Onbevooroordeelde Nulo Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De naam Nulo is een portmanteau van “voeding” en “liefde”, maar is dit merk echt een voedzame, veilige keuze voor de kat waar je van houdt? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Nulo-recensie.

De We’re All About Cats-beoordeling van Nulo op wat belangrijk is

We hebben Nulo geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van die zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.9/10

*We geven Nulo kattenvoer een 47 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Nulo

Na het starten van een hondenoppasbedrijf, schrok Michael Landa van het aantal huisdieren met overgewicht en diabetes die thuis insuline-injecties nodig hadden. Hij begon de trend te onderzoeken en hoe deze zich verhield tot voeding.

Volgens de Nulo-website leidde het onderzoek van Michael tot meer teleurstelling toen hij hoorde over het gebruik van hoog-glycemische ingrediënten in dierenvoeding. Met de hulp van diervoedingsdeskundigen, dierenartsen en voedselformuleerders ontwikkelde hij een nieuw merk voedsel voor huisdieren. Nulo werd uitgebracht in 2009.

Het merk wordt op de markt gebracht aan fitnessbewuste mensen die hoogwaardige brandstof willen voor hun dierlijke metgezellen. Nulo’s merkambassadeurs zijn olympische medaillewinnaars, professionele crossfit-atleten, een fitnesstrainer en andere fitnessiconen. Het is de huisdiervoedingspartner voor Ironman-evenementen. In 2017 ondersteunde Nulo de “Squat Your Dog Challenge” bij PetSmart.

Inkoop en productie

Nulo is gemaakt van ingrediënten afkomstig van over de hele wereld. De meeste van hun vis-, gevogelte- en vleesingrediënten zijn afkomstig uit Noord-Amerika, Frankrijk en Nieuw-Zeeland. Hun plantaardige ingrediënten en vitaminepakketten zijn afkomstig uit Noord-Amerika en andere regio’s over de hele wereld. Nulo stelt dat alle ingrediënten worden getraceerd en getest op kwaliteit en veiligheid voordat ze in hun producten worden gebruikt.

Het meeste Nulo-voedsel wordt geproduceerd in de Verenigde Staten, met uitzondering van hun natte kattenvoerzakjes en puree, die worden gemaakt in een faciliteit in Thailand.

Is Nulo kattenvoer teruggeroepen?

Nee. Het lijkt er niet op dat Nulo ooit is teruggeroepen.

Wat voor soort kattenvoer biedt Nulo aan?

Nulo biedt een gevarieerde verscheidenheid aan graanvrij nat en droog kattenvoer.

 • De Nulo Kür lijn omvat zowel droog als nat kattenvoer. Alle Freestyle recepten zijn graanvrij met een hoog vleesgehalte. De eerste 3-4 ingrediënten in elk Freestyle droog kattenvoer zijn bronnen van dierlijke eiwitten en hun natte voedingsmiddelen hebben “toonaangevende vleesniveaus”.
 • Nulo’s dieet met beperkte ingrediënten lijn omvat zowel nat als droog voedsel voor katten met voedselovergevoeligheden en allergieën. De recepten bevatten tot 38% ruw eiwit en zijn de enige voedingsmiddelen met een beperkt ingrediënt die het GanedenBC³⁰ probioticum bevatten.
 • Nulo Medailleserie is de PetSmart-exclusieve lijn van het merk. Achter de contrastrijke donkere verpakking is Medalseries vergelijkbaar met de Freestyle-lijn. Net als Freestyle bevat Medalseries graanvrije brokjes, ingeblikt voedsel en zakjes versnipperd en gevloekt vlees.
 • Perfecte puree zijn likbare traktaties die in een tube komen. Nulo Zakjes zijn versnipperde of gevlokte recepten die in een zakje worden geleverd voor eenvoudige opslag en voeding. Ze worden gemaakt zonder tandvlees, tapioca of aardappelzetmeel. Omdat ze niet qua voedingswaarde worden aangevuld, is de inhoud van deze zakjes bedoeld als bijgerechten, snacks en voedseltoppers. Het zijn geen complete maaltijden.

