Onbevooroordeelde hond &Gatos Kattenvoer Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Hound &Gatos kattenvoer wordt beschreven als een “carnivoor dieet in een blikje”. De op vlees gebaseerde recepten van het merk zijn gemodelleerd naar een katachtig paleolithisch dieet en hebben enkele van de laagste plantaardige insluitsels van elk merk in de industrie.

Maar is Hound &Gatos een veilige, gezonde keuze voor de carnivoor in je leven? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Hound &Gatos kattenvoer review.

De We’re All About Cats Standard- Rating Hound & Gatos op wat belangrijk is

We hebben Hound &Gatos geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van die zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 9/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 8.2/10

We geven Hound &Gatos kattenvoer een 48 uit 60 rating of een A- cijfer.

Bekijk de dagprijs

Als onderdeel van ons beoordelingsproces hebben we monsters ingediend bij een onafhankelijk laboratorium. Het volledige rapport is hier te bekijken.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

Over Hound &Gatos

Hound &Gatos-oprichter Will Post gelooft dat “katten en honden zijn gemaakt om 100 procent vlees te eten – net als in het wild.” Dat geloof is de basis van Hound &Gatos.

Post kwam in de dierenvoedingsindustrie na jaren te hebben gezien hoe zijn huisdieren ziek werden, van drugs leefden en jong stierven. Gefrustreerd door de slechte gezondheid van zijn huisdieren, begon hij onderzoek te doen naar diervoeding en zijn eigen recepten voor dierenvoeding te ontwikkelen.

In 2003 richtte Will Post LIFE4K9 Pet Foods op, dat hij in 2010 verkocht aan Hi-Tek. Post startte Hound &Gatos in hetzelfde jaar.

In juni 2018 kondigde Gott Pet Products, LLC (voorheen Charlee Bear Products) hun overname van Hound &Gatos aan. Gott Pet Products is een in Wisconsin gevestigd familiebedrijf dat vooral bekend staat om charlee bear natuurlijke hondentraktaties.

Inkoop en productie

Hound &Gatos kattenvoer wordt gemaakt van ingrediënten uit de VS, met uitzondering van lamsvlees, dat wordt geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland. Het bedrijf produceert geen eigen producten. In plaats daarvan werken ze samen met een fabrikant in het midwesten van de Verenigde Staten.

Is honden- en gatos-kattenvoer teruggeroepen?

Nooit. Hound &Gatos heeft sinds de oprichting in 2010 geen terugroepacties meer gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Hound &Gatos aan?

Hound &Gatos biedt 13 soorten paté-stijl ingeblikt kattenvoer.

Al hun formules volgen een paleolithische voedingsblauwdruk en zijn gemaakt met 100% dierlijke eiwitten – geen enkel plantaardig eiwit.

Hun recepten bevatten vlees, water, agar-agar, zalmolie en synthetische vitamines, mineralen en aminozuren. Dat is het. Ze bevatten geen granen, fruit, groenten, conserveermiddelen of kleurstoffen. Ze zijn vrij van dierlijke bijproducten, generieke lever, carrageen, guargom, xanthaangom en smaakconcentraten.

De meeste Hound &Gatos-voedingsmiddelen zijn minder dan 1% koolhydraten op basis van voeding met agar-agar als enige koolhydraatbron. Als oplosbare vezel breekt agar-agar niet af tot suikermoleculen of verhoogt het de bloedsuikerspiegel van uw kat.

Alle Hound &Gatos voedingsmiddelen zijn verpakt in BPA-vrije blikjes.

Hound & Gatos Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Hond &Gatos Chicken &Chicken Liver Formula Grain-Free Canned Cat Food

Bekijk de dagprijs

Labrapport bekijken

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Kipingrediënten zijn goed voor 100% van het eiwitgehalte van dit populaire recept. Kippenspiervlees en lever worden gemengd met kippenbouillon en gestabiliseerd met agar-agar. Agar-agar, ook bekend als agar, is een gelatineus rode algenderivaat met verdikkings- en stabiliserende eigenschappen.

