Nood Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Nood is een relatief nieuw en groeiend dierenvoedingsbedrijf met hoofdkantoor in Nieuw-Zeeland. Het bedrijf is op dit moment uitgebreid naar het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Canada en verschillende andere landen. Hun premium honden- en kattenvoer is graanvrij zonder GMO-ingrediënten en zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Lees meer over Nood kattenvoer in onze onbevooroordeelde review.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Nood Kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Nood kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Nood op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 6/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7/10

We geven Nood kattenvoer een 42 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Nood

Nood werd in 2019 in Nieuw-Zeeland opgericht door Alistair King in samenwerking met ZURU-oprichter en retailmerkbouwer Nick Mowbray. Het bedrijf heeft een internationaal hoofdkantoor in Auckland, Nieuw-Zeeland.

Vanaf het begin was Nood erop gebrand om een wereldmerk te worden. Hun recepten zijn geformuleerd door dierenartsen en voedingsdeskundigen met tientallen jaren ervaring. Het bedrijf maakt ook gebruik van niet-opdringerige voedingsproeven met tientallen huisdieren (alle leeftijden, maten en rassen) in een thuisomgeving. Dit betekent dat de proeven aangenaam zijn voor de huisdieren en realistischer – ze zijn vergelijkbaar met de manier waarop u uw eigen huisdier voedt. Ze overschrijden het aantal onderzoeken dat door AAFCO is aangevraagd.

Nood heeft ook verteerbaarheidsstudies van derden gebruikt voor hun recepten voor hondenvoer om te zien hoeveel van elke voedingsstof wordt opgenomen. Hun recepten hebben een totale verteerbaarheid van 86,6 procent, wat volgens hen te wijten is aan de opname van gegarandeerde probiotica. Daarentegen hebben veel voedingsmiddelen van lagere kwaliteit een verteerbaarheid van minder dan 75 procent. Alleen voedingsmiddelen van betere kwaliteit hebben meestal een verteerbaarheid hoger dan 82 procent.

Nood Verteerbaarheidsstudie Nood dierenvoeding is geformuleerd voor alle levensfasen.

Op dit moment is Nood slechts beschikbaar in een paar markten: Nieuw-Zeeland, Australië, Groot-Brittannië, Canada en Frankrijk. Het merk zal in de nabije toekomst waarschijnlijk uitbreiden naar andere landen.

Als u in een van deze landen bent, wordt Nood soms op sommige schijnbaar onwaarschijnlijke plaatsen verkocht voor zo’n hoogwaardig dierenvoer. Dat komt omdat dit een nieuw merk is en ze op zoek zijn naar een introductie op de markt. In Canada wordt het bijvoorbeeld verkocht bij Walmart. Het bedrijf heeft een exclusieve deal met Tesco in het Verenigd Koninkrijk.

Inkoop en productie

Nood’s droge dierenvoeding wordt gemaakt in de Verenigde Staten. Hun natvoer wordt gemaakt in Thailand, dat tegenwoordig een productiehub is voor veel conservenfabrieken voor huisdierenvoeding.

Nood wordt op dit moment niet verkocht in de Verenigde Staten. Het bedrijf werkte echter aan het ontwikkelen en testen van hun recepten op Summit Ridge Farms in Pennsylvania. Summit Ridge Farms biedt onderzoeksdiensten voor het testen van voedingsproducten voor huisdieren. Ook de voedingsmiddelen van Nood voldoen aan de AAFCO-richtlijnen. Het is misschien slechts een kwestie van tijd (of investeerders en productiecapaciteit) voordat Nood beschikbaar is in de VS.

Nood test ingrediënten grondig voordat ze worden toegelaten tot hun faciliteiten. Volgens het bedrijf proberen ze ingrediënten in de buurt van hun fabrieken te kopen voor versheid. Dit betekent dat hun droge voedingsmiddelen meer afhankelijk zijn van Noord-Amerikaanse ingrediënten. Verschillende van hun natte voedingsmiddelen bevatten tonijn en zalm die worden gevist uit de wateren van de Stille Oceaan in de buurt van hun fabriek in Thailand.

Geselecteerde vitaminen en mineralen komen uit Europa, terwijl andere, waaronder taurine, uit China komen.