Alle nulo droge voedingsmiddelen worden aangevuld met het gepatenteerde BC30 probioticum, een probiotische stam die extreem stabiel is vanwege het vermogen van de cel om een beschermende sporen te vormen. Deze sporen ontkiemen niet totdat ze de darmen hebben bereikt, waardoor hij stabiel blijft tijdens de opslag.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten eent volledige verkoopprijs, en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe inbreng of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Nulo Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Nulo Freestyle Kip &cod recept graanvrije droge kat &kitten voedsel

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit Nulo Freestyle-recept is voornamelijk gemaakt van uitgebeend kip en kippenmeel met kalkoenmeel als een extra bron van eiwitten uit gevogelte. Uitgebeende kabeljauw wordt toegevoegd als een vierde bron van dierlijke eiwitten. Deze ingrediënten dragen bij aan het dierlijke eiwitgehalte van 80% van het voedsel.

Zoals veel graanvrije voedingsmiddelen bevat dit product hele erwten en linzen, vermoedelijk toegevoegd om de brokjes zijn structuur te geven en het eiwitgehalte te verhogen.

Het voedsel bevat kippenvet als primaire bron van vetzuren, erwtenvezels en gemalen lijnzaad als bronnen van vezels en gedroogde cichoreiwortel als een bron van prebiotische vezels. Het voedsel bevat kleine hoeveelheden gedroogde kelp, gedroogde zoete aardappel en gedroogde veenbessen. Het additief “natuurlijke smaak” wordt toegevoegd als een geconcentreerde bron van de vlezige smaak waar katten van genieten. Het wordt meestal gemaakt van gehydrolyseerd dierlijk weefsel.

Het voedsel wordt aangevuld met probiotica voor ondersteuning van de spijsvertering.

Over het algemeen is deze brok een op vlees gebaseerd voedsel met een hoog eiwitgehalte, matig vet en een matig koolhydraatgehalte.

Nulo Freestyle Chicken &Cod Recipe heeft 486 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kippenmeel, kalkoenmeel, uitgebeende kabeljauw, hele erwten, linzen, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), natuurlijk aroma, erwtenvezel, gemalen lijnzaad, gedroogde cichoreiwortel, gedroogde kelp, gedroogde zoete aardappel, gedroogde veenbessen, calciumcarbonaat, dl-methionine, taurine, zinkeiwit, cholinechloride, vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine C), ijzereiwit, niacinesupplement, Koperproteïne, thiaminemononitraat, calciumpantothenaat, vitamine A-supplement, mangaanproteïnaat, pyridoxidinehydrochloride, natriumseleniet, riboflavinesupplement, gedroogd bacilluscoagulans fermentatieproduct, yucca schidigera-extract, vitamine B12-supplement, calciumjodaat, foliumzuur, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 28.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.91%

Vet: 42.39%

Koolhydraten: 22.69%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip zonder been, Kippenvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Hele erwten, linzen, erwtenvezel

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitten
 • Gemaakt met genoemd vlees in plaats van vaag gelabelde bijproducten
 • Relatief laag koolhydraatgehalte
 • Aangevuld met probiotica

Tegens

 • Meer plantinhoud dan katten nodig hebben

Nulo Freestyle Duck &Lentils Graanvrij Indoor Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Eenden- en kippenmeel lijken de primaire eiwitbronnen te zijn in dit droge kattenvoer.

Eend, kippenmeel, kalkoenmeel en uitgebeende kabeljauw zijn de eerste vier ingrediënten in dit voedsel. Dierlijke ingrediënten zijn goed voor 82% van het totale eiwitgehalte van de brokjes. Plantenbijdragen aan het eiwitgehalte van het voedsel zijn hele erwten en linzen, die beide prominent op de ingrediëntenlijst staan. Kippenvet is de primaire vetbron van het voedsel.

Net als andere voedingsmiddelen geformuleerd voor binnenkatten, bevat dit recept verschillende bronnen van vezels, waaronder erwtenvezel en gedroogde cichoreiwortel.

Het wordt aangevuld met gedroogde kelp, gedroogde zoete aardappel en gedroogde veenbessen. Zoals alle Nulo Freestyle droogvoer, is het verrijkt met de BC30 Probiotic. Het bevat “natuurlijke smaak”, een additief typisch gemaakt van gehydrolyseerd dierlijk weefsel en gebruikt om de smakelijkheid van het voedsel te verbeteren.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd voedsel met matige eiwitten, matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Er zitten 468 calorieën in elk kopje Nulo Freestyle Duck &Lentils droogvoer.