Hoewel agar vergelijkbaar is met carrageen in functie en sourcing, wordt het niet geassocieerd met gezondheidsrisico’s. In vergelijking met andere bindende gommen, waaronder xanthaan, cassia, guar en johannesbroodpitmeel, is agar-agar een van de veiligste natuurlijke bindmiddelen die beschikbaar zijn.

Om voedingsstoffen te vervangen die verloren gaan tijdens warmteverwerking, wordt het voedsel verrijkt met synthetische vitamines, mineralen en aminozuren. Het bevat zalmolie als een soort-geschikte bron van omega-3 vetzuren. Deze vetzuren hebben ontstekingsremmende eigenschappen en helpen de huid van uw kat soepel en de vacht zacht te houden.

Over het algemeen is Hound &Gatos Chicken &Chicken Liver Formula een op vlees gebaseerd voedsel met een hoog eiwitgehalte, een matig vetgehalte en bijna geen koolhydraten.

Er zijn 201 calorieën in elke 5,5 oz blik of 37 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Calciumcarbonaat, Agar-Agar, Kaliumchloride, Cholinechloride, Zout, Taurine, Zalmolie, Ijzereiwitaat, Zinkproteïne, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Magnesiumproteïne, Magnesiumproteïne, Natriumseleniet, Calciumjodaat, Thiaminemononitraat, Niacinesupplement, Vitamine E-supplement, Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine A-supplement, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 40.91%

Vezel: 4.55%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.39%

Vet: 68.61%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Vrijwel vrij van plantaardige ingrediënten
 • 100% dierlijke eiwitten
 • Gemaakt zonder kunstmatige ingrediënten
 • Vrijwel koolhydraatvrij

Tegens

 • Sommige katten houden niet van de smaak van het voedsel

Hond &Gatos Lamb Formula Graanvrij Ingeblikt Kattenvoer

Bekijk de dagprijs

Lamsvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Omdat lamsvlees ongewoon is in kattenvoer, is dit recept populair bij katten met voedselintoleranties en allergieën. De paté wordt gemaakt van lams- en lamslever in een lamsbouillon.

Zoals alle Hound &Gatos-recepten is agar-agar de enige bindmiddel- en koolhydraatbron van het voedsel. Agar is geen verteerbare koolhydraatbron. In plaats daarvan is het een oplosbare vezel en zal het niet worden afgebroken tot suiker. Als derivaat van rode algen is agar-agar vergelijkbaar met carrageen, maar heeft geen bekende negatieve gezondheidseffecten.

Het voedsel bevat zalmolie, een gezond soort dierlijk vet. Het is rijk aan omega-3-vetzuren, die de gezondheid van huid en vacht ondersteunen en ontstekingen verminderen.

Het voedsel is verrijkt met een reeks vitamines, mineralen en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd maken volgens de AAFCO-normen.

Over het algemeen is Hound &Gatos Lamb Formula een op vlees gebaseerd voedsel met een hoog eiwitgehalte, een matig tot hoog vetgehalte en bijna geen koolhydraten.

Het heeft 187 calorieën in elke 5,5 oz blik of 34 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Lamsvlees, Lamsbouillon, Lamslever, Agar-Agar, Calciumcarbonaat, Kaliumchloride, Cholinechloride, Tricalciumfosfaat, Zalmolie, Taurine, Zout, IJzerproteïne, Zinkproteïne, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Magnesiumproteïne, Natriumseleniet, Calciumjodaat, Thiaminemononitraat, Niacinesupplement, Vitamine E-supplement, Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine A-supplement, Vitamine B12-supplement, Vitamine B12-supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruwe Fat: 8%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 54.55%

