Open Farm Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Open Farm beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Open Farm kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-beoordeling van Open Farm op wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8.5/10

In totaal geven we Open Farm kattenvoer een 50 uit 60 rating of een A- cijfer.

Open Farm Kattenvoer uitgelegdAls onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. U kunt het volledige rapport hier, hier en hier bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Hoe we kattenvoer beoordelen

Om Open Farm te beoordelen, hebben we uren besteed aan het onderzoeken van het merk en het leren over de geschiedenis en het productassortiment. We bestudeerden de inkoop- en productiepraktijken van het bedrijf en doorzochten terugroepdatabases voor rapporten met betrekking tot veiligheidskwesties. Om te begrijpen hoe andere klanten over het merk denken, lezen we tientallen klantrecensies en identificeren we veelvoorkomende patronen of trends.

Ten slotte kocht onze recensent onafhankelijk verschillende pakketten Open Farm kattenvoer en probeerde het uit met hun katten, waarbij hij aantekeningen maakte over smakelijkheid, textuur, geur en meer.

Op basis van dit onderzoek en hands-on testen hebben we het merk beoordeeld volgens de All About Cats Standard. Lees hier meer over de standaard.

Over Open Farm

Het verhaal van Open Farm begon met een reddingshond genaamd Bella. Onmiddellijk na het adopteren van Bella ging Jacqueline Prehogan, mede-oprichter van Open Farm, op zoek naar een natuurlijk, voedzaam huisdiervoer dat haar zou helpen sterk, gelukkig en gezond op te groeien. Ontzet over het aantal dierenvoeding op de markt dat gevuld was met ingrediënten die haar normen voor transparantie, duurzaamheid en dierenwelzijn in gevaar brachten, besloot Prehogan om zelf haar ideale dierenvoeding te creëren.

Prehogan werkte samen met haar man Isaac en zwager Derek om jarenlang onderzoek te doen voordat ze Open Farm begon. Niet alleen veranderden ze de ingrediënten in hun huisdiervoer, maar ze stelden zich ook volledig opnieuw voor hoe het werd gemaakt. Door zich te richten op hoogwaardige ingrediënten en boeren te ondersteunen die hun dieren goed behandelen, biedt Open Farm ook volledige transparantie aan hun klanten.

Inkoop en productie

De kernwaarden van Open Farm zijn transparantie, premium voeding en ethische inkoop. Deze waarden bepalen elke beslissing die ze nemen, van hoe ze ingrediënten inkopen tot hoe ze hun producten verpakken.

Open Farm gebruikt alleen de hoogste kwaliteit, ethisch geproduceerde ingrediënten, waaronder humaan gekweekt vlees dat vrij is van antibiotica en groeihormonen, evenals niet-GMO-fruit en groenten.

Hoewel Open Farm een Canadees bedrijf is met hoofdkantoor in Toronto, Ontario, bevinden hun productiefaciliteiten zich in Minnesota in de VS. Al hun formulering en receptontwikkeling wordt gedaan in Canada, maar hun producten worden in de VS gemaakt om hun lokale ingrediënteninkoopprogramma te vergemakkelijken.

Geschiedenis herinneren

Hoewel Open Farm een Canadees bedrijf is, worden hun producten vervaardigd in de VS en daarom onderworpen aan de FDA-voorschriften. Voor zover wij weten, heeft Open Farm nog nooit een product teruggeroepen.

Wat voor soort kat Food Biedt Open Farm Aan?

Open Farm biedt momenteel een selectie van droog kattenvoer, nat kattenvoer en bottenbouillons. Hun droogvoerformules zitten boordevol echte dierlijke eiwitten en bevatten weinig koolhydraten, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor de smaak en zintuigen van uw carnivoor.

Hun natvoerformules zijn gemaakt met 100% ingrediënten van menselijke kwaliteit, waaronder ethisch en duurzaam geproduceerd vlees. Deze recepten worden verkocht in kartonnen dozen van 5,5 ounce, waardoor ze gemakkelijk te serveren en voor het gemak hersluitbaar zijn.