Ingrediënten

Uitgebeende eend, kippenmeel, kalkoenmeel, uitgebeende kabeljauw, hele erwten, linzen, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), erwtenvezel, natuurlijke smaak, gemalen lijnzaad, gedroogde cichoreiwortel, gedroogde kelp, gedroogde zoete aardappel, gedroogde veenbessen, calciumcarbonaat, dl-methionine, taurine, zinkeiwit, cholinechloride, vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (bron van vitamine C), ijzereiwit, niacinesupplement, Koperproteïne, thiaminemononitraat, calciumpantothenaat, vitamine A-supplement, mangaanproteïnaat, pyridoxidinehydrochloride, natriumseleniet, riboflavinesupplement, gedroogd bacilluscoagulans fermentatieproduct, yucca schidigera-extract, vitamine B12-supplement, calciumjodaat, foliumzuur, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 40%

Ruw vet: 17%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 18.89%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 31.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.6%

Vet: 37.78%

Koolhydraten: 25.62%

Ingrediënten die we leuk vonden: Uitgebeende eend, kippenvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Hele erwten, linzen, erwtenvezel, gedroogde zoete aardappel

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van vleeseiwitbronnen
 • Bevat vlees met een naam in plaats van vaag genoemde vleesbijproducten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Aangevuld met probiotica

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte

Nulo 350

Koop op Chewy Koop op Amazon

Labrapport bekijken

Kalkoen blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit Nulo Freestyle ingeblikt voedsel wordt voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitbronnen, waaronder kalkoen, kip, kalkoenlever en tonijn. Naast de smaken van deze ingrediënten bevat het recept een additief genaamd “natuurlijke smaak” om de smakelijkheid ervan te vergroten. Natuurlijke smaak is gemaakt van gehydrolyseerde dierlijke weefsels en is een geconcentreerde bron van de vlezige smaak waar katten van houden.

Het voedsel bevat zowel guargom als agar-agar, beide plantaardige gommen die de paté verdikken en stabiliseren. Het bevat kleine hoeveelheden pompoen, veenbessen en gedroogde kelp, die Nulo allemaal beschrijft als superfoods.

Menhaden visolie wordt toegevoegd als een soort-geschikte bron van omega-3 vetzuren, die helpen om een gezonde huid en vacht te ondersteunen.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd voedsel met een hoog eiwit-, hoog vet- en laag koolhydraatgehalte.

Dit voedsel heeft 193 calorieën in elk 5,5 ounce blikje of ongeveer 35 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kalkoen, Kip, Kalkoenlever, Kalkoenbouillon, Tonijn, Natuurlijk Aroma, Guargom, Kaliumchloride, Agar Agar, Cholinechloride, Taurine, Veenbessen, Pompoen, Menhaden Visolie (Geconserveerd met gemengde tocoferolen), Tomaat, Gedroogd Kelp, Yucca Schidigera Extract, Zout, Ijzerproteïne, Natriumcarbonaat, Zinkproteïne, Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Magnesiumsulfaat, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Natriumseleniet, Niacinesupplement, d-Calciumpantothenaat, Pyridoxine hydrochloride, riboflavine supplement, vitamine A supplement, biotine, kaliumjodide, vitamine D3 supplement, vitamine B12 supplement, foliumzuur, rozemarijn extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 6.5%

Ruwe celstof: 0.75%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 29.55%

Vezel: 3.41%

Koolhydraten: 17.05%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.02%

Vet: 51.7%

Koolhydraten: 12.28%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kalkoen, Kip, Kalkoen Lever, Menhaden Visolie

Ingrediënten die we niet hebben gedaan Als: Cranberry’s, Pompoen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Pros

 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Een voedsel op basis van vlees
 • Laag in koolhydraten
 • Voornamelijk gemaakt met dierlijke eiwitten

Tegens

Wat vinden klanten van Nulo Kattenvoer?

Nulo ontvangt positieve klantrecensies. Op Chewy krijgen de beste recepten van Nulo 4 tot 5 sterren. Tevreden klanten prijzen de kwaliteit en smakelijkheid van het voedsel, terwijl de meeste ontevreden klanten zeggen dat hun katten weigerden het te eten.

Laten we eens kijken wat een paar echte klanten te zeggen hebben over Nulo kattenvoer.

