Onbevooroordeelde nu verse kattenvoer review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Petcurean zegt dat Now Fresh “zo vers is, het is alsof je van het aanrecht eet”, maar is het beter dan andere merken? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Now Fresh kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling nu vers op wat belangrijk is

We hebben Now Fresh geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 5/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

Algemene score: 6.2/10

We geven Now Fresh kattenvoer een 37 uit 60 rating of een B- cijfer.

Over Now Fresh

Now Fresh is een kattenvoermerk opgericht door Petcurean, een Canadees huisdiervoedingsbedrijf opgericht in 1999. Naast Now Fresh bevat de Petcurean line-up de Go! Oplossingen en Gather merken.

Inkoop en productie

De meeste ingrediënten in Now Fresh kattenvoer zijn afkomstig uit Noord-Amerika met een focus op Canadese ingrediënten. Hoewel ze zijn gemaakt van menselijke voedselingrediënten, worden Nu verse voedingsmiddelen niet als menselijk worden beschouwd omdat ze worden gemaakt in productiefaciliteiten voor huisdiervoeding.

Hun droge recepten worden geproduceerd in Ontario, Canada, terwijl hun natte voedselproductie is verdeeld over faciliteiten in Ontario en New Jersey. Hun patés en stoofschotels worden vervaardigd in Wisconsin. Deze productiefaciliteiten zijn gecertificeerd door meerdere autoriteiten, waaronder de EU, FDA en CFIA.

Is er nu vers kattenvoer teruggeroepen?

Nu is Fresh nooit meer teruggeroepen, maar Petcurean’s Go! Natural brand werd teruggeroepen in 2003. Het is meer dan 15 jaar geleden sinds dat incident en Petcurean heeft geen andere terugroepacties of marktopnames uitgegeven.

Wat voor kattenvoer biedt Now Fresh?

De Now Fresh line-up omvat een verscheidenheid aan nat en droog voedsel. Al hun recepten zijn graanvrij, glutenvrij en gemaakt zonder synthetische conserveermiddelen.

Nu vers kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Koop op Chewy Koop op Amazon Koop op PetFlow

Uitgebeende kalkoen lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

In overeenstemming met de belofte van Now Fresh om geen gerenderde ingrediënten te hebben, bevat dit voedsel kalkoen zonder uitgebeende kalkoen als eerste ingrediënt zonder vleesmaaltijden of dierlijke bijproducten. Hoewel het waar is dat mysterievlees en maaltijden en bijproducten slurries de neiging hebben om van onzekere voedingswaarde te zijn, is het elimineren van gerenderde maaltijden niet noodzakelijkerwijs een goede keuze.

Vleesmaaltijden lijken net zo voedselrijk en verteerbaar te zijn als hun verse tegenhangers. Omdat ze uitgedroogd zijn, zijn gesmolten maaltijden voedzamer en rijker aan eiwitten. In tegenstelling tot kalkoenmeel zal uitgebeende kalkoen tijdens de verwerking veel watergewicht verliezen. Het is waarschijnlijk dat als de ingrediënten na het koken werden gewogen, kalkoen een paar plekken in de ingrediëntenlijst zou vallen. Misschien zou het worden vervangen door een of twee van de volgende paar ingrediënten – aardappelmeel, erwten, aardappelen en erwtenvezels.

Het voedsel bevat hele gedroogde eieren als secundaire bron van eiwitten. Het bevat ook een kleine hoeveelheid uitgebeende zalm en eend.

Kokosnoot- en koolzaadolie zijn de primaire vetbronnen van het voedsel. De brokjes zijn verrijkt met synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd maken. Het bevat een verscheidenheid aan probiotica en prebiotica, die de spijsvertering kunnen ondersteunen.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Met zijn primaire vleesingrediënt zo waterzwaar, het eiwitgehalte zo laag en het gebruik van plantaardige oliën in plaats van dierlijke vetten, lijkt dit een fundamenteel plantaardig kattenvoer te zijn.

Het voedsel bevat 444 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Ontbeende kalkoen, aardappelmeel, erwten, aardappelen, erwtenvezel, heel gedroogd ei, tomaat, koolzaadolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), lijnzaad, natuurlijk aroma, kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), ontbeende zalm, ontbeende eend, appels, wortels, pompoen, bananen, bosbessen, veenbessen, frambozenes, Bramen, Papaja’s, Ananas, Grapefruit, Linzenbonen, Broccoli, Spinazie, Kwark, Alfalfa Spruiten, Alfalfa, Calciumcarbonaat, Fosforzuur, Natriumchloride, Lecithine, Kaliumchloride, Dl-Methionine, Taurine, Vitaminen (Vitamine E Supplement, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat (een bron van Vitamine C), enz…

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 31%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 6.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 34.44%

Vet: 20%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 34.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.32%

Vet: 41.35%

Koolhydraten: 29.32%

Ingrediënten die we leuk vonden: Ontbeende kalkoen, heel gedroogd ei, uitgebeende zalm, uitgebeende eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelmeel, Erwten, Aardappelen, Erwtenvezel, Tomaat, Koolzaadolie, Lijnzaad

Veel voorkomende allergenen: Ei

Pros

 • Gemaakt zonder dierlijke bijproducten
 • Gemaakt van menselijk-eetbare ingrediënten
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen
 • Katten houden van de manier waarop deze brokjes smaken

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten
 • Voornamelijk gemaakt van plantaardige ingrediënten
 • Laag eiwitgehalte
 • Bevat koolzaad en kokosolie in plaats van dierlijk vet

Koop op Chewy Koop op Amazon

Uitgebeende kalkoen lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit voedsel is bijna identiek aan het eerste dat we hebben beoordeeld. Het enige verschil is dat het is gericht op oudere katten ouder dan 7 jaar, met name degenen die moeten afvallen. Het heeft een lager eiwitgehalte, een lager caloriegehalte en minder vet.

Het bevat ontbeende kalkoen als eerste ingrediënt, met eieren, zalm en een beetje eend verderop in de ingrediëntenlijst. Zetmeelrijke plantaardige ingrediënten nemen al vroeg op de lijst veel ruimte in beslag, waaronder aardappelmeel, erwten en erwtenvezels. Het voedsel bevat ook aardappelen, tomaten, lijnzaad en appels.

De primaire vetbronnen zijn koolzaad en kokosolie, die niet het spectrum van vetzuren leveren dat katten nodig hebben.

Naast een kleurrijke verscheidenheid aan groenten en fruit, bevat het voedsel synthetische vitamines, mineralen en aminozuren die elke maaltijd qua voedingswaarde compleet maken. Ten slotte is het verrijkt met prebiotica en probiotica met een gegarandeerd probiotisch gehalte van ten minste 90.000.000 kolonievormende eenheden per pond.

Over het algemeen is dit voedsel laag in eiwitten met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Net als het vorige recept is dit voedsel een plantaardig product. Het heeft veel erwten en aardappelen in de buurt van de top van de ingrediëntenlijst, een relatief laag eiwitgehalte en is afhankelijk van oliën in plaats van voedzaam dierlijk vet. Hoewel katten er dol op lijken te zijn, is dit Now Fresh-recept geen ideale keuze voor de meeste katten.

Het voedsel bevat 393 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Ontbeende kalkoen, aardappelmeel, erwten, erwtenvezel, heel gedroogd ei, aardappelen, tomaat, lijnzaad, appels, koolzaadolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), alfalfa, ontbeende zalm, ontbeende eend, natuurlijk aroma, kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), lecithine, wortelen, pompoen, bananen, bosbessen, veenbessen, frambozen, bramen, papaja’s, ananas, grapefruit, linzenbonen, broccoli, spinazie, kwark, alfalfaspruiten, dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, Fosforzuur, natriumchloride, kaliumchloride, dl-methionine, taurine, vitaminen (vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat (een bron van vitamine C), niacine, inositol, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, bètacaroteen, enz …

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 30%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 5.5%

Vocht: 10%

As: 6.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 33.33%

Vet: 15.56%

Vezel: 6.11%

Koolhydraten: 37.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.61%

Vet: 34.69%

Koolhydraten: 34.69%

Ingrediënten die we leuk vonden: Ontbeende kalkoen, heel gedroogd ei, uitgebeende zalm, uitgebeende eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelmeel, Erwten, Erwtenvezel, Aardappelen, Tomaat, Lijnzaad, Appels, Koolzaadolie

Veel voorkomende allergenen: Ei

Pros

 • Gemaakt met verse, hoogwaardige ingrediënten
 • Katten houden van de manier waarop het voedsel smaakt
 • Kan katten helpen gewicht te verliezen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Laag vleesgehalte
 • Gemaakt met plantaardige oliën in plaats van dierlijk vet

Nu vers graanvrij varkensvlees paté nat kattenvoer

Koop op Chewy

Varkensvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit paté-achtige voedsel bevat uitgebeend varkensvlees als eerste ingrediënt met kalkoenbottenbouillon als primaire bron van vocht. Het is geweldig om bottenbouillon op een lijst met ingrediënten voor kattenvoer te zien – dit ingrediënt is intens voedend, met veel glucosamine, chondroïtine en voedingsstoffen. Later op de ingrediëntenlijst bevat het een kleine hoeveelheid uitgebeende zalm.

Aardappelen, erwten, tapioca, veenbessen, zoete aardappelen en appels dragen bij aan het koolhydraatgehalte van het voedsel. Zoals de meeste Now Fresh-recepten bevat het koolzaad en kokosolie als bronnen van vet. Hoewel ze een aantal gunstige vetzuren kunnen bevatten voor zowel katten als mensen, zijn deze oliën niet zo biologisch beschikbaar of voedend als dierlijke vetten.

Het voedsel is ingedikt met xanthaangom. Hoewel het niet schadelijk is voor alle katten, is xanthaangom geen geschikt ingrediënt voor de soort.

Over het algemeen heeft dit voedsel een laag eiwitgehalte met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Hoewel dit voedsel een aantal interessante eigenschappen heeft – bottenbouillon in plaats van gewone vleesbouillon, vers vlees in plaats van mysteriemaaltijden of dierlijke bijproducten, en xanthaangom in plaats van potentieel kankerverwekkend carrageen – is het niet de beste paté die je je kat zou kunnen voeren. Met meer dan 30% calorieën uit koolhydraten is dit voedsel zeker te zetmeelrijk om in aanmerking te komen als onderdeel van een soortgeschikt kattendieet.

Het voedsel heeft 180 calorieën in elke doos of ongeveer 28 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Ontbeend varkensvlees, kalkoenbotbouillon, aardappelen, wortelen, erwten, tapioca, veenbessen, zoete aardappelen, appels, ontbeende zalm, tricalciumfosfaat, lijnzaad, koolzaadolie, xanthaangom, kokosolie, kaliumchloride, zout, cholinechloride, taurine, gedroogde kelp, vitamines (vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, niacine, thiaminemononitraat, D-calciumpantothenaat, riboflavine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement), Mineralen (zinkeiwit, ijzerproteïnaat, koperproteïnaat, mangaanproteïnaat, natriumseleniet).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.22%

Vet: 22.22%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.42%

Vet: 42.77%

Koolhydraten: 19.81%

Ingrediënten die we leuk vonden: Uitgebeend varkensvlees, kalkoenbottenbouillon, uitgebeende zalm

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelen, Wortelen, Erwten, Tapioca, Zoete Aardappelen, Appels, Lijnzaad, Koolzaadolie, Xanthaangom

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Gemaakt zonder dierlijke bijproducten
 • Bevat alleen vlees met naam
 • Bevat voedende bottenbouillon
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten in vergelijking met andere natte voedingsmiddelen
 • Vertrouwt op plantaardige oliën in plaats van dierlijke vetten

Wat vinden klanten van nu vers kattenvoer?

De meeste klanten houden van Now Fresh kattenvoer. Op Chewy heeft het populaire graanvrije droge voedsel voor volwassenen een gemiddelde beoordeling van 4,7 van de 5 sterren en 95% van de beoordelaars zegt dat ze het eten aan een vriend zouden aanbevelen.

Om u te helpen begrijpen wat mensen over dit merk zeggen, volgen hier een paar negatieve en positieve beoordelingen van Now Fresh-klanten.

Positieve beoordelingen

“Dus heb ik UITGEBREID onderzoek gedaan. Om het allerbeste merk kattenvoer te vinden dat lager was in fosfor voor mijn kat met het begin van een nierziekte. Dit eten is geweldig! Alle 6 van mijn katten zijn er dol op en de ingrediënten zijn de meest gezonde van elk merk. Ik krijg deze en de blauwe tas om te variëren. Hou van ze. Het lijkt misschien duur, maar doe een calorie per calorie in vergelijking met je andere merk. Deze heeft een grote punch en ze hoeven niet zoveel te eten om vol en vol voedingsstoffen te komen! Ik vind het geweldig en mijn baby’s ook, miauw!” – WiccanWitch420, recensie van Now Fresh Grain-Free Adult Recipe Dry Cat Food

Dit product werkt geweldig voor mijn oudere katten die wat tanden hebben laten trekken. De brokjes zijn erg klein en niet zo hard als andere kattenbrokken. Ze kan dit voedsel gemakkelijk verteren, het breekt mooi voor haar af. Ze hoeft nu niet af te vallen; ze verloor wel gewicht met ander voedsel omdat ze de hardere brokjes niet kon verteren. Bij sommige andere voedingsmiddelen gooit ze onverteerde brokjes op. Dit kan voor sommigen kostbaar zijn; als mijn katten nu eten en gezond kunnen blijven met minder dierenartsbezoeken, is het echter de moeite waard. Ik raad dit kattenvoer ten zeerste aan.” – Snarf, recensie now fresh grain-free senior weight management recept

Negatieve beoordelingen

“Nope sorry dat dit eten vol zit met zetmeel. Blijf op zoek naar een vervanger van Orijen. Deze is het niet.” – DebbieM, recensie Now Fresh Grain-Free Adult Recipe

“Onze katten houden over het algemeen van zacht paté-achtig voedsel en deze leek te passen. De container is mooi en het eten glijdt er netjes uit. Het was duur, maar als de katten het leuk vonden , zouden we het aan de rotatie toevoegen. Geen van onze katten heeft het echter echt gedaan. Varkensvlees is een eiwitkeuze die onze katten niet gewend zijn, dus misschien had dat iets te maken met de afwijzing. Hoe dan ook, we gaan ons een weg banen door deze zaak en hem niet opnieuw kopen.” – callie13ly, recensie Now Fresh Grain-Free Pork Paté Wet Cat Food

Hoeveel kost nu vers kattenvoer?

Nu is vers voedsel geprijsd ergens tussen uw typische kruideniersvoer en de duurste producten in de dierenvoedingswinkel – het is een middelpunt tussen Purina en Tiki Cat of 9Lives en Fromm. Het opsplitsen in termen van dagelijkse voerkosten, nu zou vers droogvoer ongeveer $0.52 per dag als je een kat van gemiddeld 10 pond voedt. Hun natvoer is duurder in de buurt $3.26 per dag.

Kortom, is Nu vers een goede keuze?

Nu doet Fresh slechts twee dingen beter dan andere merken: kunstmatige toevoegingen overslaan en vers vlees van hoge kwaliteit bevatten. Niets anders aan dit merk is uitstekend. De recepten bevatten veel plantaardige ingrediënten, bevatten veel koolhydraten en beknibbelen vaak op eiwitten.

Nu is Fresh misschien een goede optie als je kat het leuk vindt, maar over het algemeen is het niet een van de meest indrukwekkende merken die we hebben beoordeeld.

Waar koop je nu vers kattenvoer?

Nu wordt vers kattenvoer gedistribueerd via een netwerk van gespecialiseerde distributeurs en retailers voor huisdieren over de hele wereld.

Klik hier om een winkel bij u in de buurt te vinden in Canada of de Verenigde Staten. Als u niet in Canada of de Verenigde Staten woont, klik dan hier om een internationale distributeur in uw land te vinden.

Nu is Vers voedsel ook online beschikbaar. Je kunt het kopen via Amazon, Chewy en een verscheidenheid aan retailers van huisdierenproducten.

Klik hier om te winkelen voor Now Fresh kattenvoer op Chewy.