Onbevooroordeelde Ziwi Peak Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Volgens Ziwi Peak mede-oprichter Peter Mitchell draait dit merk om het verkopen van een klein stukje van de voedingsproducten en levensstijl van Nieuw-Zeeland aan de rest van de wereld. De smaak van Nieuw-Zeeland is een hit onder consumenten van dierenvoeding – Ziwi Peak wordt beoordeeld als een van de beste kattenvoermerken op de markt, maar is het een gezonde, hoogwaardige keuze voor uw kat? Laten we het uitzoeken.

De We’re All About Cats-beoordeling ziwi peak op wat belangrijk is

We hebben Ziwi Peak geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis.

Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 4/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8.2/10

We geven Ziwi Peak kattenvoer een 48 uit 60 rating of een A- cijfer.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. U kunt het volledige rapport hier en hier bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Ziwi Peak Cat Food

Kimberly en Peter Mitchell begonnen in 2004 met de ontwikkeling van Ziwi Peak. Vóór Ziwi werkte Peter in een ander deel van de vleesindustrie – hij verkocht commoditized ingrediënten of wat Ziwi Peak USA-directeur Nigel Woodd “het vervelende spul” noemt.

Hun ervaring in de vleesindustrie maakte Kimberly en Peter bewust van de groeiende vraag naar volledig vleesvoer voor huisdieren. De Mitchells begonnen samen te werken met slachthuizen om een systeem te ontwikkelen voor het terugwinnen van afvalvlees en ontwierpen vervolgens een luchtdroogsysteem dat het vlees geschikt zou maken voor export.

Het resultaat was Ziwi Peak luchtgedroogd voedsel. Een innovatief luchtdroogproces onderscheidde de originele Ziwi Peak-producten van traditionele brokjes en hielp het bedrijf wereldwijde erkenning te krijgen.

Inkoop en productie

Het betrekken van de meeste van hun ingrediënten van duurzame Nieuw-Zeelandse boerderijen, ranches en wateren geeft Ziwi Peak wat ze “The New Zealand Difference” noemen.

Het warme, gematigde klimaat van Nieuw-Zeeland geeft Ziwi Peak het hele jaar door toegang tot lokale runderen, schapen en herten met vrije uitloop, grasgevoerd. Al hun visingrediënten worden gevangen in duurzaam beheerde visserijen in de zuidelijke oceanen van Nieuw-Zeeland.

De strikte bioveiligheid van Nieuw-Zeeland beschermt vee tegen infectieziekten, waaronder BSE (boviene spongiforme encefalopathie), westnijlvirus, hondsdolheid, chronische verspilling en mond- en klauwzeer. Al hun ingrediënten zijn afkomstig van exportgecertificeerde faciliteiten die voldoen aan de strenge veiligheidseisen van Nieuw-Zeeland.

Ziwi bezit en exploiteert droogvoerproductiefaciliteiten in Mount Maunganui en Christchurch, Nieuw-Zeeland. Hun ingeblikte voedingsmiddelen worden gemaakt door een productiepartner die ook in Nieuw-Zeeland is gevestigd.

Is Ziwi Peak kattenvoer teruggeroepen?

Ziwi Peak is nooit meer teruggeroepen.

Welke soorten kattenvoer biedt Ziwi Peak aan?

Ziwi Peak’s kattenvoerselectie omvat verschillende soorten zowel droog als nat kattenvoer.

Ziwi Peak Luchtgedroogd Kattenvoer

Ziwi Peak biedt 5 recepten voor luchtgedroogd kattenvoer. Omdat ze zijn gemaakt met behulp van een tweetraps uitdrogingsproces, hebben Ziwi Peak-voedingsmiddelen niet de zetmelen en granen nodig die aanwezig zijn in de meeste geëxtrudeerde voedingsmiddelen. Hierdoor kunnen hun droge voedingsmiddelen uitzonderlijk koolhydraatarme conte hebbennt vergeleken met brokjes. Vermeld als een van de beste kattendroog kattenvoer op de markt, zijn hun aan de lucht gedroogde voedingsmiddelen 96% vers vlees, organen, botten en zeevruchten, waaronder 3% groenlipmossel en 7% pens voor smakelijkheid en spijsverteringsondersteuning.