Naast hun droog kattenvoer en natte kattenvoerproducten biedt Open Farm drie soorten bottenbouillon: kip, kalkoen en grasgevoerd rundvlees. Deze worden verkocht in hersluitbare 12-ounce zakjes.

Wat vinden klanten van Open Farm Cat Food?

Elk van de kattenvoerproducten van Open Farm heeft meer dan 100 klantrecensies op de merkwebsite en de meeste hebben ten minste 4 sterren uit een mogelijke 5-sterrenbeoordeling. Veel klanten merken op dat zelfs hun kieskeurige eters van het voedsel lijken te houden, en sommigen merkten een verbetering op in de kwaliteit van de vacht van hun kat.

Van de beperkte negatieve beoordelingen vonden sommige klanten gewoon dat hun katten het product niet leuk vonden, maar weinigen hadden problemen met het product zelf.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies van enkele van de meest populaire recepten van Open Farm.

Positieve beoordelingen

“Mijn kat at voor het eerst droogvoer in plaats van het ingeblikt voer. Het ruikt naar zijn ingrediënten – je kunt de verschillende smaken uit elkaar houden. Het feit dat de dieren humaan worden grootgebracht en dit een duurzame inspanning is, is belangrijk voor mij, en daarom betaal ik graag meer.”NLH beoordelen Open Farm Homestead Turkije &Kip Graanvrij Droogvoer

“Mijn katten genoten van dit eten. Ik heb een kat die allergisch is voor zowat elk voedsel op de markt, dus het is heel moeilijk om iets te vinden dat ze kan verteren zonder ziek te worden. Dit voedsel is niet alleen ethisch en natuurlijk ingekocht, maar er zit ook niets in waar ze allergisch voor is!”Brianne Thomas beoordeelt Open Boerderij Wild-Gevangen Zalm Graanvrij Droogvoer

Negatieve beoordelingen

“Ze at kleine hoeveelheden (vergeleken met de hoeveelheid die ze gewoonlijk eet) ongeveer drie keer en zou het dan niet meer aanraken. Heb het weggegeven.” Gray Vegan recensie Open Boerderij Catch-of-the-Season Graanvrij Droogvoer

“Katten eten geen groenten!!! Pompoen is een groente die veel zetmeel bevat!!! Weet niet waarom het bedrijf zelfs kokosolie in het kattenvoer heeft gedaan. Om die reden denk ik dat dit kattenvoer te duur is en het waarschijnlijk niet meer zal kopen.” Joyce Huang beoordeelt Open boerderij weide-gekweekt lam graanvrij droogvoer

Wat vonden onze testkatten ervan?

Open Farm Cat Food Review Testen

Over het algemeen leken mijn testkatten te genieten van Open Farm kattenvoer. Ze groeven gretig in het droge voedsel en hielden ook van het natte voedsel. Alle geteste producten hadden een sterk vlezig aroma dat mijn testkatten erg aantrekkelijk vonden.

Persoonlijk waardeerde ik de gedachte die Open Farm in hun verpakking stopt. Hun zakken met droogvoer zijn ontworpen om rechtop te zitten en hun natvoer is verpakt in hersluitbare kartonnen dozen.

Open Farm Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Voer “AAC20” in om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden

Labrapport bekijken

Deze droogvoerformule bevat drie hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten als de top drie ingrediënten: wilde Pacifische zalm, oceaanwitvismeel en oceaanharingmeel.

We houden er ook van dat dit recept twee dierlijke bronnen van toegevoegd vet bevat (haring en zalmolie), hoewel de primaire bron plantaardig is (kokosolie).

Wat we niet leuk vinden aan dit recept, is dat het een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten bevat, waaronder enkele die rijk zijn aan plantaardige eiwitten (garbanzo-bonen en rode linzen). Deze ingrediënten dragen bij aan een vrij hoog koolhydraatgehalte geschat rond de 25%.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk droogvoer dat rijk is aan essentiële vetzuren, maar het heeft een bovengemiddeld koolhydraatgehalte en is laag in vocht.

