Purfectly Fresh Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Purfectly Fresh kattenvoer wordt gefactureerd als vers gezond voedsel voor katten en wordt gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Er wordt gezegd dat het het eerste gepersonaliseerde kattenvoer is dat is gemaakt van alleen vers, zacht gekookt echt vlees. Lees meer over Purfectly Fresh kattenvoer in onze onbevooroordeelde review.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Purfectly Fresh op wat belangrijk is

We hebben Purfectly Fresh kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Purfectly Fresh op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Herinner geschiedenis – 7/10

Algemene score: 8/10

We geven Purfectly Freshcat food een 48 uit 60 rating of een B+/A- cijfer.

Over Purfectly Fresh

Purfectly Fresh kattenvoer wordt gemaakt met vers, echt vlees. Het bevat geen dierlijke bijproducten, groenten, vulstoffen of granen. Het eten wordt gemaakt met vlees van menselijke kwaliteit in een keuken (geen fabriek). Maaltijden zijn qua voedingswaarde compleet.

De maaltijden worden samengesteld door gepromoveerde huisdiervoedingsdeskundigen.

Purfectly Fresh wordt verkocht via abonnementen. U kunt afspreken om eens in de 2 weken, 4 weken of om de 6 weken maaltijden voor uw kat te ontvangen. Koolstofneutrale levering is gratis in de meeste delen van het VK voor de opties van 4 en 6 weken, maar er is een toeslag van £ 3 voor de optie van 2 weken. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment onderbreken, bijwerken of opzeggen.

U kunt de maaltijden van uw kat personaliseren door vragen te beantwoorden wanneer u zich aanmeldt.
U kunt ook contact opnemen met het bedrijf als u Purfectly Fresh individueel wilt kopen, zonder een abonnement te bestellen.

Volgens het bedrijf is Purfectly Fresh ‘milieuvriendelijk’.
Purfectly Fresh kattenvoer is geschikt voor katten vanaf kittens vanaf de leeftijd.
Het bedrijf stelt dat het gebruik van hun voedsel resulteert in schonere kattenbakken met een zachtere vacht en een gezonder gewicht voor uw kat.

Purfectly Fresh begint bij £ 1,50 / dag. Het bedrijf biedt ook kortingen aan katteneigenaren met meerdere katten om te proberen te helpen met de kosten.

Inkoop en productie

Purfectly Fresh blijkt eigendom te zijn van Teddy &Belle Limited met een kantooradres in Reading, Engeland. Dit is een particulier bedrijf dat zich toelegt op de productie van dierenvoeding.

Volgens het bedrijf wordt het dierenvoer gemaakt met echt, vers vlees (“menselijke kwaliteit”) in een keuken net buiten het centrum van Londen. Het bedrijf stelt dat de kip, kalkoen en rundvlees die in hun voedsel wordt gebruikt, precies hetzelfde is als wat u zou kopen bij uw lokale supermarkt of slager. Dit zou dezelfde bron zijn die restaurants in het Verenigd Koninkrijk levert.

“Hoewel we niet zouden aanraden om Purfectly Fresh zelf te eten, is het bekend dat onze oprichters zich verstoppen voor een middernachtsnack.”

Purfectly Fresh kattenvoer is niet rauw. Het wordt voorzichtig gekookt om ervoor te zorgen dat eventuele bacteriën worden gedood.
Een vitamine- en voedingsmix wordt toegevoegd aan het kattenvoer. Volgens Purfectly Fresh komt dit omdat katten zeer specifieke voedingsbehoeften hebben en erg gevoelig zijn voor tekorten aan voedingsstoffen. Alle recepten bevatten taurine.

Purfectly Fresh voegt geen groenten of fruit toe aan hun maaltijden. Ze geloven dat sommige bedrijven deze ingrediënten alleen maar toevoegen om kattenvoer te vermenselijken. Katten zijn obligate carnivoren en hebben ze niet nodig zolang ze hun vitamines en mineralen binnenkrijgen in de voedingsvoormix die fabrikanten aan kattenvoer toevoegen.

Is purfectly vers kattenvoer teruggeroepen?

