Onbevooroordeeld Gisteren Nieuws Kattenbakvulling Review – Stopgezet 2023

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Steeds meer kattenbezitters wenden zich tot natuurlijke oplossingen voor hun kattenbakken. Traditionele kleibrokken kunnen niet worden doorgespoeld en bevatten ingrediënten die de longen van uw kat kunnen irriteren.

Hoewel er natuurlijke kattenbakvullingen bestaan, zijn ze niet perfect – je moet over het algemeen enkele concessies doen met betrekking tot het klontervermogen en geurbeheersing door de overstap te maken naar natuurlijke kattenbakvulling.

Yesterday’s News is een merk van volledig natuurlijke, milieuvriendelijke kattenbakvulling gemaakt van gerecycled papier. Het is niet-klonterend en wordt geleverd in zowel geparfumeerde als ongeparfumeerde formules die zacht zijn voor de poten van uw kat, stofvrij en niet-tracerend.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 3/5
 • Prijs per pond – 4/5
 • Multi-Cat Formules – 2/5
 • Langdurige geurbestrijding – 2/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 5/5

Totaalscore: 3.2/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen die Yesterday’s News te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

Yesterday’s News is een productlijn van het merk Purina, een van de grootste namen in de huisdierenindustrie. Technisch bekend als het bedrijf Nestle Purina Petcare, is Purina gevestigd in St.

Louis, Missouri en produceert een breed scala aan producten voor huisdieren, waaronder voedsel voor huisdieren, traktaties en kattenbakvulling. Yesterday’s News valt onder de Tidy Cats paraplu, een merk dat in 1964 officieel werd gelanceerd door de uitvinder van kattenbakvulling zelf, Edward Lowe.

De Yesterday’s News-lijn van kattenbakvullingen is ontworpen voor katteneigenaren die een meer natuurlijke aanpak in hun kattenbakken willen volgen. Dit strooisel is volledig gemaakt van gerecycled papier dat, hoewel zeer absorberend, niet klontert.

Dit type kattenbakvulling wordt voornamelijk op de markt gebracht voor huishoudens met één kat en huishoudens met meerdere kattenbakken die wekelijks worden geleegd. Gerecyclede papierliter wordt geleverd in grotere, zachtere korrels dan traditioneel strooisel, waardoor het een geweldige keuze is voor oudere katten en katten met gevoelige poten, maar het controleert geur niet zo goed als klonterende nesten.

Over het algemeen is Yesterday’s News kattenbakvulling het perfecte product voor de milieubewuste katteneigenaar die het niet erg vindt om wat meer uit te geven voor een volledig natuurlijk product dat goed is voor de aarde.

Producten die in deze recensie zijn opgenomen
Naam Materiaal Klonteren? Levensfase Extra functies
Het nieuws van gisteren Original Formula Cat Litter Gerecycled papier Nee Alle Ongeparfumeerd, niet-klonterend, milieuvriendelijk
Het nieuws van gisteren Zachtere textuur Ongeparfumeerde kattenbakvulling Gerecycled papier Nee Alle Ongeparfumeerd, niet-klonterend, milieuvriendelijk
Het nieuws van gisteren Zachtere textuur Frisse geur Kattenbakvulling Gerecycled papier Nee Alle Geparfumeerd, niet-klonterend, milieuvriendelijk

Populaire alternatieven voor het nieuws kattenbakvulling van gisteren:

Hier zijn enkele van onze favoriete kattenbakvullingmerken waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden een zware korting op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw kat het leuk vindt.

 1. Mooi nest
 2. Dr Elsey
 3. Katachtige dennen

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Yesterday’s News biedt drie verschillende formules, die allemaal zijn gemaakt van gerecycled papier.

De originele formule is ongeparfumeerd en 99,9% stofvrij, ontworpen voor een hoog absorptievermogen en een lage tracking. De Softer Texture Unscented Cat Litter-formule is ook gemaakt van gerecycled papier, maar wordt geleverd in zachtere pellets om meer op traditioneel kleiafval te lijken. Hetzelfde geldt voor de Softer Texture Fresh Scent Cat Litter, met als verschil dat deze formule geparfumeerd is.

De drie formules die we hier bespreken, zijn de klonterende formules die zijn opgenomen in de Originele serie.

