Onbevooroordeelde Wag Cat Food Review – Stopgezet in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

* Wag Cat Food is stopgezet, Amazon heeft een nieuw kattenvoermerk gelanceerd genaamd Kitzy en je kunt de recensie hier lezen.

De We’re All About Cats-beoordeling van Kwispel op wat belangrijk is

We hebben Wag geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 4/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 4/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 6.5/10

We geven Wag kattenvoer een 39 uit 60 rating of een B-grade.

Over Wag

Het exclusieve amazon-merk spreekt de taal van het premium dierenvoer van vandaag. Elke formule bevat “echt” vlees bovenaan de ingrediëntenlijst en elk pakket bevat afbeeldingen van mensen en hun huisdieren in avontuurlijke natuurlijke omgevingen.

Het wordt op de markt gebracht als een betaalbaar alternatief voor merken zoals Wellness, maar is het een goede optie voor uw kat? Laten we een beetje dieper graven om erachter te komen.

Inkoop en productie

Amazon maakt niet bekend wie Wag-kattenvoer produceert. Weinig private label bedrijven doen dat. We weten dat Wag wordt gemaakt in de Verenigde Staten en Canada. Verder is het een mysterie. De voedingsmiddelen zijn gemaakt van ingrediënten afkomstig uit de Verenigde Staten en elders in de wereld. Nogmaals, Amazon gaat niet in op details.

Is Wag kattenvoer teruggeroepen?

Kwispelend kattenvoer is nooit teruggeroepen.

Welke soorten kattenvoer biedt Wag aan?

De selectie kattenvoer van Wag is beperkt tot alleen nat – ingeblikt – voedsel en bevat verschillende recepten.

U kunt kiezen uit:

 • Rundvlees Paté
 • Kip &Giblets Paté
 • Turkije &Giblets Paté
 • Zalm &kip recept in jus
 • Versnipperd zalm recept in jus
 • Zalm & Zeevruchten in Jus
 • Kalkoen &Kip in Jus
 • Tonijn &Giblets in Jus

Al hun recepten bevatten vlees, gevogelte of vis als eerste ingrediënt. Ze bevatten geen maïs, tarwe of soja en zijn gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Wag Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Productnaam Type voedsel Prijs per Ounce Ons cijfer
Wag Zalm &Kip Recept in Jus Nat 0,28 dollar C +
Wag Shredded Salmon Recept in Jus Nat 0,19 dollar B
Wag Turkije & Zalm Recept Nat 0,19 dollar C +

#1 Wag Zalm &Kip Recept in Jus Review

Wag Zalm &Kip Recept in Jus

Zalm blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit recept bevat zalmbouillon, zalm en kip als de eerste drie ingrediënten, gevolgd door kippenlever, gedroogd eiwit en gedroogd eiproduct als extra bronnen van eiwitten en andere voedingsstoffen.

Het zijn allemaal voedende ingrediënten en lijken van hogere kwaliteit te zijn dan de mysterieuze maaltijden en bijproducten die gebruikelijk zijn bij vergelijkbaar geprijsde voedingsmiddelen.

Hoewel het recept goed van start gaat, heeft het een paar ingrediënten die je misschien wilt vermijden. Het voedsel is bijvoorbeeld gemaakt met aardappelzetmeel als een koolhydraatrijk verdikkingsmiddel, samen met spinazie, broccoli en wortels. Al deze ingrediënten verhogen het koolhydraatgehalte van het voedsel en markeren het als een minder dan ideale optie voor vleesetende katten.

Dit voedsel is een van de verschillende Wag-recepten die carrageen bevatten, een potentieel inflammatoir verdikkingsmiddel en bindmiddel.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met een matig tot laag vetgehalte en een relatief hoog koolhydraatgehalte.

Hoewel je Wag krediet moet geven voor de royale insluitsels van blijkbaar hoogwaardige dierlijke ingrediënten en veel dierlijke eiwitten, is dit voedsel niet een van onze topaanbevelingen. Het gebruik van carrageen, het relatief hoge koolhydraatgehalte van het voedsel en het feit dat hetts gemengde klantrecensies maken dit voedsel een goede, maar niet uitstekende keuze.

