Onbevooroordeeld tegen de Graan Kattenvoer Review 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Against the Grain omschrijft zichzelf als “revolutionair, evolutionair, next generation pet food”, maar is het een gezonde, veilige keuze voor je kat? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Against the Grain kattenvoer review.

De We’re All About Cats-standaard – Beoordeling tegen de korrel op wat belangrijk is

We hebben Against the Grain geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 5/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.2/10

Wij geven Against the Grain kattenvoer een 43 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Tegen de stroom in

Against the Grain is gemaakt door de tweelingbroers Brett en Chelsea Sher. De tweeling begon hun carrière in de dierenvoedingsindustrie in 2003, toen hun ouders het Evangers-dierenvoedingsbedrijf overnamen. Evangers is een gevestigde private label fabrikant ook bekend om zijn huisdiervoeding merk met dezelfde naam.

Na negen jaar in het bedrijf van hun ouders te hebben gewerkt, lanceerde de tweeling een eigen bedrijf voor dierenvoeding.

Against the Grain richt zich op graanvrij, op vlees gebaseerd voedsel en beweert voedsel te maken dat “ongeëvenaard en volledig uniek, revolutionair, evolutionair, voedzaam en gezond” is.

Inkoop en productie

Terwijl Against the Grain hondenvoer in de Verenigde Staten wordt gemaakt in een eigen faciliteit, wordt al het Tegen de Graan kattenvoer gemaakt door een productiepartner in Thailand. Hun ingrediënten zijn voornamelijk afkomstig uit en rond Thailand.

Is tegen de graan kattenvoer teruggeroepen?

Tegen de Graan is kattenvoer nooit teruggeroepen.

Wat voor kattenvoer biedt tegen de korrel aan?

De Against the Grain kattenvoer line-up is onderverdeeld in twee lijnen:Boerenmarkt en Origineel. Beide lijnen bevatten alleen natvoer, hoewel sommige in plastic kuipen komen en andere in blikjes worden verkocht.

Against the Grain gebruikt alleen vers vlees, nooit inclusief gedehydrateerde of gesmolten maaltijden en hun voedsel is gemaakt zonder conserveermiddelen.

Tegen de graan kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Tegen de Grain Caribbean Club met Chicken &Cheese Dinner Review

Bekijk op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit ingeblikte kattenvoer.

Dit Tegen de Graan kattenvoer is een op kip gebaseerd voer met geraspte kip in een dikke jus. Kip is het eerste ingrediënt, dat ongeveer 85% of meer van het totale recept vertegenwoordigt. Dit ingrediënt wordt gevolgd door water en cheddarkaas.

Cheddarkaas, of welk type kaas dan ook, is een ongebruikelijke opname in kattenvoer, maar niet noodzakelijkerwijs een slechte. Hoewel katten lactose-intolerant zijn en over het algemeen geen zuivel mogen eten, zijn cheddar en andere soortgelijke kazen relatief laag in lactose en, tenzij uw kat bijzonder gevoelig is, zouden ze geen probleem moeten veroorzaken.

Sommige recensenten merkten op dat ze de kaas in het voedsel nauwelijks opmerkten, dus de hoeveelheid kan te karig zijn om een significant effect te hebben.

Het voedsel bevat een kleine hoeveelheid palmolie als primaire bron van vet, wat bijdraagt aan het vetgehalte van ongeveer 10% van het voedsel. Vergeet niet dat katten van nature een dieet consumeren met ongeveer 46% vet.

De stoofpot wordt gestabiliseerd met een combinatie van tapioca en xanthaangom. Deze ingrediënten zijn niet ideaal of geschikt voor soorten, maar in de kleine hoeveelheden die in dit voedsel worden aangetroffen, zouden ze veilig moeten zijn voor katten.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met een laag vet- en laag koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 74 calorieën in elk 2,8-ounce blikje of 26 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, Water voldoende voor verwerking, Cheddar kaas, Tricalciumfosfaat, Palmolie, Tapioca, Taurine, Xanthaangom, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Niacine, Vitamine A-supplement, Thiaminemononitraat, Vitamine D3-supplement, Pantotheenzuur, Riboflavinesupplement, Cholinechloride, Pyridoxinehydrochloride, Foliumzuur Zuur, biotine, vitamine B12 supplement), mineralen (ijzersulfaatmonohydraat, zinksulfaatheptahydraat, mangaansulfaatmonohydraat, kopersulfaatpentahydraat, dicalciumfosfaat, kaliumjodide, kaliumchloride, magnesiumsulfaatmonohydraat, natriumseleniet).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 13.5%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 82%

