Raw Meow Kattenvoer Review

Raw Meow kattenvoer review: donzige kattensmaak Rauwe miauwmix en krumble voedsel

Kate Barrington / Cats.com

Raw Meow, gevestigd in Perth, West-Australië, is een recente nieuwkomer op de markt voor rauw voedsel voor huisdieren. Raw Meow biedt een verscheidenheid aan rauwe diepvriesmaaltijden, gevriesdroogde formules en premix-opties en maakt rauw voeren eenvoudig.

We hebben het merk beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Raw Meow kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De Cats.com standaard – Beoordeel rauw miauwkattenvoer op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort op elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Soort-geschiktheid – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Geschiedenis terugroepen – 8/10

Algemene score: 8/10

In totaal geven we Raw Meow kattenvoer een 48 uit 60 beoordeling of een A- cijfer.

Waarom vertrouwen op Cats.com

Onze experts hebben de afgelopen jaren honderden merken kattenvoer en individuele producten geanalyseerd, getest en beoordeeld. Ik heb er zelf tientallen getest en ik ben een recente bekeerling naar rauw voeren. Na veel raw food merken te hebben getest met mijn eigen drie katten, heb ik de kennis en ervaring die nodig is om een diepgaande analyse van Raw Meow te voltooien.

Ik bestelde een selectie van Raw Meow-producten tegen de volledige verkoopprijs en testte ze thuis met mijn katten Bagel, Biscuit en Munchkin. Tijdens het testen maakte ik aantekeningen over de reacties van mijn katten op het voedsel, evenals algemene observaties over het uiterlijk, de textuur, de geur en de consistentie.

Naast deze diepgaande tests heb ik Raw Meow kattenvoer geanalyseerd op basis van de informatie op de verpakking en de website van het merk. Met behulp van deze informatie samen met gedetailleerd merkonderzoek, beoordeelde ik Raw Meow volgens de Cats.com Standard.

Over Raw Meow

Raw Meow is een Australisch bedrijf dat is opgericht vanuit de wens om rauw voeren voor katten zo eenvoudig mogelijk te maken. In lijn met dat doel is Raw Meow Mix een “maaltijdcompleter”, ontworpen om volledige voeding voor katten te garanderen wanneer ze worden gemengd met vlees zonder been.

In een interview met Dr. Karen Becker beschrijft Lauren Di Ciano, oprichter van Raw Meow, zichzelf als “een rauwe feeder die van haar katten houdt.” Di Ciano’s rauwe voedingsreis begon toen ze rauwe kattenvoeding begon te bestuderen voordat ze een paar Birmese kittens adopteerde. Kort daarna overspoelde een golf van terugroepacties Australië, waardoor bezorgdheid ontstond over commercieel vervaardigd voedsel voor huisdieren.

In de hoop andere Australische eigenaren van gezelschapsdieren te helpen, begon Di Ciano haar kennis van rauw voeren online te delen. Ze ontwikkelde langzaam een aanhang en startte in 2021 Raw Meow om eigenaren van gezelschapsdieren een vereenvoudigd zelfgemaakt alternatief te bieden.

Hoewel Raw Meow een kleine selectie rauwe diepvriesmaaltijden biedt voor lokaal ophalen in Perth, is er een grotere verscheidenheid aan gevriesdroogde maaltijden en premixen beschikbaar voor internationale verzending. Alle Raw Meow-producten worden gemaakt met lokale ingrediënten in kleine hoeveelheden om voedingskwaliteit en versheid te garanderen.

Sourcing en productie

Raw Meow is gevestigd in Osborne Park in de buurt van Perth in West-Australië, en alle producten worden gemaakt in Australië. Op de productverpakking staat dat de gevriesdroogde maaltijden van Raw Meow zijn geformuleerd volgens de AAFCO-voedingsniveaus voor alle levensfasen. De premixen zijn op zichzelf niet compleet qua voedingswaarde.

Het merk stelt dat alle voedselingrediënten lokaal geproduceerde Australische producten zijn, hoewel sommige supplementen elders afkomstig zijn. Zo bevatten de meeste Raw Meow producten Nieuw-Zeelands groenlipmosselpoeder.

Geschiedenis van terugroepen

Raw Meow heeft nog nooit een diervoedingsproduct teruggeroepen. Het bedrijf is nog erg nieuw op de markt voor dierenvoeding, maar lijkt sterke normen voor kwaliteit en veiligheid te volgen.

Welke soorten kattenvoer biedt Raw Meow?

