Onbevooroordeelde Nature’s Variety Instinct Kattenvoer Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Heeft Nature’s Variety Instinct het in zich om de vleesetende instincten van je kat te bevredigen? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Nature’s Variety Instinct kattenvoer review.

De We’re All About Cats-beoordeling van nature’s variëteitsinstinct op wat belangrijk is

We hebben Nature’s Variety geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 10/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 7.3/10

We geven Nature’s Variety Instinct kattenvoer een 44 uit 60 rating of een B-cijfer.

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. U kunt het volledige rapport hier en hier bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Nature’s Variety Instinct

Nature’s Variety begon als een kleine fabrikant van dierenvoeding in Lincoln, Nebraska. Het is nu eigendom van Agrilomen, een in Barcelona gevestigd bedrijf. Agrolimen is ook eigenaar van Affinity Petcare, een toonaangevende Europese leverancier van dierenvoeding en heeft een belang van 50% in Mogiana, een Braziliaans bedrijf in dierenvoeding.

Nature’s Variety blijft opereren als een onafhankelijk bedrijf met hoofdkantoor in St. Louis, Missouri. Het bedrijf richt zich op vleesgerichte recepten en benadrukt de waarde van verse, gevriesdroogde en rauwe ingrediënten.

Inkoop en productie

Nature’s Variety Instinct kattenvoer wordt geproduceerd in eigen faciliteiten in de Verenigde Staten.

Nature’s Variety-ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit de Verenigde Staten, met sommige eiwitten afkomstig uit Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk en Italië. Het bedrijf haalt geen vlees of gevogelte uit China, maar vermeldt niet het inkopen van andere ingrediënten uit het land.

Is nature’s variety instinct kattenvoer teruggeroepen?

Nature’s Variety lijkt sinds de oprichting in 2002 vier keer te zijn teruggeroepen.

In 2015 riep Nature’s Variety verschillende soorten op kip gebaseerd voedsel terug nadat uit FDA-tests bleek dat het voedsel besmet was met salmonella. Eerder dat jaar vaardigde het bedrijf een terugroepactie uit vanwege stukjes plastic in hun voedsel.

In 2012 riep het bedrijf vier maten brokjes voor honden terug nadat het had geleerd dat het voedsel een “off-odor” geur had vóór de vervaldatum. Nature’s Variety zei dat het voedsel niet besmet was, maar trok het voedsel vrijwillig terug om een eersteklas ervaring te garanderen.

In 2010 riep het bedrijf rauw voedsel op basis van kip terug vanwege mogelijke salmonellabesmetting.

Welke soorten kattenvoer biedt Nature’s Variety Instinct?

De Nature’s Variety Instinct kattenvoer line-up is onderverdeeld in zes lijnen.

 • Instinct Original bevat zowel droog als nat voedsel. Alle voedingsmiddelen in deze lijn zijn voor minstens 70% uit dierlijke ingrediënten en zijn gemaakt zonder granen.
 • Instinct Limited Ingredient Dieetvoeding zijn gericht op katten met voedselovergevoeligheden en allergieën. Ze zijn gemaakt met één dierlijk eiwit en een enkel primair plantaardig ingrediënt. Deze lijn omvat zowel nat als droog voedsel.
 • Instinct Ultimate Eiwit nat en droog voedsel bestaat voor minstens 90% uit dierlijke eiwitten en heeft tot 3 keer meer kip of eend dan andere natuurlijke merken.
 • Instinct Raw Boost is brokjes met stukjes gevriesdroogd rauw vlees. De lijn bevat ook Raw Boost Mixers, waarmee je die gevriesdroogde brokken aan je brokjes naar keuze kunt toevoegen.
 • Het Instinct Raw lijn bevat één recept. Het is een bevroren rauw product dat voornamelijk van kip wordt gemaakt.
 • Onbewerkte handtekening bevat rauwe bevroren beten en medaillons gemaakt van kip en konijn.