Ingrediënten

Wilde Pacifische zalm, Ocean Whitefish Meal, Ocean Herring Meal, Garbanzo Beans (Kikkererwten), Rode Linzen, Kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Haringolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Pompoen, Natuurlijke Smaak, Groene Linzen, Zalmolie, Non-GMO Cranberries, Cichoreiwortel, Appels, Paardebloem Greens, Cholinechloride, Zout, Kurkuma, Gedroogde Yucca, Schidigera Extract, Kaliumchloride, Gemengde Tocoferolen (een natuurlijk conserveermiddel), Calciumcarbonaat, Zinkproteïnaat, IJzerproteïnaat, Copper Proteinate, Manganese Proteinate, Sodium Seleniet, Calcium Iodate, Vitamine E Supplement, Thiamine Mononitraat, Niacine Supplement, D-calcium Pantothenaat, Biotine, Vitamine A Acetaat, Riboflavine Supplement, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Taurine, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 41%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 8%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.57%

Vet: 21.74%

Vezel: 3.26%

Koolhydraten: 21.74%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.42%

Vet: 44.33%

Koolhydraten: 18.25%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Zalm

Ocean Whitefish Maaltijd

Ocean Herring Maaltijd

Haringolie

Zalmolie

Garbanzo Bonen

Rode Linzen

Kokosolie

Vis

Pros

 • Twee bronnen van dierlijk vet (haring en zalmolie)
 • Bevat verschillende bronnen van dierlijke eiwitten
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Bevat wat plantaardige eiwitten

Voer “AAC20” in om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden

Deze droogvoerformule heeft lamsvlees als eerste ingrediënt, maar is verder ongelooflijk vergelijkbaar met het vorige recept.

Naast weidelam bevat het zowel oceaanwitvismeel als haringmeel, evenals een aantal plantaardige ingrediënten, waaronder enkele rijk aan plantaardige eiwitten. Het geschatte koolhydraatgehalte van deze formule is vergelijkbaar, ongeveer 25%.

Waar dit recept het vorige verbetert, is in de opname van haringolie als de eerste en primaire bron van toegevoegd vet. Zonnebloemolie verschijnt later in de lijst, maar is niet hoog genoeg om als hoofdingrediënt te worden beschouwd.

Over het algemeen is dit een eiwitrijke formule gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, maar het is nog steeds vrij hoog in koolhydraten en is geen eiwitrecept met één bron, wat een probleem kan zijn voor katten met allergieën.

Ingrediënten

Humaan gekweekt lamsvlees, oceaanwitvismeel, haringmeel, garbanzobonen (kikkererwten), rode linzen, haringolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), groene linzen, pompoen, natuurlijke smaak, niet-GMO veenbessen, gedroogd cichoreiwortelextract, cholinechloride, appels, paardenbloemgroenten, cholinechloride, zout, taurine, kurkuma, zonnebloemolie, gedroogd Yucca schidigera-extract, gemengd tocoferolen (een natuurlijk conserveermiddel), calciumcarbonaat, zinkproteïne, ijzereiwit, ijzerproteïne, Koperproteïne, mangaaneiwitaat, natriumseleniet, calciumjodaat, vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, biotine, vitamine A-acetaat, riboflavinesupplement, vitamine B12-supplement, vitamine D3-supplement, foliumzuur, tricalciumfosfaat, rozemarijnextract, kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 41%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 8%

As: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.57%

Vet: 21.74%

Vezel: 3.26%

Koolhydraten: 21.74%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.42%

Vet: 44.33%

Koolhydraten: 18.25%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Lam

Ocean Whitefish Maaltijd

Haringmeel

Haringolie

Garbanzo Bonen

Rode Linzen

Groene Linzen

Vis

Pros

 • Bevat verschillende bronnen van echte dierlijke eiwitten
 • Belangrijkste bron van toegevoegd vet is dierlijk (haringolie)
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Geen single-source eiwitformule
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Bevat wat plantaardige eiwitten

Voer “AAC20” in om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden

Deze formule voor nat kattenvoer bevat oceaanharing en makreerel als de top twee ingrediënten en de enige bronnen van dierlijke eiwitten. Net als de droge voedingsmiddelen hierboven, bevat deze formule enkele plantaardige ingrediënten die een aanzienlijke hoeveelheid eiwitten bevatten, zoals rode linzen en garbanzo-bonen.

