleen in Groot-Brittannië verkrijgbaar is. Sommige informatie op de website is soms een beetje moeilijk te volgen. De site is geschreven alsof er een echte republiek van katten is, met ministeries van jus en stoofpot, bijvoorbeeld. Misschien spreekt dit formaat jongere kattenbezitters aan.

Lees ook: KatKin Onbevooroordeelde Kattenvoer Review

Inkoop en productie

Republic of Cats heeft zijn hoofdkantoor in het grotere Londense gebied van het Verenigd Koninkrijk. Ondanks het feit dat Purina PetCare een investeerder is, kennen we de inkoop- en productieregelingen voor Republic of Cats niet. We hebben de informatie niet online gevonden. Purina kan productiefaciliteiten bieden, maar we kunnen die informatie niet bevestigen.

Republic of Cats geeft op hun website geen informatie over de soorten normen, certificeringen of inspecties die ze gebruiken voor hun ingrediënten. Ook bespreekt het bedrijf niet hoe hun voedingsmiddelen worden vervaardigd.

We vonden verschillende klantrecensies die beweerden dat het natte voedsel van Republic of Cats hetzelfde was als Purina Gourmet Gold (verkrijgbaar in het VK). Deze claim werd niet online behandeld door een woordvoerder van Republic of Cats toen hij reageerde op een opmerking over het voedsel.

Is Republic of Cats kattenvoer teruggeroepen?

Nee, Republic of Cats-voedsel is nog nooit teruggeroepen voor zover we online konden vinden.

Wat voor soort kattenvoer biedt Republic of Cats aan?

Republic of Cats biedt acht natvoer en droogvoer. De acht voedselsmaken omvatten vis, varkensvlees en kip, zalm, tomaat, rundvlees, kip en lever, tonijn, groentesaus, eend en kip.

De natvoeren bevatten tussen de 19 en 60 procent vlees en dierlijke bijproducten. (“Dierlijk derivaatgehalte” lijkt het Britse equivalent te zijn van dierlijk door-producten volgens de Petfood Manufacturers’ Association.) Het natte voedsel komt in paté, stukjes in jus en stoofschotels.

(Merk op dat het enigszins moeilijk is om bij de voedingsmiddelen, ingrediënten en voedingsinformatie op de website te komen. Probeer rechtstreeks naar deze pagina te gaan.)

Samen met het vleesgehalte bevatten voedingsmiddelen ingrediënten zoals visolie, prebiotica en essentiële vetzuren.

Aan de andere kant bevatten sommige natte voedingsmiddelen ook conserveermiddelen en suikers. De etikettering is enigszins vaag in vergelijking met amerikaanse etikettering.

Republic of Cats heeft een aantal verleidelijke introductieaanbiedingen aangeboden, zoals £ 5 voor de bevalling van uw kat in de eerste maand of 75% korting op de eerste 28 maaltijden. Het dieet van elke kat is min of meer geïndividualiseerd wanneer u de vragen over zijn leven en gezondheid beantwoordt bij aanmelding. Als u alleen een idee wilt krijgen van het voedsel dat uw kat zou ontvangen, kunt u de meeste vragen invullen zonder de aanmelding in te vullen. (Ik heb het proces doorlopen en de vragen beantwoord voor mijn kat, Charlie, die nu overleden is.)

Gezondheidsvragen omvatten vragen over of uw kat allergieën heeft, problemen met huid / vacht, haarballen, maagproblemen en andere problemen. Het is goed om te zien dat het bedrijf deze gezondheidsvragen stelt.

Calorieën worden ook overwogen bij het vormen van de portiegrootte voor uw katten. Er zijn vragen over het gewicht van uw kat en of hij al dan niet moet afvallen.

In vergelijking met de natte voedingsmiddelen wordt er weinig informatie gegeven over de droge voedingsmiddelen van het bedrijf. Het lijkt erop dat het droogvoer komt in een kipsmaak en een vissmaak en dat het 51 procent vlees- en vleesderivatengehalte heeft. Maar wanneer u op de ingrediëntenlink klikt, gaat u naar de pagina met natvoer. Er was geen informatie meer over het droge kattenvoer dat bij het dieet van uw kat hoort.

