Onbevooroordeelde Abound Cat Food Review in 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Dit Kroger-winkelmerk lokt supermarktklanten met zijn lage prijzen, servalbruine verpakkingen, noodlijdende typografie en de bewering dat het is waar katten “van nature naar hunkeren”. Het lijkt erop dat het misschien een kwaliteitsvoedsel voor dierenwinkels is tegen supermarktprijzen, maar is Abound kattenvoer goed?

In dit artikel leren we meer over Abound kattenvoer, erachter komen waar het van is gemaakt, waar het wordt vervaardigd en of het een gezonde keuze is voor uw kat.

De We’re All About Cats-classificatie in overvloed op wat belangrijk is

We hebben Abound geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 5/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 6.3/10

We geven Abound kattenvoer een 38 uit 60 rating of een C+ cijfer.

Over Abound

Het merk Abound werd in 2014 gelanceerd als Kroger’s nieuwste winkelmerk dierenvoeding. Het wordt op de markt gebracht aan de consument van natuurlijke voedingsmiddelen en biedt recepten zonder hot-button ingrediënten zoals maïs, soja en tarwe. De voedingsmiddelen zijn volledig natuurlijk zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Inkoop en productie

Hoewel het onduidelijk is waar alle Abound-voedingsmiddelen worden gemaakt, weten we dat Abound hondenvoer wordt gemaakt door Sunshine Mills, een fabrikant met verschillende faciliteiten in de Verenigde Staten. Sunshine Mills maakt voedsel voor Triumph, Evolve, Hi-Tor, Sportsman’s Pride en andere merken. De meeste Abound-ingrediënten zijn afkomstig uit de Verenigde Staten en sommige kunnen uit andere landen komen.

Is er veel kattenvoer teruggeroepen?

Abound werd in december 2018 teruggeroepen vanwege verhoogde niveaus van vitamine D.

Het incident was er een in een reeks terugroepacties die verschillende merken droogvoer voor huisdieren troffen. Negen van de terugroepacties waren verbonden aan Sunshine Mills, het productiebedrijf dat Abound-voedsel maakt.

Welke soorten kattenvoer biedt Abult aan?

De kattenvoerlijn van Abound omvat zowel droog als natvoer in graanvrije en graaninclusieve variëteiten.

Hoewel het merk zowel graanvrije als graaninclusieve producten aanbiedt, zijn ze allemaal vrij van maïs, tarwe en soja. Alle Abound-voedingsmiddelen bevatten vlees als eerste ingrediënt zonder dierlijke bijproductmaaltijd. Overvloedige voedingsmiddelen worden gemaakt zonder kunstmatige, kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Abound Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Abound Zalm &Brown Rice Recept Review

Koop op Kroger

Zalm lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit populaire droge kattenvoer is een van de graaninclusieve formules van Abound, met zalm met een combinatie van rijst en andere granen. Laten we de ingrediëntenlijst eens nader bekijken.

Het eerste ingrediënt is uitgebeende zalm. Abound specificeert niet of deze zalm op de boerderij is gekweekt of in het wild is gevangen. Uitgebeende zalm verwijst naar hele zalm waarvan de botten zijn verwijderd, wat betekent dat het een vochtrijk ingrediënt is voordat het wordt gekookt. Vergeet niet dat ingrediënten worden vermeld in volgorde van gewicht en dat het gewicht van de zalm aanzienlijk wordt verminderd tijdens het koken. Het is onduidelijk hoe prominent zalm op de ingrediëntenlijst zou staan als het gewichten na het koken zou weerspiegelen.

Het voedsel bevat kippenmeel als tweede ingrediënt. Kippenmeel heeft water en vet verwijderd, waardoor het een geconcentreerde bron van eiwitten is. Kalkoenmeel en zalmmeel verschijnen later op de ingrediëntenlijst en voegen smaak en eiwitten toe.

