Onbevooroordeelde Purina Beyond Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Dit Purina-merk beweert er alles aan te doen om voedzaam, hoogwaardig natuurlijk voedsel voor huisdieren te bieden. Maar is Beyond echt een goede keuze voor je kat? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Beyond kattenvoer review.

De We’re All About Cats-standaard – beoordeling van wat belangrijk is

We hebben Beyond geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben beoordeeld op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 5/10

Algemene score: 6.8/10

We geven Beyond kattenvoer een 41 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Beyond

Beyond is een merk van Nestlé-Purina dat de nadruk legt op natuurlijke ingrediënten en traceerbaarheid. Het merk is Purina’s antwoord op de groeiende vraag naar natuurlijke voedingsmiddelen gemaakt van eenvoudige, identificeerbare ingrediënten.

Het bedrijf Purina dateert uit 1894 en is sindsdien uitgegroeid tot een leider in de huisdiervoedingsindustrie. Naast Beyond bezit het Purina-bedrijf dierenvoedingsmerken, waaronder Friskies, Fancy Feast, Kit &Kaboodle, Muse en meer.

Inkoop en productie

De meeste, maar niet alle, ingrediënten die in Beyond kattenvoer worden gebruikt, zijn afkomstig uit Noord-Amerika. Het bedrijf koopt ook ingrediënten uit Frankrijk, Japan, China, Nieuw-Zeeland, Chili en andere landen. Als onderdeel van de traceerbaarheidsgarantie van het merk bieden ze sourcinginformatie voor elk ingrediënt. Hun ingrediëntengids deelt de oorsprong van alle granen, fruit, groenten, vlees, vitamines, mineralen en aminozuren die worden gebruikt in Purina Beyond-voedsel.

Al hun leveranciers worden goedgekeurd met behulp van een evaluatieproces in 32 stappen, rekening houdend met de bedrijfsintegriteit, veiligheids- en gezondheidsnormen, arbeidsnormen en milieunormen van de leverancier.

Net als andere Purina-merken wordt Beyond kattenvoer geproduceerd in purina-faciliteiten in de Verenigde Staten.

Is beyond cat food teruggeroepen?

Purina Beyond kattenvoer is nooit teruggeroepen, maar andere Purina-merken zijn meerdere keren teruggeroepen. Omdat ze in dezelfde faciliteiten worden geproduceerd, is het mogelijk dat terugroepacties die van invloed zijn op andere Purina-merken ook van invloed zijn op Purina Beyond.

Wat voor soort kattenvoer biedt Beyond aan?

De Beyond kattenvoer line-up omvat nat kattenvoer, droog kattenvoer en traktaties. Alle Beyond-voedingsmiddelen zijn gemaakt zonder kunstmatige toevoegingen, waaronder kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen en worden gedekt door de traceerbaarheidsgarantie.

Graanvrij

Deze lijn omvat zowel nat als droog voedsel. Alle Purina Beyond Grain-Free voedingsmiddelen zijn vrij van maïs, tarwe en soja.

Indoor

Deze lijn bevat twee recepten. De ene is droogvoer en de andere is een nat recept. In vergelijking met de recepten in andere lijnen heeft Beyond Indoor 10% minder vet, samen met toegevoegde vezels en antioxidanten voor de gezondheid van het immuunsysteem.

Non-GMO Eenvoudige Oorsprong

Alle voedingsmiddelen in deze lijn zijn ingeblikte recepten die GMO-vrij zijn gecertificeerd door het Non-GMO Project.

WILD

De WILD-lijn omvat droge en natte voedingsmiddelen. Hun droge voedingsmiddelen zijn voor 38% eiwit, graanvrij en bevatten gevriesdroogde stukken vlees. Hun natte recepten zijn op vlees gebaseerde voedingsmiddelen gemaakt met spier- en orgaanvlees en geen granen.

Beyond Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Bekijk op Chewy View op Amazon

Oceaanwitvis en kippenmeel lijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit graanvrije droogvoer is een van beyond’s meest populaire recepten voor kattenvoer. Omdat het voedsel “Ocean Whitefish &Egg Recipe” wordt genoemd, stellen fda-voorschriften dat het voedsel 25% witvis en ei gecombineerd op basis van droge stof moet zijn.

