Onbevooroordeelde Nom Nom Flavorful Fish Feast Review in 2023

Nomnom2

Nom Nom is in 2015 opgericht door een team van dierenliefhebbers. Het bedrijf maakt en levert verse, menselijke, gepersonaliseerde huisgemaakte maaltijden voor honden en katten om hen te helpen gelukkiger, gezonder en langer te leven

De maaltijden worden gemaakt door board-gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundigeTM, Justin Shmalberg DVM. De maaltijden van Nom Nom zijn gemaakt met ingrediënten van restaurantkwaliteit, geen kunstmatige conserveermiddelen of vulstoffen en porties zijn geoptimaliseerd om huisdieren de ideale balans te bieden voor hun leeftijd, gewicht, activiteitsniveau, ras en eventuele gezondheidsproblemen

De maaltijden worden wekelijks gekookt in de keuken van het bedrijf, individueel geportioneerd, en komen vers aan, aan uw deur en klaar om te serveren.

Nom Nom is het enige bedrijf dat vers voedsel voor huisdieren maakt om te bestellen in zijn eigen productiefaciliteit, elke maaltijd voor elk huisdier voorbezorgt en deze in wekelijkse zendingen rechtstreeks aan klanten levert.

Lees ook: Interview met Nate Phillips, CEO en mede-oprichter van Nom Nom

Waarom Nom Nom?

Al tientallen jaren zijn de opties voor kattenvoer beperkt tot brokjes en ingeblikt voedsel, die soms zijn geformuleerd met potentieel schadelijke chemicaliën en kunstmatige ingrediënten.

Om ingrediënten samen te binden, bevatten brokjesrecepten hoge porties koolhydraten, die katten niet nodig hebben.

Ingeblikt kattenvoer is niet beter en bevat vaak sporen van chemicaliën uit de binnenbekleding van de blikjes, wat niet ideaal is voor katten om langdurig te consumeren.

Nom Nom voor katten biedt twee heerlijke en voedzame recepten: Smaakvol visfeest en Kip Chow-Miauw, beide geformuleerd door Dr. Shmalberg. Omdat de formule niet wordt verwerkt, in kleine batches wordt gemaakt en is gemaakt met hele voedingsmiddelen, behoudt het meer voedingsstoffen.

De voedingsstoffenbalans in het voedsel voegt veel voordelen toe aan de interne en externe gezondheid van katten, waaronder:

 • Meer energie – Nom Nom is beter verteerbaar, wat betekent dat het voedsel wordt opgenomen en gebruikt voor energie.
 • Glanzendere vacht, gezondere huid, helderdere ogen – Van de vitaminen, mineralen en voedingsstoffen in de formules is bekend dat ze helpen bij een gezondere vacht, huid en ogen.
 • Gezonder immuunsysteem –Dit verse voedsel is rijk aan volledig natuurlijke vitamines, zoals A, C en zink. Deze voedingsstoffen helpen het immuunsysteem van uw kat sterk en gezond te blijven.
 • Minder afval – Omdat er geen vulstoffen zijn, zal er minder poep zijn. Elk ingrediënt is gemaakt om katten de voedingsstoffen te geven die ze nodig hebben, zodat ze meer van het voedsel kunnen gebruiken.
 • Betere hydratatie – Katten halen het grootste deel van hun waterinname uit het voedsel dat ze eten. Als hun dieet geen vocht bevat, zullen ze het meestal niet goedmaken door meer te drinken. Deze maaltijden zijn rijk aan vocht om ervoor te zorgen dat uw kat gehydrateerd blijft.

Hoe het werkt?

Om aan de slag te gaan met Nom Nom, moet u een profiel voor uw kat maken, waarin u wordt gevraagd om hun huidige gewicht, streefgewicht en eiwitselectie op te geven. U wordt via e-mail op de hoogte gebracht wanneer uw bestelling wordt verzonden en krijgt een trackingnummer.

