Onbevooroordeelde Wysong Cat Food Review 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Over het algemeen geven we Wysong kattenvoer een B-cijfer. Het is een solide en respectabel merk in de kattenvoerindustrie, maar het is niet het beste.

Lees verder voor meer informatie over onze evaluatiemethoden en hoe we tot deze conclusie zijn gekomen.

De We’re All About Cats-beoordeling van Wysong over wat belangrijk is

We hebben Wysong geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Na het evalueren van Wysong op elk van deze gebieden, geven we het merk een totale score van 40 van de 60 punten of een B-klasse, wat betekent dat het een acceptabel, maar niet uitstekend, kattenvoermerk is. Dit is hoe het scoort op elk van onze belangrijkste gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 5/10

Totaalscore: 6.7/10

Wysong biedt een breed scala aan droge, ingeblikte en rauwe diëten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en worden verkocht tegen een goede prijs. Soort-geschiktheid is echter niet het sterke punt van Wysong, omdat het bedrijf de neiging heeft om een liefde voor nutraceuticals en suppletie de waarde van verse, vlezige carnivore voeding te laten prevaleren.

Over Wysong

Wysong werd in 1979 opgericht door Dr. Randy Wysong en wordt “The Thinking Person’s Pet Food™” genoemd. Ze beschrijven hun dierlijke diëten als “wetenschappelijk geformuleerd en zorgvuldig vervaardigd en verpakt voor gezondheidsoptimalisatie.”

Volgens Wysong gaat het om voedingsmiddelen die verrijkt zijn met nutraceuticals zoals yoghurt, wei, kelp, kokosolie en andere ingrediënten. In hun gevarieerde assortiment vindt u een consistente nadruk op voedingsverbetering door middel van plantaardige en zuivelingrediënten.

Inkoop en productie

Wysong is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Midland, Michigan. Hun voedingsmiddelen zijn ontwikkeld door een intern team van professionals op het gebied van de gezondheid van huisdieren.

Hoewel de Wysong-website zegt dat ze hun eigen voedsel produceren, is dit slechts gedeeltelijk waar. Gevraagd naar de productie van het bedrijf, legde een vertegenwoordiger van Wysong uit dat hun droge voedingsmiddelen worden vervaardigd in Wisconsin, supplementen worden gemaakt op hun locatie in Midland, Michigan, en hun ingeblikte voedingsmiddelen worden vervaardigd in de Verenigde Staten door Evanger’s.

Alle Wysong diëten worden vers op bestelling gemaakt en nooit opgeslagen. De voedingsmiddelen worden onmiddellijk verpakt in exclusief ontworpen Nutri-Paks™, die helpen om zuurstof- en lichtafbraak te voorkomen.

Hun ingrediënten zijn afkomstig uit de VS, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada, Mexico en Japan, met synthetische aminozuren afkomstig uit China.

Geschiedenis herinneren

In de loop van bijna 40 jaar in de industrie heeft Wysong een uitzonderlijke staat van dienst op het gebied van veiligheid.

Hun enige bekende terugroepactie vond plaats in 2009, toen verschillende partijen droogvoer werden teruggeroepen vanwege ongewoon hoge vochtniveaus. Omdat deze vochtniveaus kunnen bijdragen aan voortijdig bederf en schimmelgroei kunnen vergemakkelijken, werden de aangetaste partijen in een overvloed aan voorzichtigheid teruggeroepen.

Er waren een paar meldingen van honden met diarree, maar het verband werd niet bevestigd. Volgens ons onderzoek waren er geen andere meldingen van ziekte rond deze terugroepactie.

Welke soorten kattenvoer biedt Wysong aan?

Wysong maakt en verkoopt een verscheidenheid aan kattenvoer, waaronder droge, ingeblikte en rauwe formuleringen. Naast een reeks producttypen moedigt Wysong rotatievoeding aan en biedt het een verscheidenheid aan dierlijke eiwitbronnen.

Wysong Optimaliseer Droog Kattenvoer

Deze producten zijn voornamelijk gemaakt van echte brokken vlees en bevatten niet de maïs, tarwe, soja en andere plantaardige ingrediënten die je in een droog voedsel zou verwachten.

 • Optimaliseer Beef Heart &Liver
 • Kip optimaliseren
 • Optimaliseer wild gevangen zalm

Wysong Original Droog Kattenvoer

Wysong’s Original-lijn omvat een breed scala aan voedingsmiddelen, waarvan er verschillende gericht zijn op speciale voedingsbehoeften. Deze speciale diëten richten zich op problemen zoals de gezondheid van de urinewegen, de effecten van veroudering en allergieën.