Republic Of Cats Cat Food beoordelingen

#1 Republiek Katten Chicken &Pork Pate Cat Food Review

Klik hier om 75% korting te krijgen op je eerste 28 maaltijden. Gebruik CATS75 bij het afrekenen

De primaire eiwitbronnen in dit kattenvoer zijn niet bekend. Ze worden verondersteld kip en varkensvlees te zijn.

We kozen Republic of Cats Chicken &Pork Pate kattenvoer om te bespreken, omdat het representatief lijkt voor het voedsel van het merk.

Republic of Cats Chicken &Pork Pate kattenvoer bevat voor 60 procent vlees en dierlijke bijproducten. Minstens 4 procent is kip en 4 procent is varkensvlees. (Voor meer informatie over de etikettering van dierenvoeding in Groot-Brittannië, zie dit faq-blad van de Petfood Manufacturers Association.)

Derivaten, of wat anderen dierlijke bijproducten zouden noemen, zijn verschillende stukken vlees zoals harten, nieren en andere organen. Ze zijn vaak erg voedzaam en de meeste katten zijn er dol op. Dit is echter een vage term. Slechts vier procent van het voedsel hoeft kip te zijn; en slechts vier procent is nodig om varkensvlees te zijn. Dan blijft 52 procent van het vlees/dierlijke eiwit over dat van elk soort dier kan zijn. Ja, het kan van kip en/of varkensvlees zijn. Het kunnen harten en nieren zijn. Het zou prachtig kunnen zijn. Maar er is geen manier om het te weten. En de website van het bedrijf biedt absoluut geen informatie over waar ingrediënten vandaan komen of hoe het voedsel wordt vervaardigd.

Omdat katten hogere percentages vleeseiwit nodig hebben, zeggen veel experts dat het opnemen van dierlijke bijproducten in het dieet van een kat een goed idee is. Meer dan waarschijnlijk is het vleesgehalte in dit kattenvoer gezond voor uw kat, maar we weten het niet zeker.

Merk op dat het bedrijf zegt dat de vier procent kip en vier procent varkensvlees van batch tot batch kunnen variëren vanwege hun ‘duurzaamheidsprincipes’. Gimme een pauze. Het is niet te veel gevraagd om het percentage vleeseiwit in een voedingsmiddel te garanderen. Wilt u uw kat vertellen dat er minder kip en varkensvlees is vanwege de duurzaamheidsprincipes van het bedrijf?

Andere ingrediënten in dit voedsel zijn mineralen, plantaardige bijproducten en verschillende suikers.

Derivaten van plantaardige oorsprong in het Verenigd Koninkrijk hebben de neiging om een vulstof of vezel te zijn. Deze ingrediënten kunnen van goede kwaliteit of slecht zijn. Nogmaals, dit is een vage term. Het zou beter zijn als Republic of Cats specifieker was over hun ingrediënten. Dit soort vaagheid stelt een fabrikant in staat om ingrediënten te veranderen zonder het feit bekend te maken.

Je kat heeft geen suiker nodig die aan zijn dieet wordt toegevoegd. Het voedsel bevat ook conserveermiddelen (vermeld na de vitamines). Het is meestal een goed idee om voedingsmiddelen te vermijden die kunstmatige conserveermiddelen bevatten.

Over het algemeen klinkt dit eten goed, maar als je erin graaft, is het een beetje teleurstellend. Het bevat wel redelijk veel vleeseiwit en een laag aantal koolhydraten. Republic of Cats Chicken &Pork Pate bevat ongeveer 32 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Compositie: Vlees en dierlijke bijproducten 60% (minstens 4% is kip en minstens 4% is varkensvlees)*, mineralen, plantaardige bijproducten, diverse suikers.

Additieven (per kg): Vitamine A: 900 IE/kg, Vitamine D3: 140 IE/kg, Ijzer: 10,40 mg/kg, Jodium: 0,26 mg/kg, Koper: 0,88 mg/kg, Mangaan: 1,98 mg/kg, Zink: 18,70 mg/kg, Taurine: 575 mg/kg. Conserveringsmiddelen.