We hebben geen terugroepacties online gevonden voor Purfectly Fresh kattenvoer. We zijn niet in staat om Britse bronnen grondig te doorzoeken, maar voor zover we kunnen zien, heeft Purfectly Fresh geen recente terugroepacties gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Purfectly Fresh?

Purfectly Fresh biedt natvoer met vers, echt vlees. Het eten is zachtjes gekookt. Ze bieden drie recepten: Cheeky Chicken, Tasty Turkey en Bangin’ Beef.

 • De Brutale Kip features 80 procent kippendij, 20 procent kippenhart en kippenlever.
 • De Lekker Kalkoen is gemaakt van 80 procent kalkoendij, 20 procent kippenhart en kippenlever.
 • De Bangin’ Rundvlees is gemaakt van 80 procent rundertrim, 20 procent ossenhart en ossenlever.

Het eten wordt op de dag van levering vers ingevroren bij u bezorgd.

Purfectly Fresh Cat Food Reviews

#1 Purfectly Fresh Tasty Turkey Cat Food Beoordeling

Koop op purfectlyfresh.co.uk

Purfectly Fresh kattenvoer biedt drie recepten. We hebben de Tasty Turkey gekozen voor onze review.
Tasty Turkey bevat de volgende ingrediënten: Turkey Thigh, Chicken Heart &Chicken Liver. Plus de Purfect Nutritional Mix, geformuleerd door PhD-voedingsdeskundigen voor huisdieren.

Nutritionele additieven (per kg): Vitamine A 2500IU, Vitamine B1 21mg, Foliumzuur 1mg, Vitamine B12 10mcg, Vitamine D3 100IU, Vitamine E 25mg, Zink (als zinkchelaat van aminozuren hydrateren) 10mg, Ijzer (als ijzerchelaat van aminozurenhydraat) 15mg, Mangaan (als mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 1,5mg, Koper (als koperchelaat van aminozurenhydraat) 1,5mg, Jodium (als calciumjodaat) 0,5 mg, Taurine 1.000 mg.

Turkije is een goede bron van eiwitten voor katten. Het is ook een goede bron van vitamine B3 en niacine. Niacine speelt een cruciale rol bij het omzetten van vetten in energie in het lichaam van uw kat. Turkije levert ook vitamine B6 en B12. Deze vitamines helpen bij het handhaven van een stabiele bloedsuikerspiegel. Turkije is ook een bron van de mineralen kalium en zink.

Als uw kat allergisch is voor kip, kan hij een kruisreactie op kalkoen hebben. Als u denkt dat uw kat een voedselallergie (of een allergie) heeft, raadpleeg dan uw dierenarts.
Het is duidelijk dat dit voedsel kippenhart en kippenlever bevat, dus als uw kat een allergie voor kip heeft, moet u dit vermijden.

Harten en levers zijn goed voor katten. Ze zijn een normaal onderdeel van het kattendieet in het wild. Het zijn uitstekende bronnen van veel van de voedingsstoffen die uw kat nodig heeft.

Wat betreft de voedingsadditieven, moet u er rekening mee houden dat Purfectly Fresh gechelateerde mineralen gebruikt. Gechelateerde mineralen zijn vaak duurder dan gewone voormengsels. Ze zijn chemisch gecombineerd met aminozuren om complexen te vormen.

Er is een overtuiging dat gechelateerde mineralen beter door het lichaam worden opgenomen. Over het algemeen hebben dierstudies aangetoond dat gechelateerde mineralen effectiever worden opgenomen dan niet-gechelateerde mineralen.

Voedingswaarden voor dit recept zijn ruw eiwit 22,6 procent, ruw vet 3,5 procent, ruwe as 1,2 procent, ruwe vezels 0,2 procent en vocht 73,2 procent.

Deze cijfers kunnen we omzetten in de drogestofbasis voor het voedsel. Dit betekent het water uit de figuren verwijderen om te zien wat er overblijft. Als we dit doen, vinden we dat het voedsel 84,3 procent eiwit, 13,1 procent vet, 0,75 procent vezels, 4,5 procent as en 1,9 procent koolhydraten bevat.

Purfectly Fresh Tasty Turkey heeft ongeveer 121 calorieën per 100 gram.

Ingrediënten

Compositie: Kalkoen dij, Kippenhart &Kippenlever.