Het bedrijf heeft een strikt voedselveiligheidsprotocol tijdens elke productierun. Elk ingrediënt wordt getest op verontreinigingen wanneer het in de faciliteit aankomt. Elke stap van het productieproces is afgezet om kruisbesmetting te voorkomen. Tijdens de productie testen werknemers elke 15 minuten op dichtheid, voedingsprofiel en verontreinigingen. Aan het einde van de productie wordt het product 48 uur vastgehouden terwijl ze opnieuw testen, waarbij het product alleen wordt vrijgegeven als het alle th doorstaate stappen.

Hier is een voorbeeld van enkele van de tests die Nood in hun faciliteiten uitvoert:

 • 215 Mycotoxine tests per week
 • 260 microbiologische tests per week
 • 36 oxidatieve stabiliteitstests op vetten en oliën per maand
 • 1.200 voedingstests voor ingrediënten per maand
 • 9.000 voedingstests voor eindproducten per maand
 • 18+ uur employee safety training per werknemer per jaar
 • 120 veiligheidsbeoordelingen per ja

Is Nood kattenvoer teruggeroepen?

Nee, Nood heeft nog nooit een terugroepactie gehad. Ze vermelden dit op hun website in de FAQ-sectie. Houd er rekening mee dat het bedrijf nog maar een paar jaar dierenvoeding maakt.

Wat voor soort voedsel biedt Nood aan?

De selectie kattenvoer van Nood varieert afhankelijk van waar u woont. Een bredere selectie met verschillende recepten en productnamen is beschikbaar voor klanten in het VK en elders, maar op de wereldwijde site vermeldt het merk de volgende 8 recepten.

NAT KATTENVOER

 • Wild gevangen tonijn recept in jus voor katten
 • Grasgevoerd kiprecept in jus voor katten
 • Grasgevoerd lamsrecept in jus voor katten
 • Wild gevangen tonijn recept in jus voor katten, 12 pack box
 • Kooivrij kiprecept in jus voor katten, doos met 12 verpakkingen
 • Grasgevoerd lamsrecept in jus voor katten, doos met 12 verpakkingen

DROOG KATTENVOER

 • Duurzaam zalmrecept met probiotica voor katten
 • Kooivrij kiprecept met probiotica voor katten

Nood Cat Food Beoordeling

#1 Nood Cage-Free Chicken Recept in Jus voor Katten Review

Koop op Noodpetfood.com

We weten allemaal dat natvoer vaak de voorkeur heeft voor katten vanwege hun vochtgehalte. Aan hun lot overgelaten, zullen veel katten niet genoeg water drinken, wat kan leiden tot urinewegproblemen. Als je je kat tenminste natvoer geeft, kun je er meestal zeker van zijn dat je kat ergens tussen de ongeveer 75 en 88 procent vocht in het voer krijgt.

De reden dat we dit feit vermelden in relatie tot Nood Cage-Free Chicken Recipe in Jus for Cats is omdat dit voedsel volgens de gegarandeerde analyse 86 procent vocht bevat, maar we konden geen duidelijke bron van vloeistof in de ingrediënten vinden. Het is duidelijk dat het voedsel vocht bevat, maar op de een of andere manier is het zo slim verborgen in de ingrediënten dat het er niet echt uitkomt.

De eerste verschillende ingrediënten in het voedsel zijn: kip, tapiocazetmeel, ei, tonijn en runderlever. Kip en sommige van deze andere ingrediënten zijn uitstekende bronnen van dierlijke eiwitten die goed zijn voor uw kat. Tapiocazetmeel wordt vaak gebruikt in graanvrij voedsel in plaats van granen of andere graanvervangers te gebruiken. Het heeft niet veel voedingsstoffen, maar het is goed in het bieden van wat textuur en stevigheid in het voedsel. Het helpt bij het maken van de jus in het kattenvoer.

Wat dat vocht betreft, verse kip bevat ongeveer 70-75 procent water. Dit betekent dat wanneer het vocht wordt verwijderd door het koken, de kip lager in de ingrediëntenlijst zou verschijnen. Het water wordt echter vaak gebruikt bij het maken van het huisdiervoer.

Het voedsel bevat ook smaken of smaakversterkers: kippenbouillon; en kippenlever en hartverteren. Deze ingrediënten – vooral de kippenbouillon – moeten een deel van het vocht in het voedsel leveren. Sommige mensen houden niet van ingrediënten voor huisdiervoeding waarbij “verteren” betrokken is, maar omdat dit ingrediënt specifiek is gemaakt van kippenlever en hartvertering, lijkt het goed geïdentificeerd te zijn. Het moet een lekker en gezond ingrediënt zijn voor je kat.