 • Vitaliteit
 • Uretisch
 • Koesteren met kwartel
 • ABC
 • Voeden
 • Geriatrx
 • Anergen
 • Veganistisch

Wysong Optimaal Droog Kattenvoer

Volgens Wysong zijn hun optimale diëten het product van “nieuwe geavanceerde technologie die voeding van gezelschapsdieren™ dichter dan ooit bij archetypische genetische verwachtingen brengt.”

Wysong Epigen Zetmeelvrij Droog Kattenvoer

Voedingsmiddelen in de Epigen-lijn van Wysong zijn zetmeelvrij en behoren tot de meest voor soorten geschikte brokjes op de markt.

Epigeen

Epigen is verkrijgbaar in zes variëteiten, elk met een andere eiwitbron. Net als het droge equivalent is Epigen ingeblikt voedsel rijk aan eiwitten met een minimaal koolhydraatgehalte. Epigeen is geen qua voedingswaarde compleet dieet, dus uw kat moet er niet op vertrouwen als zijn enige voedingsbron.

 • Rundvlees
 • Kip
 • Eend
 • Konijn
 • Zalm
 • Turkije

Uretisch

Dit is de ingeblikte tegenhanger van het Uretic dry food van het bedrijf. Dit voedsel is alleen verkrijgbaar in een formule op basis van kip.

Wysong is onvermurwbaar over de voordelen van minimaal bewerkt voedsel en biedt een selectie van rauwe producten voor katten. Hun rauwe diëten zijn gevriesdroogd en worden nooit verwarmd boven 118 graden F in elk stadium van de productie.

 • Archetype
 • Droom Traktaties
 • Archetype Burgers
 • Bovennatuurlijk

Wat vinden klanten van Wysong Kattenvoer?

Wysong kattenvoer is verdeeldheid zaaiend.

Het merk ontvangt meer positieve beoordelingen dan negatieve, maar volgens accounts op Amazon en Consumer Reports ervaart een aanzienlijk aantal katten diarree, braken en vertoont het andere symptomen van spijsverteringsproblemen na het eten van Wysong-voedsel. Wysong beweert dat dit een normale reactie is op een nieuw voedsel, met name een die rijk is in vergelijking met het oude dieet.

De populaire Epigen droogvoerformule heeft 167 beoordelingen op Chewy en een algemene beoordeling van 4,4 van de 5 sterren. 92% van de klanten zegt dat ze het zouden aanbevelen. Dingen zijn niet zo vrolijk op Amazon, waar de productvermelding een 2,5 van de 5-sterrenbeoordeling heeft op basis van 73 klantrecensies.

Laten we eens kijken naar een paar van die beoordelingen.

Positieve beoordelingen

“Ik heb een diabetische kat. Hij HEEFT extra eiwitten nodig. Heeft geweigerd om eieren en gekookt rundvlees, kippenlevers, enz. Te eten. wat hij de eerste 2 jaar deed….HOUDT van dit product… YAY… uitstekende bron van eiwitten … 4 jaar geleden gaf de dierenarts hem 6 maanden !!!” – OmaD, Chewy klant

“Ik heb twee katten: de ene is FIV+ en de andere is pre-diabetisch met een slecht gebit (nogal wat). Ze komen er ook al jaren. Ik heb een consistent hoger energieniveau, een soepelere spijsvertering en een mooiere vacht opgemerkt sinds ze dit wysong epigeen voedsel zijn gaan eten. Ze houden ook van de hertenversie ervan, hoewel het duurder is, dus ik koop het meer als een traktatievoedsel dan als een dagelijks voedsel. Ik raad dit eten ten zeerste aan. Ik denk dat het soms even wennen is voor katten die meer gewend zijn aan kattenvoer in “junk” -stijl, maar we hebben onze katten langzaam overgezet door het te mengen, en nu smeken ze erom!” – Een in NYC, Amazon-klant

Negatieve beoordelingen

“Dit voer heeft heerlijk gezonde ingrediënten, behalve dat mijn katten er alleen maar aan hebben geplukt en vaak het natte voedsel eromheen hebben gegeten en de brokjes hebben achtergelaten. Ik let niet goed op als ik de kat van één persoon zie die iets niet leuk vindt, maar in dit geval heb ik 26 reddingen van alle leeftijden met verschillende voorkeuren en slechts 3 of 4 leken hiervoor te gaan. Misschien was het te gezond. Als ik het weg zou laten, zouden ze het uiteindelijk opeten, dus ik geef het 3 sterren.” – greendivots, Chewy klant

