Onbevooroordeelde Kat’s Pride Kattenbakvulling Review 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Als het gaat om het winkelen voor producten voor huisdieren, kunt u verwachten dat u een aardige cent betaalt voor premium materialen.

Het zal je misschien verbazen dat Cat’s Pride niet alleen een zeer betaalbaar merk is, maar dat ze ook hoogwaardige materialen gebruiken.

Dit merk biedt een breed scala aan geurende, ongeparfumeerde, klonterende en niet-klonterende formules voor zowel eenpersoons- als multi-cat huishoudens, zodat u de perfecte formule kunt vinden die aan uw behoeften voldoet.

Simpel gezegd, als u op zoek bent naar een betaalbaar merk klei kattenbakvulling gemaakt van hoogwaardige materialen met een indrukwekkend lange geschiedenis van innovatie en betrokkenheid van de gemeenschap, overweeg dan Cat’s Pride.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 5/5
 • Prijs per pond – 4/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 4/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 1/5

Algemene score: 3.8/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen cat’s Pride kattenbakvulling te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Het kattenbakvullingsmerk Cat’s Pride begon meer dan 75 jaar geleden. In 1941 verkocht de Oil-Dri Corporation of America (maker van Cat’s Pride) zijn eerste zak Fuller’s Earth, een kleiproduct dat was ontworpen om olie en vet van fabrieksvloeren te absorberen. Enkele jaren later zag het bedrijf een nieuwe kans om dezelfde materialen als kattenbakvulling te herverpakken en te verkopen.

In 1960 was het merk Cat’s Pride op de markt en sindsdien is het blijven groeien. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de president van de derde generatie, Dan Jaffee, die het als zijn persoonlijke missie beschouwt om de producten van het bedrijf en het leven van katten en hun eigenaren te verbeteren.

In de loop der jaren is Cat’s Pride gegroeid en ontwikkeld, maar ze zijn altijd toegewijd gebleven aan het creëren van innovatieve, hoogwaardige producten. Tegenwoordig wordt Cat’s Pride-nest in Noord-Amerika ingekocht, verwerkt en geproduceerd en heeft het bedrijf zelfs een eigen onderzoeks- en ontwikkelingscentrum buiten Chicago. Hier worden baanbrekende nieuwe producten zoals Cat’s Pride Fresh &Light ontwikkeld.

Producten die in deze recensie zijn opgenomen
Naam Materiaal Klonteren? Levensfase Extra functies
Cat’s Pride Ongeparfumeerde Total Odor Control Multi-Cat Clumping Clay Cat strooisel Klei Ja Alle Klonteren, ongeparfumeerd, geurbestrijding, multi-cat, lichtgewicht
Cat’s Pride Total Odor Control Geparfumeerde Klonterende Klei Kattenbakvulling Klei Ja Alle Klonteren, geparfumeerd, multi-cat, geurbestrijding, lichtgewicht
Cat’s Pride Premium Fresh &Clean Clay Kattenbakvulling Klei Nee Alle Niet-klonterend, geparfumeerd, geurbeheersing

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Na het bereiken van de markt voor huisdierenproducten in 1960, heeft het merk Cat’s Pride een breed scala aan producten ontwikkeld en verkocht. Tegenwoordig biedt Cat’s Pride iets meer dan een dozijn kattenbakvullingsproducten naast verschillende accessoires zoals kattenbakvoeringen en wegwerpbakken. Elk van de producten van het merk is gemaakt van hoogwaardige materialen die hier in de VS zijn ingekocht.

Cat’s Pride biedt zowel klonterende als niet-klonterende formules, die allemaal zijn gemaakt van natuurlijke kleimaterialen. Er zijn momenteel drie niet-klonterende formules – Fresh &Clean, Complete Multi-Cat en Natural. De resterende klonterende kattenbakvullingen worden verkocht in kannen en komen in gewone, lichtgewicht, geurende en ongeparfumeerde formules. Verschillende formules bevatten zuiveringszout voor extra geurbeheersing en sommige recepten zijn doorspoelbaar.

De drie formules die we hier bespreken, omvatten twee klonterende formules uit de groene kruik Litter for Good-lijn en één originele niet-klonterende formule.

Boven 3 Kattenbakvullingen Reviewed

Bekijk op Amazon

Huishoudens met meerdere katten gaan zeer snel door strooisel en het kan moeilijk zijn om de geur van kattenbakken onder controle te houden. Deze Cat’s Pride Unscented Total Odor Control Multi-Cat Clumping Clay Cat Litter is ontworpen om tackle beide problemen. Het is zeer betaalbaar om te beginnen en het is 25% lichter dan het gemiddelde kleistrooisel. Het vormt ook strakke, harde klonten die gemakkelijk te scheppen zijn en het vergrendelt geuren bij contact.