Nature’s Variety Instinct Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Instinct by Nature's Variety Original Grain-Free Real Chicken Recipe Natuurlijk Nat Ingeblikt Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Labrapport bekijken

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Onze eerste Nature’s Variety productbeoordeling is een ingeblikt voedsel dat voornamelijk van kip is gemaakt. Het recept is 95% kip, kalkoen en kippenlever, plus kippenbouillon. De resterende vijf procent van dit voedsel bestaat uit gemalen lijnzaad, montmorillonietklei, erwten en wortels. De laatste twee ingrediënten bevatten veel koolhydraten en voegen qua voedingswaarde niet veel toe aan het voedsel.

Het voedsel bevat ook een kleine hoeveelheid “eiproduct”, dat, zoals alle ingrediënten van voederkwaliteit, al dan niet kan worden behandeld volgens menselijke voedselnormen. Ongeacht de hantering zijn eieren en eiproducten voedende bronnen van dierlijke eiwitten.

Het voedsel is verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet maken.

Tegen het einde van de ingrediëntenlijst zijn nog een paar voedselingrediënten. Het recept bevat een vleugje menhaden visolie als bron van omega-3 vetzuren en een snufje fruit en groenten, waaronder artisjok, veenbessen, pompoen en peterselie.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 131 calorieën in elk blikje van 3 ounce of ongeveer 43 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Eiproduct, Dicalciumfosfaat, Kalkoen, Erwten, Wortelen, Pompoen, Tomaat, Boerenkool, Kool, Gemalen lijnzaad, Tonijnvisolie, Guargom, Broccoli, Kaliumchloride, Veenbessen, Bosbessen, Zout, Peterselie, Taurine, Mineralen (Zinkproteïne, Magnesiumproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Ijzerproteïne), Ijzerproteïne), Cholinechloride, Vitaminen (L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Riboflavinesupplement, Pyridoxinesupplement Hydrochloride, Vitamine D Supplement, Foliumzuur, Vitamine B12 Supplement).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 7.5%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 78%

As: 2.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 34.09%

Vezel: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.44%

Vet: 64.56%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kalkoen, Kippenlever, Menhaden Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gemalen lijnzaad, erwten, wortelen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitbronnen
 • Bevat een mix van spiervlees en organen
 • Bevat geen dierlijke bijproducten
 • Vertrouwt op dierlijk vet
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen
 • Laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • De kosten liggen boven het marktgemiddelde

Instinct by Nature's Variety Original Grain-Free Recept met Real Chicken Dry Cat Food

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Deze graanvrije brok bestaat voor 81% uit dierlijke ingrediënten en oliën, terwijl de resterende 19% van het recept is gewijd aan “fruit, groenten en andere gezonde ingrediënten”.

De ingrediëntenlijst begint met een mix van kip, kippenmeel, kalkoenmeel en menhaden vismeel. Zoals veel graanvrije voedingsmiddelen bevat dit recept erwten als een graanloze oplossing voor het brokkenbindingsprobleem. In tegenstelling tot de meeste graanvrije voedingsmiddelen, bevat het voedsel geen peulvruchten of zetmeel meer, waardoor het koolhydraatgehalte relatief laag blijft.

Het voedsel bevat kippenvet als primaire vetbron, tapioca als secundair bindmiddel en “natuurlijke smaak” voor extra smakelijkheid. Tomatenpulp, een bijproduct van tomatenverwerking, wordt gebruikt als een bron van vezels. Na deze vezelbron bevat het voedsel witvismeel, bestaande uit Pacifische wijting, tong, eenen rotsvis.

Samen met aanvullende vitamines, mineralen en aminozuren bevat het voedsel sporenhoeveelheden montmorillonietklei, fruit, groenten en gevriesdroogde organen. Het is verbeterd met “gegarandeerde niveaus van levende, natuurlijke probiotica” – 60.000.000 CFU in elk pond of ongeveer 3,5 miljoen CFU per portie.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een relatief laag koolhydraatgehalte.