Ziwi Peak droogvoer is calorierijk. Elke schep van 2 oz bevat minstens 263 calorieën – dat is meer dan sommige katten op een dag nodig hebben. Ziwi Peak heeft 25% meer calorieën per ounce dan de gemiddelde premium brokjes en 63% meer dan het gemiddelde gehydrateerde gevriesdroogde voedsel. Elke zak wordt geleverd met een schepje om ervoor te zorgen dat je je kat niet te weinig of te veel geeft.

Ziwi Peak Ingeblikte Kattenkeuken

Het merk biedt twee lijnen van ingeblikte kattenvoerproducten: Originals en Provenance.

Ziwi Peak’s Originals ingeblikte kattenvoer is verkrijgbaar in zeven smaken, elk gemaakt met ten minste 92% vlees, organen en botten, waaronder 3% groenlipmossel en 7% soortspecifieke pens. Alle ingeblikte voedingsmiddelen in de Originals-lijn bevatten een of twee dierlijke eiwitbronnen met een vrij beperkte lijst met ingrediënten. Naast vlees en zeevruchten bevatten Ziwi Peak ingeblikte voedingsmiddelen kikkererwten, gedroogde kelp en een assortiment vitamines, mineralen en aminozuren.

De Provenance-lijn van ingeblikt voedsel is de nieuwste toevoeging aan de Ziwi-familie. Deze lijn omvat drie eiwitrijke natte voedingsmiddelen met vijf vlees en vis uit één regio in Nieuw-Zeeland. Deze voedingsmiddelen zijn qua voedingswaarde compleet, maar kunnen ook worden gebruikt als maaltijdtopper. Ziwi’s Provenance kattenvoer is gemaakt met 97% vlees of gevogelte, zeevruchten, bouillon en organen.

Alle Ziwi Peak kattenvoer is graanvrij en gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Hun ingeblikt voedsel is vrij van potentieel schadelijke verdikkingsmiddelen zoals carrageen.

Ziwi Peak Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Koop op Amazon

Lamsvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit populaire recept is voornamelijk gemaakt van lamsvlees en organen, samen met kikkererwten en een verscheidenheid aan synthetische vitamines, mineralen en aminozuren.

Naast lamsspiervlees bevat het voedsel lamslever, longen, nieren, pens, hart en bot. Het is gemaakt met groenlipmossel. Deze natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine helpt de gezondheid van de gewrichten te ondersteunen.

Kikkererwten voegen aanzienlijk toe aan het koolhydraatgehalte van het voedsel en zijn een bron van plantaardige eiwitten. Ziwi Peak bevat deze peulvrucht als alternatief voor traditionele bindmiddelen.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd voedsel dat rijk is aan eiwitten met een matig vet- en matig koolhydraatgehalte.

Er zijn 185 calorieën in elke 6 oz blik of ongeveer 30 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Lamsvlees, Lamsbouillon, Lamslever, Lamslong, Lamsnier, Kikkererwten, Lamspen, Lamshart, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Lamsbot, Gedroogde Kelp, Mineralen (Zink Aminozuurcomplex, Koper aminozuurcomplex, Mangaan Aminozuurcomplex), Vitaminen (Vitamine E-supplement, Vitamine B1-supplement, Foliumzuur, Vitamine D3-supplement).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 5.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.4%

Vet: 25%

Vezel: 4.6%

Koolhydraten: 20.5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.94%

Vet: 51.66%

Koolhydraten: 17.4%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lam, Lamslever, Lamslong, Lamsnier, Lam Pens, Lam Hart, Nieuw-Zeeland Groene Mossel, Lamsbeen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Kikkererwten

Veel voorkomende allergenen: Schelpdier

Pros

 • Bevat spiervlees en een voor de soort geschikte verscheidenheid aan organen
 • Bevat lamsbot
 • Bevat groene pens voor extra smakelijkheid
 • Gemaakt met groenlipmossel

Tegens

 • Onnodig hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat kikkererwten
 • Duur

Koop op Chewy Koop op Amazon

Labrapport bekijken

Hert blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit op hertenvlees gebaseerde voedsel bevat hertenvlees, hertenbouillon en een verscheidenheid aan voedende hertendelen die niet typisch worden aangetroffen in kattenvoer – lever, long, hart, nieren, pens en bot verschijnen op de ingrediëntenlijst.

Naast hertenvlees wordt het voedsel gemaakt met ziwi Peak’s standaard groenlipmossel, een carnivoor geschikte bron van glucosamine end chondroïtine.

