Onbevooroordeelde Katachtige Natuurlijke Kattenvoer Review In 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Is Feline Natural veilig, betrouwbaar en voedzaam? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Feline Natural kattenvoer review.

De We’re All About Cats-classificatie van Feline Natural op wat belangrijk is

We hebben Feline Natural geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 10/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 10/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 4/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 5/10

Algemene score: 7.5/10

We geven Feline Natural kattenvoer een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Feline Natural

Feline Natural is de kattenvoertak van K9 Natural, een bedrijf dat in 2006 is opgericht door Geoff Bowers, een hondengeleider en instructeur van de politie. Geïnspireerd door drie maanden kijken naar wolven in Alaska en het uitproberen van rauwe diëten op zijn honden, creëerde Bowers een rauw hondenvoerbedrijf.

Het bedrijf werd in 2011 uitgeroepen tot de snelst groeiende fabrikant van Nieuw-Zeeland en lanceerde Rond dezelfde tijd Feline Natural.

Feline Natural benadrukt de voedingswaarde van hele prooien en combineert het met de allure van Nieuw-Zeelandse ingrediënten en productienormen.

Maar is Feline Natural het waard en hoe verhoudt het zich tot andere merken? Laten we het eens nader bekijken.

Inkoop en productie

Feline Natural wordt geproduceerd in de Nieuw-Zeelandse fabriek van het bedrijf. Nieuw-Zeeland heeft een internationale reputatie opgebouwd voor gezond vee, een schone toeleveringsketen en hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Hun ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Ze zijn allemaal duurzaam geoogst, scharrelen en grasgevoerd.

Is katachtig natuurlijk kattenvoer teruggeroepen?

Hoewel Katachtig Natuurlijk kattenvoer niet is teruggeroepen, heeft het K9 Natural hondenvoer van het bedrijf dat wel. In april 2018 kondigde het bedrijf aan dat het vrijwillig twee zakgroottes rauw hondenvoer terugriep vanwege mogelijke listeriabesmetting.

Welke soorten kattenvoer biedt Feline Natural?

Feline Natural maakt en verkoopt zowel nat als droog kattenvoer. Hun line-up omvat graanvrije en graaninclusieve variëteiten, voedingsmiddelen met beperkte ingrediënten en recepten met meerdere eiwitbronnen.

Al hun voedingsmiddelen zijn gemaakt van benoemde stukken vlees in plaats van anonieme bijproducten en vleesmaaltijden. Ze bevatten geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Interessant is dat hun ingeblikte producten geen verdikkingsmiddelen bevatten, waardoor ze een lossere consistentie hebben dan de meeste andere natte voedingsmiddelen.

Hun droge voedingsmiddelen gebruiken vacuüminfusie om vetten en oliën in de poriën van elk stuk brok te vergrendelen. Dit proces beschermt hittegevoelige vetzuren en voedingsstoffen die anders tijdens het koken zouden kunnen worden afgebroken.

Feline Natural Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Katachtige natuurlijke kip &lamsfeest graanvrij gevriesdroogd kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit kattenvoer.

De ingrediëntenlijst van dit voedsel is beslist vlezig. Kip is het eerste ingrediënt, gevolgd door een paar verschillende soorten lamsvlees, waaronder hart, nieren en lever. Voor een kat zijn deze ingrediënten ongeveer net zo voedzaam en voedzaam als je kunt krijgen. Het voedsel bevat ook lamsbloed, wat geen typische opname is op een lijst met ingrediënten voor kattenvoer. Bloed is een intens voedend onderdeel van het natuurlijke kattendieet. Het is een natuurlijke bron van B-vitamines, ijzer en voorgevormde vitamine A, naast andere voedingsstoffen.

In totaal zijn spiervlees en organen goed voor 99% van het totale recept. De resterende 1% van het recept bestaat uit Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen, een bron van omega-3-vetzuren en lijnzaadvlokken, die Feline Natural als bron van vezels bevat. Om ervoor te zorgen dat elke maaltijd qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd is, is het voedsel verrijkt met synthetische vitamines, mineralen en aminozuren.

