Onbevooroordeelde Nom Nom Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Belangrijke mededeling

Vanaf 24 februari 2022 verkoopt Nom Nom geen recepten meer voor kattenvoer, we laten de review achter op de site voor kattenouders die voorlopig willen lezen. Als u op zoek bent naar andere alternatieven voor vers kattenvoer, raden we u aan onze gids over het beste verse kattenvoer te lezen of blader door onze pagina met beoordelingen van kattenvoermerken.

Maakt Nom Nom zijn beloften van beter voedsel, betere gezondheid en ongeëvenaarde klantenservice waar? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Nom Nom kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling Nom Nom on What Matters

We hebben Nom Nom geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 2/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 5/10

Algemene score: 6/10

We geven Nom Nom kattenvoer een 36 uit 60 rating of een C+ cijfer.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. Het volledige rapport is hier te bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Nom Nom

Nom Nom is een bezorgservice voor dierenvoeding die verse maaltijden van menselijke kwaliteit maakt, ze uitdeelt volgens de behoeften van uw kat en ze naar uw voordeur verzendt. Bijna elk aspect van de Nom Nom-ervaring is gepersonaliseerd, van speciaal geportioneerd voedsel tot aangepaste bezorgschema’s tot een betrokken klantenserviceteam.

In 2013 adopteerden de drie medeoprichters van Nom Nom, Nate, Zach en Alex een paar mini Australian Shepherds genaamd Harlee en Mim. Ongeveer een jaar nadat ze was geadopteerd, ontwikkelde Harlee gezondheidsproblemen en uiteindelijk een gecompromitteerd immuunsysteem. Haar dierenarts zei dat een vers dieet zou kunnen helpen.

Nadat ze zich realiseerden dat niets in het gangpad voor dierenvoeding zou volstaan, begonnen Nate, Zach en Alex vers hondenvoer te koken. Harlee’s gezondheid verbeterde en hun vrienden en familie vonden het eten ook lekker. Het trio herkende een markt voor vers hondenvoer en riep de hulp in van veterinair voedingsdeskundige Dr. Justin Shmalberg om vers hondenvoer te formuleren voor een grotere markt.

Toen het bedrijf in 2015 begon, maakte Nom Nom alleen voedsel voor honden. Ze lanceerden hun kattenvoerlijn in 2018 en zijn volgens CEO Nate Phillips nu klaar om een “top-to-bottom bedrijf voor gezondheidsproducten en -diensten voor huisdieren te worden, met de nadruk op maatwerk en voeding”.

Dankzij de stafexperts van Nom Nom , waaronder een door de raad gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundige en een microbioloog, kan het bedrijf gepersonaliseerde voedingsadviezen en begeleiding bieden voor elke klant.

Wanneer u uw Nom Nom-account aanmaakt, krijgt u een accountmanager toegewezen en krijgt u toegang tot het team van huisdiervoedingsexperts van het bedrijf. Als u vragen heeft, is het klantenserviceteam altijd beschikbaar om voedingsadvies te delen.

Update: Op 18 januari 2022 maakte Pet Business bekend dat Mars. Inc had naar verluidt ingestemd met de overname van Nom Nom in een poging om hun huisdiergerelateerde activa te bevorderen. Er zijn op dit moment geen financiële voorwaarden of een tijdlijn voor de overname bekendgemaakt. Naar verluidt zal Nom Nom een autonoom merk blijven onder de Mars Royal Canin-divisie.

Hoewel we niet veel details hebben om te delen over deze nieuwe ontwikkeling, zullen we zeker een oogje in het zeil houden. Volgens een rehet bedrijf is ervan overtuigd dat “deze overname synergieën zal brengen om te blijven ondersteunen [Nom Nom’s] succes in de frisse categorie en tegelijkertijd complementair [Mars’] bestaande portefeuille.”

Inkoop en productie

Het bedrijf gebruikt alleen verse USDA-gecertificeerde ingrediënten van menselijke kwaliteit afkomstig van lokale restaurantleveranciers. Hun vitamines zijn ook van menselijke kwaliteit en afkomstig uit de Verenigde Staten. Het bedrijf inspecteert elk ingrediënt dat in hun keukens komt. Als het niet voldoet aan hun kwaliteitsnormen voor ingrediënten, wordt het afgewezen en niet in het voedsel gebruikt.

Nom Nom kattenvoer wordt gemaakt in de door de FDA geïnspecteerde faciliteiten van menselijke kwaliteit van het bedrijf in San Francisco, Californië en Nashville, Tennessee. Elke week wordt Nom Nom kattenvoer op bestelling gemaakt in kleine batches. Omdat het bedrijf alleen genoeg voedsel kookt om aan de bestellingen van klanten te voldoen, produceren hun faciliteiten geen voedselverspilling.