Oceaanwitvis is het eerste ingrediënt. Hoewel vis een geweldige bron van voeding kan zijn en de meeste katten dol zijn op de manier waarop het smaakt, is oceaanvis vaak besmet met zware metalen en gifstoffen. Om deze reden zijn op vis gebaseerde voedingsmiddelen niet ideaal. Het voedsel bevat echter overvloedigey van eiwitbronnen naast vis.

Het tweede ingrediënt is kippenmeel, dat is kip met water en vet verwijderd. Omdat het uitgedroogd is voor het koken, is kippenmeel een geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten. Het ei dat in de naam van het voedsel wordt genoemd, is het zesde ingrediënt. Het komt in de vorm van “gedroogd eiproduct”.

Naast bronnen van dierlijke eiwitten bevat het voedsel erwteneiwit. Het bevat ook erwtenzetmeel, een rijke bron van amylose, een polysaccharide met uitstekende bindings- en verdikkingseigenschappen. Het voedsel bevat cassavewortelmeel, dat is gemaakt van de vezelige cassavewortel en een glutenvrij alternatief is voor tarwebloem.

Het bevat verschillende andere plantaardige ingrediënten, waaronder gedroogde gist, koolzaadmeel, erwtenvezels en gedroogde zoete aardappelen. Al deze ingrediënten dragen bij aan het relatief hoge koolhydraatgehalte van het voedsel. Vóór een reeks vitamines, mineralen en aminozuren vermeldt de ingrediëntenlijst rundvleesvet als een primaire bron van vetzuren en natuurlijke leversmaak voor verbeterde smakelijkheid.

Over het algemeen heeft dit voedsel een matig eiwitgehalte uit een combinatie van dierlijke en plantaardige bronnen, een laag vetgehalte en een hoog koolhydraatgehalte.

Beyond Grain-Free Ocean Whitefish &Egg heeft 467 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Oceaanwitvis, kippenmeel, erwteneiwit, erwtenzetmeel, cassavewortelmeel, gedroogd eiproduct, rundvleesvet geconserveerd met gemengde tocoferolen, gedroogde gist, koolzaadmeel, erwtenvezel, natuurlijke leversmaak, gedroogde zoete aardappelen, kaliumchloride, fosforzuur, zout, natriumbissulfaat, cholinechloride, L-lysinemonohydrochloride, calciumcarbonaat, taurine, vitamines [Vitamin E Supplement, Niacin (Vitamin B-3), Vitamin A Supplement, Calcium Pantothenate (Vitamin B-5), Thiamine Mononitrate (Vitamin B-1), Vitamin B-12 Supplement, Riboflavin Supplement (Vitamin B-2), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamin B-6), Folic Acid (Vitamin B-9), Menadione Sodium Bisulfite Complex (Vitamin K), Vitamin D-3 Supplement]Mineralen [Zinc Sulfate, Ferrous Sulfate, Manganese Sulfate, Copper Sulfate, Calcium Iodate, Sodium Selenite].

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 33%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 39.77%

Vet: 15.91%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 39.77%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.65%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 33.65%

Ingrediënten die we leuk vonden: Rundvee

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwteneiwit, erwtenzetmeel, cassavewortelmeel, koolzaadmeel, erwtenvezel, gedroogde zoete aardappelen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van genoemd vlees in plaats van dierlijke bijproducten
 • Dierlijke eiwitbronnen zijn de eerste twee ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Hoog plantgehalte
 • Zoals alle droge voedingsmiddelen biedt dit product niet de hydratatie die katten nodig hebben

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip- en kippenmeel lijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit graanvrije droogvoer is vergelijkbaar met het hierboven genoemde, maar in plaats van oceaanwitvis wordt het voornamelijk gemaakt van kip. Kip en ei samen zijn goed voor minstens 25% van het recept op basis van droge stof.

Dit wordt weerspiegeld in de aanwezigheid van kip als eerste ingrediënt, gevolgd door kippenmeel. Terwijl “kip” verwijst naar vochtrijke verse kip, heeft kippenmeel het vet en water verwijderd voor het koken en is het een geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten.

Erwteneiwit is een secundaire bron van eiwitten. Hoewel het niet duidelijk is welke eiwitbronnen het meest verteerbaar zijn voor katten, kunnen plantaardige eiwitten een lagere biologische beschikbaarheid hebben in vergelijking met dierlijke eiwitten. Erwteneiwit wordt gevolgd door erwtenzetmeel en cassavewortelmeel, die beide geconcentreerde bronnen van koolhydraten zijn.