Hoewel het voedsel bruine rijst in zijn naam bevat, is havermeel het eerste graaningrediënt in het recept. Het wordt gevolgd door hele bruine rijst. Hoewel bruine rijst voedzamer is dan witte rijst, is het geen soortgeschikt voedsel voor katten en verhoogt het, net als alle graaningrediënten van het voedsel, het koolhydraatgehalte aanzienlijk. Het voedsel bevat ook volkoren gerst als derde graaningrediënt.

Dierlijk vet is de primaire vetbron van het voedsel. Merk op dat er geen specifiek dier wordt genoemd – dit vet kan afkomstig zijn van koeien of andere niet-geïdentificeerde dieren. De laatste paar belangrijke ingrediënten zijn erwten, potatoes en gedroogde cellulose, die allemaal koolhydraten en vezels bijdragen.

Het voedsel bevat “natuurlijke smaak”, een additief dat waarschijnlijk is gemaakt van gehydrolyseerd dierlijk weefsel. Het voedsel bevat gedroogde wei als extra eiwitbron. Aan het einde van de ingrediëntenlijst bevat het voedsel sporenhoeveelheden wortels, zoete aardappelen, veenbessen, bosbessen en andere groenten en fruit. Het wordt aangevuld met prebiotica en probiotica voor ondersteuning van de spijsvertering. Het voedsel is verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren om het qua voedingswaarde compleet te maken.

Over het algemeen is dit voedsel laag in eiwitten met een laag vet- en hoog koolhydraatgehalte.

Het is een plantaardig voedsel vol met verschillende bronnen van koolhydraten. Het is geen goede keuze voor katten met diabetes of iedereen die zetmeel in het dieet van hun kat probeert te vermijden.

Het voedsel bevat 333 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Uitgebeende zalm, kippenmeel, havermeel, hele gemalen bruine rijst, kalkoenmeel, hele gemalen gerst, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), erwten, zalmmeel, aardappelen, natuurlijk aroma, gedroogde cellulose, brouwers gedroogde gist, kaliumchloride, gedroogde wei, cholinechloride, wortelen, zoete aardappelen, veenbessen, bosbessen, lijnzaadmeel, gerstgras, gedroogde peterselie, alfalfameel, gedroogde kelp, taurine, zout, yucca schidigera-extract, L-carnitine, L-lysine, Gedroogde cichoreiwortel, bètacaroteen, ijzersulfaat, zinkoxide, vitamine A-supplement, dl-alfa-tocoferol, niacinesupplement, mangaanoxide, kopersulfaat, calciumpantothenaat, riboflavinesupplement, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, menadionnatriumbissulfaatcomplex (bron van vitamine K-activiteit), vitamine D3-supplement, foliumzuur, ethyleendiaminedihydriodide, kobaltcarbonaat, biotine, vitamine B12-supplement, natriumseleniet, ijzer aminozuurchelaat, Zink aminozuurchelaat, mangaan aminozuurchelaat, koper aminozuurchelaat, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd lactobacillus casei-fermentatieproduct, gedroogd bifidobacterium thermofifilaat fermentatieproduct, gedroogd enterococcus faeciumfermentatieproduct.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 16.67%

Vezel: 5%

Koolhydraten: 42.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.93%

Vet: 34.07%

Koolhydraten: 36.01%

Ingrediënten die we leuk vonden: Geen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Havermeel, hele gemalen bruine rijst, hele gemalen gerst, aardappelen, wortelen, zoete aardappelen

Veel voorkomende allergenen: Vis, Kip

Pros

 • Bevat dierlijk vet
 • Betaalbaar

Tegens

 • Zeer hoog koolhydraatgehalte

kattenvoer in overvloed 2

Koop op Kroger

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit droge voedsel op basis van kip is een van de graanvrije recepten van Abound. Het wordt voornamelijk gemaakt van kip- en kippenmeel gemengd met kikkererwten en erwten. Deze peulvruchten verhogen het eiwit- en koolhydraatgehalte van het voedsel en helpen de brokjes een consistente structuur en vorm te geven.