Niet-zo-carnivoor-geschikt is de opname van kikkererwten. Ziwi Peak voegt kikkererwten toe aan hun natte voedingsmiddelen als een minder controversieel alternatief voor traditionele bindmiddelen zoals agar-agar, maar kikkererwten verhogen het koolhydraatgehalte van het voedsel met 8% op basis van droge stof.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd voedsel dat rijk is aan eiwitten met een matig vet- en matig koolhydraatgehalte.

Er zijn 85 calorieën in elke 3 oz blik of ongeveer 28 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Hertenvlees, Hertenbouillon, Hertenlever, Hertenlong, Hertenhart, Hertennier, Hertenpender, Hertenkruid, Kikkererwten, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Hertenbot, Gedroogde Kelp, Mineralen (Zink aminozuurcomplex, Koper aminozuurcomplex, Mangaan aminozuurcomplex), Vitaminen (Vitamine E-supplement, Vitamine B1-supplement, Foliumzuur, Vitamine D3-supplement).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 20.45%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 20.45%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.84%

Vet: 44.74%

Koolhydraten: 18.42%

Ingrediënten die we leuk vonden: Hert, Hertenlever, Hertenlong, Hertenvlees hart, Hertennier, Hertenpenpen, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Hertenbot

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Kikkererwten

Veel voorkomende allergenen: Schelpdier

Pros

 • Bevat spiervlees, organen en botten
 • Relatief laag koolhydraatgehalte
 • Groenlipmossel wordt toegevoegd als bron van glucosamine en chondroïtine
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Geen kunstmatige ingrediënten

Tegens

 • Bevat kikkererwten
 • Bijna 20% koolhydraten op basis van droge stof
 • Duur

Ziwi Peak Luchtgedroogde Makreel &Lamb Cat Food

Koop op Chewy Koop op Amazon

Labrapport bekijken

Makreel en lamsvlees blijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit aan de lucht gedroogde kattenvoer.

Dit luchtgedroogde voedsel wordt voornamelijk gemaakt van vlees: in het wild gevangen makreel, lamsvlees, lamsorganen, hart en bot vormen 93% van het recept. Zoals alle Ziwi Peak luchtgedroogde voedingsmiddelen, is 3% van het dierlijke gehalte van het voedsel groenlipmossel, een natuurlijke bron van glucosamine en chondroïtine.

Het voedsel wordt aangevuld met cichorei, lecithine, gedroogde kelp en een verscheidenheid aan vitamines, mineralen en aminozuren.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd voedsel met een hoog eiwitgehalte, matig vet en een laag koolhydraatgehalte. Er zijn 273 calorieën in elke 2 oz schep of 137 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Makreel, Lam, Lamshart, Lamspens, Lamslever, Lamslong, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Lamsnier, Lamsbot, Lecithine, Inuline uit Cichorei, Gedroogde Kelp, Mineralen (Dipotassiumfosfaat, Magnesiumsulfaat, Zink aminozuurcomplex, Koper aminozuurcomplex, Ijzer aminozuurcomplex, Mangaan aminozuurcomplex, Natriumseleniet), Zout, Conserveermiddel (Citroenzuur, Gemengde tocoferolen), Vitaminen (Cholinechloride, Thiamine mononitraat, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, vitamine D3-supplement), DL-methionine, taurine.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 43%

Ruw vet: 25%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 14%

As: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 29.07%

Vezel: 2.33%

Koolhydraten: 4.65%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.92%

Vet: 56.37%

Koolhydraten: 3.71%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lam, Lam Hart, Lam Pens, Lam Lever, Lam Long, Nieuw-Zeeland Groene Mossel, Lam Nier, Lam Bot

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis, Schaaldieren

Pros

 • Voor de soort geschikte macronutriëntenverdeling
 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke ingrediënten
 • Zeer laag koolhydraatgehalte
 • Bevat een verscheidenheid aan spiervlees, organen en botten
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten

Tegens

 • Duur
 • Doet’t voorzien in het vocht dat katten nodig hebben

Koop op Chewy

Rundvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit op rundvlees gebaseerde ingeblikt voedsel bevat vijf verschillende soorten dierlijke eiwitten: rundvlees, blauwe wijting, lamsvlees, hert en hoki. Het is bijna volledig samengesteld uit dierlijke ingrediënten, waaronder vers vlees, vis, bouillon en organen.

Naast het vlees en de vis bevat dit ingeblikte voedsel Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen die fungeren als een natuurlijke bron van gewrichtsondersteunende glucosamine en chondroïtine.