Dit recept bevat ook een bron van levende (levensvatbare), natuurlijk voorkomende micro-organismen die de spijsvertering van uw kat moeten helpen.

NOOD® Cage-Free Chicken Recipe in Jus for Cats is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen.

Wij denken dat Nood Cage-Free Chicken Recipe in Jus for Cats eruit ziet als een goed voer voor katten met hoogwaardige ingrediënten. Gezien de voedingspercentages kan het eiwitpercentage iets lager zijn dan sommige eigenaren zullen willen. We merken ook op dat het ruwe aspercentage hoger is dan normaal voor een nat kattenvoer. Dit kan erop wijzen dat het voedsel meer koolhydraten of wat bot bevat. Ruwe as is de meting van mineralen die overblijven wanneer een deel van het voedsel wordt weggebrand. De industriestandaard voor ruwe as in nat kattenvoer ligt tussen de 2-3 procent. Dit voedsel stelt dat het 4 procent heeft. Dat lijkt misschien geen groot verschil, maar in termen van de droge stofbasis (DMB) komt het uit op ongeveer 28 procent in dit recept, dus het is vrij veel van het voedsel.

Caloriegehalte (ME berekend): 1050 kcal per kg, 84 kcal per zakje (zakje weegt 80 gram)

Ingrediënten

Compositie:

Kip, Tapioca zetmeel, Ei, Tonijn, Runderlever, Smaken (Kippenbouillon, Kippenlever en Hart Digest), Gistextract, Zonnebloemolie

Additieven:

Tricalciumfosfaat, Natriumtripolyfosfaat, Guargom, Kaliumchloride, Magnesiumsulfaat, Mineralen (Zinkglycinecomplex, Ijzerglycinecomplex, Koperglycinecomplex, Mangaanglycinecomplex, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Taurine, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Vitamine B12-supplement, Niacinesupplement, Calciumpantothenaat, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Biotinesupplement, Riboflavinesupplement, Pyridoxinehydrochloride, Bètacaroteen, Foliciumzuur Zuur)

Bevat een bron van levende (levensvatbare), natuurlijk voorkomende micro-organismen.

Analytische bestanddelen:

Eiwit 6%, vetgehalte 3%, ruwe celstof 1%, ruwe as 4%, vocht 86%

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 6%

Ruw vet: 3%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 86%

As: 4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 42.86%

Vet: 21.43%

Vezel: 7.14%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 45.16%

Vet: 54.84%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, ei, tonijn, runderlever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zonnebloemolie is niet zo wenselijk als dierlijk vet voor katten

Veel voorkomende allergenen: Kip, ei, tonijn (vis) en rundvlees kunnen allemaal allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Het eerste ingrediënt is vlees
 • Graanvrij
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen
 • Geen toegevoegde GMO-ingrediënten

Tegens

 • Het eiwitpercentage kan iets lager zijn dan bij sommige andere kattenvoer
 • Het ruwe asgehalte is hoger dan normaal voor een nat kattenvoer.

#2 Nood Grasgevoerd lamsvlees recept in jus voor katten Review

Koop op Noodpetfood.com

Het grasgevoerde lamsrecept bevat kip, lam, ei, tapiocazetmeel en tonijn als de eerste vijf ingrediënten. Het recept bevat ook runderlever, een andere goede bron van eiwitten en vitamine A.

Je weet misschien dat katten, in tegenstelling tot sommige dieren zoals honden, niet erg goed werk leveren bij het omzetten van bètacaroteen en plantaardige materialen in vitamine A. Uw kat heeft vooraf gemaakte vitamine A nodig in zijn dieet, samen met enkele andere vitamines en verbindingen. Dat is de reden waarom vlees en voedingsmiddelen met een hoog vitamine A-gehalte vooral goed zijn voor katten.

Over het algemeen zien de ingrediënten in Nood Grass-Fed Lamb Recipe in Jus for Cats er goed uit. Net als bij Nood Cage-Free Chicken Recipe in Jus for Cats, kunnen sommige mensen het eiwitpercentage iets lager vinden dan bij ander kattenvoer. Het ruwe aspercentage in dit voedsel is ook 4 procent volgens de gegarandeerde analyse die iets hoger is dan standaard.

NOOD® Grasgevoerd lamsvlees recept in jus voor katten is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen.