Deze kattenbakvulling is uniek ontworpen om geur onmiddellijk bij contact op te vangen. Het absorbeert vloeistof snel en vormt strakke, harde klonten die geuren opgesloten houden totdat je klaar bent om te scheppen. Dit is een ongeparfumeerd nest, dus het feit dat het het zo goed doet in geurbestrijding is indrukwekkend. Het is volledig vrij van parfums en kleurstoffen, waardoor het een allergievriendelijke formule is voor uw katten en uw gezin.

Hoewel deze formule het goed deed bij het produceren van harde klonten en het beheersen van geur, was het redelijk rommelig. Het strooisel produceerde wat stof toen het voor het eerst in de bak werd gegoten en het volgde in aanzienlijke mate.

Dit kan iets te maken hebben met de lichtgewicht formule of gewoon het feit dat de korrels erg fijn zijn. Over de lichtgewicht formule gesproken, we vonden niet dat het significant lichter aanvoelde dan andere kleibrokken Over het algemeen waren we echter blij met deze kattenbakvulling.

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Voordelen van deze kat’s Trots kattenbakvulling:

 • Multi-cat formule vangt geuren op bij contact
 • Vormt harde, strakke klonten die gemakkelijk te scheppen zijn
 • Ongeparfumeerde formule vrij van parfums en kleurstoffen

Nadelen van deze kat’s Pride kattenbakvulling:

 • Produceert wat stof, volgt vrij gemakkelijk
 • Voelt niet significant lichter aan dan andere formules

Dit nest wordt geleverd in een kruik van 15 pond en dozen van 21 pond en 28 pond. Deze kattenbakvulling is gemaakt van kleimaterialen die meestal vrij zwaar zijn, maar het is een lichtgewicht formule.

Bekijk op Amazon

Soms heeft een huishouden met meerdere katten een kleine boost nodig voor geurbeheersing, en deze Cat’s Pride Total Odor Control Scented Clumping Clay Cat Litter is een geweldige optie. Gemaakt van poreuze, sterk absorberende klei, zuigt dit strooisel vocht op en sluit geur af bij contact. Een enkele kruik kan 140 klonten of ongeveer 35 dagen meegaan met regelmatig scheppen – dat is indrukwekkend voor een huishouden met meerdere katten.

Een andere positieve kwaliteit die dit nest te bieden heeft, is een solide klonterende werking. De klonten waren erg strak en hard, waardoor ze gemakkelijk te scheppen waren en afval werd verminderd.

We vonden de frisse geur erg licht en aangenaam, hoewel sommige gebruikers een hekel hadden aan de geur. Over het algemeen vonden we het een goed product dat zijn beloften voor het grootste deel waarmaakte.

Net als bij de vorige formule wordt deze kattenbakvulling op de markt gebracht als zijnde 25% lichter dan traditionele kattenbakvulling. We vonden de kruik van 15 pond een beheersbare grootte en gewicht, maar het strooisel zelf leek niet significant lichter te zijn dan andere kleistrooisels. Hoewel het goed presteerde, dachten we niet dat de lichtgewicht kwaliteit een verkoopbaar punt was.

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.25/5

Voordelen van deze kat’s Trots kattenbakvulling:

 • Vormt strakke, harde klonten om geur te beheersen
 • Frisse geur helpt bij langdurige geurbeheersing
 • Enkele kan 35 dagen of 140 klonten meegaan

Nadelen van deze kat’s Pride kattenbakvulling:

 • Redelijk stoffig en sporen buiten de kattenbak
 • Merkbare geur, kan te veel zijn voor sommige katten

Dit nest wordt geleverd in een kruik van 15 pond en een doos van 28 pond. Deze kattenbakvulling is gemaakt van kleimaterialen die meestal vrij zwaar zijn, maar het is een lichtgewicht formule.

Bekijk op Amazon

Het eerste wat opvalt aan deze Cat’s Pride Premium Fresh &Clean Clay Cat Litter is de prijs – een tas van 20 pond kost minder dan $ 5. Bij het openen van de zak zul je merken dat de korrels veel groter zijn dan de meeste klonterende kattenbakvullingen en de formule heeft behoorlijk wat stof.

Omdat deze formule echter niet-klonterend is, moeten de materialen zeer absorberend zijn om afval en geur te beheersen. We ontdekten dat het strooisel vrij goed vloeistof absorbeerde, hoewel de grotere korrels lastig te scheppen waren.

Een ander potentieel probleem met niet-klonterende kattenbakvullingen is geurbeheersing. Bij het testen van dit nest ontdekten we dat de geurabsorberende eigenschappen hit or miss waren. Urine doordrenkte snel in het nest voordat de geur een probleem werd, maar vast afval had de neiging om een beetje geur af te zetten wanneer het niet volledig bedekt was met vers strooisel. Het nest zelf had een vrij sterke geur, maar niet onaangenaam.