Het voedsel is zeer geschikt voor soorten in termen van het bestaan uit 97% ingrediënten van dierlijke oorsprong, maar het koolhydraatgehalte is nog steeds hoger dan we zouden willen zien. Dit recept en andere in de Provenance-lijn bevat lecithine en gedroogde kelp, die beide bijdragen aan het koolhydraatgehalte. Lecithine wordt gebruikt in huisdiervoeding als een emulgator van vetten en gedroogde kelp wordt vaak opgenomen als een bron van prebiotische vezels en essentiële voedingsstoffen.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd natvoer met veel eiwitten en vetten met een matig koolhydraatgehalte.

Er zijn 213 calorieën per blikje van 6 ounce of ongeveer 35,5 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Rundvlees, Runderbouillon, Hertenvlees, Hele Zuidelijke Blauwe Wijting, Lamspen, Rundernier, Lamslong, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Lamsplasma, Hertenpener, Hoki, Runderlever, Hertenlong, Rundbot, Lamslever, Lamsnier, Lam, Lecithine, Hertennier, Hertenbot, Mineralen (Dipotassiumfosfaat, Magnesiumsulfaat, Zink Aminozuurcomplex, Ijzer aminozuurcomplex, Mangaan aminozuurcomplex, Mangaan aminozuurcomplex, Koper aminozuur complex), DL-methionine, vitaminen (cholinechloride, vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacine, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, vitamine D3-supplement, foliumzuur), gedroogd kelp, lamsbot, taurine.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

As: 4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 31.82%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 2.27%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.96%

Vet: 64.15%

Koolhydraten: 1.89%

Ingrediënten die we leuk vonden:Alle

Ingrediënten die we niet leuk vonden:Geen

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees, Vis

Pros

 • Bevat vijf hoogwaardige bronnen van dierlijke eiwitten
 • Mosselen bieden gewrichtsondersteunende glucosamine en chondroïtine
 • Gemaakt met 97% vlees, zeevruchten, bouillon en organen
 • Rijk aan vocht om de hydratatie van uw kat te ondersteunen

Tegens

 • Duur, ongeveer $ 0,79 per ounce
 • Koolhydraten zijn een beetje hoog

Wat vinden klanten van Ziwi Peak Cat Food?

Ziwi Peak ontvangt voornamelijk positieve klantrecensies. Tevreden klanten prijzen de ingrediëntkwaliteit van Ziwi Peak en zeggen dat het de gezondheid en energie van hun katten heeft verbeterd. Ontevreden klanten hebben het meestal over slechte smakelijkheid. Sommigen vragen zich af of Ziwi Peak-voedsel te veel bot bevat.

Of ze het merk nu één, drie of vijf sterren geven, recensenten zijn het over één ding eens: Ziwi Peak kattenvoer is duur. De prijs van het voedsel komt in bijna elke recensie naar voren, of deze nu negatief of positief is.

Positieve beoordelingen

“Het is vrij duur, maar tot nu toe de moeite waard!! Mijn poesje ging uit zijn dak voor dit eten. Ik doe normaal gesproken een klein beetje water met haar droge voedsel en ze houdt niet van het water in dit voedsel (ik denk dat het de geur te veel verdunt), maar ze is dol op droog. Ik hou ervan hoe gezond het voor haar is. Als ik voel dat ze wat meer vezels nodig heeft (omdat het daar een beetje laag is), doe ik er wat katvriendelijk tarwegras in (waar ze ook dol op is).” – Willow, reviewing Ziwi Peak Makreel en Lamsvlees Luchtgedroogd Kattenvoer