Het voedsel bevat 488 calorieën per kopje of ongeveer 117 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Menhaden vismeel, Erwten, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen en citroenzuur), Tapioca, Natuurlijke smaak, Gedroogde tomatenmelaap, Witte vismeel (Pacifische wijting, Pacifische tong, Pacifische rotsvis), Zout, Vitaminen (vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat, Niacinesupplement, Thiaminemononitraat, d-calciumpantothenaat, vitamine A-supplement, riboflavinesupplement, pyridoxinehydrochloride, vitamine B12-supplement, foliumzuur, Vitamine D3 Supplement, Biotine), Montmorilloniet Klei, Wortelen, Appels, Veenbessen, Cholinechloride, Kaliumchloride, Mineralen (ZinkProteïne, IjzerProteïne, KoperProteïne, Koper Proteïnaat, Mangaan Proteïnaat, Natrium Seleniet, Ethyleendiamine Dihydriodide), Gevriesdroogde Kip, DL-Methionine, Taurine, Gevriesdroogde Kippenlever, Pompoenzaad, Gevriesdroogd Kippenhart, Gedroogd Bacillus coagulans Fermentatieproduct, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 43%

Ruw vet: 19.5%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.25%

Vet: 21.43%

Vezel: 3.3%

Koolhydraten: 28.02%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.11%

Vet: 40.88%

Koolhydraten: 22.01%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Gevriesdroogde Kippenlever, Gevriesdroogd Kippenhart

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Tapioca

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis

Pros

 • Vrij van dierlijke bijproducten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen
 • Voornamelijk gemaakt van dierlijke eiwitten
 • Bevat een mix van spiervlees en organen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Laag koolhydraatgehalte in vergelijking met de meeste droge voedingsmiddelen

Tegens

 • Mist het vocht dat katten nodig hebben

Instinct by Nature's Variety Original Grain-Free Real Rabbit Recept Natuurlijk Nat Ingeblikt Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Konijn lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit voedsel is gemaakt voor katten met allergieën en voedselgevoeligheden, dus het is gemaakt van eiwitten die niet vaak allergeen zijn.

Exclusief bouillon is het voedsel voor 95% samengesteld uit konijn, varkensvlees en lever. Konijn en varkensvlees zijn nieuwe eiwitten voor veel katten en zijn goede keuzes voor mensen met gevoeligheden voor veel voorkomende allergenen zoals kip en rundvlees.

De resterende 5% van het voedsel bevat gemalen lijnzaad als bron van vezels, montmorillonietklei als bron van mineralen en erwten en wortels, die het koolhydraatgehalte van het voedsel verhogen zonder veel voedingswaarde te bieden.

Het voedsel wordt aangevuld met menhaden visolie, een voor de soort geschikte bron van omega-3-vetzuren. Omega-3’s doen veel geweldige dingen, maar het meest relevant is dat ze ontstekingen geassocieerd met allergieën kunnen verminderen.

Het voedsel is verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet maken. Aan het einde van de ingrediëntenlijst is een paar groenten en fruit.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 80 calorieën in elk 3-ounce blikje of ongeveer 27 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Konijn, varkensvlees, varkenslever, varkensbouillon, gemalen lijnzaad, montmorillonietklei, tricalciumfosfaat, erwten, wortelen, kaliumchloride, zout, menhaden visolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), mineralen (ijzereiwit, zinkeiwitaat, kopereiwit, mangaaneiwitaat, natriumseleniet, kaliumjodide), cholinechloride, vitamines (vitamine E-supplement, thiaminemononitraat, niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, vitamine A-supplement, vitamine A-supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Taurine, L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat, Artisjokken, Veenbessen, Pompoen, Tomato, Bosbessen, Broccoli, Kool, Boerenkool, Peterselie.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 13.64%

Vezel: 6.82%

Koolhydraten: 34.09%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.35%

Vet: 29.39%

Koolhydraten: 30.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: Konijn, Varkensvlees, Varkenslever, Menhaden Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Gemalen lijnzaad, erwten, wortelen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • Maakt gebruik van een combinatie van spiervlees en organen
 • Geschikt voor katten met voedselovergevoeligheden en allergieën
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Verdikt zonder carrageen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

#4 Runner-Up: Instinct by Nature’s Variety Kitten Graanvrij Real Chicken Recept

Instinct by Nature's Variety Kitten Graanvrij Real Chicken Recept Natuurlijk Nat Ingeblikt Kattenvoer klein

Koop op Chewy Koop op Amazon

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Dit kittenvoer van Nature’s Instinct is voornamelijk gemaakt van gezonde dierlijke ingrediënten en is rijk aan de aminozuren die uw kitten helpen om te gedijen. Het eerste ingrediënt is kip en het bevat zalm als een natuurlijke bron van DHA, een vetzuur met een rol in de ontwikkeling van hersenen en ogen.