Vet: 36.36%

Vezel: 4.55%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.18%

Vet: 61.82%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lamsvlees, Lamslever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • Gemaakt met een nieuwe eiwitbron
 • Beperkte ingrediëntenlijst
 • Geen plantaardige eiwitvullers
 • Geen kunstmatige ingrediënten
 • Laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Verschillende recensenten zeggen dat hun katten het niet zouden aanraken

Bekijk de dagprijs

Kalkoen blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Deze paté heeft kalkoen en kalkoenlever als enige eiwitbronnen. Het vlees, de lever en de bouillon worden gestabiliseerd met agar-agar, een schijnbaar veilig verdikkingsmiddel en bindmiddel. Agar-agar is de enige bron van vezels van het voedsel.

Om voedingsstoffen te vervangen die verloren gaan door koken, is het voedsel verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren. Het wordt aangevuld met zalmolie. Deze visolie is een bron van omega-3-vetzuren, die ontstekingen helpen minimaliseren en de gezondheid van huid en vacht ondersteunen.

Over het algemeen is Hound &Gatos Turkey Formula een op vlees gebaseerd voedsel dat rijk is aan eiwitten met een hoog vetgehalte en vrijwel geen koolhydraten. Het bevat 191 calorieën in elke 5,5 oz blik of 35 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Turkije, Turkije Bouillon, Turkije Lever, Calciumcarbonaat, Kaliumchloride, Agar-Agar, Cholinechloride, Zalmolie, Taurine, Zout, Ijzerproteïne, ZinkProteïne, Mangaan Proteïnaat, KoperProteïne, MagnesiumProteïne, MagnesiumProteïne, NatriumSeleniet, Calcium Iodate, Thiamine Mononitraat, Niacine Supplement, Vitamine E Supplement, Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Biotine, Vitamine A Supplement, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 8.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 38.64%

Vezel: 4.55%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.63%

Vet: 67.37%

Ingrediënten die we leuk vonden: Turkije, Turkije Lever, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • 100% dierlijke eiwitten
 • Recept met beperkt ingrediënt
 • Vrijwel vrij van koolhydraten
 • Vrij van kunstmatige ingrediënten

Tegens

 • Ontvangt gemengde smakelijkheidsrapporten

Wat vinden klanten van Hound &Gatos Cat Food?

Hoewel zowel gelukkige als ontevreden klanten de toewijding van het merk aan een paleolithisch voedingsmodel respecteren, zeggen sommigen dat hun katten niet genoten van Hound &Gatos-voedsel of dat het voedsel een vreemde textuur had. Verschillenden zeggen dat het voedsel bedekt was met een gelatineuze substantie – vermoedelijk verdikte bouillon.

Hier zijn vier beoordelingen van Hound &Gatos-klanten:

Positieve beoordelingen

“Ik trek nu al 6 maanden mijn haren uit met een voedselallergie/IBD, sinds ik een van mijn kittens heb geadopteerd. Na meerdere dierenartsbezoeken, talloze medicijnen en poeppootafdrukken overal in huis, ben ik ZO blij om te zeggen dat dit voedsel zijn diarree binnen enkele dagen na het overschakelen naar dit voedsel heeft genezen. Zelfs andere diëten met beperkte ingrediënten (graanvrij, enz.) werkten niet. Ik wou dat het een beetje goedkoper was, omdat het lijkt alsof dit het enige voedsel is dat hij kan eten, maar het hebben van een schoon huis en een gelukkige kat is het waard. “2kittymom, recensie over Hound & Gatos Lamb Formula

“Geen vulstoffen, geen koolhydraten, slechts één natuurlijk verdikkingsmiddel. Mijn kat houdt van dit voedsel samen met de eend en Gamebird, ik ben blij om haar hoogwaardig ingeblikt vlees te voeren in plaats van de andere merken die graanvrij zijn, maar vulstoffen hebben zoals zoete aardappel en verdikkingsmiddelen zoals xanthaangom en guargom. “Christy, recenseert Hound & Gatos Turkey Formula

