Nature’s Miracle Kattenbak Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Waarderingen

  • Reinigingsgemak – 7/10
  • Geurbestrijding – 8/10
  • Uiterlijk– 8/10
  • Constructie– 5/10
  • Prijs– 5/10

Algemene score: 6.6/10

Nature’s Miracle Multi-Cat Self-Cleaning Litter Box geeft je een vrij goed idee van waar het allemaal om draait, daar in de titelnaam van het product. Net als andere zelfreinigende kattenbakken in zijn soort, belooft Nature’s Miracle op te ruimen en te scheppen na elke keer dat uw kat het gebruikt, waardoor het opruimen na uw katten gemakkelijker en probleemloos wordt.

Nature’s Miracle is uitgerust met geurbestrijdingsrecipiënten en koolstoffilters die bedoeld zijn om ongewenste geuren binnen de perken te houden, terwijl de antimicrobiële productbescherming geuren controleert die worden veroorzaakt door bacteriën die op de kattenbak zelf kunnen groeien. S

omdat het zo snel reinigt en dit na elk gebruik kan doen, is Nature’s Miracle ook een goede keuze voor huishoudens met meerdere katten – een goede zaak, omdat dit precies is wat ook in de naam van het product wordt gesuggereerd!

Hier zijn enkele van de voor- en nadelen die we hebben gevonden voor Nature’s Miracle:

Pros:

Geurbestrijdingsrecipiënten en koolstoffilters houden geuren binnen de perken

Een van de grootste zorgen die elke katteneigenaar zal hebben, is het omgaan met de onaangename geur van het afval van hun geliefde katten. Het is duidelijk dat niemand een stinkend huis wil, niet voor zichzelf, en het is ook niet leuk om te pronken met huisgasten.

Wanneer een katteneigenaar overschakelt naar een nieuwe kattenbak of naar een nieuw type kattenbakvulling, neemt deze bezorgdheid begrijpelijkerwijs toe naarmate het onbekende product op de proef wordt gesteld. Een van de grootste pluspunten die we vonden met Nature’s Miracle, is dat het geuren echt efficiënt onder controle houdt. Omdat de doos het afval na elk gebruik kan opruimen, neemt dit ook het gedoe weg van het moeten bukken dicht bij de onaangename geuren en het zelf uitscheppen van het afval.

Hoewel de doos niet is afgedekt, wat we meestal associëren met geurbeheersing, doet de bijgevoegde wegwerprecipiënt waar het afval in gaat geweldig werk om deze geuren onder controle te houden. Dit is goed nieuws voor katten die geen fan zijn van overdekte kattenbakken en voor eigenaren die niet willen dat ze de toiletpauzes van hun kat zien en ruiken.

Reinigt en schept automatisch na elk gebruik:

Omdat het Natuurwonder automatisch schoonmaakt en schept na elke keer dat uw kat het gebruikt, maakt dit het opruimen voor u niet alleen gemakkelijker, maar betekent het ook dat uw huis daardoor hygiënischer is. Nature’s Miracle werkt op elektriciteit en heeft een stopcontact nodig om te kunnen werken.

U kunt de box ook handmatig uitvoeren als u deze niet in de aan-modus wilt houden, door simpelweg op een knop te drukken. Een hark beweegt vervolgens over het kattenbakbed, schept de klonten in een wegwerpbare, afgedekte houder, waardoor het kattenbakbed vers en klaar voor het volgende gebruik van uw kat achterblijft.

Omdat de hark de klonten scheidt van de rest van het schone strooisel, zou Nature’s Miracle u moeten besparen op uw zwerfvuilgebruik in het algemeen, wat op de lange termijn ook betekent dat u geld bespaart.

Duurt minuten om samen te stellen

Nature’s Miracle is niet vreselijk ingewikkeld om te monteren. Zet hem op een droge plek waar weinig voetverkeer is, maar waar hij ook dicht bij een stopcontact staat. De verpakking wordt geleverd met een wegwerpafvalrecipiënt, dat in de doos zelf moet worden geplaatst.

Een afneembare tapijtpootreiniging leidt naar de opening van de kattenbak, zodat je kat niet te veel korrels strooisel met haar volgt nadat ze de doos heeft gebruikt. Minimale en maximale lijnen aan de binnenkant van de doos zullen u begeleiden terwijl u de doos vult, klaar voor gebruik door uw kat.

Werkt met de favoriete nest van uw kat:

Of moeten we zeggen, met je favoriete nest, want wat voor je kat werkt, betekent waarschijnlijk dat het ook voor jou werkt. Sommige zelfreinigende kattenbakken vereisen dat u hun type en merk strooisel gebruikt, wat gewoon een ander aspect is van de overgang van iets waar uw kat al aan gewend is, naar iets nieuws, wat moeilijk en / of stressvol kan zijn.

We raden altijd aan om een hoogwaardig merk strooisel te gebruiken dat gemakkelijk klontert, ongeacht welk soort kattenbak u besluit dat het beste is om voor uw katten te gebruiken.