Over het algemeen is dit een eiwitrijk voedsel met matige vetniveaus en vrijwel geen koolhydraatgehalte.

Met een volledig scala aan dierlijke ingrediënten en minimaal plantaardig materiaal verschijnt dit voedsel om een echt carnivoor-geschikt product te zijn. Het is duur en volgens klantrecensies vindt ongeveer 15% van de katten het niet leuk, maar op basis van de ingrediëntenlijst en het macronutriëntenprofiel lijkt dit een opvallende optie.

Het voedsel bevat 547 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kip, Lamshart, Lamsnier, Lamslever, Lamsbloed, Lijnzaadvlokken, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Gedroogde Kelp, Taurine, Vitamine E-supplement, Magnesiumoxide, Zinkproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Thiaminemononitraat, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 48%

Ruw vet: 31%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.17%

Vet: 33.7%

Vezel: 1.09%

Koolhydraten: 13.04%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.48%

Vet: 55.65%

Koolhydraten: 8.87%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Lam Hart, Lam Nier, Lam Lever, Lam Bloed, Nieuw-Zeeland Groene Mossel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Bevat een intens voedende mix van spiervlees, organen en bloed
 • Gevriesdroogd voedsel behoudt de voedingswaarde van rauw vlees
 • Een laag koolhydraatgehalte helpt de bloedsuikerspiegel onder controle te houden

Tegens

 • Een van de duurste gevriesdroogde voedingsmiddelen die je kunt kopen
 • Vereist rehydratatie

Katachtig Natuurlijk Lam &King Salmon Gevriesdroogd Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Lamshart en zalm blijken de primaire eiwitbronnen in dit kattenvoer te zijn.

Dit recept lijkt veel op het vorige dat we hebben besproken. Het is een ander gevriesdroogd product dat dierlijke ingrediënten bevat boven al het andere. Het voedsel bevat lamshart als eerste ingrediënt – merk op dat hart een spier is, geen orgaan – gevolgd door zalm, lamsnier, lamslever en lamsbloed.

Deze ingrediënten bieden een diversiteit aan dierlijke voedingsstoffen. Zoals alle Feline Natural-voedingsmiddelen bevat het product lijnzaadvlokken als bron van vezels. Vezels komen van nature voor in het kattendieet en helpen een gezonde spijsvertering te bevorderen.

Nieuw-Zeelandse groenlipmossel voegt omega-3-vetzuren toe en kan helpen ontstekingen te verlichten en tegelijkertijd de gezondheid van huid en vacht te bevorderen. De ingrediëntenlijst eindigt met een korte lijst met toegevoegde supplementen om het voedsel qua voedingswaarde compleet te maken volgens de AAFCO-richtlijnen.

Over het algemeen is dit voedsel eiwitrijk met matig vet en bijna geen koolhydraten.

Met grasgevoerd lamsvlees en duurzaam gevangen zalm, een bron van voedende omega-3-vetzuren en een snufje vezels om de zaken soepel te laten verlopen, lijkt dit voedsel alles te hebben wat je zou willen van een rauw of gevriesdroogd product.

Het eten ontvangt ook goede klantrecensies, waarbij 95% van de Chewy-recensenten zegt dat ze het aan een vriend zouden aanbevelen.

Het voedsel bevat 239 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Lamshart, Zalm, Lamsnier, Lamslever, Lamsbloed, Lijnzaadvlokken, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Gedroogde Kelp, Taurine, Vitamine E-supplement, Magnesiumoxide, Zinkproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Thiamine mononitraat, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 44%

Ruw vet: 37%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.83%

Vet: 40.22%

Vezel: 1.09%

Koolhydraten: 10.87%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.59%

Vet: 62.46%

Koolhydraten: 6.95%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lam Hart, Zalm, Lam Nier, Lam Lever, Lam Bloed, Nieuw-Zeeland Groene Mossel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Bevat een voedende mix van spiervlees, organen en bloed
 • Rijk aan goed verteerbare, minimaal veranderde dierlijke ingrediënten
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Krijgt geweldige smakelijkheidsbeoordelingen van katten

Tegens

 • Duur
 • Eisen rehydratie, wat tijdrovend is

Katachtige Natuurlijke Kip &Hertenfeest Ingeblikte Kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Kip blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit kattenvoer.

