Onbevooroordeelde Northwest Naturals Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Zou dit raw food bedrijf een plekje op jouw boodschappenlijstje kunnen verdienen? Ontdek het in onze Northwest Naturals kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling van Northwest Naturals over wat belangrijk is

We hebben Northwest Naturals geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 9/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

Algemene score: 7.5/10

We geven Northwest Naturals kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Northwest Naturals

Northwest Naturals begon in 2004 als de entree van Morasch Meats in de wereld van rauw bevroren dierenvoer. Tegenwoordig omvat de line-up van het merk een kleine verscheidenheid aan bevroren en gevriesdroogd voedsel voor honden en katten. Northwest Naturals beschrijft hun voedsel als een “echt carnivoor dieet”, met de nadruk op de nutritionele elegantie van rauwe prooien.

Inkoop en productie

Northwest Naturals kattenvoer wordt geproduceerd in de fabriek van het bedrijf in Portland, Oregon. Hun ingrediënten zijn afkomstig uit de Verenigde Staten, Frankrijk en Nieuw-Zeeland.

Is het kattenvoer van Northwest Naturals teruggeroepen?

Begin 2018 heeft Northwest Naturals een terugroepactie van hun 5lb bevroren hondenvoer chubs uitgegeven vanwege mogelijke listeriabesmetting. Het rauwe voedsel doorstond de laboratoriumtests van het bedrijf voordat het werd gedistribueerd.

Later kocht het Michigan Department of Agriculture and Rural Development een kopvoorn voor bemonstering en het testte positief op Listeria moncytogenes. Er waren geen meldingen van ziekte geassocieerd met dit mogelijk besmette voedsel.

Welke soorten kattenvoer biedt Northwest Naturals aan?

Northwest Naturals biedt twee soorten kattenvoer: bevroren en gevriesdroogd. Deze processen bij lage temperaturen verlengen de levensduur van het voedsel en verminderen het risico op besmetting met ziekteverwekkers. Laat in vergelijking met verwerking op hoge temperatuur meer voedingsstoffen intact.

Bovendien gebruikt Northwest Naturals HPP (hogedrukverwerking) om de celwanden van door voedsel overgedragen pathogenen te breken zonder aminozuren, vezels, enzymen en andere nuttige componenten te beschadigen.

Zowel hun gevriesdroogde als bevroren recepten zijn gemaakt van spiervlees, organen en rauw gemalen bot zonder groenten of fruit. Ze zijn onderverdeeld in wat het bedrijf “knabbels” noemt – hapklare stukjes die gemakkelijk te eten zijn voor katten.

Terwijl sommige andere merken overboord gaan met bot en een overmatig mineraalgehalte hebben, hebben Northwest Naturals-voedingsmiddelen matige fosfor, waardoor ze een acceptabele optie zijn voor senioren en mensen die zich zorgen maken over de gezondheid van de nieren. Samen met een gecontroleerd botgehalte, maakt het gebruik van vezelsupplementen door het voedsel Northwest Naturals-voedsel minder waarschijnlijk constipatie te veroorzaken.

Northwest Naturals Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Northwest Naturals Gevriesdroogde knabbels kip recept

Bekijk op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit gevriesdroogde kattenvoer.

Dit gevriesdroogde voedsel wordt voornamelijk gemaakt van kip, met kippenspiervlees, kippenhalzen met been, kippenharten en lever bovenaan de ingrediëntenlijst. Het bevat ook ei als een extra bron van soortgeschikt eiwit.

Met name dit voedsel is rijk aan vezels in vergelijking met andere rauwe of gevriesdroogde voedingsmiddelen. Alle Northwest Naturals-voedingsmiddelen zijn behoorlijk vezelig en bevatten een mix van gemalen lijnzaad en psylliumschilpoeder. Dit specifieke recept is tot 5,8% vezels op basis van droge stof.

Het voedsel bevat visolie als voedende bron van omega-3 vetzuren.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwit-, matig vet- en laag koolhydraatgehalte.

Dit gevriesdroogde voedsel maakt gebruik van de voedingswaarde van rauw spiervlees, organen en botten, en legt vervolgens lagen op de supplementen en vezels die die dierlijke ingrediënten niet bieden. Met verschillende bronnen van vezels en niet te veel bot, is het een goede optie voor katten die de neiging hebben om geconstipeerd te raken op ander rauw of gevriesdroogd voedsel.

De voedselbesmettingins 134 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, kippennekken, kippenharten, kippenlever, ei, gemalen lijnzaad, kelp, biologisch dulsepoeder, gelatine, biologisch psylliumschilpoeder, visolie, kaliumchloride, natriumchloride, taurine, vitamine B-supplement, zinkeiwit, ijzereiwitaat, vitamine E-supplement, kopereiwit, mangaaneiwitaat, gemengde tocoferolen (als conserveermiddel), vitamine D3-supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 45%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 5%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.37%

Vet: 15.79%

Vezel: 5.26%

Koolhydraten: 22.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 43.93%

Vet: 35.56%

Koolhydraten: 20.5%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippennekken, Kippenharten, Kippenlever, Ei, Gelatine, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Rijk aan minimaal bewerkte dierlijke ingrediënten
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Bevat enkele bronnen van vezels om constipatie te voorkomen
 • Katten lijken te houden van de manier waarop dit voedsel smaakt

Tegens

 • Bevat royale hoeveelheden plantaardige vezels

biologisch kattenvoer

Bekijk op Amazon

Turkije lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit gevriesdroogde kattenvoer.