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

Productnaam Type Prijs per pond Algemene beoordeling
Het nieuws van gisteren Original Formula Cat Litter Niet-klonterend 0,66 dollar 2.75/5
Wen.u.00dagnieuws Zachtere textuur Ongeparfumeerde kattenbakvulling Niet-klonterend 0,72 dollar 2.75/5
Het nieuws van gisteren Zachtere textuur Frisse geur Kattenbakvulling Niet-klonterend 0,72 dollar 3/5

#1 Het nieuws van gisteren Original Formula Cat Litter

De eerste van de Yesterday’s News kattenbakvullingen die worden vrijgegeven, deze formule is nog steeds een favoriet onder katteneigenaren. Gemaakt van 100% gerecycled krantenpapier, is deze kattenbakvulling zeer absorberend en milieuvriendelijk. In feite absorbeert het tot 3 keer zoveel vloeistof als op klei gebaseerde nesten. Als een op papier gebaseerd nest is Yesterday’s News vrijwel stofvrij en de vorm en grootte van de pellets betekent dat het ook zeer laag is.

We ontdekten dat Yesterday’s News zijn beloften waarmaakte om zeer absorberend, stofvrij en niet-tracerend te zijn. De pellets absorbeerden veel vloeistof, hoewel ze geen klonten vormen en het grootste deel van de vloeistof uiteindelijk naar de bodem van de kattenbak sijpelt terwijl vast afval bovenop zit.

We vonden het ook enigszins moeilijk om het verschil te zien tussen “schone” en vuile pellets vanwege de donkere kleur van het materiaal. Dit nest werkte het beste wanneer het wekelijks werd vervangen voor huishoudens met één kat en twee keer per week voor huishoudens met meerdere katten om geur onder controle te houden.

purina gisteren kattenbakvulling3

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 0/5
Geurbestrijding 2/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 2/5
Algemene beoordeling 2.75/5

Pros:

 • Gemaakt van volledig natuurlijke, milieuvriendelijke gerecyclede papiermaterialen
 • Vrijwel stofvrij en niet-tracerend in vergelijking met kleistrooisels
 • Absorbeert tot 3 keer zoveel vloeistof als kleistrooisels

Tegens:

 • Niet-klonterende formule betekent dat de doos moet worden geleegd en vervangen
 • Vloeistof kan doorsijpelen en zich verzamelen op de bodem van de doos
 • Controleert geur niet zo goed als klei, vooral in huishoudens met meerdere katten

Dit nest wordt geleverd in zakken van 5, 15 en 30 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van gerecycled papier in plaats van klei, is het mogelijk niet zo zwaar als de meeste traditionele kattenbakvullingen, afhankelijk van de zakgrootte die u koopt.

#2 Het nieuws van gisteren Zachtere textuur Ongeparfumeerde kattenbakvulling

Dit nieuws van gisteren Zachtere textuur Ongeparfumeerde kattenbakvulling is bijna identiek aan de originele formule, behalve dat de pellets kleiner zijn en ontworpen om een vergelijkbare textuur te hebben als kleiafval. Dit is een belangrijk kenmerk voor katteneigenaren die hopen de overstap te maken naar een natuurlijk product, maar waarvan de katten de neiging hebben om kieskeurig te zijn over hun nest.

De pellets zijn nog steeds zeer absorberend (tot drie keer zo absorberend als kleistrooisel), maar zijn nog steeds niet-klonterend en bieden slechts matige geurbeheersing.

purina gisteren kattenbakvulling4

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 0/5
Geurbestrijding 2/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 2/5
Algemene beoordeling 2.75/5

Pros:

 • Gemaakt van volledig natuurlijke, milieuvriendelijke gerecyclede papiermaterialen
 • Zachtere korreltextuur is zacht voor kattenpoten
 • Papiermaterialen zijn 3x zo absorberend als kleistrooisel

Tegens:

 • Niet-klonterende formule betekent dat de doos moet worden geleegd en vervangen
 • Vloeistof kan doorsijpelen en zich verzamelen op de bodem van de doos
 • Controleert geur niet zo goed als klei, vooral in huishoudens met meerdere katten

Dit nest wordt geleverd in zakken van 13,2 en 26,4 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van gerecycled papier in plaats van klei, is het mogelijk niet zo zwaar als de meeste traditionele kattenbakvullingen, afhankelijk van de zakgrootte die u koopt.

#3 Het nieuws van gisteren Zachtere textuur Frisse geur Kattenbakvulling

Het nieuws van gisteren Zachtere textuur Frisse geur Kattenbakvulling

Deze Yesterday’s News Softer Texture Fresh Scent kattenbakvulling lijkt erg op het vorige product, behalve de toevoeging van een frisse geur. We raden meestal geen geparfumeerde kattenbakvulling aan boven ongeparfumeerde formules, maar Yesterday’s News is een uniek geval.