Caloriegehalte (ME berekend): 1102 kcal/kg, 88 kcal per zakje (80 gram per zakje)

Ingrediënten

Compositie:

Kip, Lam, Ei, Tapioca zetmeel, Tonijn, Runderlever, Zonnebloemolie, Smaken (Kippenbouillon, Kippenlever en Hart Digest), Gistextract

Additieven:

Tricalciumfosfaat, Natriumtripolyfosfaat, Guargom, Kaliumchloride, Magnesiumsulfaat, Mineralen (Zinkglycinecomplex, Ijzerglycinecomplex, Koperglycinecomplex, Mangaanglycinecomplex, Natriumseleniet, Kaliumjodide), Taurine, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Vitamine B12-supplement, Niacinesupplement, Calciumpantothenaat, Thiaminemononitraat, Vitamine A-supplement, Biotinesupplement, Riboflavinesupplement, Pyridoxinehydrochloride, Bètacaroteen, Foliciumzuur Zuur)

Bevat een bron van levende (levensvatbare), natuurlijk voorkomende micro-organismen.

Analytische bestanddelen:

Eiwit 6%, vetgehalte 4%, ruwe celstof 1%, ruwe as 4%, vocht 85%

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 6%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 85%

As: 4%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40%

Vet: 26.67%

Vezel: 6.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.18%

Vet: 61.82%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Lam, Ei, Tonijn, Runderlever

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Zonnebloemolie is minder wenselijk dan dierlijke vetten

Veel voorkomende allergenen: Kip, ei, tonijn (vis) en rundvlees kunnen allemaal allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Vlees is het eerste ingrediënt
 • Bevat goede bronnen van dierlijke en viseiwitten
 • Graanvrij
 • Bevat geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen; geen GGO-toegevoegde ingrediënten

Tegens

 • Het eiwitpercentage is iets lager dan sommige andere kattenvoer
 • Het ruwe aspercentage is iets hoger dan normaal voor nat kattenvoer

#3 Nood Duurzaam Zalm Recept met Probiotica voor Katten Review

Koop op Noodpetfood.com

Nood Duurzaam zalmrecept met probiotica voor katten is gemaakt met ethisch geproduceerde eiwitten, probiotica en toegevoegde vitamines en mineralen om het een compleet en uitgebalanceerd voedsel te maken voor alle levensfasen.

De eerste verschillende ingrediënten in dit voedsel zijn: zalm, vismeel, erwten, erwtenmeel, gedroogde gist en kippenvet. Ook dit Nood recept heeft vlees (vis) als eerste ingrediënt. Dit is een heel eiwit, dus als het water zou worden verwijderd, zou het waarschijnlijk lager in de ingrediëntenlijst vallen, maar het is nog steeds zalm die een gezond eiwit is voor katten. Zalmmeel en zalmolie verschijnen als ingrediënten later in de lijst.

Vismeel compenseert enigszins het vocht in de zalm. Omdat het een “maaltijd” is, betekent dit dat het vocht al is verwijderd. Vismeel van goede kwaliteit heeft een eiwitpercentage tussen de 60 en 72 procent (ongeveer 65 procent). Dit is dus geen slecht ingrediënt op de tweede plaats in de ingrediëntenlijst. Vismeel komt over het algemeen van menhadenvis of andere schoolvissen, maar het is niet geïdentificeerd, wat niet ongebruikelijk is. Zolang de vis niet met ethoxyquine wordt bewaard, is het geen probleem.

Erwten en erwtenmeel zijn minder wenselijke ingrediënten in kattenvoer. We begrijpen dat veel kattenliefhebbers het idee van “graanvrij” kattenvoer leuk vinden, maar er zijn enkele granen en granen die voedzamer zouden zijn voor katten dan het gebruik van erwten in hun dieet. Zelfs tapioca zou een goede vervanger zijn.

Erwten zijn leden van de peulvruchtenfamilie. Het toevoegen aan voedsel voor huisdieren verhoogt het eiwitpercentage, maar ze zijn voor sommige dieren niet bijzonder gemakkelijk te verteren. Ze zijn in verband gebracht met dieetgerelateerde gedilateerde cardiomyopathie (DCM) bij honden (en sommige katten). Katten hadden meer kans op hypertrofische cardiomyopathie (een hartaandoening). Onderzoek op dit gebied gaat door, maar veel fabrikanten van hondenvoer veranderden hun recepten na de aankondiging van de FDA.