Tegens:

Zwerfvuil kan buiten komen De Doos

Hoewel de met tapijt beklede helling helpt om de poten van uw kat schoon te maken wanneer ze de doos verlaten, kan strooisel, afhankelijk van hoeveel graafmachine uw kat is, nog steeds uit de doos komen, vooral omdat het niet bedekt is, waardoor de extra schoonmaak die gepaard gaat met vegen en of stofzuigen rond de doos een beetje hoofdpijn kan krijgen, en kan aanvoelen alsof de hele onderneming een beetje contraproductief is – deze doos zou tenslotte zelfreinigend moeten zijn.

Vrees niet, want er is een eenvoudige oplossing voor dit probleem als het zich voordoet. Zorg ervoor dat je experimenteert met hoe hoog je de kattenbak vult en zorg ervoor dat wanneer er nieuw afval wordt toegevoegd, dat het gelijkmatig over de basis van de doos wordt verdeeld. Je kunt ook afvalbeschermer toevoegen om deze rommel tot een minimum te beperken, en het zou geen probleem moeten zijn.

Maakt een beetje geluid

Hoewel Nature’s Miracle niet vreselijk luid is, maakt het wel een zoemend geluid wanneer de reinigingsmodus in werking treedt. Hoewel sommige katten dit misschien volledig onschadelijk vinden, kunnen andere katten het een merkwaardige bron van entertainment vinden, en erger nog, een verrassend en verontrustend ding dat zindelijk worden een stressvolle beproeving maakt.

Toch kunnen de meeste huisdieren na verloop van tijd aan alles wennen, zodra de nieuwigheid van het nieuwe ding is uitgewerkt. Nadat je Nature’s Miracle hebt opgezet, houd je je oude kattenbak een paar dagen in de buurt, maar schep je hem er niet uit. Wanneer de oude doos vol raakt, zullen uw katten van nature overgaan naar de nieuwe doos en moeten ze uiteindelijk het nieuwe geluid vergeten dat het maakt wanneer het na hen opruimt.

Verwacht met meer dan één kat elke dag de houder te legen

De wegwerprecipiënten zijn niet bijzonder groot, dus met meer dan één kat, en afhankelijk van de gewoonten en het gedrag van uw katten, zult u ze waarschijnlijk één keer per dag moeten legen. Dit bespaart u nog steeds tijd en moeite om uzelf te scheppen, en vier recipiënten worden geleverd met de kattenbak in de verpakking.

Wegwerprecipiënten zijn duur om te vervangen:

Hoewel het handig is dat er vier wegwerprecipiënten bij de doos worden geleverd, kan het kopen van nieuwe recipiënten een beetje aan de dure kant zijn. In dit geval is een eenvoudige geldbesparende tip die nog steeds heel goed werkt met hoe Nature’s Miracle werkt, om gewoon verwijderbare voeringen te kopen die in elke kleine afvalbak kunnen gaan of gerecyclede boodschappentassen te gebruiken.

Bewaar gewoon de recipiënten om de zakken in te doen en geef ze af en toe een wasbeurt om je kattenbak zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden.

Veiligheid en onderhoud

Nature’s Miracle is een veilige en makkelijke kattenbak om te gebruiken. Hoewel het op elektriciteit werkt, zal de doos niet in de reinigingsmodus gaan terwijl uw kat het gebruikt, en als er nog steeds zorgen over zijn, zal het handmatig indrukken van een knop ervoor zorgen dat katteneigenaren ervoor zorgen dat dit geen probleem zal zijn.

Hoewel het hier en daar een beetje schoonmaken kost, vooral als je de recipiënten bewaart en een voering gebruikt om het afval weg te gooien in plaats van dozen met nieuwe recipiënten te kopen, kost het je nog steeds minder tijd om op te ruimen dan wanneer je een traditionele kattenbak had die het meeste harde werk niet voor je deed.

Mogelijk moet u de hark ook af en toe afvegen, omdat dit deel van de doos het meest in contact komt met afval, maar dit zou gelden voor elk ander vergelijkbaar model van zelfreinigende kattenbak die u op de markt zou kunnen vinden. Deze kattenbak wordt ook geleverd met een jaar garantie.

Laatste gedachten

Nature’s Miracle Multi-Cat Self-Cleaning Litter Box lijkt misschien behoorlijk op andere zelfreinigende kattenbakken die eigenaren van gezelschapsdieren op de markt kunnen vinden, maar we vonden deze een echt juweeltje. Dit was vooral het geval als het ging om geurbestrijding.

De wegwerprecipiënt waar de hark het afval naartoe verplaatst, zorgt er goed voor dat niet alleen het afval uit het zicht blijft, maar dat de geur ook onopvallend blijft. Nature’s Miracle is beschikbaar op Amazon voor ongeveer $ 160 en is een beetje een investering, maar het ligt nog steeds ruim binnen het speelveld van wat men kan verwachten bij de aankoop van een zelfreinigende kattenbak, die zelf een waardevolle investering is voor eigenaren van gezelschapsdieren die de extra schoonmaakhulp nodig hebben of willen.

Wat deze box echt onderscheidt van de anderen, is dat het veel minder opschoning, set-up en gedoe vereist en precies doet wat het zegt dat het gaat doen. Dit kan gewoon de probleemloze kattenbak zijn waar jij en je katachtige vrienden naar op zoek zijn.