Nette Katten Katten kattenbakvulling Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het merk Tidy Cats is een toonaangevende innovator op het gebied van kattenbakvulling. Ze bieden niet alleen een breed scala aan klonterende en niet-klonterende formules, maar ze hebben ook een lichtgewicht lijn van nesten en een lijn van alternatieve producten gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen.

Wat dit merk onderscheidt, is de grote verscheidenheid aan opties en de uiterst betaalbare prijs. Voor minder dan $ 0,50 per pond, kunt u de hardklontervoordelen van kattenbakvulling en uitstekende geurbeheersing ontvangen. Als u op zoek bent naar een betaalbaar merk van hoogwaardig nest, is Tidy Cats er zeker een om te overwegen.

Waarderingen

 • Verscheidenheid aan producten – 5/5
 • Prijs per pond – 5/5
 • Multi-Cat Formules – 5/5
 • Klonterend vermogen – 3/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 3/5

Algemene score: 4.25/5

Hoe we hebben getest:

 • We kochten 3 van de beste kattenbakvullingen die Tidy Cats te bieden heeft
 • We hebben een paar weken de kattenbakvullingen getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

De geschiedenis van Tidy Cats begon in de jaren 1940 toen kattenbakvulling oorspronkelijk per ongeluk werd ontdekt. Een ondernemende man genaamd Edward Lowe begon olie-absorberende klei te verkopen als Kitty Litter, en het product ging onmiddellijk van start. Lowe bracht zijn product naar dierenwinkels en kattenshows in het hele land en had er in de jaren 1950 een solide bedrijf van gemaakt.

Zijn producten waren zo succesvol dat hij in 1964 zijn eigen merk creëerde en het Tidy Cats noemde. Het duurde niet lang voordat Lowe de grootste producent van kattenbakvulling werd en hij verkocht het bedrijf in 1990 toen het met een jaarlijkse omzet van meer dan $ 165 miljoen.

Vandaag de dag blijft het merk Tidy Cats heersen in de kattenbakvullingindustrie. Met de uitvinding van klonterende kattenbakvulling in 1984 kwam er een geheel nieuwe categorie producten in ontwikkeling. Tidy Cats blijft een innovator in de industrie en vindt nieuwe manieren om oude problemen op te lossen. Ze lanceerden bijvoorbeeld de Tidy Cats Lightweight Cat Litter-lijn die dezelfde hardklonteractie en geurbestrijdende bescherming biedt bij een fractie van het gewicht van normale kleikattenbakvulling.

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Tidy Cats verkoopt momenteel vijf verschillende categorieën kattenbakvulling en hun eigen alles-in-één geurbestrijdende kattenbaksysteem, Tidy Cats Breeze.

De Tidy Cats Lightweight Litter-lijn bevat zeven verschillende formules die verschillende voordelen bieden, van onmiddellijke actie en 24/7 prestaties tot formules geparfumeerd met de kracht van Glade-frisheid.

De Tidy Cats Clumping Litter-lijn bevat vijf verschillende formules, waaronder zowel geparfumeerde als ongeparfumeerde opties en een 4-in-1 sterkterecept.

De Tidy Cats Alternative Litter-lijn bevat vier milieuvriendelijke formules gemaakt met alternatieve ingrediënten zoals gerecycled krantenpapier en absorberend houtkrullen. De Tidy Cats Non-Clumping Litter lijn is een lijn van kleistrooisels die een uitstekende geurbeheersing bieden zonder te klonteren.

Ten slotte bevat de Tidy Cats Unscented Cat Litter-lijn vier formules : een lichtgewicht, een ongeparfumeerd klonterend strooisel en twee alternatieve nesten gemaakt van gerecycled krantenpapier.

De drie formules die we hier bespreken, zijn klonterende formules die zijn ontworpen voor snelle en eenvoudige opschoning.

Top 3 kattenbakvullingen beoordeeld

Bekijk op Chewy

Het duurt niet lang voordat kattenbakgeuren zich door het hele huis verspreiden. Daarom is deze Tidy Cats Scoop Instant Action Immediate Odor Control Formula zo geweldig. Het is een natuurlijk kleistrooisel gemaakt met een uniek ontgeurend systeem om geuren vanaf het begin vast te houden en te neutraliseren. Dit nest beschermt tegen urine-, ammoniak- en uitwerpselengeuren voor all-over geurbeheersing, zelfs in huishoudens met meerdere katten. Niet alleen zorgt dit nest ervoor dat de kattenbak fris ruikt omwille van jou, maar het zorgt ook voor een aangenamere ervaring voor je katten.