Vervolgens ontvangt u een zending met monsters van de voedselopties die ze aanbieden, maar u kunt altijd teruggaan en dat wijzigen. U kunt de voedselkeuzes van uw kat vóór elke levering roteren.

Nadat u de favoriete smaak van uw kat hebt gekozen, ontvangt u maandelijkse verzendingen van 56 individuele pakketten voedsel, die vers aankomen en verpakt met ijspakketten om het koel te houden. Als u de voorkeur geeft aan een kortere levertijd, heeft Nom Nom twee automatische leveringsopties.

Een optie is voor wekelijkse leveringen en een voor de maandelijkse leveringen zoals vermeld. De wekelijkse leveringen worden geleverd met een zending van 14 maaltijdpakketten, dat zijn twee maaltijden per dag.

Ze raden je wel aan om de voedselpakketten in de vriezer te leggen en eruit te halen wanneer dat nodig is. Wanneer het tijd is om te eten, open je gewoon het pakket en serveer je het. Misschien wilt u het een beetje opwarmen in de magnetron als uw kat kieskeurig is over koud voedsel.

Het beheren van uw account is eenvoudig en u kunt inloggen om uw abonnement tot twee weken van tevoren of uw volgende twee leveringen te pauzeren.

U kunt ook extra maaltijden aanvragen voor op reis of maaltijden laten bezorgen op een ander adres. Als u uw abonnement moet opzeggen, moet u de klantenservice bellen of e-mailen, gelukkig zijn ze zeer responsief.

Ervaring

Ik kreeg een monsterdoos Nom Nom kattenvoer toegestuurd in ruil voor een onbevooroordeelde beoordeling.

Nom Nom Cat Food afbeelding2

Toen ik de doos opende, merkte ik hoe goed deze vol zat met koelpakketten. De zakjes met voedsel waren netjes georganiseerd met elastiekjes aan de binnenkant van de doos en erg koud. De doos bevatte extra items zoals chicken jerky, voor als je kat een gezonde traktatie verdient.

Ik ontving ook een smaakpakket en een container met runderbouillon die worden gebruikt om kieskeurige eters te helpen door het met hun voedsel te mengen. De zending bevatte ook een handig instructieboekje met voedingsinformatie en suggesties voor de overgang van uw huisdieren naar het Nom Nom-voedsel.

Wat zit er in de verzenddoos:

 • 14 maaltijdpakketten van Flavorful Fish Feast
 • 1 zakje Chicken Jerky
 • 1 fles runderbouillon
 • 1 smaakpakket
 • Instructieboekje
 • Schattige magneet voor voedingen

Smaakvolle Vis Feast Review

NOMNOMNOW-1-065_Edited visrecept

Bij het openen van het voedselpakket merkte ik meteen het verse, natuurlijke aroma van zalmkwaliteit op.

Dit recept is gemaakt met twee soorten vis, rundvleesvet, een mix van vitamines en voedingsstoffen, evenals enkele groenten. Het beste deel is dat u de ingrediënten in de verpakking kunt zien die op het etiket worden vermeld.

 • Tilapia– Eiwitten, vitaminen, mineralen en omega-3 vetzuren voor een luxe jas
 • Zalm– Meer omega-3 vetzuren, vitaminen en mineralen, plus een smakelijke smaak waar katten dol op zijn
 • Rundvet – Een bron van choline en onverzadigde vetzuren voor een gezonde vacht en huid
 • Cassave Wortel- Calcium, vitamine C en mineralen in overvloed voor sterke botten
 • Wortel– Bètacaroteen dient als antioxidant
 • NomNomNutrient Mix – dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, zout, citroenzuur (natuurlijk conserveermiddel), taurine, cholinebitartraat, zinkgluconaat, ijzersulfaat, vitamine E-supplement, kopergluconaat, mangaangluconaat, thiaminemononitraat (vitamine B1), seleniumgist, riboflavine (vitamine B2), vitamine B12-supplement, cholecalciferol (bron van vitamine D3), natriumjodide.