Zoals de naam van het merk al doet vermoeden, is Raw Meow een bedrijf voor rauwe dierenvoeding. Hoewel het merk zich richt op kattenvoeding, zijn de rauwe diepvriesmaaltijden niet soortspecifiek en biedt het premixen geformuleerd voor zowel honden als katten.

Raw Meow biedt een verscheidenheid aan rauwe diepvriesmaaltijden, gevriesdroogde maaltijden, premixen voor zelfgemaakt voedsel en supplementen. U kunt afzonderlijke producten of startpakketten voor uw kat of kitten kopen die een assortiment producten bevatten. Raw Meow biedt ook overgangspakketten met kleine porties premix en een gevriesdroogde kipfilettopper om katten aan te moedigen zelfgemaakt voedsel te accepteren.

De volgende Raw Meow formulals bieden complete kattenvoeding:

 • Complete maaltijd gevriesdroogde kip
 • Complete maaltijd gevriesdroogd lamsvlees
 • Complete maaltijd Gevriesdroogde eend & rundvlees
 • Hypoallergene complete maaltijd gevriesdroogde kangoeroe & varkensvlees
 • Bevroren kip rauwe maaltijd
 • Bevroren rundvlees & kip rauwe maaltijd
 • Bevroren varkensvlees & lamsvlees rauwe maaltijd
 • Bevroren Kangoeroe & Konijn Rauwe Maaltijd
 • Bevroren Kangoeroe & Emoe Rauwe Maaltijd

Raw Meow’s bevroren rauwe voedingsmiddelen zijn gemaakt met een fosforarm supplement. Een hoge fosforinname kan problematisch zijn voor katten met een nierziekte, dus rauw voedsel gemaakt met rauw bot is soms ongeschikt. De rauwe diepvriesmaaltijden van Raw Meow bevatten slechts 0,9% tot 1,4% fosfor op basis van droge stof.

Wat vonden onze testkatten?

Raw Meow kattenvoer review: line-up van 5 Raw Meow-producten

De premixen van Raw Meow vereenvoudigen de taak om een nutritioneel compleet zelfgemaakt dieet voor katten te maken. Kate Barrington / Cats.com

Om Raw Meow te testen, bestelde ik het Adult Starter Pack met een premix, een gevriesdroogde complete maaltijd en een gevriesdroogde maaltijdtopper. Ik bestelde een monster van een tweede premix en ontving een gratis monster van gevriesdroogde kipfilettraktaties. Mijn bestelling werd snel verzonden, hoewel het ongeveer een week duurde om aan te komen en door de douane vanuit Australië te gaan. Het eten werd economisch verpakt en kwam in goede staat aan.

Omdat Raw Meow een Australisch bedrijf is, kon ik alleen houdbare producten testen. Rauwe diepvriesmaaltijden zijn echter alleen beschikbaar voor afhaling in Perth, West-Australië.

Rauw miauw kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Rauwe miauw Complete maaltijd Gevriesdroogd lamsvlees

Koop op RawMeow.com.au

Het gevriesdroogde kattenvoer van Raw Meow is een ideale oplossing voor internationale klanten en is qua voedingswaarde uitgebalanceerd en houdbaar. Dit lamsrecept is gemaakt met een enkele bron van eiwitten, maar het bevat ook eigeel en groenlipmosselpoeder. Katten met ernstige kippenallergieën tolereren het misschien niet, hoewel sommigen dat wel kunnen.

Met lamspiervlees, hart, tong en lever bevat deze formule meer dan 83% eiwit gemeten als droge stof. Het bevat echter geen toegevoegd vet, dus het vetgehalte van de droge stof is slechts ongeveer 21%. Dit beperkt de caloriedichtheid van het voedsel, wat op zijn beurt de benodigde portiegrootte en dus de prijs per maaltijd verhoogt. Het lijkt echter zeer verteerbaar en geschikt voor soorten.

Terwijl veel gevriesdroogd rauw voedsel in pellets of pasteitjes komt, is de formule van Raw Meow bijna in poedervorm. Dit maakt het vrij gemakkelijk om te rehydrateren, hoewel sommige grotere kruimels niet zo gelijkmatig rehydrateerden als de rest. Mijn katten genoten nog steeds erg van het eten en leken geen problemen te hebben met de textuur.

Ingrediënten

Lamsvlees, Lamshart en -tong, Lamslever, Eigeel, Calciumcarbonaat, Groenlipmossel, Kaliumcitraat, Choline L-bitartraat, Zeezout, Taurine, Zinkcitraat, Ijzersulfaat, Mangaangluconaat, Thiaminemononitraat, Vitamine E, Kopergluconaat, Kaliumjodide, Pyridoxine KCI, Vitamine D3, Seleniumgist, Vitamine K (Phylloquinone).