Voedingsrijke kalkoendelen voeren deze ingrediëntenlijst aan. Kalkoenhalzen, harten en lever zijn de eerste paar ingrediënten. Het voedsel bevat ook ei, een zeer biologisch beschikbare bron van eiwitten en andere voedingsstoffen.

Op de standaard Northwest Naturals-manier bevat het voedsel lijnzaad en psylliumschilpoeder als bronnen van vezels. Het is verrijkt met een scala aan vitamines, mineralen en aminozuren die elke maaltijd qua voedingswaarde compleet maken.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte, matig vet en is het laag in koolhydraten.

Met veel eiwitten en vetten uit dierlijke bronnen en vrijwel geen koolhydraten, is dit een soortgeschikt voedsel voor carnivoren.

Het voedsel heeft 134 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Turkije, Kalkoen nekken, Turkije Harten, Kalkoen Lever, Ei, Gemalen lijnzaad, Kelp, Organische Dulse Poeder, Gelatine, Organisch Psyllium Schil Poeder, Visolie, Kaliumchloride, Natriumchloride, Taurine, Vitamine B Supplement, Zink Proteïnaat, IjzerProteïne, Vitamine E Supplement, Koper Proteïnaat, Mangaan Proteïnaat, Gemengde Tocoferolen (als conserveermiddel), Vitamine D3 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 50%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 5%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.4%

Vet: 25%

Vezel: 4.6%

Koolhydraten: 20.5%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.94%

Vet: 51.66%

Koolhydraten: 17.4%

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije, Turkije Nekken, Turkije Harten, Turkije Lever, Ei, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Ei

Pros

 • Rijk aan zeer biologisch beschikbare voedingsstoffen uit kalkoen
 • Bevat visolie als een soort-geschikte bron van omega-3 vetzuren
 • Minimaal verwerkt voor maximale nutriëntenintegriteit
 • Bevat bronnen van vezels om constipatie te voorkomen, wat veel voorkomt bij rauw gevoede katten

Tegens

 • Kan voor sommige katten te veel vezels bevatten

Bekijk op Amazon

Konijn lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit gevriesdroogde kattenvoer.

Konijn is een echt voor katten geschikte voedselbron – het is een dier dat katten zichzelf kunnen vangen, heeft minder bot dan pluimvee en is een van de meer verteerbare eiwitbronnen die je je kat kunt geven.

Dit op konijnen gebaseerde voedsel bevat konijn met bot, hart en lever, samen met ei als een extra soort-geschikte eiwitbron. Het voedsel bevat verschillende bronnen van vezels, waaronder lijnzaad, psylliumschilpoeder en inuline. De laatste is een prebiotische vezel die gunstige bacter voedtia in het lichaam van uw kat, ter ondersteuning van de spijsvertering gezondheid en welzijn.

Het voedsel bevat zowel zalmolie als visolie. Northwest Naturals specificeert dat het ingrediënt “visolie” verwijst naar een combinatie van oliën van in het wild gevangen Alaska-zalm, koolvis en haring.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Met soort-geschikte konijnendelen die het grootste deel van het recept vormen, een mix van vezels voor spijsverteringsondersteuning en meerdere bronnen van omega-3-vetzuren, lijkt dit voedsel een gezonde keuze voor katten te zijn.

Het konijnenrecept heeft 136 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Konijn met bot, konijnenhart, konijnenlever, ei, dulsepoeder, kelp, gedestilleerd water, gelatine, gemalen lijnzaad, psylliumschilpoeder, zalmolie, inuline, kaliumchloride, natriumchloride, gemengde tocoferolen (als conserveermiddel). Visolie*, zinkeiwit, vitamine E-supplement, taurine, ijzereiwit, kopereiwit, mangaaneiwitaat, vitamine A, vitamine B6, thiaminemononitraat, vitamine D3-supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 45%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 5%

As: 15%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.37%

Vet: 15.79%

Vezel: 5.26%

Koolhydraten: 18.95%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 45.26%

Vet: 36.64%

Koolhydraten: 18.1%

Ingrediënten die we leuk vonden: Konijn met bot, Konijnenhart, Konijnenlever, Ei, Gelatine, Zalmolie, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Ei

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van intens voedend konijnenspiervlees, botten en organen
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Bevat meerdere bronnen van omega-3 vetzuren
 • Minimaal verwerkt voor maximale voeding

Tegens

 • Een van de duurste formules van Northwest Naturals
 • De opname van ei maakt dit een slechte keuze voor diëten met beperkte ingrediënten of eliminatie
 • Kan voor sommige katten te veel vezels bevatten

Wat vinden klanten van Northwest Naturals Kattenvoer?