As: 1.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 75%

Vet: 11.11%

Vezel: 2.78%

Koolhydraten: 2.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 71.59%

Vet: 25.76%

Koolhydraten: 2.65%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca, Palmolie

Veel voorkomende allergenen: Kip, Zuivel

Pros

 • 85% van het voedsel bestaat uit vlees
 • Rijk aan voedende dierlijke eiwitten
 • Een vochtrijk, hydraterend voedingsmiddel

Tegens

 • Duur
 • Heeft misschien niet genoeg vet
 • Niet alle katten kunnen kaas verdragen

Tegen de Grain Chicken &Pumpkin Samba Dinner Review

Bekijk op Amazon

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit ingeblikte kattenvoer.

Deze Tegen de Graan maaltijd is ook in de eerste plaats een op kip gebaseerd voedsel. Deze keer wordt het voedsel aangevuld met pompoenpuree, een populair additief voor kattenvoer dat kan helpen om constipatie te verminderen en de algehele darmmotiliteit te verbeteren.

Het eerste ingrediënt in het voedsel is kip, een voedende bron van dierlijke eiwitten. De kip wordt versnipperd en gecombineerd met pompoen, palmolie, tapioca en xanthaangom. Zoals de meeste Against the Grain-voedingsmiddelen, is het over het algemeen laag in vet en mist het een belangrijke bron van dierlijk vet.

Het voedsel is verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd maken.

Over het algemeen is het voedsel rijk aan eiwitten met weinig vet en weinig koolhydraten.

Het voedsel heeft 68 calorieën in elk 2,8-ounce blikje of 24 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Kip, water voldoende voor verwerking, pompoen, tricalciumfosfaat, palmolie, tapioca, taurine, xanthaangom, vitamines (vitamine E-supplement, niacine, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, vitamine D3-supplement, pantotheenzuur, riboflavinesupplement, cholinechloride, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement), mineralen (ijzersulfaatmonohydraat, zinksulfaatheptahydraat, mangaansulfaatmonohydraat, kopersulfaatatat, dicalciumfosfaat, Kaliumjodide, kaliumchloride, magnesiumsulfaatmonohydraat, natriumseleniet).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 83.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 72.73%

Vet: 12.12%

Vezel: 3.03%

Koolhydraten: 12.12%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 63.64%

Vet: 25.76%

Koolhydraten: 10.61%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca, Palmolie

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Voornamelijk gemaakt van vlees
 • Extreem laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Duur
 • Vertrouwt op plantaardig vet

Bekijk op Amazon

Tonijn lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit ingeblikte kattenvoer.

Dit voedsel gaat absoluut tegen de stroom in door een vleugje tropisch fruit te durven bevatten. Naast mango, waar is dit voedsel van gemaakt? Laten we het recept eens nader bekijken.

De ingrediëntenlijst begint met wilde bonito tonijn, gevolgd door water dat voldoende is voor verwerking, mango en eend. Zoals alle Against the Grain-voedingsmiddelen, heeft dit product een vleesgehalte van ten minste 85%.

Het is geaccentueerd met palmolie als primaire bron van vet en verdikt met een combinatie van tapioca en xanthaangom. Deze ingrediënten zijn niet geschikt voor soorten, maar ze zijn aanwezig in zeer kleine hoeveelheden en mogen uw kat niet schaden.

Ten slotte is het voedsel verrijkt met een reeks synthetische vitamines, mineralens, en aminozuren die het qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd maken.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met een laag vet- en matig koolhydraatgehalte.

Het voedsel heeft 71 calorieën per dienblad of ongeveer 20 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Tonijn, water voldoende voor verwerking, mango, eend, tricalciumfosfaat, palmolie, tapioca, xanthaangom, taurine, vitaminen (vitamine E-supplement, niacine, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, vitamine D3-supplement, pantotheenzuur, riboflavinesupplement, cholinechloride, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement, mineralen (ijzersulfaatmonohydraat, zinksulfaat heptahydraat, mangaansulfaatmonohydraat, kopersulfaat pentahydraat, dicalciumfosfaat, Kaliumjodide, kaliumchloride, magnesiumsulfaatmonohydraat, natriumseleniet).