Additieven/kg: Nutritionele additieven (per kg): Vitamine A 2500IU, Vitamine B1 21mg, Foliumzuur 1mg, Vitamine B12 10mcg, Vitamine D3 100IU, Vitamine E 25mg, Zink (als zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 10mg, Ijzer (als ijzerchelaat van aminozuren hydraten) 15mg, Mangaan (als mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 1,5mg, Koper (als koperchelaat van aminozuren hydraten) 1,5mg, Jodium (als calciumjodaat) 0,5mg, Taurine 1.000 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 22.6%

Ruw vet: 3.5%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 73.2%

As: 1.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 84.33%

Vet: 13.06%

Vezel: 0.75%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 72.67%

Vet: 27.33%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalkoen, kippenhart, kippenlever, gechelateerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen; dit voedsel bevat weinig ingrediënten

Veel voorkomende allergenen: Kalkoen en kip kunnen beide allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Purfectly Fresh kattenvoer gebruikt vlees van menselijke kwaliteit dat in een keuken wordt gekookt
 • De enige andere ingrediënten zijn de pre-mix vitaminen en mineralen die katten nodig hebben
 • De voedingsmiddelen zijn geformuleerd door PhD-voedingsdeskundigen
 • Purfectly Fresh kattenvoer is zeer rijk aan vleeseiwitten

Tegens

 • Purfectly Fresh biedt slechts drie recepten (op dit moment) en twee daarvan bevatten kip die voor sommige katten een allergeen kan zijn

#2 Purfectly Fresh Cheeky Chicken Cat Food Beoordeling

Koop op purfectlyfresh.co.uk

Purfectly Fresh Cheeky Chicken is gebaseerd op Chicken Thigh, Chicken Heart en Chicken Liver, dus je weet dat het echte, verse ingrediënten heeft.

Cheeky Chicken heeft 80 procent kippendij, 20 procent kippenhart en kippenlever.

Kippendij is een geweldige bron van magere eiwitten. Kippenhart en kippenlever zitten boordevol essentiële voedingsstoffen plus meer eiwitten voor een goede gezondheid van de kat. Dit zijn vlees van menselijke kwaliteit gekookt in een keuken.

Purfectly Fresh is geformuleerd door phd-voedingsdeskundigen voor huisdieren en maakt ook gebruik van gechelateerde mineralen, zodat ze gemakkelijker door uw kat worden opgenomen.

Kip is een mogelijk allergeen voor sommige katten. Als u denkt dat uw kat allergisch is voor kip, neem dan contact op met uw dierenarts. Purfectly Fresh Cheeky Chicken bevat veel vleeseiwit en zou een favoriet moeten zijn bij de meeste katten.

Dit voer bevat 131 calorieën per 100 gram en 0,4 koolhydraten (DMB).

Ingrediënten

Compositie: Kippendij, Kippenhart &Kippenlever.

Additieven/kg: Nutritionele additieven (per kg): Vitamine A 2500IU, Vitamine B1 21mg, Foliumzuur 1mg, Vitamine B12 10mcg, Vitamine D3 100IU, Vitamine E 25mg, Zink (als zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 10mg, Ijzer (als ijzerchelaat van aminozuren hydraten) 15mg, Mangaan (als mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 1,5mg, Koper (als koperchelaat van aminozuren hydraten) 1,5mg, Jodium (als calciumjodaat) 0,5mg, Taurine 1.000 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 21.5%

Ruw vet: 5.1%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 72.1%

As: 1.1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 77.06%

Vet: 18.28%

Vezel: 0.36%

Koolhydraten: 0.36%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 63.26%

Vet: 36.44%

Koolhydraten: 0.29%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippendij, kippenhart, kippenlever, gechelateerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen; dit voedsel bevat weinig ingrediënten

Veel voorkomende allergenen: Kip kan een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Purfectly Fresh kattenvoer gebruikt vlees van menselijke kwaliteit dat in een keuken wordt gekookt
 • De enige andere ingrediënten zijn de pre-mix vitaminen en mineralen die katten nodig hebben
 • De voedingsmiddelen zijn geformuleerd door PhD-voedingsdeskundigen
 • Purfectly Fresh kattenvoer is zeer rijk aan vleeseiwitten

Tegens

 • Purfectly Fresh biedt slechts drie recepten (op dit moment) en twee daarvan bevatten kip die voor sommige katten een allergeen kan zijn

#3 Purfectly Fresh Bangin ‘Beef Cat Food Beoordeling

Koop op purfectlyfresh.co.uk

Purfectly Fresh Bngin’ Beef kattenvoer bestaat uit 80 procent rundertrim en 20 procent ossenhart en kippenlever. Dit voedsel is 100 procent vers, echt vlees dat zachtjes is gekookt.