Feline Natural is niet alleen een rauw of gevriesdroogd kattenvoermerk. De Feline Natural line-up bevat ook een verscheidenheid aan ingeblikt voedsel.

Dit populaire ingeblikte product is 99% kip en hert, met kippenspiervlees, kippenhart, hertennier, hertenlever en hertenvleesbloed bovenaan de ingrediëntenlijst. Op standaard Feline Natural-wijze bevat het voedsel lijnzaadvlokken voor vezels en Nieuw-Zeelandse groenlipmosselen als bron van omega-3 vetzuren.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met matig vet en bijna geen koolhydraten.

Dit voedsel is bijna identiek aan de kenmerkende gevriesdroogde voedingsmiddelen van Feline Natural. Het enige verschil is dat het tot 82,5% water is, waardoor rehydratatie niet nodig is en het een goede optie is voor katten die van paté-achtig voedsel houden.

Het voedsel heeft 862 calorieën per kilogram of 24 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenhart, Hertennier, Hertenlever, Hertenvleesbloed, Lijnzaadvlokken, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel, Gedroogde Kelp, Taurine, Vitamine E-supplement, Magnesiumoxide, Zinkproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Thiaminemononitraat, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Water toegevoegd voor verwerking

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 0.2%

Vocht: 82.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 51.43%

Vet: 28.57%

Vezel: 1.14%

Koolhydraten: 18.86%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.82%

Vet: 49.68%

Koolhydraten: 13.5%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenhart, Hertennier, Hertenlever, Hertenvleesbloed, Nieuw-Zeelandse Groene Mossel

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Bevat een verscheidenheid aan kip- en hertenvleesdelen, waaronder vlees, organen en bloed
 • Bevat geen van de verdikkingsmiddelen die vaak worden gebruikt in nat kattenvoer
 • Laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Ongeveer 14% van de Chewy-recensenten zegt dat ze het product niet aan een vriend zouden aanbevelen
 • Duur

Wat vinden klanten van katachtig natuurlijk kattenvoer?

Katachtig Natuurlijk kattenvoer is verdeeldheid zaaiend. Tevreden klanten zijn extatisch en ontevreden klanten zeggen dat hun katten het gewoon niet zouden proberen. Prijs is een ding waar zowel blije als ontevreden klanten het over eens zijn. Het bevindt zich aan de bovenkant van de prijsklasse van de meeste klanten en dat is moeilijk te negeren.

Positieve beoordelingen

“Ik ben zo blij dat een kattenvoer eindelijk beschikbaar is zonder toevoegingen zoals guargom, kunstmatige kleuren, smaakstoffen of andere niet-echte voedselingrediënten. Dit kattenvoer is duur maar het beste. Mijn 3 katten zijn er dol op en ik ben de fabrikanten dankbaar. Het ziet eruit en ruikt naar vlees, wat katten nodig hebben om echt gezond te zijn. Bedankt Chewy voor het vinden van dit eten!” – Mamacat, reviewing Feline Natural Chicken &Venison Feast Canned Cat Food