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 2%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 82%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 66.67%

Vet: 11.11%

Vezel: 5.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 71.19%

Vet: 28.81%

Ingrediënten die we leuk vonden: Eend

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Mango, Palmolie, Tapioca

Veel voorkomende allergenen: Vis

Pros

 • Voornamelijk gemaakt van vleesingrediënten
 • Rijk aan eiwitten
 • Laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Een van de duurste voedingsmiddelen van Against the Grain
 • Laag vetgehalte

Wat vinden klanten van Tegen de graan kattenvoer?

De meeste klanten houden van Against the Grain kattenvoer. De meeste positieve beoordelingen bespreken de kwaliteit van het voedsel, terwijl negatieve beoordelingen meestal problemen met de smakelijkheid aanpakken. Laten we eens kijken wat een paar klanten erover te zeggen hebben.

Positieve beoordelingen

“Dit is kattenvoer van hoge kwaliteit. Het is eigenlijk witte geraspte kip met pompoen. Ik vind het niet leuk dat het tapioca en xanthaangom bevat, die beide niet in dierenvoeding zouden moeten zitten (en waarom ik het geen 5 sterren heb gegeven), maar veel succes met het vinden van voedsel zonder ten minste één twijfelachtig ingrediënt. De katten zijn er dol op en het is een geweldige consistentie, dus ik zal dit zeker opnieuw kopen.” – Teri, recensie Against the Grain Chicken & Pumpkin Samba Dinner

“Baby Snu Kitty hier. Nu rockt DIT spul! Is dit Caribische stijl eten? Hooman Mommy, kunnen we verhuizen naar het Caribisch gebied??? Zoals NU!!!” – BSnu, recensie Tegen de Graan Caribische Club met Chicken &Cheese Dinner

Negatieve beoordelingen

“Ik heb dit gekocht ondanks het feit dat mijn katten Pumpkin meestal niet leuk lijken te vinden. Na het lezen van de recensies besloot ik het echter eens te proberen. Had met mijn eerste gedachten mee moeten gaan….. Ook geprobeerd de kip en kaas vanwege goede recensies. Ik moet zeggen – het ziet er redelijk gezond uit, maar nogmaals, de katten worden gewoon niet verkocht op Against the Grain-producten om redenen die alleen bij hen bekend zijn. Twee sterren ALLEEN vanwege de goede ingrediënten …” – TenneSue, recensie Against the Grain Chicken & Pumpkin Samba Dinner

“Ze snuiven het op en lopen weg. Ik weet niet waarom. Het ziet eruit als fatsoenlijk versnipperd wit vlees. Er zou kaas in moeten zitten, maar ik heb er geen gezien en mijn kaasminnende kat heeft er zeker geen ontdekt. Ik ga hem in ieder geval niet meer kopen. Het is jammer dat Chewy geen soort mix and match-hoesje biedt, zodat we ons geld niet verspillen aan dingen die ze niet zullen eten.” – Greposh, recensie tegen de graan Caribische Club met Kip &kaas diner

Hoeveel kost tegen de korrel kattenvoer?

Tegen de Graan is kattenvoer iets duurder dan het gemiddelde kattenvoer. Volgens de voedingsrichtlijnen van het bedrijf van drie blikjes of kuipen per dag voor een kat van 10 pond, zou het kosten vanaf $3.10 tot meer dan $5 per dag. Dit plaatst het onder enkele van de duurste merken op de markt, waaronder Weruva, Tiki Cat en Nom Nom.

Is Tegen de korrel over het algemeen een goede keuze?

Hoewel Against the Grain niet beweert ingrediënten van menselijke kwaliteit te gebruiken en de neiging heeft om meer plantaardige ingrediënten te bevatten dan Weruva of Tiki Cat, zijn de drie merken vergelijkbaar.

Net als Weruva en Tiki Cat zijn Against the Grain-voedingsmiddelen rijk aan vlees en geladen met eiwitten, waardoor ze een soort-geschikte keuze zijn voor je carnivoor. Hoewel hun recepten carnivoor-geschikte eiwitgehaltes nagelen, hebben ze de neiging om een beetje mager te zijn. Misschien wilt u roosterente Tegen de korrel met een ander vetter voedsel.

Waar te koop tegen de graan kattenvoer?

Je kunt Against the Grain kattenvoer kopen in onafhankelijke dierenwinkels en online via winkels zoals Amazon en Chewy.