Betekent dit dat je nooit kattenvoer moet kopen dat erwten of andere peulvruchten bevat? Nee, zo ver zouden we niet gaan. We raden u echter aan voorzichtig te zijn met voedsel voor huisdieren dat grote hoeveelheden erwten, linzen en peulvruchten bevat. Het is het beste als ze lager in de ingrediëntenlijst staan, zodat ze geen grote hoeveelheid van het voedsel uitmaken.

Dit recept bevat ook enkele groenten, bessen en fruit die enkele vitamines en mineralen aan het dieet van uw kat kunnen toevoegen. Het bevat probiotica die nuttig zijn voor de spijsvertering. En het heeft geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Over het algemeen denken we dat het dierlijke eiwit in het voedsel goed is. We houden ook van het kippenvet als een bron van vet. “Superfoods” zoals chiazaden kunnen al dan niet een gimmick zijn. Erwten en erwtenmeel als derde en vierde ingrediënt in het voedsel zijn zorgwekkend. Dat betekent dat ze een groot deel van het voedsel uitmaken, wat na verloop van tijd een probleem voor een kat kan worden. We zouden moeite hebben om dit voedsel aan te bevelen.

NOOD® Duurzaam zalmrecept met probiotica voor katten is geformuleerd om te voldoen aan de voedingsniveaus die zijn vastgesteld door de AAFCO Cat Food Nutrient Profiles voor alle levensfasen.

Caloriegehalte (ME berekend): 3.500 kcal per kg, 377 kcal per kopje Metaboliseerbare energie

Ingrediënten

Compositie:

Zalm, Vismeel, Erwten, Erwtenmeel, Gedroogde gist, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Zalmmeel, Lijnzaad, Natuurlijk aroma, Zalmolie (een bron van dha), Dl-methionine, Zout, Kaliumchloride, Cholinechloride, Taurine, Boerenkool, Chiazaad, Pompoen, Bosbessen, Sinaasappels, Quinoa, Gedroogde Kelp, Kokosnoot, Spinazie, Wortelen, Papaya

Probiotica:

Gedroogd Lactobacillus Plantarum FermentatieProduct, Gedroogd Enterococcus Faecium Fermentatieproduct, Gedroogd Lactobacillus Acidophilus Fermentatieproduct, Gedroogd Bacillus Subtilis Fermentatieproduct, Gedroogd Bifidobacterium Animalis Fermentatieproduct

Additieven:

Zink Proteïnaat, Vitamine E-supplement, Niacine, Mangaanproteïne, Koperproteïne, Zinksulfaat, Mangaansulfaat, Kopersulfaat, Thiaminemononitraat (Bron van Vitamine B1), Vitamine A-supplement, Biotine, Kaliumjodide, Calciumpantothenaat, Riboflavine (Vitamine B2), Pyridoxinehydrochloride (Bron van Vitamine B6), Vitamine B12 Supplement, Manganousoxide, Natriumseleniet, Vitamine D3 Supplement, Foliumzuur, Menadione Natrium bisulfiet Complex.

Bevat een bron van levende (levensvatbare), natuurlijk voorkomende micro-organismen.

Analytische bestanddelen:

Eiwit 34%, vet 14%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as NA, vocht 10%

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 34%

Ruw vet: 14%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 37.78%

Vet: 15.56%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 42.78%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.92%

Vet: 31.92%

Koolhydraten: 36.15%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, Vismeel, Kippenvet, Zalmmeel, Zalmolie, Pompoen, Bosbessen, Quinoa, Gedroogde Kelp

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, erwtenmeel, “natuurlijke smaak”

Veel voorkomende allergenen: Zalm (vis) kan voor sommige katten een allergeen zijn; “natuurlijke smaak” is onbekend, dus het kan ook potentiële allergenen bevatten

Pros

 • Zalm, zalmmeel en zalmolie zijn uitstekend geschikt voor katten; vismeel is ook een goede bron van eiwitten voor katten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, conserveermiddelen of smaakstoffen
 • Pompoen, bosbessen, quinoa en sommige andere ingrediënten kunnen gezonde toevoegingen aan het dieet zijn

Tegens

 • Erwten en erwtenmeel zijn in verband gebracht met enkele langdurige gezondheidsproblemen bij huisdieren

Wat vinden klanten van Nood Cat Food?