Het voedsel bevat gedroogde eiproducten als een soort-geschikte en goed verteerbare bron van eiwitten. Het gebruikt rundvet als primaire vetbron. Gedroogde gist, koolzaadmeel, erwtenvezel en gedroogde wortels verschijnen later op de ingrediëntenlijst en voegen vezels, koolhydraten en sporenvoedingsstoffen toe.

Het voedsel bevat “natuurlijke smaak”, een additief dat meestal wordt gemaakt van gehydrolyseerd dierlijk weefsel. Aan het einde van de ingrediëntenlijst is een lange reeks vitamines, mineralen en aminozuren toegevoegd om het voedsel qua voedingswaarde compleet te maken.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte uit een mengsel van dierlijke en plantaardige bronnen, een laag vetgehalte en een hoog koolhydraatgehalte.

Elk kopje Beyond Chicken &Egg Recipe droogvoer heeft 454 calorieën.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Erwteneiwit, Erwtenzetmeel, Cassavewortelmeel, Gedroogd eiproduct, Rundvleesvet Geconserveerd met humorh Gemengde tocoferolen, gedroogde gist, koolzaadmeel, erwtenvezel, natuurlijk aroma, gedroogde wortelen, fosforzuur, kaliumchloride, natriumbissulfaat, zout, L-lysinemonohydrochloride, taurine, calciumcarbonaat, cholinechloride, vitamine E-supplement, zinksulfaat, ijzersulfaat, mangaansulfaat, niacine, vitamine A-supplement, kopersulfaat, calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, vitamine B-12-supplement, thiaminemononitraat, riboflavinesupplement, vitamine D-3-supplement, calciumjodaat, Menadione Natrium Bisulfiet Complex (Bron van Vitamine K Activiteit), Foliumzuur, Biotine, Natrium Seleniet.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 35%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 39.77%

Vet: 15.91%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 39.77%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 33.65%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 33.65%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Rundvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwteneiwit, erwtenzetmeel, erwtenvezel, gedroogde wortelen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Bevat genoemd vlees in plaats van bijproducten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Katten houden van de smaak van het voedsel

Tegens

 • Hoog plantgehalte
 • Biedt niet de hydratatie die katten nodig hebben

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kalkoen blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit ingeblikt voedsel uit de graanvrije lijn van Beyond is voornamelijk gemaakt van kalkoen en andere gevogelte-ingrediënten, samen met een handvol groenten, verdikkingsmiddelen en synthetische voedingsstoffen. Laten we de ingrediëntenlijst eens nader bekijken.

Het eerste ingrediënt is gevogeltebouillon, die bijdraagt aan het voedsel 82% watergehalte. Het tweede ingrediënt is een ingrediënt dat in de naam wordt genoemd – kalkoenvlees. Het wordt gecombineerd met kip als een tweede bron van dierlijke eiwitten. Lever is het vierde ingrediënt. Deze lever kan van een willekeurig aantal dieren worden afgenomen, dus de aanwezigheid ervan maakt het voedsel ongeschikt voor katten met allergieën voor dierlijke eiwitten.

Het voedsel bevat gedroogde eiproducten als een zeer biologisch beschikbare bron van eiwitten en andere voedingsstoffen, gevolgd door een reeks plantaardige ingrediënten. Deze omvatten koolhydraatrijke zoete aardappel, spinazie en aardappelzetmeel.

Het voedsel krijgt een smaakboost van “natuurlijke smaak”, die meestal wordt gemaakt van gehydrolyseerde dierlijke weefsels. Guargom verschijnt als verdikkingsmiddel.

Ten slotte bevat het recept een lange reeks vitamines, mineralen en aminozuren die nodig zijn om het voedsel qua voedingswaarde compleet te maken.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd natvoer dat rijk is aan dierlijke eiwitten met een laag vet- en hoog koolhydraatgehalte.