“… Mijn katten zijn hier niet blij mee, met slechts 3 van de 6 bereid om het te eten. Ik heb dit voedsel langzaam in hun oude voedsel geïntroduceerd en het zorgde er meteen voor dat ze moesten overgeven. De emesis is een felgroene kleur, schuimig en ziet er onnatuurlijk uit. Als klap op de vuurpijl was het niet alleen 1 van mijn katten die moest overgeven, maar alle 3. Er is iets mis met dit voedsel en ik zal het niet meer aan hen voeren. Ik ben erg teleurgesteld door dit product. Gelukkig is Amazon erg goed over hun klantenservice en heeft het de transactie onmiddellijk terugbetaald. Erica Merrell, Amazon-klant

Wysong Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Volgens ons onderzoek zijn de populairste recepten voor kattenvoer van Wysong Epigen droog kattenvoer, Vitality dry en Uretic dry. Hoewel het droge recept blijkbaar populairder is, zullen we het ingeblikte Uretic-voedsel bekijken om u een beter begrip te geven van het volledige assortiment van de Wysong-kattenvoerselectie.

Productnaam Type voedsel Eiwit Vet Ruwe celstof Vocht Calorieën per ounce Prijs per Ounce Ons cijfer
Epigeen Droog 60% min 15% min 4.0% maximaal 10.0% maximaal 435/kop 0,33 dollar B-
Vitaliteit Droog 36% min 16% min 5.5% maximaal 10% maximaal 434/kop 0,20 dollar C
Uretisch Nat 10,0% min 7,0% min 2.0% maximaal 75.0% maximaal 31 0,34 dollar B-

Alle voedingspercentages in deze tabel en hierna zijn ontleend aan de gegarandeerde analyse van de fabrikant. Exacte voedingspercentages zijn niet beschikbaar.

Alle berekende waarden worden bepaald met behulp van deze minimale en maximale gepubliceerde waarden en kunnen afwijken van de werkelijke waarden. Vergeet niet dat Wysong de ultieme autoriteit is op hun producten, dus neem contact op met het bedrijf voor meer voedingsinformatie.

Koop op Chewy Koop op Amazon

In een wereld waar de meeste droge voedingsmiddelen zetmeelrijke bindmiddelen nodig hebben, is het opwindend om brokjes te zien die geen zetmeel bevatten.

Naast biologische kip, kippenmeel, kalkoenmeel en kippenvet, bevat het recept vleeseiwitisolaat als een geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten. Het bevat ook aardappeleiwit, wat verre van een ideale eiwitbron is voor een carnivoor zoals je kat.

De ingrediëntenlijst bevat kleine hoeveelheden additieven zoals kokosolie, chiazaden en gistextract.

Op basis van droge stof bestaat dit voedsel uit ongeveer 66,7% eiwit, 16,6% vet en 16,6% koolhydraten. Deze niveaus zijn aanzienlijk beter dan die in de meeste droge voedingsmiddelen, maar het bevat nog steeds te veel koolhydraten voor een obligate carnivoor.

Ingrediënten

Biologische kip, kippenmeel, kalkoenmeel, aardappeleiwit, vleeseiwitisolaat, kippenvet, gelatine, gedroogde gewone bietenpulp, natuurlijk aroma, kokosolie, chiazaden, zout, calciumcarbonaat, tomatenafval, calciumpropionaat, taurine, cholinechloride, biologisch gerstgraspoeder, bosbes, gedroogde kelp, yoghurt (wei, melkbestanddelen, yoghurtculturen), appelpectine, visolie, gistextract, citroenzuur, cichoreiwortel, Hemicellulose-extract, gemengde tocoferolen, rozemarijnextract, gistcultuur, wortelen, selderij, peterselie, sla, waterkers, spinazie, mineralen (kaliumchloride, zinkproteïne, zinksulfaat, ijzersulfaat, ijzerproteïnaat, kopersulfaat, kopereiwit, mangaansulfaat, mangaaneiwitaat, natriumseleniet, calciumjodaat), vitaminen (ascorbinezuur [Source of Vitamin C], Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, Calcium Pantothenaat, Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Gedroogde Bacillus Licheniformis Fermentatie Product, Gedroogde Aspergillus Oryzae Fermentatie Product, Gedroogde Aspergillus Niger Fermentatie Product, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Casei Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogd Bacillus Subtilis Fermentatieproduct, Gedroogde Lactobacillus Plantarum Fermentatieproduct, Gedroogd Lactobacillus Lactis Fermentatieproduct, Peper.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 63%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 70%

