Paint Your Life Cat Portrait Review 2023: de mening van onze expert

Ons eindoordeel

We geven Paint Your Life een beoordeling van 4 op 5 sterren.

Kwaliteit: 4/5

Opties: 5/5

Prijs: 4/5

Tijd: 3.5/5

kat face divider 2

Wat is Paint Your Life? Hoe werkt het?

Heb je ooit een prachtig stuk origineel, op maat gemaakt kunstwerk in iemands huis gezien en gedacht dat je zoiets nooit zou kunnen betalen? Welnu, Paint Your Life streeft ernaar om handgeschilderde portretten voor meer mensen werkelijkheid te maken door een breed scala aan prijzen en opties aan te bieden. Ze bieden volledig aanpasbare opties, van portretformaat tot kadrering tot medium.

U verzendt uw foto of foto’s en ze kunnen een exacte replica maken van de foto die u indient, of ze kunnen een nieuw en origineel kunstwerk maken van referentiefoto’s. Natuurlijk zijn we hier om te praten over portretten van huisdieren, maar Paint Your Life biedt ook portretten van mensen, mensen met dieren, landschappen en gebouwen. Hoewel je misschien geen Van Gogh van Paint Your Life ontvangt, kun je erop vertrouwen dat je een portret van hoge kwaliteit van je favoriete vrienden ontvangt.

Ze zullen met je samenwerken om ervoor te zorgen dat je het portret krijgt waar je van droomde, omdat niemand wil eindigen met een prijzig portret dat ze niet leuk vinden. Alles gebeurt via de website van Paint Your Life, die een gebruiksvriendelijke ervaring biedt.

Portretten van noedels en nootmuskaat versus hun olieverfschilderij

Paint Your Life – Een snelle blik

Pros

  • Meerdere prijsopties
  • Meerdere opties voor formaat, kadering, medium en staand ontwerp
  • Gebruiksvriendelijke website
  • Portretten van hoge kwaliteit

Tegens

  • Grotere portretten kunnen buiten sommige budgetten vallen
  • Het goedkeuringsproces voor portretten kan verwarrend zijn
  • Het kan moeilijk zijn om grote wijzigingen aan te brengen zodra het ontwerpproces begint

Paint Your Life-prijzen

De prijzen aangeboden door Paint Your Life beginnen bij $ 149 voor het kleinste formaat portret, dat is een 8 “x 10”. Dit portret kan vanwege de grootte slechts één onderwerp bevatten. Ter referentie, dit is een beetje kleiner dan een gemiddeld vel printerpapier.

De prijzen veranderen naarmate u de opties van Paint Your Life toevoegt. Voor extra onderwerpen worden extra kosten in rekening gebracht, net als grotere portretformaten, speciale kaders en originele foto’s die zijn gemaakt op basis van referentiefoto’s. U kunt ervoor kiezen om de videoservice te gebruiken, die $ 99 kost en u een video biedt van uw portret dat wordt gemaakt. U kunt ook de handtekening van een artiest toevoegen tegen een kleine vergoeding.

De kosten van uw bestelling worden tijdens het selectieproces duidelijk gemaakt, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij het afrekenen. Momenteel staat Paint Your Life een kleine aanbetaling toe op het moment van bestellen en bieden ze betalingsplannen.

Wat te verwachten van Paint Your Life

Zodra het portret is goedgekeurd, is Paint Your Life er snel bij om het portret te maken en te verzenden. Verzending duurt slechts een paar dagen, dus u krijgt uw portret snel na goedkeuring, meestal binnen 1-2 weken. Als je portret wordt gerold, komt het in een kunstbuis terecht. Als u uw portret hebt ingelijst, komt het bij u thuis aan in een kartonnen doos die perfect is afgestemd op het formaat van uw portret. Het is zorgvuldig verpakt in plastic en vulling om het portret te beschermen tijdens verzending. Als je portret is ingelijst, wordt het geleverd met fotodraad eraan, zodat je het in een mum van tijd aan de muur hebt.