*Kan enigszins variëren van batch tot batch in overeenstemming met onze duurzaamheidsprincipes.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.5%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 77.5%

As: 3.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.67%

Vet: 31.11%

Vezel: 0.44%

Koolhydraten: 7.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.96%

Vet: 58.22%

Koolhydraten: 5.82%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Varkensvlees

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Suikers, Conserveermiddelen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Bevat minimaal 4 procent kip en 4 procent varkensvlees
 • Rijk aan vlees en dierlijke eiwitten

Tegens

 • Vage “vlees en dierlijke bijproducten” baart zorgen
 • Bevat suikers en conserveermiddelen

#2 Republiek Van Katten Pate Met Vis

Klik hier om 75% korting te krijgen op je eerste 28 maaltijden. Gebruik CATS75 bij het afrekenen

Er zijn veel dingen om van te houden over Republic of Cats, maar transparantie is er niet een van. Het is vrij moeilijk om een van hun voedingsmiddelen te bekijken zonder de formulieren online in te vullen voor hun receptservice. Zelfs wanneer u de formulieren invult en de aanbevolen voedingsmiddelen ziet, zijn de ingrediënten erg vaag. In feite lijken alle ingrediënten voor het natte voedsel erg op elkaar.

Een van de voedingsmiddelen waar we naar keken was hun Pate with Fish natvoer. Hoewel dit voedsel zegt dat het vis bevat, is het eerste ingrediënt 56 procent vlees en dierlijke bijproducten – vergelijkbaar met sommige van hun andere natte voedingsmiddelen. Vis en visderivaten zijn het volgende ingrediënt waarbij vis 4 procent van het voedsel uitmaakt.

Derivaten, of wat anderen dierlijke bijproducten zouden noemen, zijn verschillende stukken vlees zoals harten, nieren en andere organen. Ze zijn vaak erg voedzaam en de meeste katten zijn er dol op. Dit is echter een vage term. Dit kunnen voedzame ingrediënten zijn, maar er is geen manier om het zeker te weten.

Omdat katten hogere percentages vlees- en viseiwit nodig hebben, zeggen veel experts dat het opnemen van dierlijke bijproducten in het dieet van een kat een goed idee is. Het zou echter nuttig zijn als Republic of Cats meer informatie zou geven.

Het recept bevat ook “verschillende suikers” die misschien aantrekkelijk zijn voor uw kat, maar die geen gezond ingrediënt zijn.

Andere ingrediënten in dit voedsel zijn mineralen en derivaten van plantaardige oorsprong.

Derivaten van plantaardige oorsprong in het Verenigd Koninkrijk hebben de neiging om een vulstof of vezel te zijn. Deze ingrediënten kunnen van goede kwaliteit of slecht zijn. Nogmaals, dit is een vage term. Het zou beter zijn als Republic of Cats specifieker was over hun ingrediënten. Dit soort vaagheid stelt een fabrikant ook in staat om ingrediënten te veranderen zonder het feit bekend te maken.

Over het algemeen klinkt het eiwit in dit voedsel goed, hoewel het mogelijk lager is op vis dan verwacht. Katten kunnen genieten van dit voedsel, maar we zouden willen dat Republic of Cats meer informatie gaf.

Dit voedsel heeft ongeveer 112 kcal per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: Vlees en dierlijke bijproducten 56%, vis en visderivaten (minstens 4% is vis), mineralen, plantaardige bijproducten, diverse suikers.

Additieven (per kg): Vitamine A: 850 IE/kg, Vitamine D3: 130 IE/kg, Ijzer: 9,8 mg/kg, Jodium: 0,24 mg/kg, Koper: 0,8 mg/kg, Mangaan: 1,8 mg/kg, Zink: 17,6 mg/kg. Taurine: 530 mg/kg. Smaakstoffen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10.5%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 77.5%

As: 3.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.67%

Vet: 31.11%

Vezel: 0.44%

Koolhydraten: 7.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.96%

Vet: 58.22%

Koolhydraten: 5.82%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vis

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Suikers, dierlijke bijproducten

Veel voorkomende allergenen: Vis kan een allergeen zijn voor sommige katten, “vlees en dierlijke bijproducten” kunnen allergenen bevatten, maar je weet niet welke eiwitten worden gebruikt