Omdat dit een niet-klonterend strooisel is gemaakt van papieren materialen, heeft het niet de neiging om geur goed te beheersen. Als dit het geval is, helpt de toevoeging van een frisse geur om kattenbakgeuren wat langer te verdoezelen. Je moet de kattenbak nog steeds wekelijks legen voor de beste geurbestrijding, maar de geur zal helpen als je meer dan één kat hebt of als je niet schept tijdens de week.

purina gisteren kattenbakvulling5

Categorie Rating
Prijs 4/5
Klonterende actie 0/5
Geurbestrijding 2/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 5/5
Gemakkelijk te scheppen 2/5
Algemene beoordeling 3/5

Pros:

 • Gemaakt van volledig natuurlijke, milieuvriendelijke gerecyclede papiermaterialen
 • Frisse geur helpt de geur van kattenbakken te bedekken
 • Grotere, zachtere korrels zijn zacht voor kattenpoten en niet-tracking

Tegens:

 • Sommige katten houden misschien niet van de frisse geur, hoewel het helpt de geur onder controle te houden
 • Niet-klonterende formule betekent dat de doos moet worden geleegd en vervangen
 • Vloeistof kan doorsijpelen en zich verzamelen op de bodem van de doos

Dit nest wordt geleverd in zakken van 13,2 en 26,4 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van gerecycled papier in plaats van klei, is het mogelijk niet zo zwaar als de meeste traditionele kattenbakvullingen, afhankelijk van de zakgrootte die u koopt.

Wat vinden klanten van het nieuws kattenbakvulling van gisteren?

De Kattenbakvulling van Gisteren krijgt een breed scala aan reacties van klanten. Klanten die specifiek op zoek zijn naar een volledig natuurlijke of niet-klonterende kattenbakvulling zijn er dol op, terwijl katteneigenaren die gewend zijn aan de voordelen van kleibakvulling een beetje kritischer zijn. Over het algemeen is de prijs nog steeds relatief laag en werkt het product goed voor wat het belooft.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek en er zijn zowel goede als slechte beoordelingen voor het merk online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve klantrecensies voor het nieuws van gisteren Kattenbakvulling

“Mijn nieuwe kat had de hele tijd problemen met niezen. De dierenarts zei dat ze een allergische reactie had. Ik werd aangeraden om het nest te vervangen. Ik gebruikte Fresh Step al jaren en dit is de eerste kat die er ooit last van had. Ik heb deze gebruikt en ze heeft geen probleem meer. Gebruik een brede schep voor poep. Voor urine breekt het uiteen in een stapel die ik dagelijks verwijder.”Cherie, recensie van Yesterday’s News Original Formula Cat Litter

“Wauw! We hebben meer dan 10 andere kattenbakvullingen van conventionele typen geprobeerd. De kleistrooisels volgden overal rond de dozen. Het grootste probleem dat we hebben gehad, is het grote stof dat kleiafval heeft. Mijn arme kitten is erg allergiegevoelig en krijgt gemakkelijk ademhalingsproblemen. Ze niesde constant en zou eigenlijk niesbuien van 6 tot 8 niezen achter elkaar hebben. We konden er niet achter komen wat haar niesbuien veroorzaakte, maar na wanhoop dacht ik – misschien is het het nest? Het is behoorlijk stof. Ik ben overgestapt op dit papieren nestje en merkte binnen 24 uur een groot verschil in het aantal keren dat ze niesde.” FragileCat, recensie van het nieuws van gisteren Zachtere textuur Ongeparfumeerde kattenbakvulling

“Sinds we onze tapijten hebben vervangen door hardhouten vloeren, hebben we een voortdurende uitdaging om het spoor van grind en modderige sporen op te ruimen dat onze kat na elk bezoek aan zijn dienblad achterlaat. Zo ontmoedigend om 30 minuten te besteden aan het schoonmaken van de vloer en direct daarna is er een nieuwe set tracks om op te ruimen! Het nieuws van gisteren, voorgesteld door onze dierenarts om al onze problemen op te lossen, en het is planeetvriendelijk. Geen sporen meer overal, geen schoonschrapen van de lade na elk bezoek. Onze kat vond de overstap helemaal niet erg.”HarryH, recensie van Yesterday’s News Softer Texture Scented Cat Litter

Negatieve klantrecensies voor het nieuws van gisteren Kattenbakvulling

“Ik was in het begin zo opgewonden omdat de no tracking and mess de beste ooit was. Echter, na een paar dagen dat mijn twee katten dit nest gebruiken, ruikt mijn huis nu alsof ik kattenbakken in huis heb die het nog nooit eerder heeft gehad. Ook heb ik 3 verschillende kattenbakken voor hen om te gebruiken, maar plaats dit nest slechts in één doos, dus het is niet zo dat het overmatig werd gebruikt om te zinken zoals het doet. Ik zou het 0 sterren hebben gegeven, maar het is goed om in de kattenbak van het konijn te gebruiken, omdat ik het om de twee dagen dump.”Ang4, recensie van Yesterday’s News Original Formula Cat Litter