Alle Nom Nom-maaltijden worden geportioneerd op basis van het gewicht, de leeftijd en het gewicht van uw kat. Binnen enkele dagen na het koken wordt het voedsel verpakt in een gekoelde doos en vers verzonden, niet bevroren.

Is Nom Nom kattenvoer teruggeroepen?

In juli 2021 beleefde Nom Nom zijn allereerste terugroepactie voor huisdiervoeding. De aankondiging kwam nadat een van zijn leveranciers, Tyson Foods, Inc., miljoenen kilo’s kip terugriep vanwege mogelijke listeriabesmetting. De terugroepactie had betrekking op veel kattenvoer van Nom Nom Chicken Cuisine dat tussen 8 maart en 17 maart 2021 werd geproduceerd.

Hoewel deze terugroepactie significant was in omvang en omvang, zijn er geen ziekten bij katten gemeld. Volgens de e-mail die Nom Nom naar hun klanten stuurde: “De terugroepactie [was] geïnitieerd als voorzorgsmaatregel en in overeenstemming met onze inzet voor voedselveiligheid.”

Welke soorten kattenvoer biedt Nom Nom aan?

De kattenvoerlijn van Nom Nom bevat slechts één recept: Chicken Cuisine. Het bedrijf bood een recept op basis van vis (Fish Feast) voor een beperkte tijd, maar het is niet langer beschikbaar.

Dit recept voor vers voedsel is volledig van menselijke kwaliteit en voornamelijk gemaakt van vers gevogelte. Het vlees wordt gekookt en gemengd met groenten en fruit. De recepten worden verpakt in enkele portieverpakkingen, waardoor het gemakkelijk is om uw kat bij elke maaltijd de juiste hoeveelheid te serveren.

Nom Nom-voedingsmiddelen worden eenvoudig gemaakt met korte ingrediëntenlijsten. Ze bevatten geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen, conserveermiddelen of andere additieven die uw kat kunnen schaden.

Alle Nom Nom-voedingsmiddelen zijn geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen.

Nom Nom Cat Food Reviews

Productnaam Type voedsel Belangrijkste eiwitbron Calorieën Prijs per ounce Ons cijfer
Nom Nom Chicken Cuisine Vers Kattenvoer Vers Kip 1194 kcal/kg Ongeveer $ 0,53 Een

#1 Nom Nom Chicken Cuisine Kattenvoer Review

Klik hier om 50% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Lees onze merk volledige beoordelingBekijk labrapport

Kip blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit verse kattenvoer.

Het kiprecept van Nom Nom bevat gevarieerde stukken kippenspiervlees en organen.

Het eerste ingrediënt is kippendij, een voedzame snee van donker vlees. De tweede is kipfilet, die rijk is aan eiwitten en andere voedingsstoffen. Kippenlever wordt toegevoegd als een bron van vitamines en mineralen.

Het vierde ingrediënt (na water) is wortel, die het koolhydraatgehalte van het voedsel verhoogt en volgens Nom Nom een bron van bètacaroteen is. Het dient ook als een antioxidant. In tegenstelling tot herbivoren en omnivoren kunnen katten bètacaroteen niet omzetten in vitamine A. Ze hebben de vitamine in zijn voorgevormde toestand nodig – van vlees – dus het is moeilijk te zeggen of wortels echt ten goede komen aan je kat.

Spinazie wordt toegevoegd een andere bron van andere vitaminen en mineralen. Nom Nom zegt dat spinazie helpt om het immuunsysteem te stimuleren en het spijsverteringsstelsel te versterken.

Ten slotte is het voedsel verrijkt met NomNomNutrient Mix, een voedingsmengsel met essentiële vitamines, mineralen en aminozuren. Er zijn geen kunstmatige smaakstoffen, kleuren of conserveermiddelen in dit voedsel.

Hoewel de meeste katten dol lijken te zijn op dit voedsel (en onze testkatten waren geen uitzondering), zijn er in de loop der jaren enkele veranderingen in de formule aangebracht. Het oorspronkelijke Nom Nom kiprecept heette Chicken Chow Meow en het bevatte een paar extra koolhydraten – asperges en meloen. De nieuwe formule bevat deze twee ingrediënten niet en de textuur van het product is een beetje anders.

Over het algemeen is dit een op vlees gebaseerd voedsel met een hoog eiwitgehalte, matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Elke ons Chicken Chow Meow heeft ongeveer 34 calorieën.