Het voedsel heeft 77 calorieën per 3-ounce blik of ongeveer 26 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Zalmbouillon, Zalm, Kip, Kippenlever, Gedroogd eiwit, Aardappelzetmeel, Spinazie, Broccoli, Wortelen, Natuurlijk Aroma, Gedroogd Eiproduct, Zout, Natriumfosfaat, Kaliumchloride, Veenbessen, Guargom, Mineralen (Ijzer aminozuurchelaat, Zink aminozuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, Mangaan aminozuurchelaat, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Carrageen, Cholinechloride, Vitaminen (Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Niacine Supplement, D-calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Taurine.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 11.11%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 33.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 45.32%

Vet: 24.46%

Koolhydraten: 30.22%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, Kip, Kippenlever, Gedroogd Eiwit

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelzetmeel, Spinazie, Broccoli, Wortelen, Guargom, Carrageen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Bevat een mix van voedend spiervlees en organen
 • Bevat niet de dierlijke en plantaardige bijproducten die zo vaak voorkomen voor deze prijs
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat carrageen, een potentieel inflammatoir of carcinogeen ingrediënt

#2 Wag Shredded Salmon Recept in Jus Kattenvoer Review

Wag Shredded Salmon Recept in Jus Kattenvoer

Zalm blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Verwacht ondanks de naam niet dat je een blikje opendoet om een stapel schilferige, versnipperde zalm te vinden. Alle eiwitten worden gemengd tot een homogeen materiaal dat wordt gevormd tot “snippers” en in een lichte jus wordt gezet.

Net als het laatste recept dat we hebben beoordeeld, is dit voedsel voornamelijk gemaakt van dierlijke ingrediënten, met visbouillon en zalm bovenaan de ingrediëntenlijst. Kip, kippenlever, gedroogd eiwit en gedroogd eiproduct ronden de verscheidenheid aan eiwitbronnen van het voedsel af.

Dit voedsel is een beetje lager in koolhydraten dan andere Wag-recepten en bevat geen fruit en groenten. Aardappelzetmeel is de enige belangrijke bron van koolhydraten. Het bevat ook geen carrageen en vertrouwt in plaats daarvan op guargom.

Over het algemeen is dit natte kattenvoer rijk aan eiwitten met matig vet en relatief weinig koolhydraten.

Van de Wag-recepten die momenteel beschikbaar zijn voor katten, heeft deze de meest vlezige ingrediëntenlijst en de beste macronutriëntenverdeling. Het ziet eruit als een allround fatsoenlijk eten. Als je kat de sneden in jusformaat leuk vindt, is dit er een om uit te proberen.

Het voedsel heeft 145 calorieën per blikje van 5,5 ounce of ongeveer 26 calorieën per ounce, waardoor het een relatief caloriearm product is.

Ingrediënten

Visbouillon, Zalm, Kip, Kippenlever, Gedroogd eiwit, Aardappelzetmeel, Gedroogd Eiproduct, Guargom, Natuurlijk Aroma, Zout, Natriumfosfaat, Kaliumchloride, Calciumcarbonaat, Mineralen (Zink aminozuurchelaat, Ijzer aminozuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, Mangaan aminozuurchelaat, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Vitaminen (Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, Pyridoxine hydrochloride, riboflavine supplement, vitamine A supplement, biotine, vitamine D3 supplement, vitamine B12 supplement, foliumzuur), taurine, cholinechloride.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 82%

As: 2.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 8.33%

Koolhydraten: 9.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 41.21%

Vet: 50.04%

Koolhydraten: 8.76%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, Kip, Kippenlever, Gedroogd Eiwit

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelzetmeel, Guargom

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van eiwitrijke dierlijke ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Laag koolhydraatgehalte in vergelijking met andere Wag kattenvoer
 • Vrij van carrageen

Tegens

 • Met ongeveer 12% koolhydraten op basis van droge stof is het voedsel nog steeds aan de koolhydraatrijke kant