Deze Tidy Cats Scoop Instant Action Immediate Odor Control Formula is voorzien van het TidyLock-systeem om geuren bij contact te vergrendelen voor langdurige versheid.

Het vormt snelle klonten voor eenvoudig opruimen en is 99,9% stofvrij, dus zowel u als uw kat kan rustig ademhalen. We vonden dat het nest een lichte, chemische geur had die niet overweldigend was en het nest zelf had een enigszins zanderige textuur.

Hoewel het harde klonten rond uitwerpselen vormde, verhardden vloeibare klonten niet meteen, wat leidde tot wat afbrokkeling tijdens het scheppen. We ontdekten ook dat vloeistof het strooisel zeer snel binnendrong, soms loden tot kleverige lijm op de bodem van de doos.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 3/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 3/5
Algemene beoordeling 4/5

Voordelen van nette katten scheppen instant actie kattenbakvulling:

 • Vormt harde klonten rond uitwerpselen, controleert geur goed
 • Vrijwel geen stof met lage tot matige tracking
 • Zeer betaalbare prijs, uitstekende waarde voor de kwaliteit

Nadelen van Tidy Cats Scoop Instant Action Kattenbakvulling:

 • Urineklonters hebben de neiging om af te brokkelen, kunnen aan de kattenbak blijven plakken
 • Geurbestrijding is minder effectief voor urine dan uitwerpselengeuren
 • Lichte chemische geur maar niet overweldigend

Dit nest wordt geleverd in kruiken van 14 en 20 pond, evenals een emmer van 35 pond en een doos van 40 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van kleiingrediënten, is het vrij zwaar, zelfs in de kleinste container.

Bekijk op Chewy

Deze Tidy Cats Scoop 24/7 Performance Formula biedt de klok rond geurcontrole om uw huis fris te laten ruiken, ongeacht hoeveel katten u heeft. Deze formule biedt TidyLock-bescherming tegen ammoniak-, urine- en ontlastingsgeuren en is zeer absorberend om uw kat comfortabel te houden. Deze formule vormt strakke klonten voor eenvoudige reiniging en is vrijwel stofvrij, waardoor het ook weinig rommel bevat.

We vonden deze Tidy Cats Scoop 24/7 Performance Formula om beloften na te komen over stofvrij, zeer absorberend en uitstekend voor geurbeheersing.

Het probleem is dat het strooisel zo absorberend is dat vloeistof soms doordringt tot de bodem van de doos voordat het klontert. De resulterende urineklonten hebben de neiging om af te brokkelen en kleine stukjes achter te laten terwijl je schept.

Het nest zelf heeft een lichte chemische geur die niet overweldigend is, maar sommige katten vinden het misschien niet leuk.

Tidy Cats Scoop 24 7 Prestatie formule

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 3/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 3/5
Algemene beoordeling 4/5

Voordelen van nette kattenschep 24/7 prestaties kattenbakvulling:

 • Levert de klok rond geurbescherming met TidyLock
 • Zeer absorberend en vormt harde klonten rond uitwerpselen
 • Vrijwel stofvrij en weinig rommel voor eenvoudige reiniging

Nadelen van Tidy Cats Scoop 24/7 Performance Kattenbakvulling:

 • Lichte chemische geur maar niet overweldigend
 • Urineklonters hebben de neiging om af te brokkelen, kunnen aan de kattenbak blijven plakken
 • Vloeistof kan doortrekken tot de bodem voordat het klontert

Dit nest wordt geleverd in kruiken van 14 en 20 pond, een emmer van 27 en 35 pond en dozen en zakken van 40 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van kleiingrediënten, is het vrij zwaar, zelfs in de kleinste container.

Bekijk op Chewy

Sommige katteneigenaren willen een stap verder gaan dan alleen het opsluiten van urine en uitwerpselengeur – ze willen het volledig bedekken. Deze Tidy Cats Scoop Glade Tough Odor Solutions Formula maakt dat mogelijk met de toevoeging van een frisse Glade geur.