Ingrediënten die we leuk vonden: Lamsvlees, Lamshart en Tong, Lamslever, Eigeel, Groenlipmossel

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 83.2%

Ruw vet: 21.2%

Vocht: 0.11%

As: 8.24%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 83.29%

Vet: 21.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 61.77%

Vet: 38.23%

Wat we leuk vonden:

 • Biedt complete en uitgebalanceerde voeding
 • Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Bevat meer dan 80% eiwit, gemeten als droge stof
 • Gemakkelijk te rehydrateren in water of bouillon

Wat we niet leuk vonden:

 • Verkruimelde textuur kan niet gelijkmatig rehydrateren
 • Erg duur

#2 Raw Meow Mix Volwassen Kip Formule

Koop op RawMeow.com.au

Premixen vereenvoudigen het proces van het maken van uitgebalanceerd zelfgemaakt voedsel voor katten. Raw Meow biedt een verscheidenheid aan opties voor kittens en volwassenen in verschillende formules met één eiwit. Deze mixen bevatten alle essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen die uw kat nodig heeft voor volledige voeding.

Rauwe miauwpremixen kunnen worden gebruikt met rauw of gekookt vlees, hoewel gekookt vlees voor gebruik volledig moet worden gekoeld. Je roert de voormix gewoon door waVoeg het dan toe aan het vlees. Het pakket bevat instructies voor het maken van enkele porties en grote partijen met 1 kg (2,2 lbs.) vlees. Ik gebruikte fijngemalen kip en mijn katten leken te genieten van de smaak van het eten.

Hoewel Raw Meow zijn premixen niet specifiek aanbeveelt voor katten met een nierziekte, bevatten de formules geen gemalen bot, wat helpt het fosforgehalte laag te houden. De premixen zijn ontworpen om te worden toegevoegd aan spiervlees zonder been.

Ingrediënten

Gevriesdroogde Australische kippenlever, gedroogd Australisch eigeel, calciumcarbonaat, NZ Groenlipmossel Gevriesdroogd poeder, kalium, choline, zeezout, taurine, zink, ijzer, mangaan, vitamine E, koper, vitamine K2, thiamine, vitamine B6, vitamine D3, jodium, seleniumgist.

Ingrediënten die we leuk vonden: Gevriesdroogde Australische kippenlever, gedroogd Australisch eigeel, NZ Groenlipmossel Gevriesdroogd poeder

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 38B

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 0.3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38B

Vet: 18%

Vezel: 0.3%

Koolhydraten: 33.7%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.27%

Vet: 34.86%

Koolhydraten: 26.87%

Wat we leuk vonden:

 • Eén zak maakt tot 70 qua voedingswaarde complete maaltijden
 • Fijn poedervormig, gemakkelijk te mengen met rauwe ingrediënten
 • Kan worden gebruikt met rauw of gekookt vlees

Wat we niet leuk vonden:

 • Mag alleen worden gebruikt met vlees zonder been

#3 Rauw miauw rundvlees &; Kip Rauwe bevroren maaltijd

Koop op RawMeow.com.au

Voor kattenbezitters die in of nabij Perth, West-Australië wonen, biedt Raw Meow rauwe diepvriesmaaltijden alleen om op te halen. Deze maaltijden worden gemaakt met rauw vlees en geproduceerd in kleine batches om optimale versheid te garanderen. Omdat ze minimaal worden verwerkt, merkt Raw Meow op dat de smaak en textuur van de ene batch tot de andere kunnen variëren.

Dit rundvlees- en kiprecept bevat een mix van spiervlees van rundvlees en kip, evenals kippenorganen en eieren. Kippenbottenbouillon verhoogt het vochtgehalte van het voedsel. Zowel de bottenbouillon als het groenlipmosselpoeder bieden ontstekingsremmende en gewrichtsondersteunende voordelen. Met name groenlipmosselen zijn een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine.

Ik heb dit product niet kunnen testen, maar het blijkt een hoogwaardig en soortgeschikt rauw voedsel te zijn. Hoewel de pick-up-only vereiste de beschikbaarheid beperkt, is het een scherp geprijsd rauw voedsel. Katteneigenaren moeten gewoon voorbereid zijn op variabiliteit tussen batches.