Verf je levensopties

olieverfschilderij van noedels en nootmuskaat van paint your life

Gemiddeld: Olie, houtskool, acryl, kleurpotlood, pastel, zwart potlood
Grootte: 8″ x 10″, 11″ x 14″, 12″ x 16″, 16″ x 20″, 20″ x 24″, 24″ x 30″, 24″ x 36″, 30″ x 40″, 36″ x 48″, aangepast
Framing: Gerold (geen frame), 1,5″ gallery-wrap, 1,06″ zwarte textuurwrap, 2-1/8″ zilver legacy rustiek, 1″ revival bruin, 1,5″ houtskool, 2,125″ satijngouden scoop, en meer
Prijzen: 149 dollar +
Speciale opties: Videoservice, handtekening van artiest, achtergrond, artiestenselectie

Kwaliteit

Je portret van Paint Your Life wordt een uniek, handgemaakt kunstwerk. De kunstenaars in dienst van Paint Your Life zijn getalenteerd en in staat om portretten te maken die trouw zijn aan hun onderwerpen. Wanneer u uw mock-up ontvangt voordat uw portret wordt gestart, ontvangt u wat digitale kunst lijkt te zijn. Deze digitale kunst is echter niet hoe het eindproduct er helemaal uit zal zien. De mock-up is bedoeld om u een idee te geven van hoe het eindproduct eruit zal zien. U kunt extra detail en artistieke keuzes die het uiterlijk van het eindproduct verbeteren in de daadwerkelijke uitvoering van de portretcreatie.

Website

De Paint Your Life website is zeer gebruiksvriendelijk. Het leidt u door het selectieproces van de portretoptie in een stapsgewijs formaat, waardoor de prijzen onderweg duidelijk worden. Het selectieproces is georganiseerd en gemakkelijk te begrijpen. Er zijn foto’s die bij de meeste opties horen om u een idee te geven van wat u bestelt. Voorbeelden van hoe elk medium en frame eruit zal zien, worden gegeven en er is een optie om een video te bekijken om te zien hoe de video van uw schilderij dat wordt gemaakt eruit zal zien.

Communicatie en klantenservice

Klantenservice is beschikbaar bij elke stap in het Paint Your Life-proces. Ze zijn beschikbaar via de website en e-mail. U ontvangt e-mails om u te laten weten wanneer uw portretproeven klaar zijn om te worden beoordeeld en ze sturen herinneringen als ze uw antwoord niet hebben ontvangen. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam, hoewel het enigszins moeilijk kan zijn om grote wijzigingen aan te brengen in uw eerste portretontwerp zodra het proces is begonnen.

Wat als mijn portret me niet bevalt?

Als Paint Your Life geen bewijs kan maken waar je blij mee bent, zullen ze je een terugbetaling aanbieden. Ze hebben wel een 100% tevredenheidsgarantie. Aanpassingen zijn gratis zo vaak als ze moeten worden gemaakt om je gelukkig te maken.

Paint Your Life biedt een 100% tevredenheidsgarantie waarmee u uw portret binnen 30 dagen na ontvangst voor een terugbetaling van 100% kunt retourneren als u niet tevreden bent met de manier waarop het is geworden.

olieverfschilderij verpakt in plastic en vulling in de doos

Is Paint Your Life een goede waarde?

Als je geïnteresseerd bent in aangepaste kunst van huisdieren, mensen of plaatsen die betekenisvol voor je zijn, dan is Paint Your Life een grote waarde. Hun prijzen zijn lager dan veel andere aangepaste portretopties, hoewel de grotere formaten nog steeds vrij prijzig zijn. Dit is een geweldige manier om aangepaste illustraties voor uw huis te ontvangen zonder duizenden dollars uit te geven. Ze bieden ook kortingen als u meerdere portretten bestelt, waardoor de waarde van hun producten nog hoger wordt.

3 kat face divider

FAQ

Wat gebeurt er als mijn kunst beschadigd aankomt?

Paint Your Life herstelt de schade gratis. Als het portret niet kan worden gerepareerd, zullen ze het vervangen door een nieuw geschilderde replica van het originele stuk. Als alleen het frame beschadigd is, zullen ze u de prijs van het frame terugbetalen of vervangen.

Wat gebeurt er als mijn kunst verloren gaat tijdens het transport?

Paint Your Life stuurt je een gloednieuw portret als het jouwe verloren gaat tijdens het transport, zonder kosten voor jou natuurlijk.

Hoe kan ik mijn portret eerder krijgen voor een speciale gelegenheid?

Paint Your Life biedt een express service, die uw bestelling naar de voorkant van de lijn verplaatst. Er wordt een toeslag van 15% toegevoegd voor deze optie.