Nu de smaaktest. Jax is verre van een kieskeurige eter, maar ik was bang dat dit eten misschien te luxe voor hem zou zijn. Ik heb het een paar seconden opgewarmd in de magnetron, wetende dat Jax niet van koud eten houdt. Toen ik de kom met eten voor het eerst neerlegde, snoof hij eraan en liep weg.

Hij cirkelde uiteindelijk terug naar de kom nadat hij wat aandacht had geëist. Hij leek het echt leuk te vinden. Hij is meestal een snacktype eter, maar hij liet zijn aandacht niet van de kom afdwalen.

Hij groef zijn gezicht in en at vrolijk al het eten op, inclusief de groenten. Omdat dit recept vis en rundvleesvet bevatte, wist ik dat hij er dol op zou worden.

Na enkele dagen voeden ligt Jax nu in afwachting voor de koelkast. Hij heeft meer energie en zijn vacht is glanzender. Hij weigert nu om zelfs maar naar zijn brokjes te kijken, zelfs als hij wordt weggelaten voor snacks overdag.

Nom Nom Voor- en nadelen:

Wat is er goed aan?

 • Ruikt en ziet eruit als echt voedsel, niet naar stinkend kattenvoer.
 • Recepten zijn gemaakt van slechts een handvol ingrediënten: vlees, groenten, gezonde oliën en een mix van vitamines en voedingsstoffen.
 • Voedsel wordt gemaakt in een FDA-conforme keuken en niet in massa geproduceerd
 • Gemakkelijk open te openen zakje dat je gewoon open kunt scheuren.
 • Geweldige optie voor diegenen die zelfgemaakt kattenvoer willen bieden, maar de tijd missen.

Wat is niet zo goed?

 • Boven de marktkosten. Een week aan vers kattenvoer kost je $ 35,89 per week voor een kat van gemiddelde grootte, terwijl de meeste Premium of “holistische” kattenvoeding gemiddeld tussen de $ 12 en $ 25 voor een week kost.
 • Ze bieden slechts twee recepten voor katten, kip en vis.
 • Het eten moet koud worden bewaard tot het wordt geserveerd. Dit kan reizen bemoeilijken.

Conclusie

Nom Nom biedt eigenaren en huisdieren van gezelschapsdieren alles wat ze nodig hebben, zoals een eenvoudig te gebruiken website, aangepaste huisdierprofielen, ingrediënten van hoge kwaliteit en flexibele leveringsschema’s.

Ik was onder de indruk van de gezonde ingrediënten en de royale portiegroottes en Jax leek het daarmee eens te zijn. Als u op zoek bent naar menselijke kwaliteit, gekookt om maaltijden voor uw kat te bestellen, maar het niet erg vindt om een premium prijs te betalen, raad ik Nom Nom aan. De prijzen zijn misschien aan de hogere kant, maar de kwaliteit en het gemak ervan zijn het waard, als het binnen uw budget past.

Klik hier om 50% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Vergeet niet dat u gedekt bent door de zorggarantie van Nom Nom. Als u na 30 dagen geen verschil ziet, koopt Nom Nom uw volgende bestelling (limiet van $ 40).

Vergeet niet dat u gedekt bent door de zorggarantie van Nom Nom. Als u na 30 dagen geen verschil ziet, koopt Nom Nom uw volgende bestelling (limiet van $ 40).

*FTC Openbaarmaking: We hebben deze voorbeelddoos gratis ter beoordeling ontvangen. We zijn allemaal About Cats is een affiliate partner van Nom Nom. Dit betekent dat als u besluit om via een van onze links te kopen, we een kleine commissie krijgen. We verspreiden alleen het woord over producten en diensten die we zelf hebben gebruikt of zouden gebruiken. Al onze beoordelingen zijn onbevooroordeeld, ongeacht de ontvangen betaling, en weerspiegelen altijd onze eerlijke mening of de mening van onze katten.

Over de auteur:

Amy Brown is een levenslange kattenliefhebber die graag over katten schrijft en ze redt. Ze schrijft voor verschillende huisdiergerelateerde websites, waaronder haar eigen, Cat Mania.