De rundvleestrim is een geweldige bron van eiwitten voor katten. Het ossenhart en de kippenlever zitten boordevol essentiële voedingsstoffen en meer eiwitten om de gezondheid van uw kat te verbeteren.

Er zijn verschillende definities van rundvlees trim online. Het betekent over het algemeen overtollige vleesresten die uit grotere stukken vlees zijn gesneden en te klein zijn om afzonderlijk te worden verkocht.

Dit natvoer maakt ook gebruik van gechelateerde mineralen die gemakkelijker te absorberen zijn voor katten.

Purfectly Fresh Bangin’ Beef maakt gebruik van vlees van menselijke kwaliteit gekookt in een keuken. Dit voedsel is geformuleerd door phd-voedingsdeskundigen voor huisdieren.

Zowel rundvlees als kip kunnen voedselallergenen zijn voor katten. De meest voorkomende voedselallergenen voor katten en honden zijn: kip, rundvlees, zuivel en ei (en vis voor katten). Als u vermoedt dat uw kat een voedselallergie heeft, neem dan contact op met uw dierenarts.

Dit voedsel is rijk aan vleeseiwit. De meeste katten moeten genieten van de smaak en profiteren van de voeding.

Dit voedsel bevat 166 calorieën per 100 gram. We konden de drogestofcijfers niet helemaal berekenen voor dit voedsel op basis van de verstrekte percentages.

Ingrediënten

Compositie: Beef trim, Ox Heart &Chicken Liver.

Additieven/kg: Nutritionele additieven (per kg): Vitamine A 2500IU, Vitamine B1 21mg, Foliumzuur 1mg, Vitamine B12 10mcg, Vitamine D3 100IU, Vitamine E 25mg, Zink (als zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 10mg, Ijzer (als ijzerchelaat van aminozuren hydraten) 15mg, Mangaan (als mangaanchelaat van aminozuren gehydrateerd) 1,5mg, Koper (als koperchelaat van aminozuren hydraten) 1,5mg, Jodium (als calciumjodaat) 0,5mg, Taurine 1.000 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 19.8%

Ruw vet: 6.6%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 72.5%

As: 1.3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 72%

Vet: 24%

Vezel: 0.36%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 55.26%

Vet: 44.74%

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundertrim, Ossenhart, Kippenlever, gechelateerde mineralen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen; dit voedsel bevat weinig ingrediënten

Veel voorkomende allergenen: Zowel rundvlees als kip kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Purfectly Fresh kattenvoer gebruikt vlees van menselijke kwaliteit dat in een keuken wordt gekookt
 • De enige andere ingrediënten zijn de pre-mix vitaminen en mineralen die katten nodig hebben
 • De voedingsmiddelen zijn geformuleerd door PhD-voedingsdeskundigen
 • Purfectly Fresh kattenvoer is zeer rijk aan vleeseiwitten

Tegens

 • Purfectly Fresh biedt slechts drie recepten (op dit moment) en twee daarvan bevatten kip die voor sommige katten een allergeen kan zijn

Wat vinden klanten van Purfectly Fresh Kattenvoer?

Alle beoordelingen die we online vonden voor Purfectly Fresh kattenvoer waren gloeiend. Purfectly Fresh wordt verkocht via een abonnement, dus we vinden geen snarky beoordelingen op Amazon of andere sites, zoals we doen met sommige voedingsmiddelen.

Hier zijn een paar van de beoordelingen die we op TrustPilot.com hebben gevonden.