Kippenvet is de primaire vetbron van het voedsel. Net als andere dierlijke vetten is dit ingrediënt rijk aan de vetzuren die katten nodig hebben. Het voedsel bevat kalkoenmeel als een extra bron van geconcentreerde dierlijke eiwitten, gevolgd door gedehydrateerd alfalfameel. Dit ingrediënt is rijk aan eiwitten en wordt soms gebruikt in veevoer.

Het voedsel bevat lijnzaad en erwtenzetmeel, beide plantaardige ingrediënten met verwaarloosbare gezondheidsvoordelen voor katten. Het krijgt een smaakboost van “natuurlijke smaken”, een additief dat meestal wordt gemaakt van gehydrolyseerd dierlijk weefsel. Het voedsel bevat zalmmeel en erwteneiwit als uiteindelijke eiwitbronnen.

De ingrediëntenlijst bevat sporenhoeveelheden wortels, veenbessen en gedroogde eiproducten voordat ze ingaan op een lange lijst met synthetische vitamines, mineralen en aminozuren die het voedsel qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd maken.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met een matig vet- en matig koolhydraatgehalte.

Hoewel het graanvrije label aantrekkelijk kan zijn voor diegenen die op zoek zijn naar een superieur alternatief voor met graan beladen voedsel, is dit voedsel, en vele andere graanvrije producten, rijk aan koolhydraten en plantaardige eiwitten en is het geen ideaal voedsel voor uw vleesetende kat.

Het voedsel bevat 357 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kip, Kippenmeel, Kikkererwten, Erwten, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Kalkoenmeel, Gedehydrateerd Alfalfameel, Lijnzaad, Erwtenzetmeel, Natuurlijke Aroma’s, Zalmmeel, Erwteneiwit, Taurine, Dl Methionine, Tomatenpulp, Wortelen, Veenbessen, Abrikozen, Gedroogd Eiproduct, Mineralen (Zinkproteïne, Ijzerproteïne, Koperproteïne, Mangaanproteïne, Kobaltproteïne, Natriumseleniet), Vitaminen (Cholinechloride, Vitamine A-supplement, Vitamine D3-supplement, Dl-alfa-tocoferol, niacine, D-calcium pantothenaat, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride [Source Of Vitamin B6], Riboflavine Supplement, Foliumzuur, Vitamine B12 Supplement).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 36%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 4.5%

Vocht: 12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 17.05%

Vezel: 5.11%

Koolhydraten: 36.93%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.31%

Vet: 34.72%

Koolhydraten: 30.97%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Kikkererwten, Erwten, Gedehydrateerd Alfalfameel, Lijnzaad, Erwtenzetmeel, Erwteneiwit

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Vrij van dierlijke bijproducten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen
 • Gemaakt met dierlijk vet

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte

Abound Grain Free Shredded Salmon &Chicken Recept in Jus Review

Koop op Kroger

Zalm blijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit op vis gebaseerde ingeblikt voedsel bevat geraspte zalm, kip en kippenlever in visbouillon. Het gebruik van kippenlever onderscheidt dit voedsel van andere ingeblikte voedingsmiddelen, die vaak afhankelijk zijn van dierlijke bijproducten als bron van orgaanvlees of “lever” gebruiken zonder de oorsprong van de lever te identificeren.

Naast zalm en kip bevat het voedsel gedroogd eiwit en gedroogd eiproduct. Merk op dat hoewel ei een goed verteerbare bron van eiwitten is, het type dat in kattenvoer wordt gebruikt al dan niet een product van hoge kwaliteit kan zijn. Het voedsel is ingedikt met zowel aardappelzetmeel als guargom, die geen van beide een voor de soort geschikt ingrediënt zijn.

De ingrediëntenlijst eindigt met een reeks synthetische vitaminen, mineralen en aminozuren die het voedsel qua voedingswaarde compleet maken.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met matig vet en een matig koolhydraatgehalte.