Northwest Naturals is een gerespecteerd kattenvoermerk. Het ontvangt voornamelijk positieve recensies en hoewel het minder bekend is dan vergelijkbare merken zoals Vital Essentials, Stella &Chewy’s en Primal, lijkt het met hen te concurreren in termen van klanttevredenheid.

Op Amazon zeggen sommige recensenten dat hun katten het voedsel niet lekker vonden en een zei dat er plastic in zat, maar de meesten hadden betere ervaringen.

Positieve beoordelingen

“Ik ben overgestapt naar Northwest Naturals nadat Stella &Chewy begon met het toevoegen van Menadione Sodium Bisulfite Complex (MSBC) in al hun gevriesdroogd kattenvoer. Je kunt mijn commentaar over MSB lezen op

Ik nam contact op met Joslyn met Northwest Naturals die bevestigde dat alle ingrediënten afkomstig zijn uit de VS, van menselijke kwaliteit zijn en worden vervaardigd in een USDA-faciliteit. Niets is afkomstig uit China en er zijn geen twijfelachtige of controversiële ingrediënten! De overstap was eenvoudig en beide, de kalkoen en kip, werden door mijn kat beoordeeld als A +.” – chouchou, reviewing Northwest Naturals Gevriesdroogde knabbels Turkije Recept

“Ik kocht dit bij mijn plaatselijke dierenwinkel, maar oh jee wat eet mijn kat dit op! Ik heb nauwelijks de kans om het te hydrateren voordat ze het eet. Ze hebben een uitstekende klantenservice omdat ik contact met hen heb opgenomen om het koolhydraatpercentage in de kipformule te achterhalen en ze gaven me het directe contact met hun voedingsdeskundige! Het percentage is 1%. Dit is belangrijk, voeg eraan toe dat ik Scottish Folds voer en ze vereisen een koolhydraatarm dieet om een optimale gewrichtsgezondheid te behouden. Ik zal dit superieure voedsel aan mijn kat en haar kittens blijven voeren.” – SeattleT, reviewing Northwest Naturals Gevriesdroogde knabbels kip recept

Negatieve beoordelingen

“Gevonden groot (~ 2″) stuk gedeeltelijk gesmolten plastic gefuseerd tot kalkoenkorrels. Behoefte aan een betere kwaliteitscontrole. Had best gevaarlijk kunnen zijn als het werd ingeslikt.” – Bimbo Savant, reviewing Northwest Naturals Gevriesdroogde Hapjes Turkije Recept

“Mijn katten (en ik heb er 5, beetje eng) vinden het niet leuk. Ze zijn geïnteresseerd, likken het een beetje, eten er misschien een, maar als ze de keuze krijgen tussen dit en hun gewone voedsel (IAMS) gaan ze voor hun gewone voedsel. Ja, ik weet dat blikjes een tijdje kunnen duren om te wennen aan nieuw voedsel, maar ik dacht dat ze hier allemaal overheen zouden zijn zoals het was ingeblikt voedsel (waar ze dol op zijn). Ook lijkt het hen te laten braken. En zoals anderen hebben opgemerkt, zit er veel poeder in de zak.” – Joe, reviewing Northwest Naturals Gevriesdroogde knabbels kip recept

Hoeveel kost Northwest Naturals Kattenvoer?

Northwest Naturals is ongeveer dezelfde prijs als – of iets goedkoper dan – de meeste rauwe kattenvoer op de markt.

Volgens de voedingscalculator op de Northwest Naturals-website zou een matig actieve kat van 10 pond ongeveer 4 gram bevroren rauw en 1,3 gram gevriesdroogd rauw voedsel per dag nodig hebben. Dat komt neer op ongeveer $2.24 per dag als u bevroren levensmiddelen voedt en $2.83 per dag als je kiest voor een van hun gevriesdroogde recepten.

Het is vergelijkbaar geprijsd met rauwe dierenvoedingsmerken Stella &Chewy’s en Primal Pet Food, maar is aanzienlijk betaalbaarder dan Vital Essentials, een ander toonaangevend rauw huisdiervoedingsbedrijf.

Kortom, is Northwest Naturals een goede keuze?

Van ingrediëntkwaliteit tot botgehalte en macronutriëntendistributie, Northwest Naturals kattenvoer lijkt een van de beste rauwe en gevriesdroogde voedingsmiddelen op de markt te zijn. Hun kleine opstelling en het gebruik van ei in elk recept kunnen een afschrikmiddel zijn, vooral als uw kat voedselgevoeligheden of allergieën heeft.

Schijnbare inkooptransparantie, langdurige relaties met leveranciers en hoge productieveiligheidsnormen maken Northwest Naturals een van de meest betrouwbare en betrouwbare bedrijven in de raw kattenvoerindustrie.

Waar te koop Northwest Naturals Kattenvoer?

U kunt Northwest Naturals kopen in onafhankelijke dierenspeciaalzaken. Klik hier om een winkel bij jou in de buurt te vinden. Als u liever online winkelt, kunt u hun producten vinden op Amazon, Only Natural Pet, PetGuys en andere online retailers die dierenvoeding verkopen.

Klik hier om te winkelen voor Northwest Naturals kattenvoer op Amazon

Inhoudsopgave