Dit kittenrecept bevat geen van de zetmelen en plantaardige eiwitten die uw kitten verzwaren en afval veroorzaken, maar het bevat wel sporen van veenbessen, pompoen, tomaat, bosbessen, broccoli, kool, boerenkool en peterselie.

Over het algemeen is dit voedsel echter een koolhydraatarme optie, met ongeveer 9% koolhydraten op basis van droge stof. Het is iets duurder dan veel kittenvoer, maar het biedt een goede voedingskwaliteit.

Elk blikje van 3 oz bevat 103 calorieën, wat ongeveer gemiddeld is voor kittenvoer.

Ingrediënten:

Kip, Runderlever, Kippenbouillon, Zalm (Bron van DHA), Eieren, Montmorilloniet Klei, Gedroogde Kelp, Taurine, Kaliumchloride, Zout, Mineralen (Ijzerproteïne, ZinkProteïne, KoperProteïne, Mangaan Proteïnaat, NatriumSeleniet, Kaliumjodide), Cholinechloride, Vitaminen (Vitamine E Supplement, Thiamine Mononitraat, Niacine Supplement, d-Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine, Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Vitamine D3, Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), L-Ascorbyl-2-Polyfosfaat, Artisjokken, Veenbessen, Pompoen, Tomaat, Bosbessen, Broccoli, Kool, Boerenkool, Peterselie

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 54.55%

Vet: 27.27%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.58%

Vet: 49.28%

Koolhydraten: 10.14%

Wat we leuk vonden:

 • Rijk aan dierlijke eiwitten uit kip, rundvlees en zalm
 • Zacht ingeblikt voedsel biedt smakelijke textuur en hydratatie
 • Zeer laag koolhydraatgehalte
 • Rijk aan DHA voor een gezonde ontwikkeling van hersenen en ogen

Wat we niet leuk vonden:

 • Iets duurder dan veel kittenvoer
 • Ontvangt geen consistent positieve klantrecensies

Wat vinden klanten van Nature’s Variety Instinct Kattenvoer?

Nature’s Variety-voedingsmiddelen zijn geliefd bij klanten.

Het bedrijf is een van de weinigen die grotendeels positieve recensies ontvangt over Consumentenzaken, een site voor klantenbelangen met een duidelijke negativiteitsbias. Dit is wat een paar klanten te zeggen hebben over Nature’s Variety kattenvoer:

Positieve beoordelingen

“Het Instinct Original ingeblikte kattenvoer ziet er goed genoeg uit en ruikt goed genoeg voor menselijke consumptie! Het voedsel is sappig en vochtig zonder waterig of jusachtig te zijn – al het voedsel. Mijn katten zijn er dol op (evenals de Kitten version voor mijn 7 mo oud.) Ze hadden geen probleem om over te stappen van een ander merk.” – Suze, recensie van Instinct by Nature’s Variety Original Grain-Free Real Chicken Recipe

“Ik heb pijnlijke maatregelen genomen om een voedsel zonder kip of ei te vinden om allergieën uit te sluiten nadat ik 12 weken lang tevergeefs een ander merk huidgevoelig voedsel heb geprobeerd. Was erg blij om dit merk te vinden en al mijn katachtige vrienden die huisdieren binnenshuis zijn, lijken er dol op te zijn. Het helpt hun vachten te verbeteren en hopelijk zal het hun algehele gezondheid verbeteren. We gebruiken Instinct pas 4 weken. We zijn nog maar net begonnen. Het enige nadeel van nieuwe eiwitrijke voedingsmiddelen is de $ $$$$$. Wou dat er coupons waren. Ook geen grote voorraad bij Dierenvoedingswinkels. Blij dat Chewy zo goed aandelen heeft.” – SmokeysMom, recensie instinct by nature’s variety original grain-free real rabbit recipe