Ingrediënten

Kippendij, Kipfilet, Kippenlever, Water voldoende voor verwerking, Wortelen, Natuurlijk Aroma, Azijn, Spinazie, Calciumcarbonaat, Dicalciumfosfaat, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Cholinebitartraat, Ijzer aminozuurchelaat, Zinkgluconaat, Vitamine E-supplement, Kopergluconaat, Niacine (vitamine B3), Mangaangluconaat, Vitamine A-supplement, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Seleniumgist, Riboflavine (vitamine B2), Cholecalciferol (Vitamine D3), Kaliumjodide, Foliumzuur, Vitamine B12 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 18%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 0.8%

Vocht: 73%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.67%

Vet: 11.11%

Vezel: 2.96%

Koolhydraten: 19.26%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 59.04%

Vet: 23.9%

Koolhydraten: 17.06%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippendij, Kipfilet, Kippenlever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Wortel, Spinazie

Veel voorkomende allergenen:Kip

Pros

 • Rijk aan een enkele bron van dierlijke eiwitten
 • Gemaakt van verse kip van menselijke kwaliteit
 • Bevat een combinatie van spier- en orgaanvlees
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Vrij laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Bevat meerdere plantaardige ingrediënten

Wat vinden klanten van Nom Nom Cat Food?

Onze testkat Archie graaft in een kom met Nom Nom’s Chicken Cuisine Recipe food

Hoewel Nom Nom kattenvoer nog steeds een beetje een nieuwkomer in de industrie is, is het grotendeels ontvangen met een glimlach en spinnen. Huisdierouders en hun katten lijken dol te zijn op Nom Nom kattenvoer. Toen Nom Nom voor het eerst werd uitgebracht, had het merk veel recensies van bloggers, maar het was meer een uitdaging om beoordelingen van Nom Nom-kopers te vinden. Dat is nu niet meer het geval.

Op dit moment is de pagina Consumentenzaken van Nom Nom de meest betrouwbare bron van geverifieerde kopersrecensies. Nom Nom heeft 322 beoordelingen ontvangen en heeft een algemene tevredenheidsbeoordeling van 4,3 van de 5 sterren verdiend. Merk op dat Nom Nom een door consumentenzaken geaccrediteerd merk is, wat hun uitstekende beoordeling in twijfel kan trekken.

Positieve beoordelingen

“Gebruik al een paar weken. Vroeger maakte ik mijn eigen kattenvoer, maar dit is gemakkelijk – kat is er dol op en ik ook. Ik hou van de pakketten en ze gaven me zo extra voor het geval er een probleem is met de levering. Ik had hier aan moeten denken!” – Deborah van Roseville, CALIFORNIË

“We hebben genoten van onze ervaring met Nom Nom. Hun communicatie is geweldig, de prijzen zijn transparant en de service is volledig gepersonaliseerd. Ze maken het de wekelijkse investering waard door professioneel, van hoge kwaliteit en knap te zijn. Zendingen zijn altijd op tijd en komen koud en vers aan.” – Shelby van Denver, CO

Negatieve beoordelingen

“Een maand aan voer besteld voor mijn hond dat op 14 februari geleverd zou worden. Alles was bevestigd, gaf hen mijn creditcardgegevens en klaar voor levering. Toen ik geen e-mail kreeg voor bezorging, ging ik terug naar mijn account en zag dat ze willekeurig de datum veranderden zonder me op de hoogte te stellen en toen ik belde, hadden ze mijn account verward met iemand anders. Ik kon niet met iemand praten die de leiding had omdat ze het allemaal druk hadden, dus het enige wat ik kon doen was mijn account annuleren. Als een bedrijf niet is opgezet om zaken te doen, dan moeten ze het misschien gewoon regionaal houden. Eileen van New York, NY

“Eerst met het slechte: toen ik me aanmeldde, kreeg ik een iets minder offerte te horen dan ik uiteindelijk betaalde. Ik kreeg ongeveer 40 dollar per week te horen en dat het een van de meer betaalbare verse hondenvoeding op de markt was. Het eindigde rond de 50 per week met kleine variaties op basis van het belangrijkste eiwitingrediënt. Ten tweede denk ik persoonlijk dat het kattenvoer van het hoogste kaliber is, maar mijn kat zal niet meerdere dagen achter elkaar dezelfde smaak eten, dus ik moest de kattenselecties stopzetten. Nicolaas van San Francisco, CA

Hoeveel kost Nom Nom Kattenvoer?