Pros

 • Bevat minimaal 4 procent vis
 • Rijk aan vlees en dierlijke eiwitten

Tegens

 • Vage “vlees en dierlijke bijproducten” baart zorgen
 • Bevat suikers

#3 Republic of Cats Tailored Blend Droogvoer

Klik hier om 75% korting te krijgen op je eerste 28 maaltijden. Gebruik CATS75 bij het afrekenen

Volgens Republic of Cats bieden ze twee smaken droogvoer. Helaas kun je ze niet zien. Tenminste, niet tenzij u zich aanmeldt voor hun abonnementsservice en hen over uw kat vertelt, zodat ze voedsel voor u kunnen kiezen en kiezen.

Om een van hun droge voedingsmiddelen te beoordelen, moest ik de informatie voor een kat invullen (grote reu, langharige moggy, gecastreerd, op zoek naar hulp bij haarballen en verharing). Deze review is voor het op maat gemaakte droogvoer dat Republic of Cats bedacht voor deze (fictieve) kat. (Als je nieuwsgierig bent, ik had al vele jaren zo’n kat, maar hij is overleden.)

Republic of Cats stelt dat de belangrijkste voordelen van dit droge kattenvoer zijn dat het is afgestemd op de behoeften van mijn kat; het heeft prebiotica voor de darmgezondheid; en het helpt met tanden en tandvlees.

De primaire ingrediënten in het voedsel zijn: maïs, kip, tarwe, gedroogde sojabonen, maïsgluten, kalkoen, gedroogd gevogelte en dierlijk vet.

Kip als tweede ingrediënt klinkt goed, maar verse kip is ongeveer 60-70 procent water. Wanneer het vocht wordt verwijderd tijdens het kookproces om een droog voedsel te maken, zou dit ingrediënt veel lager op de ingrediëntenlijst vallen.

Dat laat maïs (maïs), tarwe, sojabonen en maïsgluten als de primaire ingrediënten. Hoewel dit veel voorkomende ingrediënten zijn in veel dierenvoeding en ze zowel eiwitten als koolhydraten aan het voedsel toevoegen, zijn ze niet bepaald opwindend.

Er is waarschijnlijk genoeg kalkoen, gedroogd gevogelte, kip en gedroogde kip in het voedsel om het voor uw kat naar kip te laten smaken, zodat katten van het eten kunnen genieten.

Het voedsel bevat ook gedroogde cichoreiwortels als een goed prebioticum en gedroogde bietenpulp die goed is voor de spijsvertering en de darmgezondheid. Visolie wordt ook toegevoegd, wat een goede bron van omega-3-vetzuren is – goed voor de huid en vacht.

Hoewel dit voedsel een hoog eiwitpercentage claimt, is veel van het eiwit afkomstig van plantaardige bronnen zoals sojabonen, maïsgluten en erwteneiwit.

Dit droogvoer met kipformule van Republic of Cats is waarschijnlijk een goed voedsel voor katten die van droog voedsel houden. Het heeft een mooie hoeveelheid eiwit, maar veel ervan komt uit plantaardige bronnen. Elk droogvoer bevat wat plantaardig materiaal, maar het is belangrijk dat uw kat veel dierlijke eiwitten eet voor een goede gezondheid op de lange termijn.

We schatten dat dit voedsel ongeveer 389 kcal per 100 gram bevat.

Ingrediënten

Maïs, kip, tarwe, gedroogde sojabonen, maïsgluten, kalkoen, gedroogd gevogelte, dierlijk vet, gedroogde kip, rijst, gedroogde kalkoen, tarwegluten, erwteneiwit, digestie, gedroogde cichoreiwortels, mineralen, gedroogde bietenpulp, cellulose, maïsgrutten, visolie.