Negatieve beoordelingen

“De ingrediënten zijn de reden dat ik voor deze pro heb gekozen.buis. Voorheen hielden mijn jongens niet van forelsmaak of het lam, maar omdat een van mijn katten tekenen van allergie voor een onbekende oorzaak vertoonde, probeerde ik te gaan voor eenvoudige ingrediënten graanvrije producten om de allergie te isoleren. H&G is een van de meer vertrouwde merken die er zijn in de kwaliteitsvoedselgemeenschap. Helaas zal geen van mijn katten deze smaak ook aanraken. Het heeft een dikke patéconsistentie en ruikt ook niet sterk, wat misschien de reden is. Ik probeerde hier ook dingen aan toe te voegen die ze leuk vinden, maar ze verspilden uiteindelijk beide voedingsmiddelen. Anders een product van goede kwaliteit als je je katten kunt laten eten.” AmmyRose, recensie Hound & Gatos Chicken & Chicken Liver Formula

“Probeerde dit aan mijn kat te geven, hij houdt van de meeste vleesproducten, hij zou dit spul niet aanraken. Ook de geur is niet erg aangenaam en er is veel van een gelachtige substantie die het vlees ook bedekt. Ik heb nu een volledige koffer waarvan ik wou dat ik terug kon komen omdat mijn kat het helemaal niet zal eten. Ik zou niet aanraden om dit voedsel te kopen.” – Nineliveslived, recensie van Hound & Gatos Turkey Formula

Hoeveel kost Hound &Gatos Kattenvoer?

Hound &Gatos kattenvoer is duurder dan de meeste producten die je in de supermarkt vindt, maar goedkoop in vergelijking met vergelijkbaar voedsel met genoemd vlees, een laag plantengehalte en geen kunstmatige toevoegingen.

Als u de voedingsinstructies van Hound &Gatos voor een kat van 10 pond volgt, kost het voedsel tussen $2.18 en $3.78 daags. Deze dagelijkse voedingskosten zijn vergelijkbaar met de meeste Royal Canin-voedingsmiddelen en sommige Iams-recepten.

Het merk is aanzienlijk goedkoper dan dure merken zoals Nom Nom, Ziwi Peak en Lotus.

Kortom, is Hound & Gatos een goede keuze?

Als je serieus bent over het geven van je kat een soort-geschikt, koolhydraatarm ingeblikt voedsel, is Hound &Gatos een goede keuze. Het is een van de weinige merken die een hoog vleesgehalte combineert met minimale plantaardige insluitsels en geen kunstmatige ingrediënten.

Omdat het merk een verscheidenheid aan enkeleiwit voedsel met eenvoudige ingrediëntenlijsten biedt, is Hound &Gatos geschikt voor katten met een gevoelige spijsvertering of voedselallergieën. Het is een winnaar voor diabetische katten die een laag-glycemisch dieet nodig hebben en mensen met IBD die niets anders kunnen verdragen.

Smakelijkheid en variatie zijn de probleemgebieden van het merk. Op basis van Hound &Gatos klantrecensies op Chewy weigerde naar schatting 15% van de katten Hound &Gatos-voedsel te eten.

Hound &Gatos is streng over een hydraterend volledig vleesdieet, dat hun selectie beperkt tot ingeblikt voedsel. Al hun recepten zijn patés. Ze bieden geen alternatieve texturen voor katten die de voorkeur geven aan snippers of brokken vlees.

Waar wordt Hound &Gatos Kattenvoer verkocht?

Hound &Gatos wordt verkocht bij dierenspeciaalzaken. U kunt Hound &Gatos aanvragen bij uw lokale winkel of het bedrijf e-mailen om een geautoriseerde winkel bij u in de buurt te vinden.

Als u liever online winkelt, kunt u Hound &Gatos kattenvoer vinden op Chewy en Amazon.