“Ik keek naar nesten die niet van klei zijn gemaakt omdat een van mijn katten allergieën heeft. Het probleem met dit nest is dat het geen klonterend vermogen heeft. Uiteindelijk heb ik het grootste deel van het afval eruit geschept omdat ik niet kon zien wat vies was of niet. Het bedrijf beweert dat het vuile afval naar de bodem gaat en een donkerdere kleur heeft. Ik kon het verschil niet zien en zal niet opnieuw kopen.” Chelsea, reviewing Yesterday’s News Softer Texture Unscented Cat Litter

“Ik haat dit nest. Ik gebruik altijd de So Phresh papieren pellaat, die Helaas Chewy niet draagt. Ik dacht dat ik dit eens zou proberen en het is verschrikkelijk. In plaats van te absorberen, verandert het in vuil nadat de kat er een paar keer in heeft geplast. Ik verzorg veel kittens voor een redding en dit is het gewoon niet waard.” Patty, recensie van het nieuws van gisteren Zachtere textuur geurende kattenbakvulling

Hoeveel kost het nieuws kattenbakvulling van gisteren?

Het Journaal van gisteren is nog steeds een betaalbare kattenbakvulling, vooral als je het vergelijkt met andere volledig natuurlijke kattenbakvullingen. De gemiddelde prijs voor Yesterday’s News ligt onder de $ 0,75 per pond en de prijs per pond daalt naarmate de tas die u koopt groter is.

Over het algemeen, is het nieuws kattenbakvulling van gisteren een goede keuze?

De kattenbakvulling van Gisteren is een geweldig product, maar alleen als u op zoek bent naar een milieuvriendelijke, niet-klonterende kattenbakvulling. Gemaakt van gerecycled krantenpapier, is dit zwerfvuil zeer absorberend en volledig stofvrij. Bovendien, omdat het in grote pellets wordt geleverd, zal het niet vast komen te zitten in de poten van uw kat om overal in huis te worden gevolgd. Er is natuurlijk het nadeel dat het niet zo goed geuren absorbeert en niet klontert.

Een ding dat we willen vermelden over yesterday’s news kattenbakvulling is dat het bijzonder goed werkt in een zeefbak zoals het Tidy Cats Breeze all-in-one kattenbaksysteem. Met behulp van een zeefbak kunt u natte pellets en uitwerpselen scheiden van de ongebruikte pellets, zolang de gaten in de zeef groot genoeg zijn. Veel gebruikers geven er gewoon de voorkeur aan om de hele kattenbak ter waarde van het nest wekelijks of tweewekelijks weg te gooien en te vervangen, afhankelijk van het aantal katten dat ze hebben.

Omdat yesterday’s news kattenbakvulling is gemaakt van gerecyclede kranten, is het veilig voor kittens en katten van alle leeftijden. Het is een geweldige optie voor kattenbaktraining en voor katten met gevoelige poten die een zachter materiaal in de kattenbak nodig hebben. Houd er rekening mee dat het geur mogelijk niet zo goed controleert als kleistrooisels, dus het moet mogelijk vaker worden vervangen.

Waar wordt het nieuws van gisteren kattenbakvulling verkocht?

Het Journaal kattenbakvulling van gisteren wordt online en in de meeste dierenwinkels verkocht. Je kunt het te koop vinden bij online retailers zoals Chewy en Amazon, evenals big box-winkels zoals Walmart en Target, evenals lokale en nationale dierenwinkels zoals PetSmart en Petco.

Over de auteur:

Kate Barrington heeft een bachelordiploma in het Engels en is de gepubliceerde auteur van verschillende zelfhulpboeken en voedingsgidsen. Kate is ook een fervent hondenliefhebber en aanbiddende eigenaar van drie katten, kate’s liefde voor dieren heeft haar geleid tot een succesvolle carrière als freelance schrijver die gespecialiseerd is in huisdierverzorging en voeding. Kate heeft een certificaat in fitnessvoeding en schrijft graag over gezondheids- en wellnesstrends – ze geniet ook van het maken van originele recepten. Naast haar werk als ghostwriter en auteur is Kate ook blogger voor een aantal biologische en natuurlijke voedingsbedrijven en columnist voor verschillende dierenbladen.