Vet: 17.78%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 8.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 57.35%

Vet: 35.37%

Koolhydraten: 7.28%

Ingrediënten die we leuk vonden- Biologische Kip, Kippenvet, Gelatine, Probiotica, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden- Aardappeleiwit, gedroogde gewone bietenpulp, tomatenpulp

Veel voorkomende allergenen– Zuivel, Kip

Pros

 • Zetmeelvrij voedsel
 • Katten houden van de smaak
 • Gemaakt met een overvloed aan vleesingrediënten die geschikt zijn voor de soort

Tegens

 • Bevat geconcentreerde plantaardige eiwitten
 • Droogvoer kan nooit zorgen voor voldoende hydratatie

Wysong Vitality Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Wysong legt uit dat Vitality wordt gemaakt met vers, bevroren en gedroogd vlees en organen, samen met een verscheidenheid aan prebiotica, probiotica, enzymen, omega-3’s en antioxidanten. Ze rechtvaardigen het plantengehalte van het voedsel door explaining dat “kleine hoeveelheden groenten en fruit nabootsen wat kan worden geconsumeerd in de ingewanden van prooien, en belangrijke vitamines, mineralen, antioxidanten en andere voedingsstoffen bijdragen.”

Dit voedsel bevat bruine rijst en aardappeleiwit bovenaan de ingrediëntenlijst. Dat is niet bepaald het equivalent van een theelepel gedeeltelijk verteerd gras in de maag van een muis.

In feite, wanneer we de voedingsanalyse van dichterbij bekijken, zien we dat dit voedsel meer dan 40% koolhydraten bevat, inclusief vezels, op basis van droge stof. Met 40% eiwit is het voedsel relatief hoog in het eiwit dat katten nodig hebben, maar een groot deel ervan komt uit plantaardige bronnen. Het vetgehalte van 18% bevindt zich aan de onderkant van het spectrum.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten, relatief laag in vet en is het rijk aan koolhydraten.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Vismeel, Kalkoenmeel, Bruine rijst, Erwten, Aardappeleiwit, Kippenvet, Lijnzaad, Gedroogde gewone bietenpulp, Eieren, Montmorilloniet klei, Natuurlijk aroma, Krabmeel, Sesamzaad, Wei, Zout, Calciumcarbonaat, Tomatenpoets, Calciumpropionaat, Taurine, Cholinechloride, Kokosolie, Biologisch gerstgras, Bosbes, Gedroogde Kelp, Yoghurt (Wei, Melkbestanddelen, Yoghurtculturen), Citroenzuur, Appelpectine, Visolie, Gistextract, Gemengde tocoferolen, Rozemarijnextract, Cichoreiwortel, Hemicellulose-extract, Gistcultuur, Wortelen, Selderij, Peterselie, Sla, Waterkers, Spinazie, Mineralen (Kaliumchloride, Zinkproteïne, Zinksulfaat, Ijzersulfaat, IJzerproteïnaat, Kopersulfaat, Kopereiwit, Mangaansulfaat, Mangaaneiwitaat, Natriumseleniet, Calciumjodaat), Vitaminen (Ascorbinezuur [Source of Vitamin C], Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, Calcium Pantothenaat, Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Gedroogde Bacillus Licheniformis Fermentatie Product, Gedroogde Aspergillus Oryzae Fermentatie Product, Gedroogde Aspergillus Niger Fermentatie Product, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Casei Fermentatie Product, Gedroogde Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogd Bacillus Subtilis Fermentatieproduct, Gedroogde Lactobacillus Plantarum Fermentatieproduct, Gedroogd Lactobacillus Lactis Fermentatieproduct, Peper.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 42%

Ruw vet: 17%

Ruwe celstof: 5.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.67%

Vet: 18.89%

Vezel: 6.11%

Koolhydraten: 28.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.61%

Vet: 37.95%

Koolhydraten: 23.44%

Ingrediënten die we leuk vonden– Kip, Kippenvet, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden-Bruine rijst, erwten, aardappeleiwit, lijnzaad

Veel voorkomende allergenen– Kip, Eieren, Zeevruchten

Pros

 • Katten lijken te genieten van de smaak
 • Voornamelijk gemaakt van voedende dierlijke ingrediënten
 • Gemaakt met voor de soort geschikte vetbronnen

Tegens

 • Hoog plantgehalte
 • Geen enkel droogvoer kan de hydratatie bieden die uw kat nodig heeft

Koop op Chewy Koop op Amazon

Wysong Uretic is de ingeblikte tegenhanger van het populaire Uretic droge kattenvoer van het bedrijf. Het is speciaal geformuleerd voor katten die vatbaar zijn voor lagere urinewegaandoeningen en bevat een mix van nutraceuticals om de gezondheid van de urinewegen te bevorderen. Deze omvatten DL-methionine, dat een zuurteregelaar is en kan helpen voorkomen struvietkristallen, en cranberry-extract, dat mogelijk bacteriële infecties kan voorkomen.