Positieve beoordelingen

Geweldig gezelschap en heerlijk eten! Gelukkige poes inderdaad
Een mooi, vriendelijk bedrijf met eten van hoge kwaliteit en nog beter ethos! Ik vind het geweldig dat het geen conserveermiddelen heeft en geweldig is voor mijn kittens gevoelige buik. Zou het aanraden! – door Holly Chidley

Geweldige kwaliteit eten, geweldige service ook.
Ik heb 2 zeer kieskeurige katten die zich heel snel vervelen van eten, ik heb alles geprobeerd!
Ik nam een testerpakket mee en probeerde het, om te beginnen vonden ze het niet leuk, dus ik gaf het een paar dagen en probeerde er opnieuw wat warm water aan toe te voegen.

Wauw wat een verschil, ze hebben het afgekeurd. Ik moet voorkomen dat mijn zoontje dat van zijn zusje probeert op te eten.
Ik kijk ernaar uit dat er nieuwe smaken beschikbaar zijn, zodat ze dit voedsel alleen kunnen eten. Het vult ze zeker op. Communicatie van het bedrijf is 5 * snelle reactie en altijd zeer behulpzaam. – door Sarah Cooper op 7 sep 2021

Ik was net begonnen met mijn katten op…
Ik was net begonnen met mijn katten op Purfectly, toen mijn Siamees ernstig ziek werd, al het voedsel en water weigerde en duidelijk hevige pijn had. Ze bracht 7 dagen door in het Vet-ziekenhuis op ernstige medicijnen en weigerde botweg voedsel van welke aard dan ook. De dierenartsen vroegen me om binnen te komen en alles te proberen om voedsel in haar te krijgen – maar mijn proefpakket Purfectly was op – en met een rekening van £ 1500 en stijgende, kon ik me echt een paar weken geen ander groot pakket veroorloven – en had het zin als lexie zou sterven?

Ik belde Purrfectly in tranen, niet eens zeker welke vragen ik zou stellen … maar kreeg een klein pakje voedsel aangeboden om een paar dagen mee te gaan om te zien of ze het haalde – inmmiediately verzonden. Ik kon de kip en kalkoen in haar mond krijgen omdat het gehakt erg zacht en vochtig en klein is. Ze at een beetje en begon op te rapen….en is nu weer thuis, zwak – maar thuis!

Ze eet alleen de Purfectly, maar er is veel ander voedsel voor het geval ze iets anders wil… Haar keuze als zeer zieke kat is Perfectly Fresh Chicken, dat zegt genoeg. Dit is een vriendelijk bedrijf – ik was geen vaste klant, ik had net de monsterdoos van hen gehad, maar ze zijn zo vriendelijk geweest dat ik wil dat mensen het weten! Bedankt Perfectly – je bent geweldig – door MRS CHRISTINE F COOK

En nog 36 beoordelingen van hetzelfde zonder negatieve beoordelingen op de site. Dit was de enige plaats waar we online reviews voor Purfectly Fresh vonden.

Hoeveel kost Purfectly Fresh Kattenvoer?

Volgens het bedrijf begint Purfectly Fresh bij £ 1,50 / dag. Ze bieden ook kortingen aan katteneigenaren met meerdere katten om te helpen bij besparingen. De website heeft soms een korting van 50 procent voor het aanmelden.

Levering is gratis voor de 4- en 6-weekse bezorgopties. Er wordt £ 3 in rekening gebracht voor levering om de twee weken.

Kortom, is Purfectly Fresh Kattenvoer een goede keuze?

Ja, Purfectly Fresh ziet eruit als een uitzonderlijk goed kattenvoer. Het is zeer rijk aan vleeseiwit, maar katten zijn obligate carnivoren en hebben meer eiwitten nodig dan honden of andere huisdieren. Het voedsel voldoet aan de behoefte van een kat aan vet. Het heeft een kleine hoeveelheid vezels, maar katten hebben niet veel vezels nodig in hun dieet.

Bovendien is het vlees van menselijke kwaliteit en zachtjes gekookt in een keuken in de omgeving van Londen.
Purfectly Fresh blijkt een zeer goed kattenvoer te zijn. Bovendien zijn katten volgens klanten dol op het eten en is de klantenservice uitstekend.

Hoe bestel je Purfectly Fresh Kattenvoer?

Om Purfectly Fresh kattenvoer te bestellen, bezoekt u de website van het bedrijf en begint u met het bouwen van de doos van uw kat (vul zijn menu in).