Additieven: Vitamine A 33.865 IE, Vitamine D3 1.070 IE, Watervrij calciumjodaat 2,6 mg, IJzersulfaatmonohydraat 199,1 mg, Kopersulfaat 40,3 mg, Mangaansulfaatmonohydraat 95,9 mg, Natriumseleniet 0,24 mg, Zinksulfaatmonohydraat 336,5 mg, Taurine 700,0 mg. Conserveermiddelen, Antioxidanten.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34.3%

Ruw vet: 14.5%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 7.4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.11%

Vet: 16.11%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 33.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.36%

Vet: 35.28%

Koolhydraten: 30.36%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, kalkoen, gedroogd gevogelte, gedroogde kip, gedroogde kalkoen, gedroogde cichoreiwortels, gedroogde bietenpulp, visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gedroogde sojabonen, erwteneiwit, digest, cellulose, maïsgrutten

Veel voorkomende allergenen: Kip en ander pluimvee kunnen allergenen zijn voor sommige katten; soja (en sojabonen) kunnen allergenen zijn; tarwe en maïs kunnen allergenen zijn, maar niet zo vaak als veel mensen denken

Pros

 • Bevat veel kip en andere soorten gevogelte
 • Rijk aan eiwitten – sommige (niet alles) ervan is kip en ander gevogelte
 • Bevat gedroogde cichoreiwortels (prebiotisch) en gedroogde bietenpulp (goed voor de darm)

Tegens

 • Bevat veel maïs, tarwe en gluten die niet alleen koolhydraten zijn, maar ook het eiwitpercentage verhogen
 • Republic of Cats maakt het bijna onmogelijk om hun droge voedsel online te bekijken zonder zich aan te melden voor de abonnementsservice. De meeste mensen willen voedsel zien voordat ze het kopen of zich aanmelden voor een service.

Wat vinden klanten van Republic of Cats Cat Food?

Republic of Cats is een nieuw merk en het is nog maar kort op de markt. Op dit moment lijkt het alleen beschikbaar te zijn in het VK. Het merk is echter naar voren gebracht met een sterke campagne. We vonden veel positieve recensies voor Republic of Cats online, vooral op Trustpilot.com. Het merk krijgt tot nu toe een algemene beoordeling van 4,4 van de 5 sterren (169 beoordelingen).

In termen van transparantie op de Trustpilot.com site, vraagt Republic of Cats hun klanten om beoordelingen (positief of negatief), reageert binnen 24 uur op negatieve beoordelingen en heeft gereageerd op 100 procent van hun negatieve beoordelingen (er zijn niet veel negatieve beoordelingen geweest).

We vonden ook verschillende afzonderlijke beoordelingen van mensen die deelnamen aan de introductie van proevers. In beide gevallen waren de katten dol op het eten. Eén persoon was bang dat het eten eigenlijk Purina Gold was, dus dat leek de recensie te kleuren. De andere beoordeling was zeer positief.

Over het algemeen zei bijna elke beoordeling dat katten dol waren op het eten en de meeste mensen waren blij met de service, hoewel een paar vroege klanten enkele knikken noemden die moesten worden uitgewerkt (en waren). Het blijkt makkelijk om bestellingen te plaatsen en de mensen van Republic of Cats zijn leuk om online en telefonisch mee te werken.

Positieve beoordelingen

Malcolm’s Beoordeling😻

“Ik moet je complimenteren met het eten, Malcolm is altijd een kieskeurige eter geweest, soms laat hij de brokken achter en heeft hij alleen het graf, dan verlaat hij het graf, dan stopt hij met het eten van de brokjes, het was geweldig om hem te zien eten wat ik neerleg, hij likt de kom schoon 😁 en als klap op de vuurpijl ruikt het natvoer ook goed. Ik ben er zeker van dat Malcolm uitkijkt naar zijn eigen gepersonaliseerde pakket.

De klantenservice is geweldig, ik vind het geweldig dat ze WhatsApp gebruiken, mijn vraag werd snel beantwoord en hoewel je ze niet kunt horen, weet ik zeker dat degene die op me reageerde erg vriendelijk en curtious leek. Bedankt voor alles wat je doet voor mijn furbaby 😻 Malcolm zegt ook dank je 😻 wel” – door Margaret Pond op Jan 18, 2021

Briljant product en mensen!