#3 Wag Turkije &Giblet Recept Kattenvoer Review

Kalkoen blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit Wag-recept bevat een mix van kalkoen, kalkoenbouillon en vaag genoemde lever als primaire ingrediënten. De fabrikant legt uit dat het runderlever is. Hoewel zalm in de naam van het voedsel voorkomt, verschijnt het pas na aardappelen. De opname van aardappelen verhoogt het koolhydraatgehalte van het voedsel zonder veel voedingswaarde toe te voegen. Andere relatief laagwaardige ingrediënten zijn erwten en wortels. Dit is een ander Wag-voedsel met veel plantaardige ingrediënten en een vleugje carrageen, een potentieel kankerverwekkend en inflammatoir verdikkingsmiddel.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een matig koolhydraatgehalte.

Met een ingrediëntenlijst vol groenten en fruit en de opname van carrageen, is dit een van de minst indrukwekkende voedingsmiddelen in de Wag-line-up.

Ingrediënten

Turkije, Kip, Kippenlever, Kalkoenbouillon, Wortelen, Aardappelen, Erwten, Kaliumchloride, Veenbessen, Cholinechloride, Guargom, Mineralen (Ijzer aminozuurchelaat, Zink aminozuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, Mangaan aminozuur chelaat, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Vitaminen (Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Vitamine A-supplement, Biotine, Vitamine D3-supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Taurine, Zout, Carrageen.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 22.73%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 31.82%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.98%

Vet: 43.15%

Koolhydraten: 24.87%

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije, Zalm

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelen, Erwten, Wortelen, Guargom, Carrageen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • Bevat een gevarieerde mix van dierlijke eiwitbronnen
 • Vrij van dierlijke bijproducten die zo vaak voorkomen bij goedkope voedingsmiddelen
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen

Tegens

 • Bevat verschillende laagwaardige, koolhydraatrijke plantaardige ingrediënten
 • Relatief hoog koolhydraatgehalte
 • Gemaakt met carrageen

Wat vinden klanten van Wag Cat Food?

Hoewel de hondenvoerselectie van Wag goed is ontvangen, krijgt hun natvoer niet zulke uniform positieve beoordelingen. Hun voedsel krijgt middelmatige drie-tot-vier van de vijf sterrenbeoordelingen, waarbij de meeste gelukkige recensenten Wag prijzen als een goede prijs en de meeste ongelukkige recensenten zeggen dat hun katten niet hielden van de manier waarop het smaakte.

Verschillende klanten merkten op dat het moeilijk of onmogelijk was om de klantenservice van Wag te bereiken, en toen ze iemand aan de telefoon kregen, kon die persoon hen niet helpen. Slechte klantenservice en een gebrek aan informatie over de oorsprong van het voedsel zijn terugkerende thema’s – ze verschijnen in Wag-klantrecensies en discussies op internet.

Positieve beoordelingen

“Heerlijk eten! Uiterlijk en textuur zijn geweldig, de ingrediëntenlijst is geweldig en het belangrijkste is dat onze katten er dol op zijn! Zelfs twee van onze meisjes die erg kieskeurig zijn. Al deze Wag-smaken zullen vanaf dit moment zeker deel uitmaken van ons kattenvoerarsenaal!”Robert, recensie Wag Salmon & Chicken Recipe

“Mijn kat is niet per se een kieskeurige eter, maar hij heeft zijn hele leven hetzelfde blikdieet (je weet wel, het goedkope spul uit de supermarkt) gevolgd. Ik heb onlangs besloten om zijn dieet te upgraden, maar ik wilde de bank niet breken. Amazon’s WAG-eten was de perfecte comprimise om de kwaliteit te verhogen zonder te veel te betalen voor de grote merken die miljoenen uitgeven aan reclame en sponsormonsters in de dierenartspraktijken en bij kennels. We zijn prima overgestapt en ik zie (of denk in ieder geval dat ik zie) een verschil in vachtglans voor mijn kat. Het proberen waard!” Jamie L., recenseert Wag Turkey & Salmon Recipe

