Onbevooroordeelde kippensoep voor de Soul Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Zou een stroperzoet merk als Chicken Soup for the Soul de substantie kunnen hebben die nodig is om je carnivoor te voeden? Ontdek het in onze onbevooroordeelde kippensoep voor de Soul kattenvoer review.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van kippensoep voor de ziel over wat belangrijk is

We hebben Chicken Soup for the Soul geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 3/10

Algemene score: 6.6/10

Wij geven Kippensoep voor de Ziel kattenvoer een 40 uit 60 rating of een B- klasse.

Over Kippensoep voor de ziel

Het merk Chicken Soup for the Soul is opgericht in 1993. Na het succes van het originele Chicken Soup for the Soul-boek heeft het bedrijf meer dan 250 boeken gepubliceerd en elke maand een nieuwe titel uitgegeven.

Naast boeken is het bedrijf uitgebreid naar tv en films, heeft het een anti-pestprogramma, heeft het een eigen app en, het meest relevant, bezit het een lijn dierenvoeding.

Chicken Soup for the Soul zegt: “We zijn ook geïnspireerd door de duizenden verhalen die we ontvangen over de liefde tussen huisdieren en mensen. Deze verhalen laten zien dat elk moment belangrijk is tussen een eigenaar en een huisdier. Onze gezonde dierenvoeding is bedoeld om je te helpen je eigen momenten om te zetten in verhalen.”

Inkoop en productie

Chicken Soup for the Soul kattenvoer werd tot 2012 geproduceerd door Diamond Pet Food, maar wordt nu geproduceerd door een co-packer met hoofdkantoor in Utah. Al hun voedingsmiddelen worden gemaakt in de Verenigde Staten. Het bedrijf betrekt ingrediënten van over de hele wereld, maar weigert ingrediënten – waaronder vitamines, mineralen en aminozuren – uit China te halen.

Is kippensoep voor de ziel kattenvoer teruggeroepen?

Chicken Soup for the Soul kattenvoer is twee keer teruggeroepen.

In 2012 dwong een salmonella-uitbraak Diamond Pet Foods om meerdere merken terug te roepen die in zijn fabriek in Gaston, South Carolina werden geproduceerd. Alle Chicken Soup for the Soul producten werden getrokken. Andere teruggeroepen merken waren Country Value, Diamond, Premium Edge, 4Health, Taste of the Wild en Professional.

Tegen de tijd dat Diamond de terugroepactie uitvaardigde, had de bug tientallen mensen in de Verenigde Staten en Canada besmet. Volgens de CDC waren in totaal 49 mensen in twintig Amerikaanse staten besmet met salmonella na het hanteren van door Diamond geproduceerd huisdiervoer.

Het bedrijf heeft sindsdien hun relatie met Diamond verbroken.

In 2007 werden verschillende soorten kippensoep voor de ziel kitten en puppyvoer teruggeroepen vanwege mogelijke melaminebesmetting. Deze terugroepactie was een van de vele die dat jaar werden uitgegeven nadat meerdere fabrikanten met melamine besmette plantaardige eiwitten ontvingen van een grote leverancier in China.

Wat voor kattenvoer biedt kippensoep voor de ziel?

Chicken Soup for the Soul biedt zowel droog als nat kattenvoer in graaninclusieve en graanvrije formuleringen.

Hoewel het niet strikt een graanvrij merk is, weigert Chicken Soup for the Soul de meest impopulaire granen te gebruiken, waaronder maïs, soja en tarwe. Met uitzondering van synthetische vitamines, mineralen en aminozuren, zijn kipsoep voor de ziel-recepten volledig natuurlijk zonder kunstmatige kleuren, smaken of chemische conserveermiddelen.

Kippensoep voor de ziel Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit populaire recept bevat verse kip als eerste ingrediënt, gevolgd door kipmeel. Deze laatste is een gedehydrateerde, geconcentreerde vorm van eiwit en blijkt net zo verteerbaar als verse kip. Kalkoenmeel wordt toegevoegd als een ander eiwitrijk ingrediënt. Na deze vleesingrediënten verandert de ingrediëntenlijst in granen en peulvruchten, met bruine rijst, erwten en tuinbonen. Gebarsten geparelde gerst verschijnt later op de ingrediëntenlijst, waardoor de selectie van granen van het voedsel wordt afgerond en de koolhydraten worden verhoogd tevreden.

Het voedsel bevat kippenvet als primaire vetbron. Het is een goede. De vetzuren in dierlijk vet zijn precies wat je carnivoor nodig heeft. Lijnzaad wordt toegevoegd als een bron van vezels, die waardevol kunnen zijn voor het spijsverteringsproces. Houd er rekening mee dat katten kleine, idealiter dierlijke, doses vezels nodig hebben en dit voedsel kan meer vezels bevatten dan uw kat nodig heeft.