Ingrediënten

Rundvlees, kip, kip giblets, kippenharten, kippenlever, eieren, kippenbottenbouillon, groenlipmosselpoeder, calciumcarbonaat, rauw miauwlaag fosforsupplement.

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundvlees, Kip, Kip Giblets, Kippenharten, Kippenlever, Eieren, Kippenbottenbouillon, Groenlipmosselpoeder

Ingrediënten die we niet lekker vonden:Geen

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 57.8%

Ruw vet: 30.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 57.8%

Vet: 30.2%

Koolhydraten: 12%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.38%

Vet: 51.24%

Koolhydraten: 8.38%

Wat we leuk vonden:

 • Voor carnivoren geschikte mix van spiervlees en organen
 • Bereid in kleine batches om de versheid te behouden
 • Vrij van toegevoegde koolhydraten
 • Rijk aan dierlijke eiwitten en vetten

Wat we niet leuk vonden:

 • Alleen beschikbaar voor afhaling in Perth, WA
 • Smaak en textuur kunnen variëren tussen batches

Wat vinden klanten van rauw miauwend kattenvoer?

Raw Meow is een heel nieuw bedrijf, dat pas in 2021 is gelanceerd. Omdat het bedrijf nieuw is op de markt en gevestigd is in Australië, zijn beoordelingen voor Raw Meow moeilijk te vinden. Dat gezegd hebbende, Raw Meow heeft meer dan 5.800 volgers op Facebook. Hoewel het merk de Facebook-recensiefunctie heeft uitgeschakeld, zijn klanten niet verlegen om te reageren op berichten.

Veel Raw Meow-volgers lijken oprichter Lauren Di Ciano te hebben gevolgd van andere Facebook-groepen voor rauwe voeding. Supporters lijken de kwaliteit van Raw Meow-producten te waarderen en, Waardeer in het bijzonder de beschikbaarheid van hypoallergene recepten die zijn geformuleerd voor katten met allergieën. Het Raw Meow-team is actief in het beantwoorden van reacties op Facebook.

Hoeveel kost rauw miauw kattenvoer?

Omdat Raw Meow een Australisch bedrijf is, staan alle prijzen vermeld in AUD. Toen ik mijn bestelling online plaatste, werden de kosten automatisch omgerekend naar USD tegen de huidige wisselkoers. Verzending naar mijn huis in Pittsburgh, Pennsylvania kostte me $ 54,30 AUD.

De rauwe diepvriesmaaltijden van Raw Meow zijn scherp geprijsd op slechts $ 6,50 AUD per 250 gram (8,8 oz.) bad. De kosten bedragen gemiddeld ongeveer $ 0,73 AUD per ounce, waardoor het in een vergelijkbare prijsklasse ligt als Darwin’s Natural en Smallbatch Pets.

Voor internationale klanten en Australiërs buiten Perth zijn de gevriesdroogde maaltijden en premixen van Raw Meow de beste optie. Gevriesdroogde maaltijden kosten $ 38,50 AUD per zak van 210 gram (7,4 oz.), met uitzondering van de hypoallergene kangoeroe- en varkensvleesformule die $ 89,50 AUD is voor een zak van 350 gram (12,35 oz.). De dagelijkse kosten om een kat van 10 pond een van de standaard gevriesdroogde formules van Raw Meow te voeren, zouden ongeveer $ 17,63 AUD zijn.

Hoewel het gevriesdroogde voedsel van Raw Meow aanzienlijk duurder is dan merken als Stella &; Chewy’s of Primal, bieden de premixen een kosteneffectief alternatief voor zelfgemaakte rauwe feeders. Een zak raw meow’s volwassen kip formule premix kost $ 55 AUD en maakt ongeveer 70 maaltijden. De dagelijkse kosten variëren afhankelijk van het soort eiwit dat u gebruikt.

Waar wordt rauw miauwkattenvoer verkocht?

Hoewel Raw Meow is gevestigd in Perth, West-Australië, verzendt het internationaal. Je kunt de hele productlijn shoppen op de website van Raw Meow. Alle bestellingen die voor de middag Australian Western Standard Time (AWST) worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden.

De enige producten die Raw Meow niet verzendt, zijn de rauwe diepvriesmaaltijden. Rauwe diepvriesmaaltijden kunnen online worden besteld, maar moeten worden opgehaald in de Raw Meow-winkel in Osborne Park, WA. Afhalen kan enkel op zaterdag tussen 9.00 en 12.00 uur. Alternatieve afspraken kunnen worden gemaakt van maandag tot en met woensdag, maar alleen op afspraak.