Alles over ons – Alles over katten

Bij All About Cats zijn we er om u de kennis te geven die u nodig heeft om uw kat het best mogelijke leven te geven. Van diepgaande beoordelingen van kattenproducten tot door dierenartsen geschreven gidsen over gezondheidsproblemen bij katten, medicijnen en meer, u vindt alles wat u nodig hebt om uw kat het beste te geven – allemaal op één plek.

Ons verhaal

Nadat de kat van oprichter Doron Wolffberg, Pedro, een bijna fatale aanval van urinewegaandoeningen had, werd hij vastbesloten om zichzelf te onderwijzen over kattenvoeding en hoe hij zijn kat het best mogelijke leven kon geven.

Dit inspireerde hem om anderen te helpen zichzelf te versterken door middel van toegankelijke, betrouwbare informatie over kattenvoer, producten en verzorging.

Tegenwoordig heeft All About Cats enkele van de meest deskundige stemmen in de kattenverzorgingswereld verzameld – dierenartsen, gedragsdeskundigen, voedingsdeskundigen en doorgewinterde productrecensenten – om u eersteklas informatie te geven over alles wat met katten te maken heeft.

Wat maakt ons anders?

We doen wat goed is voor katten.

Ons team is 100% geobsedeerd door katten en we zijn toegewijd aan het verstrekken van veilige, gerenommeerde informatie die katten gelukkig en gezond houdt.

We willen uw tijd niet verspillen.

Als je enige tijd hebt besteed aan het zoeken naar katteninformatie op internet, weet je dat veel ervan traag, saai is en zelfs lijkt alsof het ergens anders vandaan is gekopieerd en geplakt. We zijn hier om u de feiten te geven zonder pluisjes – op die manier kunt u minder tijd besteden aan onderzoek en meer tijd met uw kat.

We zijn serieus over het niet “gekocht” worden.

Terwijl andere kattenproductrecensenten gratis producten ontvangen in ruil voor beoordelingen en zelfs achter de schermen geld accepteren voor een goede beoordeling, hebben wij een strikt beleid zonder betaalde beoordelingen. We kopen al onze eigen producten ter beoordeling en testen ze met echte katten.

Opmerking: Ja, we ontvangen affiliate commissies op sommige van de producten die je op All About Cats ziet. Bekijk hier onze verklaring.

Ons Team

Mallory Crusta – Hoofd Content

Mallory Crusta

Als hoofd content bij All About Cats doet Mallory er alles aan om ervoor te zorgen dat de informatie die je hier ziet betrouwbaar, duidelijk en boeiend is. Wanneer ze geen kattenproducten beoordeelt of inhoud bewerkt, houdt Mallory van skiën en wandelen. Ze heeft twee katten, Wessie en Forest.

JoAnna Pendergrass DVM

pendergrass_01

JoAnna Pendergrass, DVM, is een dierenarts en freelance medisch schrijver in Atlanta, GA. Na
afgestudeerd aan het Virginia-Maryland College of Veterinary Medicine met haar dierenarts
joanna voltooide een 2-jarige onderzoeksbeurs in neurowetenschappen aan de Emory University.
Tijdens deze fellowship leerde ze dat ze een carrière kon maken van het combineren van haar liefdes voor
wetenschap en schrijven.

Als medisch schrijver is JoAnna gepassioneerd over het bieden van huisdierouders met duidelijke, beknopte en
boeiende informatie over de verzorging van huisdieren. Door haar schrijven streeft ze er niet alleen naar om huisdieren op te voeden
ouders, maar ook om goede gezondheidsbeslissingen te nemen voor hun huisdieren. JoAnna is een
lid van de American Medical Writers Association en Dog Writers Association of America.