Een paar meer eiwitrijke ingrediënten verschijnen onderaan de ingrediëntenlijst, waaronder gedroogd eiproduct, aardappeleiwit, kalkoen, eend en zalm.

Het voedsel bevat “natuurlijke smaak”, een smaakconcentraat dat meestal wordt gemaakt van gehydrolyseerde dierlijke weefsels.

Na deze primaire ingrediënten bevat het recept een vitaminemix met alle gechelateerde mineralen, vitamines en aminozuren die het product qua voedingswaarde compleet maken. Het bevat ook snufjes on-trend fruit en groenten, samen met prebiotica en probiotica.

Over het algemeen is dit voedsel laag in eiwitten met een laag vet- en hoog koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 397 calorieën per kopje of ongeveer 105 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Bruine rijst, Erwten, Tuinbonen, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), gemalen lijnzaad, Gebarsten geparelde gerst, Gedroogd eiproduct, Aardappeleiwit, Natuurlijk aroma, Kalkoen, Eend, Zalm, Natriumbissulfaat, Calciumcarbonaat, Cholinechloride, Zout, Taurine, Gemengde Tocoferolen (Conserveermiddel), Citroenzuur (conserveermiddel), Gedroogde Cichoreiwortel, Gedroogde Kelp, Wortelen, Appels, Tomaten, Bosbessen, Spinazie, Veenbessen, Rozemarijn extract, peterselie vlokken, vitamine E-supplement, zinkproteïne, zinkoxide, niacine supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat, ijzersulfaat, Yucca schidigera-extract, manganousoxide, mangaanproteïne, vitamine A-supplement, kopersulfaat, D-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavinesupplement, pyridoxinehydrochloride, natriumseleniet, koperproteïne, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd lactobacillus casei fermentatieproduct, gedroogde lactobacillus casei-fermentatieproduct, gedroogd Lactobacillus Plantarum Fermentatie Product, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Vitamine D3 Supplement, Calcium Iodate, Foliumzuur, Kobaltcarbonaat, Inositol, Biotine, Vitamine B12 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 37.78%

Vet: 20%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 37.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.43%

Vet: 39.13%

Koolhydraten: 30.43%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Kalkoen, Eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Bruine rijst, erwten, tuinbonen, gemalen lijnzaad, gebarsten geparelde gerst, aardappeleiwit

Veel voorkomende allergenen: Vis, Kip, Eieren

Pros

 • Bevat dierlijk vet
 • Gemaakt zonder dierlijke bijproducten
 • Betaalbaar

Tegens

 • Zeer hoog koolhydraatgehalte
 • Droogvoer zorgt niet voor voldoende vocht

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

De woorden “binnen” en “haarbal” op een kattenvoeretiket betekenen meestal dat het voedsel weinig calorieën en veel vezels bevat. Sommigen geloven dat vezels helpen om te voorkomen dat binnenkatten te veel eten, terwijl ze het haar helpen door het spijsverteringskanaal te gaan.

Met uitzondering van toegevoegde vezels is dit voedsel bijna identiek aan het laatste recept op onze lijst. Het recept begint met kip, kipmeel en kalkoenmeel als de eerste drie ingrediënten, gevolgd door een bundel peulvruchten en granen, waaronder bruine rijst, erwten, tuinbonen en gebarsten geparelde gerst.

Het voedsel bevat gemalen lijnzaad als de eerste belangrijke bron van vezels en bevat, na kippenvet en natuurlijke smaak, cellulose in poedervorm.

Dit ingrediënt, ook bekend als houtpulp, is een niet-verteerbare plantaardige vezel. Met maximaal 7% vezels op basis van as-fed bevat dit voedsel twee keer zoveel vezels als een typisch droogvoer. Hoewel we weten dat katten enige capaciteit hebben voor darmfermentatie en baat kunnen hebben bij sommige niet-verteerbare weefsels in hun dieet, fermenteren ze vezels niet op dezelfde manier als mensen. Een vezelrijk dieet zoals dit is misschien niet ideaal.

Nadat we voorbij de cellulose in poedervorm zijn, lijkt de ingrediëntenlijst veel op de eerste die we hebben beoordeeld. Het bevat kleine hoeveelheden of kalkoen, eend en zalm. Gedroogd eiproduct wordt toegevoegd als een andere bron van dierlijke eiwitten.

De ingrediëntenlijst eindigt met vitamines, mineralen en aminozuren. Het wordt aangevuld met sporenhoeveelheden fruit en groenten, waaronder appels, wortels, bosbessen en spinazie. Prebiotica en probiotica worden toegevoegd om de spijsvertering te ondersteunen, hoewel het onduidelijk is hoe levensvatbaar deze probiotica zijn na verwerking.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met een matig vet- en matig koolhydraatgehalte.