“Na het proberen van enkele honderden dollars aan voedsel en het uitgeven van enkele honderden dollars bij de dierenarts om te proberen chronische diarree bij twee katten (een volwassene met stomatitis en een kitten) op te lossen, dacht ik eindelijk dat ik een rauw voedseldieet zou proberen als laatste redmiddel voordat ik antibiotica probeerde. Tijdens mijn onderzoek vond ik de gevriesdroogde opties en hield ik rekening met de ingrediënten; dit merk won op basis van de inhoud van het eten. Op het moment van deze beoordeling (12/01/18) heeft het andere grote gevriesdroogde kattenvoermerk (uit het noorden van de VS) een aantal zeer twijfelachtige ingrediënten in hun voedsel. Na twee dagen dit voeren verdween de diarree… Ik was verbijsterd. Niet alleen dat, maar beide katten genieten echt van het eten! Ik hoop echt dat dit bedrijf in bedrijf blijft en dat Chewy hun producten blijft verkopen. Wat betreft het voedsel, het is gedroogd tot het punt dat het knapperig en schilferig is; het zal gemakkelijk afbrokkelen, maar is nog steeds gemakkelijk voor katten om in droge vorm te consumeren. Het wordt geëxtrudeerd in een cilindervorm van ongeveer 1/4 “in diameter en gesegmenteerd op verschillende lengtes. Mijn katten lijken er de voorkeur aan te geven met een beetje warm water eroverheen gegoten, maar niet zozeer om het zacht te maken. Ze zullen het droog eten en zullen het volledig drassig eten, maar dat heeft niet de voorkeur. Het enige waar ik echt een hekel aan heb abuit dit eten is de prijs! Ik neem aan dat het grootste deel daarvan is om de schandalige verzendkosten van NZ naar de VS te dekken. Als een in de VS gevestigde leverancier van dierenvoeding dit product zou kunnen reproduceren en op de markt zou brengen tegen de helft van de kosten, zou dit een game-changer zijn. $ 120 / maand op dit product is brutaal.” – Chris, reviewing Feline Natural Chicken &Lamb Feast Gevriesdroogd Kattenvoer

Negatieve beoordelingen

“Ik ben een oude kerel en heb in mijn 15 jaar veel kattenvoer gegeten, maar zal dit spul niet aanraken. Mijn 2 jonge vriendinnen ook niet. Frank heeft de afgelopen weken 4 blikjes voor ons uitgedeeld. Je zou denken dat hij de hint inmiddels wel zou hebben begrepen. We zijn meer geïnteresseerd in het kijken naar de herten die door onze tuin lopen dan in het opeten ervan.” – Kitty, reviewing Feline Natural Chicken &Venison Feast Canned Cat Food

“Ik begrijp mijn kat duidelijk niet. Vanuit mijn perspectief was er niets mis met dit voedsel, maar ze heeft gewoon geweigerd om het te eten. Op dit moment, na zoveel verschillende soorten gevriesdroogd rauw kattenvoer te hebben geprobeerd, denk ik dat ik eindelijk zal genoegen nemen met Stella and Chewy, het enige merk dat ze consequent eet. Katten!!” – Purcell, reviewing Feline Natural Chicken &King Salmon Feast Gevriesdroogd Kattenvoer

Hoeveel kost kattenvoer?

Ongeacht welk recept u kiest, Feline Natural-producten behoren tot de duurste op de markt. Ervan uitgaande dat je een kat van 10 pond hebt met typische caloriebehoeften, kost het ongeveer $4.33 per dag om hem een van hun gevriesdroogde recepten of maar liefst $6.57 per dag om hem Feline Natural ingeblikt voedsel te geven.

Hoe verhoudt dit zich tot andere kattenvoermerken?

De prijs van Feline Natural is vergelijkbaar met andere ultra-premium merken zoals Nom Nom en collega Nieuw-Zeelands merk ZiwiPeak en een beetje duurder dan gevriesdroogd voedsel van Vital Essentials, Northwest Naturals of Stella &Chewy’s.

Over het algemeen, is Feline Natural een goede keuze?

Als uw budget groot genoeg is om de astronomische prijskaartjes van hun voedsel te dekken, lijkt Feline Natural een van de beste kattenvoerbedrijven in de branche te zijn.

Hun voedsel is gemaakt van duurzame, zorgvuldig geproduceerde ingrediënten en lijkt met zorg te zijn vervaardigd. De formuleringen zijn carnivoor-geschikt met een mix van spiervlees, organen en bot centraal.

Of het nu ingeblikt of gevriesdroogd is, Feline Natural foods levert consequent wat we zoeken in kattenvoer met geen van de dingen die we willen vermijden. Dit is een merk om te proberen.

Waar koop je katachtig natuurlijk kattenvoer?

Feline Natural wordt geëxporteerd naar meer dan 20 landen over de hele wereld, waar het voornamelijk wordt verkocht in onafhankelijke dierenspeciaalzaken. Je kunt het ook kopen via Amazon, Chewy en andere online retailers die kattenvoer verkopen.

Klik hier om te winkelen voor Feline Natural kattenvoer op Chewy.