Pete Wedderburn DVM

pete DVM

Dr. Pete Wedderburn kwalificeerde zich in 1985 als dierenarts uit Edinburgh en heeft sinds 1991 zijn eigen 4-dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren in County Wicklow, Ierland. Pete is bekend als mediadierenarts met regelmatige nationale televisie-, radio- en krantenslots, waaronder een wekelijkse column in de Daily Telegraph sinds 2007. Pete staat bekend als “Pete the Vet” op zijn drukke Facebook-, Instagram- en Twitter-pagina’s en plaatst regelmatig informatie over actuele onderwerpen en echte gevallen uit zijn kliniek. Hij schrijft ook regelmatig een blog op petethevet.com. Zijn laatste boek, “Pet Subjects”, werd gepubliceerd door Aurum Press in 2017.

Zara Boland DVM

Zara De Dierenarts

De in Ierland geboren Zara is een in het Verenigd Koninkrijk geregistreerde klinische dierenarts met een passie voor het helpen van mensen om hun huisdieren te begrijpen. Ze doet dit op elke manier die ze kan, van hands-on consulten tot internationale conferentiegesprekken, het schrijven van artikelen, tv en radio. Haar belangrijkste klinische interessegebieden zijn diervoeding en gedrag, maar ze heeft ook een levenslange fascinatie voor exotische dieren. Ze is de oprichter van Vet Voice, een gespecialiseerd veterinair communicatiebureau en heeft bijna 15 jaar wereldwijd ervaring opgedaan in de huisdiervoedings- en huisdiergezondheidszorgindustrie. Ze is ook betrokken bij een aantal verschillende liefdadigheidsinstellingen voor dieren en de trotse huisdierouder van een Berner Sennenhond genaamd Rhumba en een rascally reddingskat genaamd Scamp.

Sarah Wooten, DVM

Dr Sarah Wooten, DVM

Een 2002 afgestudeerde van UC Davis School of Veterinary Medicine, Dr. Sarah Wooten is een bekende internationale spreker in de veterinaire en dierlijke gezondheidszorg ruimtes. Ze heeft 10 jaar ervaring in spreken in het openbaar en mediawerk en schrijft voor een groot aantal online en gedrukte diergezondheidspublicaties. Dr. Wooten spreekt al 5 jaar in de veterinaire onderwijsruimte en spreekt over leiderschap, klantcommunicatie en persoonlijke ontwikkeling. Dr. Wooten is ook een gecertificeerde veterinaire journalist, lid van de AVMA en heeft 16 jaar ervaring in de veterinaire praktijk voor kleine dieren. Naast spreker, auteur, dierenarts en medebedenker van het razend populaire kaartspel ‘Vets Against Insanity’. Als het tijd is om te spelen, kan ze worden gevonden skiën in Colorado of duiken met haaien in het Caribisch gebied. Ga groots… of ga naar huis.

Melina Grin ISFM-certificaat in kattenverpleging

Mel-en-Serafina

Melina’s liefde voor dieren begon in de kindertijd, toen ze voor zieke of zwerfhonden en katten zorgde terwijl ze ervan droomde dierenarts te worden. Tijdens haar werk op veterinair gebied vond ze een duidelijke interesse en passie in small animal rehabilitation en kattengedrag. Melina is de trotse directeur van Pet Nurture in Sydney, Australië (Unique Mobile Animal Wellness Centre gespecialiseerd in katten). Melina studeert momenteel om gediplomeerd dierenartsverpleegkundige te worden met het oog op de overgang naar diergedragstherapie.

Tabitha Kucera, RVT, CCBC, KPA-CTP

Tabitha heeft meer dan 10 jaar ervaring in verschillende veterinaire ziekenhuizen voor kleine dieren, boerderijopvangcentra en verschillende katten- en hondenreddingen door de jaren heen, waarbij ze vele rollen heeft vervuld, waaronder veterinair technicus, trainer, gedragsconsulent en meer. Ze is momenteel eigenaar van honden- en kattengedragsadvies- en trainingsbedrijven en schrijft onder andere voor fear free, low stress handling en Pet Professional Guild.  Ze heeft gepresenteerd over verschillende huisdieronderwerpen in Ohio, Florida, Portland, New Orleans en Michigan.