“Briljant idee en fantastische klantenservice. Zo’n goed idee voor een bedrijf, werkt goedkoper dan het speciale dieetvoedsel dat ik voor haar kocht en heeft betere ingrediënten. Elke keer dat ik een vraag heb gesteld, is het snel opgelost en het personeel lijkt allemaal zowel deskundig als beleefd. Aanbevelen aan al mijn gekke kattendame (en mannen) vrienden!” – door millie op Jan 17, 2021

Negatieve beoordelingen

Goedkoop eten met een fancy label

“Dit is absoluut purinagoud met een mooi nieuw label erop. Het voer is niet op maat gemaakt per kat aangezien ik twee katten heb met 2 heel verschillende behoeften en wat weet je???? Beide katten kregen exact dezelfde maaltijden bezorgd. Niet meer dan £ 60 per maand betalen voor supermarktvoedsel.

Sorry maar de blikken vlees zijn voor elke kat precies hetzelfde. En exact dezelfde smaken. De koekjes zijn ook precies hetzelfde, behalve dat kokos een kleinere hoeveelheid heeft dan donder.

Ik ben niet gisteren geboren.” – door Leanne Phelps op 12 jan 2021

Antwoord van Republic of Cats

12 januari 2021

Groetjes Leanne,

We waren vooral geïntrigeerd door uw beoordeling, dus we hebben de plannen van uw katten bekeken om ervoor te zorgen dat ze de juiste en juiste op maat gemaakte voeding kregen die we voor elke kat bieden.

Ik heb net een beetje gekeken en kan zien dat je katten verschillende leeftijden, gewichten hebben en verschillende gezondheidsdoelen hebben. Onze interne kattenvoedingsdeskundige heeft hun op maat gemaakte voedingsplannen aanbevolen, inclusief hun eigen op maat gemaakte droogvoermix, een volledige selectie van recepten voor natvoer om alles uit te testen, geserveerd in een gepersonaliseerde portie. Het is deze combinatie die betekent dat we de unieke behoeften en individuele gezondheidsdoelen van uw katten kunnen ondersteunen.

Laat het ons weten als je iets anders hebt ontvangen dan wat we hebben beschreven en we kunnen het rechtzetten.

Neem contact met ons op via chat@republicofcats.com als u wilt dat we u door hun recepten en plannen praten en we zullen blij zijn om u en uw katten op hun reis te helpen.

Fijne dag,
EmiLy

Braken moggy

“Mijn kat was in eerste instantie enthousiast over een deel van het eten, maar haatte een deel ervan. Maar 2 dingen zorgden er uiteindelijk voor dat ik mijn abonnement schrapte:

 1. De prijs is erg hoog aangezien je in de supermarkt voor veel minder een product kunt kopen dat verdacht veel op elkaar lijkt. De blikken hebben een verdacht merkteken waarbij het lijkt alsof er een etiket uit het blik is verwijderd voordat er een eigen etiket op is geplakt.
 2. Mijn kat begon te braken elke keer dat ze het eten at. Dat is een dure opschudding.

Ik zou zeggen best niet de moeite nemen. door Kim Arrowsmith op Jan 7, 2021

Antwoord van Republic of Cats

Groetjes Kim,

We zijn zo blij om te horen hoe enthousiast je kat was over haar nieuwe voedsel toen het aankwam. We hebben onze hele service gemaakt rond katten met verfijnde smaakpapillen en onze Taster Box is gemaakt om te helpen bij het achterhalen van de smaken waar ze van houden of misschien snuffelen. Het klinkt alsof je goed op weg was om uit te zoeken welke smaken een hit waren.

Het spijt me om te horen over het braken – we wensten dat je eerst contact met ons had opgenomen, want we kunnen hier zeker helpen met enkele aanbevelingen. Ons ministerie van Voeding staat altijd klaar voor ondersteuning – het maakt allemaal deel uit van de service. Ook al heb je al geannuleerd – de aanbieding is er nog steeds en we willen graag met jou en je kat samenwerken om geen ziektedagen meer te bereiken – stuur ons gewoon een e-mail naar chat@republicofcats.com en we springen er meteen naartoe 😺.