Er zijn 75 calorieën in elk 3-oz blikje of 25 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Gevogeltebouillon, Kalkoen, Kip, Lever, Gedroogd Eiproduct, Zoete aardappel, Spinazie, Aardappelzetmeel, Natuurlijk Aroma, Guargom, Natriumfosfaat, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Cholinechloride, Ijzersulfaat, Vitamine E-supplement, Zinkoxide, Thiaminemononitraat, Koperproteïne, Kaliumjodide, Niacinesupplement, Mangaansupplement, Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Vitamine A-supplement, Biotine, Natriumseleniet, Vitamine D-3 Supplement, Vitamine B-12 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 82%

As: 3.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 11.11%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 13.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 55.02%

Vet: 29.69%

Koolhydraten: 15.28%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalkoen, Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zoete aardappel, spinazie, aardappelzetmeel

Veel voorkomende allergenen: Kip, Ei

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitten
 • Voornamelijk gemaakt van genoemd vlees in plaats van dierlijke bijproducten
 • Gemaakt zonder carrageen
 • Vochtrijk voor hydratatie
 • Vrij van kunstmatige kleuren, flavors en conserveermiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte

Wat vinden klanten van Beyond Cat Food?

Purina Beyond is een geliefd merk dat consistent positieve recensies ontvangt. Klanten op Amazon en Chewy geven het vier tot vijfsterrenrecensies, waarbij de meeste Beyond-droge voedingsmiddelen 4,5 sterren en hoger ontvangen. Dit is wat een paar echte klanten te zeggen hebben.

Positieve beoordelingen

“Ik heb 50 katten die ik heb gered of gered om voor altijd een thuis te hebben. Je kunt je al het kattenvoer voorstellen dat ik heb geprobeerd. Hoewel het een beetje duur is (omdat ik 50 katten voer). Dit is het enige voedsel dat de gerechten leeg zijn bij de volgende voeding. Het is graanvrij en glutenvrij, we mengen het ook met de Ocean White Fish. Niet veel winkels dragen deze kip in de zak van 16 pond. Bedankt Chewy!” – Nicky, recensie Beyond White Meat Chicken &Egg Recipe Grain-Free Dry Cat Food

“Ik heb honderden uitgegeven aan gezond kattenvoer en kon mijn kat het niet laten eten. Ik zag de spinazie en groenten op het etiket en ik verloor de hoop. MAAR… ik deed het in het gerecht en hij at het op. Hij at het niet alleen, maar hij ademde het ook in. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben! Geschokt!” – Marley, recensie Beyond Turkey, Sweet Potato & Spinazie Grain-Free Wet Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Ik heb dit besteld omdat er geen gevogeltebijproductmeel op staat. Als ik de zak niet had gelezen toen hij aankwam, had mijn kat erg ziek kunnen zijn; zo niet erger. Er staat duidelijk op de zak dat er wel gevogelte in zit. Ik belde en kreeg mijn geld terug. Lees alsjeblieft de ingrediënten voordat je het aan je kat geeft, ongeacht wat je online leest!” – Dani227, recensie Beyond Ocean Whitefish &Egg Recipe Grain-Free Dry Cat Food

“Mijn katten eten niet. Het ziet er een beetje vies uit en geur zal niet meer kopen. Logeren bij Amerikaanse reis” – Lori, recensie Beyond Turkey, Sweet Potato & Spinazie Grain-Free Recipe Wet Cat Food

Hoeveel kost Beyond Cat Food?

Purina Beyond kattenvoer is een redelijk geprijsd merk. Opsplitsing in dagelijkse voedingskosten, Beyond droogvoer kost tussen $0.34 en $0.42 per dag voor een kat van 10 pond. Beyond WILD natte recepten zouden ongeveer kosten $3.63 per dag en Beyond’s Grain-Free natvoerlijn zou dichter bij $3.09 per dag.

Kortom, is Beyond een goede keuze?

Dankzij de kwaliteit van de ingrediënten en de afwezigheid van potentieel schadelijke additieven, lijkt Purina Beyond een van de beste merken in de Purina-familie te zijn.

Hoewel de meeste van hun droge voedingsmiddelen en sommige van hun natte recepten hoog zijn in koolhydraatgehalte en plantaardige insluitsels, vallen Purina Beyond WILD ingeblikt voedsel op door hun lage plantengehalte en het gebruik van geselecteerd orgaanvlees.

Waar wordt Beyond Cat Food verkocht?

Beyond is verkrijgbaar in big box-winkels, boodschappen en sommige dierenwinkels. Online kunt u Purina Beyond kattenvoer kopen via Target, PetSmart, Chewy, Amazon en Walmart.