Onthul Cat Food Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Geformuleerd met volledig natuurlijke, beperkte ingrediënten, zijn Reveal natte voedingsmiddelen eiwitrijk en vol van smaak. Dit merk is betaalbaar geprijsd en gemakkelijk verkrijgbaar in supermarkten en algemene retailers, maar is het de moeite waard om te kopen? Ontdek het in onze diepgaande Reveal kattenvoer review.

We hebben Reveal Cat Food beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Reveal Cat Food-recensie om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard- Beoordeling onthullen kattenvoer over wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8.3/10

In totaal geven we Reveal Cat food een 50 uit 60 rating of een A- cijfer.

Over Reveal Cat Food

Reveal pet food is een lid van de Making Pet Food Matters (MPM) Products familie. Het merk heeft kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en China. Andere leden van de MPM Products-familie zijn Applaws, Encore en Nature’s Calling.

MPM Products werd in 2002 opgericht door Roger Wood, Roger Coleman en Jon Kinsley. Dit bedrijf heeft talloze prijzen gewonnen voor duurzaamheid en ethische praktijken, waaronder de Good Shopping Guide Ethical Company Award. Ze hebben ook de status verdiend als een geaccrediteerd duurzaam bedrijf.

Alle Reveal kattenvoer is vrij van granen, vulstoffen en additieven en elk begint met een premium bron van dierlijke eiwitten. Maar is dit merk uw overweging waard? Laten we het uitzoeken.

Inkoop en productie

Reveal beweert dat hun kattenvoer “kwaliteit zonder compromissen” levert. Ze bieden ingeblikt voedsel met beperkte ingrediënten en zakjes gemaakt met zorgvuldig verkregen ingrediënten. De leveranciers van Reveal gebruiken duurzame vismethoden en ze hebben een plek verdiend op peta’s goedgekeurde lijst van niet-dier geteste bedrijven.

Dit merk werkt samen met gespecialiseerde leveranciers uit de VS, het VK, Frankrijk, Oostenrijk, Spanje, Thailand en Australië. De productie van huisdiervoeding is steeds gebruikelijker geworden in Thailand, vooral natvoer. Hier wordt Reveal kattenvoer geproduceerd.

De Thaise partner van Reveal is een van de grootste leveranciers van bereide kip en tonijn in blik ter wereld en heeft een A-cijfer ontvangen van het British Retail Food Consortium in Food Safety. Alle dierenvoeding van Reveal is geformuleerd om de criteria te overtreffen die zijn uiteengezet in de richtlijnen van regelgevende instanties in de VS, Europa en Australië, waaronder AAFCO, FEDIAF en PFIAA.

Geschiedenis herinneren

Ons onderzoek heeft geen product recalls onthuld in de geschiedenis van het merk Reveal.

Welke soorten kattenvoer biedt Reveal?

Reveal is een merk voor kattenvoer met alleen natvoer. Ze bieden een assortiment van natvoerzakjes, blikjes en potten. De meeste van hun recepten bevatten kip of vis als het primaire ingrediënt.

Als een ander MPM-product zou het geen verrassing moeten zijn dat Reveal-recepten ongelooflijk veel lijken op Encore-kattenvoer. Er is veel overlap tussen de recepten qua smaakcombinaties. Het belangrijkste verschil tussen de twee lijkt te zijn dat Reveal kattenvoer allemaal graanvrij is.

Wat vinden klanten van Reveal Cat Food?

Reveal plaatst geen beoordelingen op de merkwebsite, maar hun producten zijn direct online beschikbaar op Target.com en op Amazon.

Met ongeveer 10 verschillende ingeblikte voedingsmiddelen en een handvol zakjes om uit te kiezen, heeft Reveal bijna 3.000 klantrecensies en een totale 4,5 van de 5-sterrenbeoordeling. Op Target.com vindt u vijf ingeblikte voedselformules en twee verschillende verpakkingen van natte voedselzakjes. Op Target.com vindt u ongeveer 75 klantrecensies voor Reveal kattenvoer.

Veel klantrecensies vermelden dat zelfs kieskeurige katten een fan lijken te zijn. Het lijkt ook goed te werken voor diabetische katten en katten met GI-problemen vanwege de beperkte lijst met ingrediënten.

In termen van negatieve opmerkingen hadden verschillende klanten moeite om het voedsel uit de zakjes te krijgen en anderen waren teleurgesteld over de hoeveelheid vloeistof in het voedsel. Er zijn ook een vrij aanzienlijk aantal klanten die zich er niet van bewust waren dat het product was die alleen bedoeld zijn voor intermitterende voeding wanneer ze het hebben gekocht.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire recepten van Reveal.