Hoe lang duurt het voordat er wijzigingen zijn aangebracht aan mijn portret?

Wijzigingen worden meestal binnen 24 uur aangebracht, maar kunnen soms tot 3 dagen duren.

Wordt Paint Your Life buiten de VS verzonden?

Ja, ze verzenden overal ter wereld, maar de verzendkosten kunnen variëren.

olieverfschilderij van noedels en nootmuskaat hangend aan de muur

kat face divider 2

Onze ervaring met Paint Your Life

Ik kreeg een olieverfschilderij van Paint Your Life van mijn twee katten, Noodles en Nutmeg. Noodles is een stevige zwarte kat, terwijl Nootmuskaat een lynxpunt is. Hoewel ze met elkaar overweg kunnen, knuffelen of zitten ze niet bij elkaar, dus ik moest twee afzonderlijke foto’s naar Paint Your Life sturen in de hoop dat ze ze op een bruikbare manier konden combineren.

Het eerste bewijs en de eerste paar aanpassingen hadden de katten heel ver van elkaar verwijderd, dus we hebben het aangepast om ze dichter bij elkaar te hebben. Er was aanvankelijk ook een vreemd verschil in grootte tussen de twee katten, maar ook dat werd gecorrigeerd door aanpassingen. Terwijl we doorgingen met aanpassingen, klikte er voor mij nog steeds iets niet met de foto. Ik stuurde extra referentiefoto’s en was nog steeds niet dol op wat ik ontving.

Ik nam contact op met Paint Your Life en vroeg of het mogelijk zou zijn om mijn bestelling te wijzigen van het schilderen van de foto’s zoals ze zijn naar het laten maken van een originele foto door een kunstenaar van referentiefoto’s. Ik deed dit deels omdat ik niet van de foto hield, en deels omdat ik nieuwsgierig was om te zien hoe de klantenservice reageerde met het oog op het geven van een beoordeling. Helaas, in plaats van openlijk bereid te zijn om gewoon over te schakelen naar deze optie, reageerden ze door me te verzekeren dat het eindproduct niet zo veel op digitale kunst zou lijken als het bewijs. Ze leken weerstand te bieden tegen het veranderen van de volgorde op zo’n significante manier, hoewel ik denk dat ze dat wel zouden hebben gedaan als ik er harder voor had gepusht.

Nadat ik akkoord was gegaan met het bewijs, ontving ik een paar dagen later een e-mail waarin stond dat ik het bewijs nog niet had geaccepteerd. Ik heb dit proces drie keer doorlopen en ontving elke keer een paar dagen later een e-mail. Ik realiseerde me eindelijk dat dit een bedieningsfout van mijn kant was, hoewel het te wijten was aan verwarring veroorzaakt door de website.

Wanneer u uw proefdruk accepteert, verschijnt er een aanbod om u een korting te geven voor het bestellen van een ander portret. Ik was hier niet in geïnteresseerd, dus negeerde ik het elke keer. Ik heb uiteindelijk ontdekt dat je op “nee” moet klikken tegen de aanbieding, zodat je naar de daadwerkelijke afrondingspagina gaat. Deze pop-upaanbiedingen zijn vrij gebruikelijk op tal van websites, maar in mijn ervaring vereisen ze zelden dat u het aanbod accepteert of afwijst om naar de pagina te gaan die de bestelling daadwerkelijk voltooit.

Uiteindelijk kreeg ik een mooi schilderij van mijn katten. Het is een beetje vreemd omdat het dynamische elementen mist en geen genegenheid tussen de katten toont, wat ik probeerde te bereiken, dus het is een beetje teleurstellend. De kwaliteit van het schilderij zelf is mooi en de lijst is extreem stevig. De verzending was snel en het portret was goed beschermd door het verzendmateriaal.

kattenpootverdeler

Conclusie

Als u op zoek bent naar een portret van professionele kwaliteit van uw kat zonder de bank te breken om het te krijgen, dan is Paint Your Life een goede optie. Ze bieden u meerdere mogelijkheden om uw portret aan te passen aan uw voorkeuren, en ze bieden een breed scala aan prijzen voor de meeste budgetten. Dit is kunst en is een investering, dus je moet nog steeds van plan zijn om ongeveer $ 200 of meer uit te geven voor je portret, vooral als je een portret wilt met meer dan één onderwerp erin.