Jackie Bruins

Jackie Brown Schrijver

Jackie Brown is een freelance schrijver die gespecialiseerd is in de huisdierenindustrie. Ze schrijft over alle huisdier- en veterinaire onderwerpen, waaronder algemene gezondheid en zorg, voeding, verzorging, gedrag, training, veterinaire en gezondheidsonderwerpen, redding en dierenwelzijn, levensstijl en de band tussen mens en dier. Jackie is de voormalige redacteur van tal van dierenmagazines en levert regelmatig bijdragen aan dierenmagazines en websites.

Kate Barrington

Kate Barrington heeft een bachelordiploma in het Engels en is de gepubliceerde auteur van verschillende zelfhulpboeken en voedingsgidsen. Kate is ook een fervent hondenliefhebber en aanbiddende eigenaar van drie katten, kate’s liefde voor dieren heeft haar geleid tot een succesvolle carrière als freelance schrijver die gespecialiseerd is in huisdierverzorging en voeding. Kate is ook een blogger voor een aantal biologische en natuurlijke voedingsbedrijven en een columnist voor verschillende dierenbladen.

Amy Bruin

biopic-amy

Amy Brown is een levenslange kattenliefhebber die graag over katten schrijft en ze redt. Ze schrijft voor verschillende huisdiergerelateerde websites, waaronder haar eigen, Cat Mania.

Doron Wolffberg

Doron2x

Ik begon de site in 2016 nadat mijn kat Pedro (de coole kat op het logo van de site) bijna stierf aan een geval van urineverstopping. Bleek dat voedsel dat hij had gegeten een grote reden was dat hij ziek werd. Ik heb het onze missie gemaakt om kattenouders te helpen opleiden, zodat ze beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen over de gezondheid en het welzijn van hun kat.

Ik ben ook een SEO-nerd met 13 jaar ervaring in digitaal publiceren. Mijn werk is te zien geweest in RankXL, Empire Flippers en meer.

Product beoordelingen

Om u te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over de producten die u voor uw kat koopt, biedt All About Cats een uitgebreide bibliotheek met onbevooroordeelde productrecensies en kopersgidsen. Van automatische kattenbakken tot voedsel en verzekeringen, we zijn dieper ingegaan op de producten die er het meest toe doen.

Onze kopersgidsen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Voordat een product wordt aanbevolen, besteedt ons team uren aan het onderzoeken van de markt, het identificeren van topproducten en het lezen van klantrecensies.

Veterinaire informatie

Wanneer u antwoorden wilt over de gezondheid van uw kat, is betrouwbare informatie van vitaal belang. Om ervoor te zorgen dat de kattengezondheidsinhoud op All About Cats in overeenstemming is met de nieuwste evidence-based veterinaire informatie en gezondheidsrichtlijnen, wordt elk gezondheidsgerelateerd artikel geschreven of beoordeeld door ons team van dierenartsen.

Hoe we worden gefinancierd

All About Cats neemt deel aan affiliate marketing programma’s en werkt samen met geselecteerde merken.

De producten die we kiezen om te dekken, worden onafhankelijk gekozen en grondig beoordeeld voordat we een betaling ontvangen. Onze product review policy zorgt ervoor dat we alle producten grondig kunnen testen voordat we ze behandelen.

Commissies van deze partnerschappen stellen ons in staat om het All About Cats-team te betalen en hoogwaardige informatie voor onze lezers te blijven bieden.

Onze Community

Niets van dit alles zou mogelijk zijn zonder de All About Cats-community. Blijf een tijdje hangen, laat een reactie of twee achter en verken onze andere huizen op internet:

Wil je in contact komen?

Als u onderwerpen wilt bespreken die verband houden met de gezondheid van katten, voeding of andere aspecten van kattenzorg, word dan lid van de All About Cats-communitygroepen. Dit is de beste plek om in contact te komen met ons team van deskundige moderators en collega-kattenbeschermers.

Voor algemene vragen kunt u ons contactformulier of e-mail gebruiken: info@allaboutcats.com

Als u een media-, redactionele of advertentieaanvraag wilt doen, neemt u contact op met: media@allaboutcats.com