We vonden een breed scala aan beoordelingen voor Nood kattenvoer op de Trustpilot site. Beoordelingen komen ook uit meerdere landen.

Positieve beoordelingen

Letterlijk een redder in nood

Mijn ouderen kat was erg kieskeurig geworden over haar eten en was begonnen af te vallen. Ik spotte Nood in Tesco en kocht de 7+ kip en kalkoen met gelei. Ze eet het al ongeveer een maand en het verschil in haar conditie is verbazingwekkend. Ze likt elke druppel op. Bedankt Nood je letterlijk een redder in nood. Bedankt van Willow de kat. – bij JAN QUINN reviewing NOOD Pet Food op 11 jun 2022

Mijn drie katten genieten hier echt van…

Mijn drie katten genieten hier echt van kat voedsel. Ze stoppen zich eigenlijk enthousiast in en eten elk restje op. De ingrediëntenlijst is een zeer aangename verrassing in vergelijking met andere merken, en ik heb het gevoel dat ik het beste doe wat ik kan voor mijn dieren die hen dit voeren (tegen een niet sterk verhoogde prijs). Negeer de recensie van één ster van een halfwit die het begrip reclame niet kan begrijpen, wedden dat de klantenservice van Tesco goed heeft gelachen om het feit dat hij zijn product terugstuurt. – door Sarah Harris die NOOD Pet Food beoordeelt op 27 jan 2022

Negatieve beoordelingen

Mijn kat vindt het niet leuk

Mijn kat vindt het niet lekker, hij eet de jus maar laat het vlees staan. – door Jackie recenseert NOOD Pet Food Op 06 juli 2022

Maakte mijn kat ziek

Ik gaf Nood’s droogvoer voor katten een kans in de hoop mijn kat op een gezonder dieet echter het heeft ervoor gezorgd dat mijn kat om meerdere keren te braken na het eten ervan.. lijkt oké te zijn voor andere katten maar helaas lijkt mijn baby er niet zo dol op te zijn! 🙁 – door Vanessa recenseert NOOD Pet Food Op 26 april 2022

Hoeveel kost Nood Kattenvoer?

Nood verkoopt hun eten niet via hun website, dus we hebben een paar plaatsen opgespoord die het voedsel in verschillende landen verkopen.

In Canada vonden we een zak van 1,5 kg NOOD Cage-Free Chicken Cat Food met Probiotica (droog kattenvoer) te koop bij Walmart voor $ 13,77.

In het Verenigd Koninkrijk vonden we Nood Dry Cat Food Chicken With Vegetables dat vergelijkbaar lijkt te zijn met het voedsel in Canada dat te koop is bij Tesco voor £ 5,00 per kg.

In Australië vonden we 12-packs Nood natvoer (zakjes van 80 gram) voor $ 13,00; $ 1,50 per zakje voor singles.

Nood lijkt boven de meeste supermarktmerken te zijn geprijsd, maar in de buurt van retailmerken voor dierenvoeding.

Kortom, is Nood Kattenvoer een goede keuze?

We kunnen nood’s natte kattenvoer aanbevelen. Ze lijken goede ingrediënten te hebben, hoewel we misschien kibbelen over sommige van de voedingspercentages.

We kunnen de droge voedingsmiddelen op dit moment niet aanbevelen vanwege de grote hoeveelheid erwten die in het voedsel worden gebruikt. Nood heeft misschien andere droge voedingsmiddelen die niet zijn komen opdagen vanwege mijn locatie. Als die voedingsmiddelen erwten lager in de ingrediëntenlijst hebben, moeten de voedingsmiddelen veiliger zijn.

Als u geïnteresseerd bent in Nood, kunt u ook houden van kattenvoer zoals American Journey from Chewy.com en Nature’s Variety Instinct kattenvoer (Instinct Original).

Hoe bestel je Nood Kattenvoer?

Nood verkoopt hun eten niet op hun website, dus als je geïnteresseerd bent om het te kopen, heb je een aantal opties.

Het kattenvoer is verkrijgbaar in Nieuw-Zeeland bij Pak ’n Save, New World en Four Square winkels. In Australië kun je het kopen bij Coles. In Canada wordt het verkocht bij Walmart. In Frankrijk kun je het kopen bij Carrefour-winkels. En in het Verenigd Koninkrijk wordt Nood verkocht bij Tesco.

U kunt Nood ook online kopen bij sommige van deze winkels, hoewel u rekening moet houden met de verzendkosten voor uw land.