Dit nest is nog steeds voorzien van Tidy Cats ‘ TidyLock-technologie om geuren van ammoniak, urine en uitwerpselen vast te houden, maar de toevoeging van Glade Tough Odor Solutions-technologie breidt de frisse geur uit tot buiten de kattenbak.

We vonden dit product erg lijken op de andere twee klonterende formules die we hebben getest, met als verschil natuurlijk de Glade-geur. De geur is zeker merkbaar zowel in de kattenbak als in de directe omgeving, maar we vonden het niet overweldigend.

Het strooisel absorbeerde vloeistof en geuren goed, maar had dezelfde problemen met urineklonten die te gemakkelijk uit elkaar vielen en stukjes achterlieten na het scheppen van de kattenbak. We vonden ook nat strooisel dat op de bodem van de doos was geplakt.

Categorie Rating
Prijs 5/5
Klonterende actie 3/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 3/5
Gemakkelijk te scheppen 3/5
Algemene beoordeling 3.75/5

Voordelen van Tidy Cats Scoop Glade Cat Litter:

 • Glad Tough Odors Solution-technologie zorgt ervoor dat de doos en de kamer fris ruiken
 • Vergrendelt geuren van urine, ammoniak en uitwerpselen zeer snel
 • Zeer laag stofgehalte en weinig tracking voor minder rommel

Nadelen van Tidy Cats Scoop Glade Cat Litter:

 • Urineklonters hebben de neiging om af te brokkelen, kunnen aan de kattenbak blijven plakken
 • Lichte chemische geur maar niet overweldigend

Dit nest wordt geleverd in kruiken van 14 en 20 pond en een emmer van 35 pond. Omdat het strooisel is gemaakt van kleiingrediënten, is het vrij zwaar, zelfs in de kleinste container.

Wat vinden klanten van opgeruimd kattenbakvulling?

Tidy Cats is een van de meest gevestigde namen in kattenbakvulling en is een van de eerste commerciële kattenbakvullingmerken die op de markt komt. Tidy Cats heeft niet alleen een lange geschiedenis, maar ze bieden ook een breed scala aan producten, zodat elke katteneigenaar de perfecte kattenbakvulling voor zijn huishouden kan vinden. Over het algemeen zijn klanten erg blij met Tidy Cats producten.

Dit gezegd hebbende, de ervaring van elke klant is uniek en er zijn zowel goede als slechte beoordelingen voor het merk online. Blijf lezen om een positieve en negatieve klantbeoordeling te zien voor elk van de drie kattenbakvullingsformules hierboven:

Positieve klantrecensies voor Tidy Cats Litter

“Ik gebruikte altijd Tidy Cats, maar dwaalde af vanwege wat ik moest doen met de meerdere emmers die ik aan het verzamelen was. Na verschillende nestjes te hebben geprobeerd, bestelde ik Tidy Cats Scoop Instant Action Immediate Odor Control. Wauw! Laag, laag stof, super hard klonteren. Alle andere nesten veranderden in onschepbare brij op de bodem van de kattenbak en waren lang niet stofvrij.” CatMom, reviewing Tidy Cats Scoop Instant Action Onmiddellijke geurcontrole

“Ik kocht altijd de Tidy Cats met Glade omdat ik dacht dat het de beste was, maar toen ik op was en ik merkte dat de winkel waar ik meestal naartoe ga op was, besloot ik een kruik van deze te pakken. Mijn hemel, het is al die tijd voor me geweest. Ik heb 5 katten, en niets heeft ooit gewerkt zonder dat ik de kattenbakken in twee dagen moest vervangen vanwege het aantal katten dat ik heb. Hiermee hoef ik het nest maar één keer per week te verschonen. Heel tevreden mee en het heeft ook nog eens een lekkere geur.”CatLady, reviewing Tidy Cats Scoop 24/7 Performance Continuous Odor Control Kattenbakvulling

“Ik heb veel merken zwerfvuil geprobeerd, alles van tarwe tot dennen tot dit, en dit is de enige die de geur laag houdt en ik heb vier katten. Ik heb vier hele grote kattenbakken en die vul ik behoorlijk vol, vergeleken met hoe ik sommige baasjes het heb zien doen. Het ruikt wanneer ze voor het eerst gaan, maar verwijdert het snel. Mijn huis ruikt niet naar een kattenhuis ondanks dat ik er vier heb. Ik maak de dozen dagelijks schoon, maar heb wel drie dagen zonder schoonmaken moeten gaan en het ruikt nog steeds niet.”Kathleen, reviewing Tidy Cats Scoop Glade Tough Odor Solutions Clumping Litter