“Ik heb zoveel kattenvoer onderzocht, maar niets komt in de buurt van Ziwi kattenvoer. Het is ronduit verbazingwekkend. Het is duur, maar er is zoveel in één blik verpakt dat het net zo lang meegaat als een groot blikje. De kwaliteit van het eten is uitzonderlijk. Ik heb al mijn kattenvoer overgezet naar Ziwi. Mijn zestienjarige kat heeft energie zoals hij deed toen hij 7 of 8 was. En hij heeft geen enkele keer overgegeven sinds hij dit voedsel heeft gegeten. Ik heb problemen gehad met ander kattenvoer van goede merken dat hem ziek heeft gemaakt. “ – Memaux, recensie Ziwi Peak Venison Canned Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Ik hield van de oude Ziwi Peak-formule. De nieuwe formule is veel droger en de urine van mijn kat is very geconcentreerd en de dierenarts vindt dat hij niet genoeg water binnenkrijgt. Mijn kat heeft echter IBD en hij verdraagt Ziwi goed en ik ben erg dankbaar dat hij dat doet. Ziwi heeft ook veel botmaterie. Mijn kat had een röntgenfoto en zijn maag lichtte op als een kerstboom van alle botten. Ik maak me hier niet echt zorgen over, maar vraag me wel af of de botten bijdragen aan de chronische obstipatie waar mijn kat aan lijdt. Helaas wordt dit voedsel steeds duurder. Nadat de nieuwe formuleringen waren geïntroduceerd, sprongen de prijzen behoorlijk omhoog. Nu zijn ze gewoon weer gesprongen. Omdat het voedsel de neiging heeft om uit te drogen in de koelkast, koop ik liever de blikjes van 3 ounce, maar kan het me niet langer veroorloven. Twaalf 6,5 ounce blikjes hert kost $ 66,24, terwijl vierentwintig 3 ounce blikjes $ 84,48 kosten!!! Dat is $ 2.569 per jaar om mijn kat Ziwi Peak te voeden!! Tot nu toe heb ik niets anders op de markt gevonden dat mijn kat leuk vindt en kan verdragen, maar ik zal op zoek zijn naar een betaalbaarder alternatief.” – GeiselW, beoordeling ziwi peak hertenvlees ingeblikt kattenvoer

“Dit is een heel vreemd kattenvoer. De stukken zijn kleine 3/8 ” platte vierkanten. (zeer droog &hard) Ik kocht voor mijn speciale behoeften kitteh die alleen vis eet. . . Ze is not amused. Dus als je een kieskeurige hebt zoals de mijne, doe het dan niet!” – Jebijou, recensie ziwi peak makreel en lamsvlees luchtgedroogd kattenvoer

Hoeveel kost Ziwi Peak Kattenvoer?

Ziwi Peak kattenvoer is duur, geprijsd meer dan $ 0,50 per ounce voor zowel nat als droog voedsel. De kosten zijn grotendeels afhankelijk van het type eiwit dat wordt gebruikt met meer ongewone eiwitten zoals hert en konijn die dingen als rundvlees en vis duurder maken.

Om een kat van 10 pond uit Ziwi’s Originals-lijn van ingeblikt voedsel te voeren, zou je ongeveer $3.75 per dag. Een dieet van Ziwi Peak Provenance-voedingsmiddelen zal waarschijnlijk duurder zijn, rond $4.39 per dag.

In vergelijking met hun natvoer kost Ziwi Peak luchtgedroogd voedsel meer per ounce, maar het is calorierijk, dus je moet je kat elke dag ongeveer 2 oz of één schepje voeren. Dit komt neer op $2.68 per dag.

Kortom, is Ziwi Peak een goede keuze?

Als u bereid bent om elke dag $ 2 tot $ 8 – of meer, afhankelijk van de eetlust van uw kat en welke maat blikjes u kiest – uit te geven aan kattenvoer en gepassioneerd bent over verantwoorde inkoop en ingrediëntkwaliteit, kan Ziwi Peak een goede keuze zijn.

Ziwi lijkt een van ’s werelds meest inkoopbewuste huisdiervoedingsbedrijven te zijn. Het gebruik van veilig, ethisch gekweekt vlees is een van hun grootste verkoopargumenten.

Qua voedingswaarde zijn de luchtgedroogde voedingsmiddelen van Ziwi waar het bedrijf schittert. Ziwi Peak overtreft de concurrentie met een innovatief droogvoer dat koolhydraatarm is en voornamelijk is gemaakt van vers, minimaal verwerkt vlees. In een categorie die gedomineerd wordt door plantaardige brokjes behoren deze luchtgedroogde recepten tot de beste die je kunt kopen.

Hun natvoer is ook goed en vertegenwoordigt een verscheidenheid aan orgaan- en spiervlees dat meestal wordt aangetroffen in vaag genoemde, potentieel laagwaardige dierlijke bijproducten. Ziwi Peak natvoer is hoger in koolhydraatgehalte en is niet zo innovatief of opwindend als hun droge voedsel.

Waar wordt Ziwi Peak Kattenvoer verkocht?

Ziwi Peak wordt verkocht in onafhankelijke dierenspeciaalzaken en holistische veterinaire kantoren over de hele wereld. Online kunt u het kopen via Amazon, Chewy en andere retailers van huisdierenproducten.