Positieve beoordelingen

“Dit is in feite witte tonijn ingeblikt voor katten. Romeo de Kat houdt van dit voedsel en dat geldt ook voor de honden, die er als hongerige gieren omheen cirkelen op zoek naar een mogelijkheid om de kom schoon te vegen als we niet kijken … Het is voedsel van zeer goede kwaliteit, de tonijn is dik en verpakt in water (Romeo houdt van dit sap geloof me) en heeft geen vulstoffen, dus het is een uitstekende aanvulling op zijn droge voedsel. “DBV beoordeelt Reveal Canned Cat Food

“Onze kat houdt van dit voedsel. Ze is normaal gesproken een kieskeurige eter met een gevoelige maag en wordt vaak ziek als we van voedsel veranderen. We hebben geen problemen gehad met haar eten afmaken of zich onder het weer voelen. We vinden het geweldig om haar te zien rennen als ze het blikje hoort openen en weten dat er niets dan goede ingrediënten in haar systeem zitten. Gelukkige kat, gelukkig leven!” – Tristan beoordeelt Reveal Canned Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Ik hou van het uiterlijk en de geur van het eten, het ziet er echt uit en het heeft niet die vervelende visachtige geur die sommige andere merken hebben. Het probleem is dat het voedsel zelf niet alle benodigde voedingsstoffen bevat, dus het is slechts een dure topper. Mijn kat was enthousiast over het eten en at het meteen op de eerste paar keer dat ik het aan haar gaf, maar dan lijkt ze haar interesse te hebben verloren en neemt ze de tijd om het op te eten. Ze houdt ook niet van die met het zeewier en heeft het helemaal niet aangeraakt.”Miranda beoordeelt Reveal Natural Wet Food Pouch

“Ik heb een behoorlijk kieskeurige kat en hij zou dit niet het tijdstip van de dag geven. Ik heb toen wat gegeven zodat mijn moeders kat het kon eten. Hij is niet kieskeurig en heeft er nog steeds geen aandacht aan besteed. Het moet te maken hebben met de geur, want ze zijn nooit verder gekomen dan die stap.”Anoniem beoordelen van Reveal Chicken Breast in Natural Broth Canned Food

Wat vonden onze testkatten ervan?

Het openen van een zakje Reveal natvoer stuurde mijn katten in een razernij. Ze waren al geïnteresseerd toen ik de variëteitsverpakking opende en begonnen te miauwen toen ik een zakje openscheurde. Alle drie sloegen ze het eten neer zodra het de kom raakte.

Ik waardeerde het feit dat Reveal voedingsmiddelen aanbiedt die kipvrij zijn. Mijn jongste kat, Biscuit, heeft een kippenallergie waardoor ze in veel gevallen uitsluit van het testproces. Ze hield van de tonijnrecepten die ze probeerde en mijn andere twee katten waren perfect blij om ze allemaal te testen.

Zoals andere klanten hebben opgemerkt, vond ik de zakjes een beetje moeilijk te legen en er was niet zoveel vloeistof als ik had verwacht van een kattenvoer “in bouillon”.

Onthul kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Onthul kipfilet in bouillon nat kattenvoerzakje

Koop op Amazon

Deze natvoerformule bevat slechts twee eenvoudige ingrediënten: kip en kippenbouillon. Als zodanig is het ongelooflijk rijk aan zowel soort-geschikte dierlijke eiwitten als vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen.

Zoals al het kattenvoer van Reveal, is dit recept vrij van granen. Het is ook volledig vrij van toegevoegde koolhydraten, waardoor het een geweldige keuze is voor katten met een gevoelige spijsvertering. Het kan ook een goede keuze zijn voor diabetische katten en katten die een beetje gewicht moeten verliezen.

Het belangrijkste om op te merken over alle Reveal kattenvoer is dat ze alleen zijn geformuleerd voor aanvullende voeding. Met andere woorden, ze zullen niet voldoen aan de behoeften van uw kat aan evenwichtige voeding als basisdieet. Ze zijn echter een goede voedseltopper om de eiwit- en vochtinname van uw kat te stimuleren.

Ingrediënten

Kipfilet, Kippenbouillon.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18%

Ruw vet: 0.3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 81%

As: 1.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 94.74%

Vet: 1.58%

Vezel: 5.26%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 96.11%

Vet: 3.89%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kipfilet

Kippenbouillon

Geen Kip

Pros

 • Gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen
 • Volledig vrij van granen, vulstoffen en additieven

Tegens

 • Geen complete en bakattenvoer met lans
 • Voedsel kan lastig zijn om uit de buidel te komen

#2 Onthul ocean fish recept in jus ingeblikt voedsel

Koop op Amazon

Net als bij het vorige recept zit dit ingeblikte voedsel boordevol dierlijke eiwitten en hydraterend vocht. Het belangrijkste verschil is dat deze formule enkele toegevoegde plantaardige ingrediënten bevat.