Het eten heeft over het algemeen goede klantrecensies, hoewel smakelijkheid een veel voorkomende zorg is. Een aanzienlijk aantal recensenten zegt dat hun kat het voedsel niet wilde eten.

Merk op dat dit voedsel een stevige textuur heeft en mogelijk niet zacht genoeg is voor sommige katten. Mogelijk moet u warm water toevoegen om het zachter te maken.

Het voedsel heeft een matig tot hoog eiwitgehalte van 40% op basis van droge stof, matig vet op basis van droge stof en een hoog koolhydraatgehalte op basis van droge stof van 32%.

Ingrediënten

Biologische kip, bruine rijst, bosbes, dl-methionine, cranberry-extract, taurine, biologisch gerstgraspoeder, gedroogd kelp, gistextract, gemengde tocoferolen, rozemarijnextract, cichoreiwortel, hemicellulose-extract, natuurlijk aroma, mineralen (kaliumchloride, zinkeiwitaat, zinksulfaat, ijzersulfaat, ijzereiwitaat, kopersulfaat, koperprovinciaatteïnaat, mangaansulfaat, mangaanproteïnaat, natriumseleniet, calciumjodaat), calciumcarbonaat, vitaminen (ascorbinezuur [Source of Vitamin C], Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, Calcium Pantothenaat, Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Peper.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 75%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40%

Vet: 28%

Vezel: 8%

Koolhydraten: 24%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.3%

Vet: 51.52%

Koolhydraten: 18.18%

Ingrediënten die we leuk vonden-Biologische Kip, DL-Methionine, Cranberry Extract

Ingrediënten die we niet leuk vonden– Bruine Rijst

Veel voorkomende allergenen–Kip

Pros

 • Ingeblikte producten zijn geschikt voor katten die gevoelig zijn voor FLUTD
 • Bevat ingrediënten die de incidentie van urinewegproblemen kunnen verminderen
 • Iets betaalbaarder dan voorgeschreven diëten voor de gezondheid van de urinewegen
 • Voornamelijk gemaakt met voedende dierlijke ingrediënten

Tegens

 • Bevat zilvervliesrijst, een onnodig ingrediënt
 • Gemengde smakelijkheidsrapporten

Hoeveel kost Wysong Kattenvoer?

Wysong is redelijk geprijsd.

De ingeblikte recepten van Wysong zijn duurder dan de droge formules. De recepten met meer vlees zijn duurder dan de plantaardige formules.

Wysong’s Epigen 90-formule, die 63% eiwitrijk en volledig zetmeelvrij is, kost ongeveer $ 0,30 per ounceterwijl Uretisch droogvoer kost ongeveer $ 0,16 per ounce. De ingeblikte tegenhanger van Uretic kost bijna twee keer zoveel bij $ 0,33 per ounce.

Wysong Archetype gevriesdroogd rauw voedsel kost ongeveer $ 2 per ounce, maar erken dat gevriesdroogd voedsel erg licht is, dus je zult je kat minder gram per dag voeren.

Kortom, is Wysong een goede keuze?

Misschien. U kunt gemakkelijk voedingsmiddelen vinden die meer dierlijke eiwitten bieden, minder koolhydraten en die een betere smakelijkheidsclassificatie hebben dan de meeste Wysong-producten. Dat gezegd hebbende, hun innovatieve Epigen-lijn en de meeste Wysong-ingeblikt of rauw voedsel kunnen een goede keuze zijn.

Waar kun je Wysong Kattenvoer kopen?

Wysong is beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada. Volgens een vertegenwoordiger van het bedrijf worden hun producten ook gedistribueerd in Hong Kong en Singapore. Je vindt het in natuurvoedingswinkels, dierenspeciaalzaken en sommige bouwmarkten.

Online kun je het vinden op Amazon, Chewy en andere retailers. Als u liever rechtstreeks bij Wysong koopt, kunt u ook door hun online winkel bladeren.