Ten slotte weerspiegelen onze prijzen de hele kit en kaboodle die u van de Republiek ontvangt. Het is geen service die je uit de schappen van de supermarkt kunt kopen en is een pakket van verwondering om je kat te helpen zijn gezondheidsdoelen te bereiken tijdens zijn reis door het leven. We zijn er voor je, niet alleen met het eten zelf, maar ook met ondersteuning van onze eigen Kattenvoedingsdeskundige en een lijn rechtstreeks naar de Republiek via WhatsApp om alles wat met katten te maken heeft te chatten. Om nog maar te zwijgen van het gemak van levering rechtstreeks van onze eerlijke kusten naar uw deur in deze moeilijke tijden.

We hopen snel van je te horen om het beste plan voor je harige metgezel te vinden. Tot die tijd zouden we willen dat je hier was.

Fijne dag,
Emily

Hoeveel kost Republic of Cats kattenvoer?

Republic of Cats is een abonnementsdienst. De proefperiode die zo populair is geweest in het VK bood 28 maaltijden voor £ 5 of ongeveer 75 procent korting op de gebruikelijke prijs. (£ 5 is gelijk aan ongeveer 7 Amerikaanse dollars.) De proefperiode is voor twee weken. Als u zich aanmeldt voor de service, worden maaltijden maandelijks verzonden.

Het aantal blikjes en de hoeveelheid voedsel die u elke maand ontvangt, is afhankelijk van het aantal katten dat u inschrijft, hun gewicht en hun andere unieke behoeften.

We kwamen met een geschatte kosten van 35 pond per maand voor een gemiddelde kat met een gewicht van 8-9 pond met behulp van Republic of Cats. Dat zou afbreken tot 8,75 pond per week; en 1,25 pond daags. Dit zijn slechts schattingen en kunnen variëren afhankelijk van uw kat en voedingsplan.

Over het algemeen, is Republic of Cats een goede keuze?

Als u op zoek bent naar een redelijk op maat gemaakt dieet voor uw kat dat aan uw deur wordt afgeleverd – vooral een dieet dat door katten lijkt te worden genoten – dan lijkt Republic of Cats een goede voedselkeuze te zijn.

Dit is geen vers, zelfgemaakt dieet en het bevat geen ingrediënten van menselijke kwaliteit. Het bedrijf doet deze claims niet, dus verwacht ze niet.

Maar Republic of Cats zal erg handig zijn voor veel kattenliefhebbers die van het abonnementsmodel houden. Het voedsel lijkt ook een hit te zijn bij katten. Het bedrijf lijkt ook een goede inspanning te leveren om ervoor te zorgen dat uw kat voedsel krijgt dat geschikt is voor zijn gezondheid en levensstijl.

Het merk biedt ook meer variatie dan zowat elke abonnementsservice met acht natte voedingsmiddelen en twee droge voedingsmiddelen.

Het schatten van de prijs, Republic of Cats lijkt ook een redelijke keuze voor veel mensen.

Republic of Cats heeft wel wat nadelen. Ten eerste is de service op dit moment alleen beschikbaar in Groot-Brittannië.

Ten tweede maakt het bedrijf het erg moeilijk om enkele basisfeiten over het voedsel en de service te achterhalen. De meeste mensen willen zich niet aanmelden voor de abonnementsservice om alle details te achterhalen. Prijzen moeten ook direct beschikbaar zijn zonder dat u zich hoeft aan te melden voor de service.

Informatie over de ingrediënten en productienormen van het bedrijf zou ook welkom zijn bij veel kattenliefhebbers.

Hoe bestel je Republic of Cats kattenvoer?

Republic of Cats is beschikbaar via het abonnementsmodel van het bedrijf. Als u in het Verenigd Koninkrijk woont, kunt u zich hier aanmelden voor uw proefpakket. Als u klaar om u aan te melden voor een abonnement op Republic of Cats, u kunt het op dezelfde website doen. U moet informatie over uw kat invullen, waaronder zijn naam, gewicht, leeftijd en gezondheidsproblemen.

Zodra u begint met het ontvangen van uw bestellingen, kunt u wijzigingen aanbrengen op basis van wat uw kat leuk vindt. U kunt uw volgende bestelling aanpassen voordat deze wordt verzonden.

Klik hier om 75% korting te krijgen op je eerste 28 maaltijden. Gebruik CATS75 bij het afrekenen