Er waren momenten dat de geur en de kattenbakgeuren zich op een onaangename manier vermengden, maar we schepten vaak genoeg dat het niet veel problemen veroorzaakte. Het controleerde echter zeker niet zo goed geuren als de klonterende formules die we probeerden.

Het grootste probleem dat we hadden met dit nest was het stof. Toen het strooisel voor de eerste keer in de pan werd gegoten, produceerde het een gigantische stofwolk.

Bij het testen van het strooisel met vloeistof ontdekten we dat het zelfs toen al stof opschoot. We voelden ons niet op ons gemak bij het gebruik van dit nest in een overdekte kattenbak omdat we ons zorgen maakten over het stof dat werd ingeademd.

We kunnen zien dat dit nest een goede optie is voor mensen die zich zorgen maken over de prijs en die van plan zijn om het nest vaak te vervangen, maar het beheerste de rommel of geur niet zo goed als andere formules die we hebben geprobeerd.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 0/5
Geurbestrijding 3/5
Stof/Rommel 1/5
Geur 3/5
Gemakkelijk te scheppen 3/5
Algemene beoordeling 3.5/5

Voordelen van deze kat’s Trots kattenbakvulling:

 • Zeer betaalbaar, een van de laagste prijzen die er zijn
 • Absorbeert vloeistof vrij snel om geur te verminderen
 • Frisse geur helpt de geur van kattenbakken tussen het scheppen te maskeren

Nadelen van deze kat’s Pride kattenbakvulling:

 • Niet-klonterende formule, grote korrels kunnen lastig te scheppen zijn
 • Had niet zo goed controle over geuren als klonterende formules

Dit nest wordt geleverd in een zak van 20 pond. Deze kattenbakvulling is gemaakt van kleimaterialen die enigszins zwaar kunnen zijn, maar de grootte van 20 pond is redelijk beheersbaar.

Wat Denken klanten aan Cat’s Pride Kattenbakvulling?

Omdat Cat’s Pride al zo lang bestaat, zijn er een aanzienlijk aantal beoordelingen die er zijn. Voor het grootste deel ontvangen deze kattenbakvullingen positieve beoordelingen en klanten zijn absoluut dol op de prijs.

Elk merk heeft echter zijn tekortkomingen en er zijn zowel goede als slechte recensies voor het merk Cat’s Pride online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve klantrecensies voor Cat’s Pride Kattenbakvulling

“We hebben vier katten, maar slechts ruimte voor twee kattenbakken. Onze kattenbakken hebben veel onderhoud nodig, en zelfs met dagelijks scheppen kunnen ze erg stinken. De meeste multicat nesten gebruiken zware parfums, maar de mensen en katten in ons huishouden zijn allergisch voor de geur. Ik probeerde Cat’s Pride omdat het ongeparfumeerd is, en ik was verbaasd over hoe goed het de geur controleert.

Het is absoluut verreweg het beste nest voor geurbestrijding dat we ooit hebben gebruikt. Het klontert ook goed en is gemakkelijk te scheppen. De reden dat ik het vier sterren geef in plaats van vijf, is dat het afval gemakkelijk uit de dozen morst, dus we moeten onze vloeren meerdere keren per dag vegen, maar dat is een afweging die we meer dan bereid zijn te maken om het huis geurvrij te houden. “Lilili, recensie van Cat’s Pride Unscented Total Odor Control Multi-Cat Clumping Clay Cat Litter

“Dit spul is fantastisch! Ik heb vijf binnenkatten en heb vier kattenbakken. Dat is elke maand een berg kattenbakvulling. Cat’s Pride kleistrooisel is net zo effectief als het dure strooisel met een hoge dollar, maar is milder voor mijn budget. Het klontert, het heeft heel weinig stof en absorbeert geuren allemaal zonder de hoge prijs. Wat betekent dat ik het me kan veroorloven om mijn katten goodies te kopen met het geld dat ik heb bespaard. Ik vertel iedereen over dit nest!”Tejas, reviewing Cat’s Pride Total Odor Control Scented Clumping Clay Cat Litter

“Dit is het beste niet-klonterende nest dat ik heb gevonden. Ik heb er veel geprobeerd, en deze is een gewicht dat ik aankan, gemakkelijk open zak, minder stof en elimineert de urinegeur heel goed. Ik heb veel katten en klonterende kattenbakvulling werkt gewoon niet goed. Dit merk heeft een multi-cat variëteit, maar de tas is erg moeilijk te openen tenzij je een schaar hebt. Het is ook stoffiger. Ik geef de voorkeur aan deze. De katten en ik zijn nu gelukkiger.”Cyn3, reviewing Cat’s Pride Premium Fresh &Clean Clay Cat Litter