Negatieve beoordelingen

“Besloten om dit te schrijven na het overschakelen naar een ander voedsel. Ik probeerde “natures variety” denken dat graanvrij een goed idee was. Maar na meer dan 6 maanden van dit dieet, merkte ik dat mijn twee katten lusteloos waren en aankwamen. De voedselpellets in dit voedsel zijn zo klein dat er meer voedsel uit hun automatische feeder zou vallen dan zou moeten. Geen van beide katten hoefde op het voedsel te kauwen, zodat ze het in hun geheel zouden doorslikken en later zouden uitbraken. Eén kat ontwikkelde een zeer droge huid en zware roos. Ik ben deze maand overgestapt op een Royal Cannin voer en heb bij beide katten al een verschil gemerkt. Ze zijn speelser en hun jassen zien er beter uit.” – Bentleysmom, recensie van Instinct by Nature’s Variety Original Grain-Free Recipe met real chicken dry cat food

“Ik heb heel veel onderzoek gedaan naar welk ingeblikt voedsel goed is voor mijn katten (ik heb twee kostbare exotische kortharen). Zoveel beoordelingen van dierenvoeding zeggen dat Instinct een van de beste is – het is niet zo expressief als Ziwi, maar het is zeker aan de duurdere kant. Maar goed, lang verhaal kort. Ik heb er twee bedenkingen bij: 1) mijn katten zijn er niet super geïnteresseerd in; 2) bovenal zag ik er gigantische erwten in – ik denk niet dat katten het nodig hebben en naar mijn mening zijn groenten erger dan vleesbijproduct, omdat ze gewoon NIET zijn wat katten eten of nodig hebben. Laatste gedachte: Soms heb ik het gevoel dat ik gewoon voor de goedkopere Fancy Feast Classic Chicken Pate moet gaan. Mijn katten houden van Fancy Feast en er zit geen veggie in Fancy Feast Classic Chicken Pate.” – Eleni, recensie van Original Grain-Free Real Chicken Recipe Natural Wet Canned Cat Food

Hoeveel kost Nature’s Variety Instinct Kattenvoer?

Laten we eens uitsplitsen hoeveel het per dag zou kosten om de Nature’s Variety van uw kat te voeren. Laten we omwille van deze oefening zeggen dat uw kat 10 lbs weegt en de voedingsrichtlijnen volgt die worden aanbevolen door Nature’s Variety Instinct.

Nature’s Variety Instinct natvoer zou kosten tussen $2.28 en $3.36 per dag, afhankelijk van welke variëteit u kiest. Nature’s Variety droogvoer is aanzienlijk goedkoper en zou dichter bij $0.42 per dag om dezelfde kat te voeden. Hun rauwe voedsel is vergelijkbaar met de ingeblikte recepten, wat neerkomt op ongeveer $2.30 tot $3.35 per dag.

Al hun recepten, inclusief hun rauwe bevroren formules, zijn redelijk geprijsd en gemakkelijk te vinden in winkels. Het merk is qua kwaliteit en prijs vergelijkbaar met Wellness CORE, behalve dat Nature’s Variety Instinct een bredere selectie van raw food biedt.

Over het algemeen, is Nature’s Variety Instinct een goede keuze?

Nature’s Variety kattenvoer is een goede optie om te overwegen als u op zoek bent naar vleesgericht, kleurstofvrij voedsel. Met een selectie van recepten met beperkte ingrediënten en formules gericht op nieuwe eiwitten, is dit merk een veelbelovende keuze voor katten met voedselgevoeligheden en allergieën.

Hoewel het merk in een relatief korte tijdspanne een paar keer is teruggeroepen, werd geen van deze terugroepacties geassocieerd met meldingen van ziekte. Nature’s Variety behoudt een goede reputatie bij klanten en blijkt een betrouwbare keuze te zijn.

Waar koop je Nature’s Variety Instinct Kattenvoer?

Nature’s Variety kattenvoer wordt verkocht door dierenspeciaalzaken, waaronder grote ketens als Petco en PetSmart. Klik hier om een winkel bij u in de buurt te vinden. Als u liever online winkelt, vindt u Nature’s Variety kattenvoer op Amazon, Chewy, Petco en PetSmart.com.

Klik hier om te winkelen voor Nature’s Variety kattenvoer op Chewy