Elk Nom Nom-abonnement is iets anders geprijsd. Uw kosten variëren op basis van het gewicht van uw kat, uw leveringsfrequentie, de unieke behoeften van uw kat en of u al dan niet een huis met meerdere katten heeft. Over alle variabelen heen kost Nom Nom meestal tussen $2 en $6 per dag.

Met behulp van een kat van 10 pond als referentiepunt, zou een wekelijks leveringsplan kosten ongeveer $ 30 per weekof $4.28 per dag. Nieuwe klanten krijgen korting op hun eerste twee weken eten, waarna automatisch een maandelijks leveringsschema begint, tenzij u uw abonnement wijzigt.

Elk abonnement is anders en uw kosten kunnen afwijken van deze benaderingen.

Over het algemeen, is Nom Nom een goede keuze?

Nom Nom kattenvoer is een goede keuze voor iedereen die verser, eenvoudiger, meer soortgeschikt voedsel wil dan het droge en ingeblikte tarief dat wordt verkocht in dierenwinkels en in de supermarktschappen.

Als je hebt overwogen om zelfgemaakt kattenvoer te maken, maar niet de tijd of energie hebt om dit te doen, is Nom Nom een fantastische optie. Ze hebben het onderzoek gedaan en de tijd genomen om eenvoudig, zelfgemaakt vers dierenvoer te formuleren, zodat je dat niet hoeft te doen.

Gemaksgerichte mensen zullen ook het abonnementsmodel waarderen, waarmee u een partij kattenvoer volgens een vast schema kunt ontvangen.

Nom Nom is een uitstekende keuze voor katten met gezondheidsproblemen. Diabetische katten zullen het lage koolhydraatgehalte waarderen, katten met IBD zullen de verteerbaarheid waarderen en mensen die moeite hebben om het juiste voedsel voor de behoeften van hun katten te vinden, zullen de mogelijkheid waarderen om het team van voedingsdeskundigen van het bedrijf te raadplegen. Als u een kat met gezondheidsproblemen heeft, wordt u zelfs uitgenodigd om de nieuwste laboratoriumresultaten van Nom Nom uw kat te sturen om deskundige analyse en voedingsadvies te ontvangen.

Maar Nom Nom is niet voor iedereen.

Het grootste nadeel van Nom Nom is de prijs. Hoewel Nom Nom kattenvoer goedkoper is dan commerciële rauwe diëten, sommige gevriesdroogde voedingsmiddelen en sommige hoogwaardige ingeblikte producten, is het niet goedkoop. Voor sommigen zijn het gemak, de service en de kwaliteit de moeite waard, maar anderen zoeken misschien liever naar meer economische alternatieven.

Ten tweede is het abonnementsmodel niet voor iedereen ideaal. Het is niet beschikbaar voor iedereen die buiten de 48 aaneengesloten Verenigde Staten woont. Zelfs als u binnen de bezorgzone van Nom Nom woont, bent u misschien niet in voor de toezegging van een abonnement op kattenvoer.

Ten slotte mist de kattenvoerlijn van Nom Nom Nom variatie. Met slechts één recept – een gemaakt met een veel voorkomend kattenvoerallergeen – heeft Nom Nom misschien niet genoeg recepten om katten met voedselgevoeligheden of kieskeurige eters tegemoet te komen.

Hoe bestel je Nom Nom Kattenvoer?

Nom Nom kattenvoer is beschikbaar via het abonnementsmodel van het bedrijf. Om uw eerste bestelling te plaatsen, gaat u naar de website van Nom Nom. Wanneer u het aanmeldingsproces start, zal Nom Nom u vragen om informatie over uw kat in te voeren, waaronder haar naam, gewicht, streefgewicht, leeftijd en eventuele speciale gezondheidsoverwegingen.

Op basis van deze informatie geeft Nom Nom u een prijsopgave voor uw proefbestelling. Nadat u uw eerste bestelling hebt geplaatst, kunt u uw bezorgfrequentie op elk gewenst moment aanpassen en uw abonnement wijzigen.

Nom Nom kattenvoer wordt geleverd aan klanten in de 48 aaneengesloten Verenigde Staten. De meeste klanten ontvangen hun eten binnen 2 dagen na verzending.

Ontvang 50% korting op uw eerste bestelling, inclusief voorbeelden van alle recepten Nom Nom.

nom nom logo

klik hier om Nom Nom te bezoeken.

Vergeet niet dat u gedekt bent door de zorggarantie van Nom Nom. Als u na 30 dagen geen verschil ziet, koopt Nom Nom uw volgende bestelling (limiet van $ 40).