Het voedsel bevat ongeveer 358 calorieën per kopje of ongeveer 98 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kalkoenmeel, Bruine rijst, Erwten, Tuinbonen, Gebarsten geparelde gerst, Gemalen lijnzaad, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijk aroma, Cellulosepoeder, Kalkoen, Eend, Zalm, Gedroogd eiproduct, Natriumbissulfaat, Calciumcarbonaat, Cholinechloride, Zout, Taurine, Gemengde Tocoferolen (Conserveermiddel), Citroenzuur (conserveermiddel), Gedroogde Cichoreiwortel, Gedroogde Kelp, Wortelen, Appels, Tomaten, Bosbessen, Spinazie, Veenbessen, Rozemarijn extract, peterselie vlokken, vitamine E-supplement, zinkproteïne, zinkoxide, niacine supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat, ijzersulfaat, Yucca schidigera-extract, manganousoxide, mangaanproteïne, vitamine A-supplement, kopersulfaat, D-calciumpantothenaat, thiaminemononitraat, riboflavinesupplement, pyridoxinehydrochloride, natriumseleniet, koperproteïne, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd lactobacillus casei fermentatieproduct, gedroogde lactobacillus casei-fermentatieproduct, gedroogd Lactobacillus Plantarum Fermentatie Product, Gedroogde Enterococcus Faecium Fermentatie Product, Vitamine D3 Supplement, Calcium Iodate, Foliumzuur, Kobaltcarbonaat, Inositol, Biotine, Vitamine B12 Supplement.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 13%

Ruwe celstof: 7%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 14.44%

Vezel: 7.78%

Koolhydraten: 42.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.5%

Vet: 31.08%

Koolhydraten: 37.41%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet, Kalkoen, Eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Bruine rijst, erwten, tuinbonen, gebarsten geparelde gerst, gemalen lijnzaad

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Vrij van dierlijke bijproducten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen
 • Gemaakt met dierlijk vet

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Kan onnodig hoog vezelgehalte hebben
 • Droogvoer zorgt niet voor voldoende vocht

Bekijk op Chewy View op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

De ingrediëntenlijst van dit natvoer begint met kip. Dit verwijst naar kippenspiervlees, wat geweldig is, maar het biedt niet alle voedingsstoffen die uw kat nodig heeft. Dat is waar kippenlever om de hoek komt kijken. Het is een voedingsrijk ingrediënt dat veel voedingsstoffen levert in de carnivoor-geschikte vorm die uw kat nodig heeft. Naast ingrediënten uit kip bevat het voedsel zalm, kalkoen, eend en gedroogde eiproducten.

Het voedsel bevat volkoren bruine rijst, wat niet bijzonder beter is voor je kat dan witte rijst. Het is nog steeds een soortongepast, koolhydraatrijk ingrediënt dat niet veel toevoegt aan het recept. Dat thema van soortongepastheid wordt herhaald in de volgende paar ingrediënten, namelijk lijnzaad, havermout, wortels en erwten.

Zoals de meeste ingeblikte voedingsmiddelen, bevat het product plantaardige gommen als stabilisatoren. Het voedsel bevat een combinatie van cassia-gom en xanthaangom. Hoewel geen van deze ingrediënten geschikt is voor soorten, mogen ze uw kat niet schaden wanneer ze in kleine hoeveelheden worden geconsumeerd.

Het voedsel is verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet maken. Net als andere Chicken Soup for the Soul-recepten wordt het voedsel ook aangevuld met appels, veenbessen en gedroogde kelp.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met matig vet en een matig koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 194 calorieën per blikje of ongeveer 35 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenlever, Kippenbouillon, Kalkoenbouillon, Zalm, Kalkoen, Eend, Gedroogd EiProduct, Volkoren Bruine Rijst, Lijnzaad, Havermout, Wortelen, Erwten, Kaliumchloride, Zout, Cassia Gom, Xanthaan GUmm, Taurine, Appels, Veenbessen, Gedroogde Kelp, Vitaminen (Thiamine Mononitraat, Vitamine E Supplement, Niacine Supplement, D-Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Vitamine A Supplement, Biotine, Vitamine D3 Supplement, Vitamine B12 Supplement, Foliumzuur), Inuline, Mineralen (Ferrosulfaat, Zinkoxide, KoperProteïne, KaliumJodide, Mangaansulfaat, NatriumSeleniet), Yucca Schidigera Extract, Cholinechloride Peterselie.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 5.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 25%

Vezel: 4.55%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.65%

Vet: 46.29%

Koolhydraten: 19.06%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Kalkoen, Eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Volkoren bruine rijst, lijnzaad, havermout, wortelen, erwten, cassiagom, xanthaangom

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Maakt gebruik van een combinatie van spiervlees en organen
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Verdikt zonder carrageen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten in vergelijking met andere natte voedingsmiddelen

Wat vinden klanten van kippensoep voor het Soul Cat Food?