Negatieve beoordelingen

“Het klonk als een perfect kattenvoer. Echter, alle 4 van onze kitties absoluut haat het spul. De rest zal ik moeten doneren, want het is duidelijk dat ze het niet zullen hebben.” MEPchll, recensie Wag Salmon & Chicken Recipe

“Ik zou dit hoger beoordelen als er meer informatie zou worden verstrekt over de ingrediënten, sourcing en fabrikanten. Ik kocht dit omdat het met korting en een 1-daags schip met Prime werd aangeboden en we bijna onze gebruikelijke voedingsmiddelen op hadden met levering die nog een paar dagen niet werd verwacht. De ingrediënten zagen er goed uit, behalve de guargom, maar in een handomdraai zou het voldoende zijn.

Onze katten houden van soepachtige paté of soepachtig dik gevriesdroogd of ander ingeblikt voedsel, zij het niet versnipperd – denk aan Weruva Paw Lickin ‘Chicken. We voegen altijd een beetje warm water toe voor het serveren, zodat er een mooi beetje jus is. Zoals een andere recensent opmerkte, wordt dit voedsel gevormd tot dikke lange happen, ook al staat in het blikje ‘versnipperd’.

Het eten was geen hit, want uren later is een blikje van 5,5 oz. nog steeds niet geconsumeerd, maar de jus werd meteen opgelikt. Normaal gesproken weten de katten zeker 11 oz. binnen een uur of twee.

Niet meer weten over het bedrijf (en) dat wordt gebruikt voor de inkoop van ingrediënten, de kwaliteit van die ingrediënten en de fabrikanten maakt me ook extreem ongemakkelijk. de belangrijkste reden waarom het niet zou kwalificeren als voedsel in de rotatie van onze katten.”Sara, recensie Wag Shredded Salmon Recept in Jus

Hoeveel kost Wag Kattenvoer?

Kwispel is aanzienlijk goedkoper dan voedingsmiddelen met vergelijkbare ingrediëntenlijsten. Lage kosten zijn in feite het grootste verkoopargument van dit merk.

Laten we het opsplitsen in termen van kosten per dag. Als je de gemiddelde kat van 10 pond voedt, moet je hem elke dag ongeveer 6 gram Wag-kattenvoer geven. Bij $ 0,19 per ounce komt dat neer op $1.14 per dag—minder dan een dag aan Fancy Feast Classics. Als uw kat een robuustere eetlust heeft of als u een van de duurdere voedselpakketten kiest, kan die prijs zo hoog oplopen als $1.91 per dag, maar zelfs dat is goedkoper dan de andere spullen op de markt.

Vergelijkbare voedingsmiddelen van Crave en Rachael Ray Nutrish PEAK kosten ten minste $ 2 per dag en soms over $3 per dag.

Kortom, is Wag een goede keuze?

Kwispel kattenvoer is betaalbaar met een relatief hoge ingrediëntenkwaliteit en, als je de juiste recepten kiest, niet al te vreselijke macronutriëntendistributie.

Volgens rapporten van klanten is het klantenservicepersoneel van Wag niet de meest deskundige, attente of gemakkelijk te bereiken. Een recensent vond een ongeïdentificeerd wit stuk in hun eten, belde de klantenservicelijn op en bereikte een geautomatiseerd berichtensysteem dat zei dat het gesprek niet kon worden voltooid zoals gebeld.

Al met al is Wag een fatsoenlijke budgetoptie, maar niet het beste eten dat je zou kunnen kopen, zelfs voor deze prijs. Als je nog niet klaar bent om je op Wag te vestigen, overweeg dan enkele van de merken op onze lijst met het beste betaalbare kattenvoer.

Waar koop je Wag Kattenvoer?

Wag kattenvoer is exclusief verkrijgbaar via Amazon. Prime-leden krijgen gratis verzending op alle bestellingen, ongeacht de prijs. Als u zich abonneert op herhaalde leveringen, kunt u tot 10% korting krijgen op elke doos.