Er zijn 145 calorieën in elk 5,5-ounce blikje of 26 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Visbouillon, Zalm, Kip, Kippenlever, Gedroogd eiwit, Aardappelzetmeel, Gedroogd Eiproduct, Guargom, Natuurlijk Aroma, Zout, Natriumfosfaat, Kaliumchloride, Calciumcarbonaat, Mineralen (Zink, Aminozuurchelaat, Ijzer aminozuurchelaat, Koper aminozuurchelaat, Mangaan aminozuurchelaat, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Vitaminen (Thiaminemononitraat, Vitamine E-supplement, Niacinesupplement, D-calciumpantothenaat, Pyridoxine hydrochloride, riboflavine supplement, vitamine A supplement, biotine, vitamine D3 supplement, vitamine B12 supplement, foliumzuur), taurine, cholinechloride.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 8.33%

Koolhydraten: 25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 36.01%

Vet: 43.73%

Koolhydraten: 20.26%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Aardappelzetmeel, Guargom

Veel voorkomende allergenen: Vis, Kip, Eieren

Pros

 • Maakt gebruik van een combinatie van spiervlees en organen
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Verdikt zonder carrageen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Rijk aan koolhydraten in vergelijking met andere natte voedingsmiddelen

Wat vinden klanten van Abound Cat Food?

Omdat Abound wordt verkocht in fysieke winkels end is niet beschikbaar via grote retailers zoals Chewy en Amazon, het ontvangt niet veel klantrecensies. Het merk is niet aanwezig op consumentenzaken en mensen zeggen er niet veel over op andere sites of forums voor consumentenbelangen.

De weinige online discussies en recensies van Abound zijn positief maar kort. Klanten vinden het leuk dat het goedkoop en relatief geschikt is voor soorten, maar er is weinig discussie over de ingrediënten, productie of andere vlezigere kwesties van het merk.

Hier zijn twee echte klantrecensies van overvloedig kattenvoer:

“Mijn kat vindt het lekker, en het is graanvrij! Het is ook zeer betaalbaar! Daarom vind ik het ook leuk!” – Kelsey, recensie Abound Shredded Salmon & Chicken Recipe in Jus

“Dit kattenvoer had goede ingrediënten en een goede smaak. Mijn kat is er dol op.” – Michal, recensie Abound Salmon &Brown Rice Recept

Hoeveel kost abound kattenvoer?

Het is een paar cent duurder dan zijn kleurrijke en met maïs gevulde vrienden in het schap van de supermarkt, maar Abound is een van de goedkoopste voedingsmiddelen die je kunt kopen.

Overvloedige droogvoerkosten tussen 0,28 dollar en $0.32 per dag. Het natvoer van Abound is iets duurder, maar niet veel – je zou de gemiddelde kat Abound ingeblikt voedsel kunnen geven voor ongeveer $1.53 per dag.

Kortom, is Abound een goede keuze?

Als je je concentreert op hun natte selectie, is Abound kattenvoer sprongen en, ja, grenzen voor op vergelijkbaar geprijsd kattenvoer. Overvloedig natvoer biedt een hoog eiwitgehalte met relatief lage koolhydraten en geen potentieel schadelijke additieven zoals carrageen en kunstmatige kleurstoffen. Deze combinatie maakt hun natte voedingsmiddelen tot een van de meest voedende producten voor deze prijs.

Aan de andere kant is Abound droogvoer niet bijzonder indrukwekkend. Natuurlijk, het nixes maïs, soja en tarwe, maar het heeft geen lager koolhydraatgehalte dan het standaard Purina-tarief.

Over het algemeen is dit merk een goed merk om te overwegen de volgende keer dat u winkelt in een Kroger-familiewinkel.

Waar koop je in overvloed kattenvoer?

Abound wordt alleen verkocht bij Kroger supermarkten. Winkels in de Kroger-familie zijn Smith’s Food and Drug, Fred Meyer, King Soopers, Mariano’s Fresh Market, Metro Market, Food 4 Less, Dillons, FoodsCo, City Markets en meer.

Je kunt het ook online kopen via kroger-eigendom Vitacost.com.

Koop Abound eten op Kroger