De meeste klanten lijken dit merk leuk te vinden en zeggen dat het de kwaliteit levert die ze nodig hebben tegen een prijs die ze zich kunnen veroorloven. Chicken Soup for the Soul kattenvoer productvermeldingen ontvangen over het algemeen positieve recensies en het merk wordt zelden elders op het web bekritiseerd.

Dit is wat een paar klanten te zeggen hebben over Kippensoep voor het Soul kattenvoer:

Positieve beoordelingen

“Mijn katten zijn helemaal weg van dit product! Ze eten het al meer dan 5 jaar. Ik had 2 katten die hun haar verloren. Nadat ze op de Kippensoep voor Katten waren geweest, kwam hun haar weer binnen, prachtig!” – HappyKitties, recensie van Chicken Soup for the Soul Adult Dry Cat Food

“Geweldige prijzen voor kwaliteit! Kat houdt van! – nog steeds in het lagere bereik van calorieën. (Ik probeer onder de 300/kcup te vinden) dus slechts 4 sterren- Dit zou 5 sterren zijn als de calorieën een klein beetje lager waren. Geweldige keuze voor een budgetvriendelijke consument zonder in te boeten aan kwaliteit.” – Tammy, reviewing Chicken Soup for the Soul Indoor met Hairball Care Dry Cat Food

Negatieve beoordelingen

“Ik keek ernaar uit om een gezonder nat kattenvoerproduct voor mijn katten te vinden. Iemand had dit aanbevolen en zei dat haar katten er dol op zijn. Helaas vindt geen van mijn katten het leuk. Ze eten 🙁 liever niet Het kan zijn vanwege de patétextuur omdat ze gewend zijn aan kattenvoer met meer jus. Ik heb geprobeerd het te pureren, een beetje van een ander kattenvoer toe te voegen, af te wisselen met ander voedsel, maar ze zijn niet geïnteresseerd. Zuchten. Nog steeds op zoek naar iets dat ze leuk vinden en gezonder is.” – LF1234, recensie van Kippensoep voor de Soul Adult Canned Cat Food

“Ik gaf de tijd om verbetering te zien, maar na anderhalve maand waren de haarballen nog steeds net zo heftig voor mijn korthaar. Tijd om een ander merk te proberen.” – misty5, recensie van Chicken Soup for the Soul Indoor met Hairball Care Dry Cat Food

Hoeveel kost kippensoep voor het soul kattenvoer?

Chicken Soup for the Soul is een voordelig merk. Door het op te splitsen naar kosten per dag, zou het droge voedsel ongeveer kosten $0.20 per dag als je de gemiddelde kat van 10 pond voedt. Als je kiest voor Kippensoep voor het Soul natte kattenvoer, zou het dichter bij $0.90 per dag.

Hoe verhoudt zich dat tot andere merken? De kosten van Kippensoep voor het Soul kattenvoer zijn vergelijkbaar met 4Health en Simply Nourish. Hun natvoer is een van de goedkoopste op de markt – zelfs goedkoper dan sommige natte voedingsmiddelen van Meow Mix en Sheba.

Kortom, is kippensoep voor de ziel een goede keuze?

Chicken Soup for the Soul doet sommige dingen een stuk beter dan andere vergelijkbaar geprijsde merken. Het voedsel bevat kunstmatige smaakstoffen, kleuren en chemische conserveermiddelen die uw kat kunnen schaden. Hun recepten zijn vrij van dierlijke bijproducten van potentieel onveilige oorsprong.

Tegelijkertijd doet dit merk niets bijzonders. Al hun voedingsmiddelen bevatten koolhydraatrijk zetmeel en ingrediënten met een lage waarde.

Hoewel ze niet de be zijnst merk op de markt, Chicken Soup for the Soul is de moeite waard om op je boodschappenlijstje te zetten als je een zuinig voedsel wilt zonder veel potentieel schadelijke additieven.

Waar koop je kippensoep voor het soul kattenvoer?

Chicken Soup for the Soul kattenvoer wordt verkocht in speciaalzaken voor huisdieren, boerderij- en ranchwinkels, natuurlijke supermarkten en andere fysieke locaties. Klik hier om een winkel bij jou in de buurt te vinden.

Als u liever online winkelt, kunt u Chicken Soup for the Soul kattenvoer bestellen via Chewy, Wag, Amazon, PetFlow en andere online winkels die kattenvoer verkopen.

Klik hier om te winkelen voor Kippensoep voor de Soul kattenvoer op Chewy.