Zowel johannesbroodpitmeel als aardappelzetmeel zijn opgenomen als verdikkingsmiddelen voor dit product. Deze ingrediënten geven het product die “jus” consistentie. Zoals sommige katteneigenaren hebben opgemerkt, bevat het voedsel echter mogelijk niet zoveel jus als je zou verwachten.

In vergelijking met de andere twee formules op deze lijst, kan Reveal ingeblikt voedsel de meest kosteneffectieve optie zijn. Houd er echter rekening mee dat de blikjes erg klein zijn (slechts 2,47 oz.) en dit recept is alleen bedoeld voor aanvullende voeding.

Ingrediënten

Visbouillon, makreel, tonijnfilet, johannesbroodpitmeel, aardappelzetmeel, natuurlijke vissmaak.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 0.1%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 95%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 160%

Vet: 2%

Vezel: 40%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 97.05%

Vet: 2.95%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Makreel

Tonijnfilet

Locust BonenGom

Aardappelzetmeel

Vis

Pros

 • Twee hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Zeer laag koolhydraatgehalte, rijk aan vocht
 • Volledig vrij van granen, vulstoffen en additieven

Tegens

 • Bevat wat toegevoegd zetmeel

#3 Onthul tonijn met garnalen in bouillon natte kattenvoerpot

Koop op Amazon

Als uw kat de voorkeur geeft aan voedsel met iets meer vloeistof, is deze natte kattenvoerformule een beetje hoger in vocht dan het hierboven besproken buidelvoer.

Dit recept voor tonijn met garnalen bevat slechts drie eenvoudige ingrediënten: tonijnfilet, visbouillon en garnalen. Dit maakt het een andere eiwitrijke keuze. Het feit dat het geen toegevoegde plantaardige ingrediënten bevat, maakt het ook zeer geschikt voor soorten.

De natvoerpotten van Reveal hebben het kleinste volume kattenvoer – slechts 2,12 gram – en het zijn de duurste producten per ounce.

Ingrediënten

Tonijnfilet, visbouillon, garnalen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 1%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 84%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 68.75%

Vet: 6.25%

Vezel: 3.13%

Koolhydraten: 15.63%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 69.06%

Vet: 15.25%

Koolhydraten: 15.7%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijnfilet

Visbouillon

Garnaal

Geen Vis

Pros

 • Twee bronnen van hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Volledig vrij van toegevoegde koolhydraten
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Tegens

 • Duurste van de drie formules
 • Potten zijn erg klein, iets meer dan 2oz.

Hoeveel kost Reveal Cat Food?

Aangezien Reveal kattenvoer alleen wordt verkocht in verpakkingen onder de 2,5 ounce, is de prijs per ounce behoorlijk hoog. Reveal’s 2,47 oz. ingeblikt voedsel is het meest kosteneffectief rond $ 0,58 per ounce en hun natvoerpotten zijn de duurste rond $ 0,70 per ounce.

Reveal kattenvoer is vergelijkbaar geprijsd als andere MPM Product merken zoals Applaws en Encore. De prijsklasse is ook vergelijkbaar met Snappy Tom kattenvoer, maar wordt iets hoger gerangschikt.

Gezien een gemiddelde prijs per ounce van $ 0,60, zou een kat van 10 pond ongeveer $ 7,00 per dag kosten. Houd er echter rekening mee dat deze kosten worden berekend als een basisdieet. Dit product is alleen bedoeld voor aanvullende voeding, dus uw dagelijkse kosten kunnen slechts zo hoog zijn als een enkel zakje, blikje of pot.

Over het algemeen, is Reveal Cat Food een goede keuze?

Reveal biedt een royale selectie van eiwitrijke voedingsmiddelen met beperkte ingrediënten voor katten. Al hun recepten zijn graanvrij en het is gemakkelijk om voedsel te vinden met een enkele bron van dierlijke eiwitten. Als u een kat heeft met voedselallergieën of GI-problemen, kan Reveal een geschikte keuze zijn.

Het belangrijkste nadeel van dit merk is dat ze alleen producten aanbieden voor aanvullende voeding. De ingeblikte voedingsmiddelen bevatten wat toegevoegde koolhydraten, maar het draagt niet significant bij aan het macronutriëntengehalte van het voedsel.

Over het algemeen, als u op zoek bent naar een eiwit- en vochtrijke voedseltopper voor uw kat, is Reveal misschien een goede optie. Het is echter vrij duur en extreem beperkt in gezonde vetten.

Waar wordt Reveal Kattenvoer verkocht?

Onthul partners met retailleveranciers in het hele land. Je zult hun producten niet vinden in dierenwinkels, maar ze worden vaak opgeslagen in supermarkten en algemene merchandise-winkels zoals Meijer en Target. U kunt ook een brede selectie van Reveal kattenvoer online vinden op Amazon.com.