OdorTrap Review – Gekocht en getest

OdorTrap Pod en Kralen

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

De OdorTrap is een natuurlijk filtratiesysteem ontwikkeld door Whisker, het bedrijf achter de Litter-Robot. Deze kattenbakontgeur gebruikt plantaardige oliën om geurmoleculen in en rond de kattenbak aan te trekken, eraan te hechten en te vernietigen.

OdorTrap-technologie is ontwikkeld door chemici over een periode van 30 jaar en is ontworpen om geuren veilig en effectief te neutraliseren. In tegenstelling tot andere geurbestrijdingsapparaten gebruikt OdorTrap geen ftalaten, parabenen of alcohol.

Voor ongeveer $ 20 kan de OdorTrap-pod de oplossing zijn voor uw kattenbakproblemen. Maar is het de kosten waard bij het rekening houden met verzending en het veranderen van de kralenpakketten om de twee weken?

Na het testen van de OdorTrap gedurende ongeveer twee weken, hebben we de details over de werkzaamheid en mijn persoonlijke ervaring met mijn twee katten.

Zicht op Nest-Robot

Waarom zou u ons vertrouwen?

Mijn kat Genghis nieuwsgierig naar de OdorTrap die aan zijn kattenbak is bevestigd

We hebben wekenlang onderzoek gedaan naar de OdorTrap en geleerd hoe goed het werkt met verschillende katten, omgevingen en situaties.

We kochten het item onafhankelijk en onderwierpen het aan diepgaande tests, waarbij we de prestaties evalueerden met verschillende soorten kattenbakvulling, katten en kamers.

Wat is de Odortrap en hoe werkt het?

Het bedrijf Whisker is niet alleen de maker van OdorTrap maar is ook beter bekend van de Litter-Robot kattenbak. Al hun producten zijn ontworpen en vervaardigd in de Verenigde Staten.

De OdorTrap kralen zelf zijn ontworpen om te werken met de Litter-Robot kattenbak, maar de pods zijn gemaakt om in elke kattenbak te passen. De OdorTrap pod is geschikt om aan de buitenkant van elke soort kattenbak te passen en meet 4 “x 3” x .75 “.

OdorTrap kralen zijn gemaakt met een mix van natuurlijke plantaardige oliën om zich aan te hechten, geurmoleculen aan te trekken en te bestrijden. Kattenbakgeuren worden vervolgens geëlimineerd met een chemische reactie. In tegenstelling tot typische luchtverfrissers die agressieve chemicaliën en nepparfums gebruiken, is OdorTrap vrij van ftalaten, parabenen en alcohol.

Plaats gewoon een OdorTrap-kralenpakket in de pod en klik dicht. Verwijder de zelfklevende achterkant van de meegeleverde magneet en bevestig de pod stevig aan de afvallade van de Litter-Robot of de buitenkant van een traditionele kattenbak.

Gebruik de OdorTrap pod en kralenverpakking met je Litter-Robot of traditionele kattenbak. Inclusief OdorTrap pod en kralenpakket. Vervang de kralenverpakking om de 2 weken voor het beste resultaat.

Mijn ervaring met het gebruik van de Odortrap

OdorTrap is eenvoudig in te stellen

De OdorTrap is ontworpen om mooi te passen in de afvallade van de Litter-Robot of aan de buitenkant van een traditionele kattenbak en aan de binnenkant van kattenbakmeubilair.

De peul en het pak kralen kwamen aan en mijn eerste stap was om ze uit de verpakking te halen. Vervolgens heb ik het magnetische kleverige stuk bevestigd aan de buitenkant van de kattenbak van mijn kat, net buiten de opening.

Ik plaatste het kralenpakket in de peul en knipte het goed dicht. De laatste stap was om de pod aan het magnetische deel te bevestigen en aan het werk te laten gaan.

De hele procedure was eenvoudig en snel. Het kostte me ongeveer 2 minuten om het op te zetten en vast te plakken. Het verwisselen van de kralen is ook eenvoudig. Maak de pod los van de magneet en open deze. Je kunt de kleine kralenzak verwijderen en in de prullenbak gooien en vervolgens de nieuwe zak plaatsen.

De Odortrap slaagde erin geuren goed te beheersen

De geur van de kralen is licht en aangenaam en overweldigt zeker niet om geuren te verdoezelen. Sterker nog, toen de pod eenmaal was bevestigd en ik er niet in de buurt was, merkte ik geen enkele vorm van geur op. Het leek echt alle geuren in de buurt te absorberen en ik merkte de eerste anderhalve week geen kattenbakgeuren op.

Na ongeveer anderhalve week begon ik een vleugje kattenbakgeuren op te merken. Het werd sterker naarmate de dagen vorderden. Omdat ik twee katten heb die de kattenbak gebruiken, had ik niet verwacht dat de OdorTrap effectief zou blijven voor de twee weken dat hij beweert te werken.

Mijn katten leken het prima te doen met de odortrap

OdorTrap stevig bevestigd aan de buitenkant van de kattenbak

Nadat ik de OdorTrap-pod aan de zijkant van de kattenbak had geplaatst, wachtte ik af of mijn katten het merkten. Ze leken niet echt geïnteresseerd in het apparaat en het bleef op zijn plaats tijdens de testperiode.

Een van mijn katten heeft het besnuffeld en is toen in de kattenbak gegaan om zijn zaken doen. Het leek geen van mijn katten af te schrikken om de kattenbak überhaupt te gebruiken.

De OdorTrap geurende kralen zijn niet gevaarlijk voor u of uw katten. Sta echter niet toe dat uw huisdieren of kinderen de kralen innemen en verwijder de kralen niet uit de zakken.

Na anderhalve week verdween de werkzaamheid

OdorTrap is eenvoudig om het kralenpakket te vervangen wanneer het verslijt.

Zoals ik al zei, merkte ik na anderhalve week dat de OdorTrap niet ook het werk deed om geuren te beheersen. Ik heb wel twee katten die de kattenbak gebruiken, wat bezuinigt op hoe vaak de geurverpakking moet worden vervangen.

Als je meer dan één kat hebt, verwacht deze dan vaker te vervangen, tenzij je meer dan één kattenbak hebt.

Hoeveel kost de Odortrap?

De OdorTrap-pod kost $ 20 wanneer u rechtstreeks via de litter-robot.com-website bestelt. U kunt verwachten dat u een extra $ 10 aan verzendkosten betaalt.

Navul geurpakketten kosten $ 15 en bevatten 2 verpakkingen die gemiddeld 4 weken mee moeten gaan.

Over het algemeen is de Odortrap een goede keuze voor kattenbakken met één kat

Als u momenteel een Nest-Robot bezit of gewoon de kattenbak van uw kat wilt opfrissen, dan is dit een effectieve keuze. Als u bereid bent om $ 15 per maand plus verzending uit te geven om uw kattenbakgeuren geneutraliseerd te houden, dan is dit een goede optie.

Het doet goed werk bij het beheersen van geur, maar onthoud dat als je meer dan één kat hebt, het zeker de tijdsduur verkort voordat het moet worden vervangen.

Dit is een veilige optie voor uw katten, omdat het natuurlijke plantaardige oliën gebruikt en vrij is van ftalaten, parabenen of alcohol.

Zicht op Nest-Robot