Negatieve klantrecensies voor Tidy Cats Litter

“Eerst dacht ik dat dit ongeparfumeerd was, maar het heeft een zeer merkbare geur, niet per se aangenaam. Het werkt in mijn gewone kattenbakken maar werkt niet zo goed in de Litter Robot, denk ik omdat het goed klontert maar de klonten lijken niet bij elkaar te blijven of ze plakken aan de zijkanten en komen niet in de afvallade. Om de een of andere reden gebruik ik veel meer in de Litter Robot dan wanneer ik Scoop Away gebruik.”Catlover, reviewing Tidy Cats Scoop Instant Action Onmiddellijke geurcontrole

“Ik ben nog steeds op zoek naar een kattenbakvulling ter vervanging van de Cat’s Pride die ik vroeger gebruikte en die blijkbaar niet meer leverbaar was. Ik dacht dat ik hier een gokje op zou wagen, maar het is niet gelukt. De geur is echt onaangenaam voor mij en het eindigt over de hele vloer met de katten die het meer uit de doos volgen dan enig ander nest dat ik eerder heb geprobeerd. Het enige goede is dat het goed klonterde.”MarkysMom, reviewing Tidy Cats Scoop 24/7 Performance Continuous Odor Control Kattenbakvulling

“De geur is goed, maar niet de moeite waard. Je kunt de vlekken bij de meeste katten niet zien, omdat ze meestal kort of donker haar hebben. We kunnen het niet detecteren in onze tabby mix kat, maar op mijn witte Perzische is het duidelijk. Hij heeft blauwe vlek op zijn kleine pootjes sinds hij dit spul gebruikt. Katten likken duidelijk hun poten schoon en ik haat het idee dat hij dat moet likken. En hij heeft blauwe poten… Nee dank je.”Maggie, reviewing Tidy Cats Scoop Glade Tough Odor Solutions Clumping Litter

Hoeveel kost nette kattenbakvulling?

Tidy Cats is gemakkelijk een van de meest betaalbare merken kattenbakvulling op de markt.

De drie formules we hebben beoordeeld kosten niet meer dan $ 0,50 / pond wanneer u de grootste maat container koopt.

Het kopen van kleinere containers kan de prijs per pond verhogen, maar het is nog steeds een zeer betaalbaar merk, ongeacht welke formule u kiest.

Over het algemeen, is nette kattenbakvulling een goede keuze?

We zijn blij te kunnen melden dat het nest van Tidy Cat een betaalbaar en kwalitatief hoogstaand merk is. We hebben slechts drie van hun klonterende formules getest, dus we kunnen niet praten met de niet-klonterende of lichtgewicht formules, maar we vonden het voor het grootste deel leuk wat we zagen. Het TidyLock-systeem beschermt inderdaad tegen ammoniak, urine en uitwerpselengeur, zelfs in huishoudens met meerdere katten.

Een ding om op te letten bij dit merk is dat hoewel het harde klonten rond uitwerpselen vormt, de klonterende werking niet zo sterk is met urine. Vloeistof sijpelt snel door het strooisel en kan een kleverige puinhoop vormen op de bodem van de kattenbak. Urineklonters hebben ook de neiging om gemakkelijker af te brokkelen dan de uitwerpselen, wat het schoonscheppen van de kattenbak een uitdaging kan maken.

Tidy Cats biedt een breed scala aan verschillende producten, dus het is gemakkelijk om een formule te vinden die zowel voor u als voor uw kat werkt. Houd er rekening mee dat u geparfumeerde formules gebruikt met kittens en oudere katten, en u moet letten op toegevoegde ingrediënten zoals geuren.

Waar wordt netjes kattenbakvulling verkocht?

Tidy Cats nest is een zeer gemakkelijk te vinden merk omdat het zowel online als in dierenwinkels wordt verkocht. Je kunt het te koop vinden bij online retailers zoals Chewy en Amazon, evenals big box-winkels zoals Walmart en Target, evenals lokale en nationale dierenwinkels zoals PetSmart en Petco.

Klik HIER om te winkelen voor Tidy Cats Litter op Chewy