Zoals geldt voor veel hoogwaardige kattenvoermerken, is Open Farm natvoer veel lager in koolhydraatgehalte en hoger in eiwitten dan hun droogvoer. Dit recept wordt geschat op minder dan 5% koolhydraten, maar we zijn nog steeds een beetje in de war door het aantal plantaardige ingrediënten.

Over het algemeen is dit een dierlijk natvoer met veel eiwitten en vocht met een matig vet- en koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Oceaanharing &makreel, water voldoende voor verwerking, pompoen, wortelen, spinazie, rode linzen, agar agar, niet-GMO veenbessen, garbanzo bonen (kikkererwten), cichoreiwortel, zonnebloemolie, kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), zout, vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, D-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavinesupplement, biotine, foliumzuur, vitamine B12-supplement, zink aminozuurchelaat, IJzer aminozuur chelaat, koper aminozuur chelaat, mangaan aminozuur chelaat, natriumseleniet, gedroogde kelp, kaliumchloride, paardebloem greens, cholinechloride, taurine, kurkuma.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.1%

Ruw vet: 4.74%

Ruwe celstof: 0.97%

Vocht: 82%

As: 1.43%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45%

Vet: 26.33%

Vezel: 5.39%

Koolhydraten: 15.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.21%

Vet: 51.46%

Koolhydraten: 12.34%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Oceaan Haring

Makreel

Pompoen

Worteltjes

Spinazie

Rode Linzen

Agar Agar

Vis

Pros

 • Boordevol hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht, goed voor de spijsvertering van uw kat
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen, vulstoffen en bijproducten

Tegens

 • Bevat verschillende plantaardige ingrediënten
 • Gemaakt met wat verdikkingsmiddel (agar agar)

Hoeveel kost Open Farm Kattenvoer?

Omdat het is gemaakt met hoogwaardige, ethisch verantwoorde ingrediënten, is Open Farm een vrij duur dierenvoer. Hun droge voedingsmiddelen zijn gemiddeld ongeveer $ 0,35 per ounce en hun natte voedingsmiddelen liggen dichter bij $ 0,50 per ounce. Voor de gemiddelde kat die ongeveer 2 tot 2,5 gram voedsel per dag eet, liggen de geschatte dagelijkse kosten voor Open Farm kattenvoer tussen $ 0,70 en $ 1,00 per dag.

Over het algemeen, is Open Farm Kattenvoer een goede keuze?

Over het algemeen lijkt Open Farm een betrouwbaar merk te zijn dat het beste belang van huisdieren voor ogen heeft. Ze gebruiken niet alleen hoogwaardige, ethisch geproduceerde ingrediënten, maar ze bieden ook volledige transparantie over de herkomst van die ingrediënten. Hun recepten bevatten allemaal een humaan gekweekte of in het wild gevangen bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt.

De klachten die we hebben over dit merk hebben vooral te maken met het gebruik van plantaardige ingrediënten. Alle recepten voor droogvoer en natvoer die we hebben beoordeeld, bevatten plantaardige eiwitten zoals rode linzen en garbanzo-bonen, evenals verschillende soorten fruit en groenten. Gezien het feit dat deze recepten sowieso ook een uitgebreide lijst met voedingssupplementen bevatten, weten we niet zeker of deze ingrediënten nodig zijn.

*De voedingsprofielkaarten op deze pagina zijn gebaseerd op voedingsprofielen die zijn gepubliceerd op de officiële website van de fabrikant

Waar wordt Open Farm Kattenvoer verkocht?

Je kunt Open Farm kattenvoer vinden in speciaalzaken voor dierenvoeding en enkele kleine onafhankelijke retailers. Online wordt Open Farm kattenvoer rechtstreeks verkocht via de website van de fabrikant en op Amazon en PetFlow.

Voer “AAC20” in om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden