Onbevooroordeelde I and Love and You Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Is dit merk de juiste keuze voor de kat waar je van houdt? Ontdek het in onze onbevooroordeelde I and Love and You kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling I en Love and You op wat belangrijk is

We hebben I en Love and You geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Herinner geschiedenis – 5/10

Algemene score: 7.5/10

We geven I and Love and You kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Ik en Liefde en Jij

Only Natural Pet lanceerde I and Love and You in 2011. De in Colorado gevestigde dierenspeciaalzaak wilde zijn bedrijf uitbreiden en stelde een team samen om een nieuw merk dierenvoeding te creëren.

Mede-maker Brendan Synnott zegt dat I and Love and You enkele van dezelfde marketingstrategieën volgt die worden gebruikt door zijn andere merken, Bear Naked en EVOL. In 2011 vertelde hij de Denver Post dat “Om veel van dezelfde redenen waarom iemand Bear Naked of Evol zou kopen, ze I and Love and You zullen kopen.”

Inkoop en productie

I and Love and You kattenvoer wordt geproduceerd in de Verenigde Staten. Het bedrijf haalt de meeste van hun ingrediënten uit de Verenigde Staten en Canada, met sommige ingrediënten afkomstig van over de hele wereld.

Is het kattenvoer van ik en Love and You teruggeroepen?

Hoewel I and Love and You kattenvoer nooit is teruggeroepen, hebben hun hondentraktaties dat wel. In juli 2015 riepen I and Love and You hun vleesslokdarmhonden terug vanwege mogelijke salmonellabesmetting.

Wat voor kattenvoer heb ik en hou van en jij bieden aan?

I and Love and You biedt zowel droog als nat kattenvoer aan. Hun droge selectie is opgedeeld in drie lijnen.

 • Naakte Essentials is een lijn van graanvrij droogvoer.
 • Naakt eten is geformuleerd voor de spijsvertering, met prebiotica, probiotica en spijsverteringsenzymen.
 • Liefdevol eenvoudig is een product met beperkte ingrediënten gemaakt zonder de meest voorkomende allergenen voor kattenvoer.

Ik en Liefde en Jij natvoer is verkrijgbaar in een breed scala aan recepten, waaronder producten met beperkte ingrediënten, nieuwe eiwitten en een reeks recepten voor bijna alle smaken.

I And Love And You Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Koop op Chewy Koop op Amazon

Konijn lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

I and Love and You’s Whascally Wabbit paté wordt voornamelijk gemaakt van konijnenvlees. Het voedsel bevat ook runderlever als secundair vleesingrediënt.

Het voedsel bevat ook enkele plantaardige ingrediënten, met veenbessen en spinazie die direct na runderlever komen. Deze zijn relatief laag-glycemisch, maar het voedsel bevat ook enkele koolhydraatrijke ingrediënten, met zoete aardappelen en wortels die later op de ingrediëntenlijst verschijnen.

Een sporenhoeveelheid alfalfameel en gemalen lijnzaad dragen kleine hoeveelheden voedingsstoffen en, volgens het bedrijf, gunstige omega-3-vetzuren bij. Omdat lijnzaad niet bepaald de juiste bron van omega-3-vetzuren is voor een vleesetend dier, is het een goede zaak dat het voedsel ook zalmolie bevat, een uitstekende bron van de EPA en DHA die katten nodig hebben.

De paté is verdikt met drie bindmiddelen: guargom, cassiagom en xanthaangom. Hoewel geen van deze ingrediënten geschikt is voor soorten, zijn ze ook niet bijzonder ongezond of gevaarlijk voor katten.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte, matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Hoewel de opname van alfalfameel en zoete aardappelen een paar puristische wenkbrauwen kan doen fronsen, blijft dit voedsel trouw aan de belofte van het bedrijf van voorouderlijk geïnspireerd voedsel voor huisdieren. Het heeft de royale hoeveelheid vlees, een matig vetgehalte en minimaal plantmateriaal dat je je vleesetende kat zou hopen te geven.

Het ziet eruit als voedzaam vast voedsel en bovendien is het een favoriet van de klant. Dit product krijgt gloeiende klantrecensies en de meeste katten lijken ervan te genieten.

Het voedsel heeft 89 calorieën per blikje van 3 ounce of ongeveer 30 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Konijn, runderbouillon, runderlever, veenbessen, spinazie, tricalciumfosfaat, wortelen, natuurlijk aroma, zoete aardappelen, guargom, alfalfameel, gemalen lijnzaad, zout, kaliumchloride, taurine, calciumcarbonaat, dl-methionine, cholinechloride, cassiagom, xanthaangom, zalmolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), ijzereiwitaat, zinkproteïnaat, vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, kopereiwit, mangaaneiwitaat, natriumseleniet, niacinesupplement, D-Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Kaliumjodide, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 0.75%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 18.18%

Vezel: 3.41%

Koolhydraten: 32.95%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.09%

Vet: 36.03%

Koolhydraten: 26.89%

Ingrediënten die we leuk vonden: Konijn, Runderlever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Wortelen, Zoete aardappelen, Guargom, Alfalfameel, Gemalen lijnzaad, Xanthaangom

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees

Pros

 • Katten houden van de manier waarop dit voedsel smaakt
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Bevat zalmolie als bron van omega-3 vetzuren
 • Rijk aan dierlijke eiwitten

Tegens

 • Bevat meerdere tandvlees als bindmiddelen

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kabeljauw blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Met naamloze mysterievissen die zo vaak voorkomen in kattenvoer, is het speciaal om een benoemde vis de ingrediëntenlijst te zien leiden. Kabeljauw wordt gevolgd door kip en kippenlever, die beide zeer voedzame en verteerbare ingrediënten zijn.

Spinazie, veenbessen, appels en wortels dragen bij aan het voedingsprofiel van het voedsel, maar het zijn niet bepaald soortgeschikte ingrediënten voor uw vleesetende kat. Het voer bevat ook zoete aardappelen, die rijk zijn aan koolhydraten en verre van een ideaal ingrediënt in het voedsel van uw kat.

Over het algemeen heeft dit natvoer een hoog eiwitgehalte met een hoog vetgehalte en vrijwel geen koolhydraten.

Hoewel het voedsel een mooie besprenkeling van plantaardige ingrediënten bevat, is het geen koolhydraatrijk of een plantaardig voedsel.

In feite heeft deze paté op basis van vis veel van de kwaliteiten die we zoeken in kattenvoer. Het is vleesrijk, koolhydraatarm en vrij van potentieel schadelijke additieven. Zowel katten als mensen lijken er dol op te zijn. Het krijgt geweldige beoordelingen op Chewy en katten lijken te houden van de manier waarop het smaakt.

Dit voedsel heeft 88 calorieën per 3-ounce blik of ongeveer 29 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kabeljauw, kip, kippenlever, visbouillon, spinazie, veenbessen, appels, wortelen, natuurlijk aroma, guargom, zoete aardappelen, alfalfameel, gemalen lijnzaad, taurine, zout, kaliumchloride, cassiagom, xanthaangom, cholinechloride, dl-methionine, zalmolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), ijzereiwit, zinkeiwitaat, thiaminemononitraat, vitamine E-supplement, kopereiwit, mangaaneiwitaat, natriumseleniet, niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, Pyridoxine hydrochloride, riboflavine supplement, vitamine A supplement, biotine, kaliumjodide, vitamine D3 supplement, vitamine B12 supplement, foliumzuur, rozemarijn extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 0.75%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 18.18%

Vezel: 3.41%

Koolhydraten: 32.95%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.09%

Vet: 36.03%

Koolhydraten: 26.89%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kabeljauw, Kip, Kippenlever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Spinazie, Veenbessen, Appels, Wortelen, Guargom, Zoete aardappelen, Alfalfameel, Gemalen lijnzaad, Cassia Gom, Xanthaangom

Veel voorkomende allergenen: VisKip

Pros

 • Rijk aan voedende omega-3 vetzuren uit dierlijke bronnen
 • Bevat een mix van spiervlees en organen
 • Ideaal voor katten met voedselovergevoeligheden en allergieën
 • Vrij van potentieel schadelijke additieven
 • Buitengewoon laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Kan voor sommige smaken te veel stabiliserend tandvlees bevatten

I and Love and You Naked Essentials Kip &eend Recept Graanvrij Droog Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Doet dit voer iets anders dan andere graanvrije brokproducten? Laten we de ingrediëntenlijst eens nader bekijken om erachter te komen.

Het eerste ingrediënt is kip, gevolgd door kippenmeel en kalkoenmeel. Na de primaire eiwitbronnen bevat het voedsel kikkererwten, gemalen erwten, erwtenzetmeel, linzen en een kleine hoeveelheid zoete aardappelen. Al deze ingrediënten helpen om het voedsel bij elkaar te houden en helpen bij het extrusieproces, maar ze zijn qua voedingswaarde niet ideaal voor katten.

Lijnzaad en gedroogde bietenpulp dienen als bronnen van vezels. Een additief genaamd “natuurlijke smaak”, meestal gemaakt van gehydrolyseerde dierlijke weefsels, geeft het een vleugje geconcentreerde smaak.

Later op de lijst bevat het voedsel eend, gedroogd heel eiproduct en erwteneiwit, allemaal extra eiwitbronnen. Na een lange lijst van synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren, wordt het voedsel aangevuld met een verscheidenheid aan probiotica.

Over het algemeen heeft dit voedsel een matig eiwitgehalte met een matig vet- en matig koolhydraatgehalte.

Dit is je standaard graanvrije brok. Het is niet verschrikkelijk. Het is niet fantastisch. Hoewel het geen granen bevat, zit dit droge voedsel vol met koolhydraten en is het uiteindelijk niet de meest geschikte keuze voor uw carnivoor.

Het voedsel bevat 359 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Kikkererwten, Gemalen erwten, Erwtenzetmeel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Linzen, Lijnzaad, Gedroogde bietenpulp, Eend, Zoete aardappelen, Natuurlijke smaak, Zout, Brouwers Gedroogde gist, Kaliumchloride, Cholinechloride, Gedroogd heel eiproduct, Erwteneiwit, Niacinesupplement, Vitamine E-supplement, Vitamine A-supplement, Vitamine D3-supplement, D-calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Vitamine B12-supplement, Biotine, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, menadionenatriumbissulfaat (bron van vitamine K), foliumzuur, zinksulfaat, ijzersulfaat, calciumcarbonaat, kopersulfaat, mangaansulfaat, natriumseleniet, calciumjodaat, dl-methionine, taurine, zinkproteïnaat, ijzerproteïnaat, koperproteïnaat, mangaanproteïne, visolie, gedroogde cichoreiwortel, gedroogde lactobacillus acidophilusfermentatieproduct, gedroogd lactobacillus plantarumfermentatieproduct, gedroogd lactobacillus reuteri Fermentatieproduct, gedroogd Bifidobacterium Animalis fermentatieproduct, gedroogd Enterococcus Faecium fermentatieproduct.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.64%

Vet: 15.91%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 40.91%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.69%

Vet: 32.69%

Koolhydraten: 34.62%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Eend, Visolie, Probiotica

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Kikkererwten, Gemalen Erwten, Erwtenzetmeel, Linzen, Lijnzaad, Gedroogde bietenpulp, Zoete aardappelen, Erwteneiwit

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Lijkt de nadruk te leggen op dierlijke eiwitten
 • Gemaakt zonder potentieel schadelijke synthetische additieven
 • Vrij van dierlijke bijproducten van lage waarde

Tegens

 • Voornamelijk gemaakt van plantaardige ingrediënten
 • Rijk aan koolhydraten

Wat vinden klanten van I and Love en You Kattenvoer?

Het komt zelden voor dat je een negatieve opmerking vindt over ik en liefde en jij. Bijna iedereen die het koopt, vindt het leuk. Katten vinden het leuk. Mensen vinden het leuk. Negatieve beoordelingen zijn zeldzaam en niet extreem kritisch. Dit is wat een paar recensenten te zeggen hebben:

Positieve beoordelingen

“Verander alsjeblieft de formulering niet om meer winst te maken zoals elk ander bedrijf, want kitty heeft eindelijk een formulering gevonden die hij zal eten en met de phos DMB op 1,86 is dat het beste voor konijn dat ik heb stichten! Zou overal minder wortelen en spinazie kunnen gebruiken.” – Jessica, recensie I and Love and You Wascally Wabbit Canned Cat Food

“Onze kat Timmy is ongeveer 16 jaar oud en worstelt met blaasproblemen en hypo schildklier (niet hyper) en dit voedsel brengt de beste kwaliteit van leven voor hem naar boven. Ik heb andere graanvrije voedingsmiddelen geprobeerd en door de dierenarts voorgeschreven voedingsmiddelen voor uti, maar geen enkele heeft de resultaten van dit voedsel. Zijn haar stopt met uitvallen en zijn gewicht stabiliseert en hij heeft geen pijn als hij urineert. Heerlijk eten!!” – Vinky, recensie I and Love and You Naked Essentials Chicken &Duck Recipe

Negatieve beoordelingen

“Ik bestelde kisten Oh My Cod! in zowel 3 als 5,5 oz blikjes en wat kwam was als twee totaal verschillende voedingsmiddelen! De blikjes van 5,5 oz waren zacht en vochtig en mijn kat vond het geweldig. De blikjes van 3 oz waren hard en ze zou het niet eten. Ik wil dit eten lekker vinden op basis van de kwaliteit van de ingrediënten en mijn ervaring met de 5,5 oz blikjes, maar ik durf het niet opnieuw te bestellen omdat ik niet weet wat ik ga krijgen!” – BrookylnBlackCat, recensie I and Love and You Oh My Cod! Kattenvoer in blik

“Om te beginnen geef ik mijn kat niet vaak droogvoer. Wat ik leuk vond aan dit droogvoer is dat het zowel eenden- als kippenmeel had, maar aan de andere kant had het te veel zetmeel. Ook mineralen zijn niet gechelateerd. Mijn kat eet het op. Ik zal dit droogvoer niet opnieuw kopen. Ik wil gewoon betere ingrediënten. Het natvoer van dit bedrijf daarentegen is naar mijn mening erg goed en ik roteer het met andere merken waar mijn kat van geniet.” – Sugarcanepoet, reviewing I and Love and You Naked Essentials Chicken &Duck Recept Dry Cat Food

Hoeveel kost I and Love and You kattenvoer?

I and Love and You kattenvoer is een beetje duurder dan zijn buren in de supermarkt, maar het behoort niet tot het duurste kattenvoer dat je kunt kopen.

Je betaalt rond $2.24 en tot $3.08 per dag om een kat van 10 pond hun natte recepten te voeren en dichter bij $0.30 per dag als je hun droge voedingsmiddelen koopt. Dit plaatst I and Love and You in dezelfde prijsklasse als Rachael Ray Nutrish en Merrick.

Kortom, is ik en liefde en jij een goede keuze?

Met vleesrijke recepten met een mix van spiervlees en organen, spetters zalmolie en enkele van de laagste koolhydraatpercentages in de industrie, is I and Love and You ingeblikt kattenvoer een uitstekende optie.

Hun ingeblikte voedingsmiddelen zijn een paar hoofden boven de meeste andere producten die in supermarkten worden verkocht en beter dan veel andere producten voor dezelfde prijs.

Het droge kattenvoer van I and Love and You is niet zo indrukwekkend, met ingrediëntenlijsten die vergelijkbaar zijn met die van andere graanvrije kattenvoermerken.

Waar koop je I and Love and You kattenvoer?

Je kunt I and Love and You kopen in supermarkten, onafhankelijke dierenspeciaalzaken en enkele grote dozenwinkels. Klik hier om te zoeken naar een winkel bij u in de buurt. Je kunt het online kopen via Amazon, Chewy, Target, Jet, Walmart en Thrive Market.

Klik hier om te winkelen voor I and Love and You kattenvoer op Chewy.