Positieve beoordelingen

“Ik heb vier katten en geen van hen zal dit voedsel aanraken. Mijn katten zijn niet bijzonder kieskeurig als ik op hard eten kom. Misschien is het de smaak die ik heb gekocht, maar niet het geld heb uitgegeven om een andere smaak te proberen die ze al dan niet leuk vinden. “ – Crittergirl, recensie Nulo Freestyle Duck & Lentils Grain-Free Indoor Dry Cat Food

“Ik begon dit voedsel aan mijn oude Perzische te voeren toen hij werd gediagnosticeerd met onbehandelbare polycystische nierziekte. Hij hield van de smaak en ik denk dat de kleine brokjes gemakkelijker voor hem waren om te eten. Het verbeterde het uiterlijk van zijn jas en leek hem energie te geven in de laatste jaren van zijn leven. Toen hij overleed en ik nieuwe katten kreeg, bleef ik Nulo Chicken &Cod aan hen voeren. Ze vreten het op en zijn extreem gezond. De enige spelbreker is dat het hun poep als een gek doet stinken (veel erger dan normale poep van kattenpoep)! Het is als een giftige afvalstortplaats in hun kattenbak! Ik zal het echter nemen om gezonde katten te hebben die niet braken of spijsverteringsproblemen hebben!” – EDHDUCK, recensie Nulo Freestyle Chicken & Cod Recept Grain-Free Dry Cat & Kitten Food

Negatieve beoordelingen

“Een prijzig, kwaliteitsvoedsel, maar pas op dat de kalkoen- en kipformule tonijn bevat. Waarom? Ik miste dit bij de eerste inspectie. Ik voer mijn katten nooit tonijn, en ik eet het ook niet zelf, dus ik voel me slecht dat ze het al die tijd hebben geconsumeerd vanwege mijn toezicht. ” – Linph, reviewing Nulo Freestyle Turkey & Chicken Recipe Grain-Free Canned Cat & Kitten Food

“Ik liet mijn kat 12 dagen bij mijn vriendin en liet haar deze kat eten geven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dit was de eerste keer dat ik mijn 2 jaar oude Siamese droge kattenvoer probeerde te voeren en dacht dat dit merk het veiligste was om te proberen. Mijn vriendin vertelde me dat mijn kat het goed at en het leuk leek te vinden toen ze het voor het eerst aan haar begon te geven. Ik zei haar dat ze haar maar 2/3 kopje per dag moest voeren, wat ze volgde. Toen ik thuiskwam, was mijn kat minstens 3-5 kilo aangekomen en had ze een paar dagen niet veel eetlust zoals ze normaal eet. Ik zette haar meteen weer op kattenvoer in blik en na ongeveer 5 dagen begon ze weer normaal te eten. Mijn vriendin vertelde me ook dat ze veel water dronk terwijl ze dit voedsel kreeg. Hoewel dit merk zegt dat het graanvrij is, zit er iets in dat op mijn kat aankomt, dus ik zal haar dit kattenvoer niet opnieuw geven.” – TripleL, reviewing Nulo Freestyle Chicken &Cod Recept Grain-Free Dry Cat & Kitten Food

Hoeveel kost Nulo Kattenvoer?

Nulo kattenvoer is een redelijk geprijsd merk.

Volgens de voedingsrichtlijnen van het bedrijf voor een gemiddelde kat van 10 pond, kost het natte voedsel van Nulo $2.55 tot $3.54 per dag. Nulo’s droge voedingsmiddelen zouden ongeveer kosten $0.50 per dag voor dezelfde kat.

Kortom, is Nulo een goede keuze?

Nulo is een van de betere kattenvoermerken op de markt. Hun voedingsmiddelen zijn rijk aan vleeseiwitten met een relatief laag koolhydraatgehalte. Ze zijn vrij van kunstmatige ingrediënten en de meeste recepten worden aangevuld met een probioticum met een hoge levensvatbaarheid.

Het is het beste om te kiezen voor de natte variëteiten van het merk, die hogere percentages dierlijke ingrediënten hebben en de hydratatie bieden die uw kat nodig heeft.

Waar wordt Nulo Kattenvoer verkocht?

Nulo kattenvoer wordt verkocht in onafhankelijke dierenwinkels en PetSmart-winkels. Online kun je het kopen via Chewy, Amazon en PetSmart.com.

Klik hier om nulo kattenvoer te kopen op Chewy