Negatieve klantrecensies voor Cat’s Pride Kattenbakvulling

“Ik kocht katten trots Premium fris en licht geurvrij kattenbakvulling. Nadat ik afval in de kattenbak heb gedaan. Mijn poesje sprong in doosgeurd zwerfvuil begon strooisel uit zijn doos te graven. Ik merkte dat het nest ook werd gevolgd thrde kamers doorkruisen nadat hij uit de kattenbak zou komen. Ik ben boos dat dit nest zoveel goede recensies had. Toen mijn poesje de kattenbak gebruikte, kon je het door het hele huis ruiken. Kitty zou niet dekken wanneer hij het gebruikte. Kitty begon de vloer te gebruiken voor een kattenbak bij zijn kattenbak Ik wist dat ik een kat had die dit nest niet leuk vond.”Smoochycat, recensie van Cat’s Pride Unscented Total Odor Control Multi-Cat Clumping Clay Cat Litter

“Deze kattenbakvulling is veruit de ergste kattenbakvulling die ik heb geprobeerd, veel te veel tracking en stof en de klonten kleven aan de zijkant van de kattenbak en bodem van de doos waardoor het moeilijk is om te scheppen ik moest zo hard schrapen om het van de zijkanten van de doos te krijgen dat het als cement was, het wassen en schrobben van de kattenbak was nog moeilijker, ik kan niet alle goede recensies begrijpen… nooit meer.”CatladyNJ, reviewing Cat’s Pride Total Odor Control Scented Clumping Clay Cat Litter

“Ik heb hier 2 zakken van gekocht omdat we onze doos regelmatig verwisselen en ik was blij met de prijs. Helaas voldeed dit nest niet aan de verwachtingen. We waren nog vaker zwerfvuil aan het verwisselen omdat dit GEEN Geurbestrijding heeft – helemaal niet. Erger nog, het is zo extreem stoffig. 20 minuten later had de kamer nog steeds een stofwolk. We zullen onze tassen afmaken, maar zullen zeker niet opnieuw kopen. 1 ster gegeven voor de prijs.”Kris, reviewing Cat’s Pride Premium Fresh &Clean Clay Cat Litter

Hoeveel kost Cat’s Pride Kattenbakvulling Kosten?

Als merk is Cat’s Pride nest zeer betaalbaar en dat is het altijd al geweest. Alle drie de formules die hier worden besproken zijn geprijsd onder $ 0,75 / pond, waarvan er één minder dan $ 0,25 / pond is. Cat’s Pride houdt niet alleen hun producten betaalbaar, maar ze doneren ook een pond kattenbakvulling aan asielen in het hele land voor elke groene kan kattenbakvulling die ze verkopen.

Over het algemeen, is Cat’s Pride Kattenbakvulling een goede keuze?

We zijn blij te kunnen melden dat Cat’s Pride een goede keuze is in kattenbakvulling als u op zoek bent naar een betaalbare optie voor huishoudens met meerdere katten.

Dit merk biedt een breed scala aan producten, zowel geparfumeerd als ongeparfumeerd, die langdurige geurbeheersing beloven. Hun strooisel vormt ook strakke, harde klonten die het scheppen van de doos gemakkelijk maken en afval van de kattenbak verminderen.

Al het Cat’s Pride-strooisel is gemaakt van hoogwaardige materialen uit de VS. Kleistrooisel biedt een uitstekend absorptievermogen en vormt strakke, harde klonten, maar het kan een beetje stoffig zijn.

Hoewel Cat’s Pride zijn formules als 99% stofvrij op de markt brengt, merkten we wel wat stof op bij het gieten van het strooisel – vooral met de niet-klonterende formule, dus houd daar rekening mee.

Waar wordt Cat’s Pride kattenbakvulling verkocht?

Cat’s Pride Kattenbakvulling wordt online en in dierenwinkels verkocht. Je kunt het te koop vinden bij online retailers zoals Chewy en Amazon, evenals big box-winkels zoals Walmart en Target, evenals lokale en nationale dierenwinkels zoals PetSmart en Petco.

Klik HIER om te winkelen voor Cat’s Pride Kattenbakvulling op Amazon

Over de auteur:

Kate Barrington heeft een bachelordiploma in het Engels en is de gepubliceerde auteur van verschillende zelfhulpboeken en voedingsgidsen. Kate is ook een fervent hondenliefhebber en aanbiddende eigenaar van drie katten, kate’s liefde voor dieren heeft haar geleid tot een succesvolle carrière als freelance schrijver die gespecialiseerd is in huisdierverzorging en voeding. Kate heeft een certificaat in fitnessvoeding en schrijft graag over gezondheids- en wellnesstrends – ze geniet ook van het maken van originele recepten. Naast haar werk als ghostwriter en auteur is Kate ook blogger voor een aantal biologische en natuurlijke voedingsbedrijven en columnist voor verschillende dierenbladen.