Nature’s Logic Onbevooroordeelde Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Nature’s Logic beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, soortgeschiktheid, terugroepacties en meer. Lees onze Nature’s Logic kattenvoer review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-beoordeling van de logica van de natuur over wat belangrijk is

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.3/10

In totaal geven we Nature’s Logic kattenvoer een 44 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over nature’s logic

Nature’s Logic, opgericht in 2005, maakt natuurlijke, volwaardige voeding al meer dan anderhalf decennium gemakkelijk toegankelijk voor ouders van huisdieren. Dit bedrijf gebruikt alleen 100% natuurlijke ingrediënten zonder synthetische vitaminen en mineralen. Hun producten zijn ook vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige additieven.

Toen Scott Freeman Nature’s Logic oprichtte, ging hij op pad met als doel de veiligste en meest voedzame dierenvoedingsproducten te bieden die mensen goed kunnen delen met hun huisdieren.

Hun recepten zijn geïnspireerd op de natuurlijke voeding van obligate carnivoren, voornamelijk gemaakt van vlees en andere hoogwaardige eiwitbronnen in combinatie met zorgvuldig geselecteerde plantaardige ingrediënten om een evenwichtige voeding te garanderen.

Inkoop en productie

Nature’s Logic dierenvoeding wordt in de VS gemaakt met volwaardige ingrediënten. Het bedrijf is gevestigd in Lincoln, NE, maar ze lijken niet hun eigen producten te maken. Ze gebruiken verschillende productiepartners met fabrieken in Nebraska, Kansas, Wisconsin en Missouri.

In plaats van verse of bevroren eiwitbronnen te gebruiken, gebruikt Nature’s Logic gedroogde maaltijden die resulteren in een hoger uiteindelijk eiwitgehalte voor hun droge voedsel. Hun rundvlees, kip en varkensvlees zijn afkomstig uit de VS, terwijl hun lamsvlees uit Nieuw-Zeeland komt en hun eend en zalm afkomstig zijn uit de VS en Chili.

Hoewel Nature’s Logic hun ingrediënten uit tal van landen buiten de VS haalt, stellen ze dat ze hun leveranciers nodig hebben “kan garanderen dat de ingrediënten geen chemische conserveermiddelen, herbiciden of insecticiden bevatten en afkomstig zijn van gerenommeerde bronnen.”

Geschiedenis herinneren

Voor zover wij weten, heeft Nature’s Logic nog nooit een product recall gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt nature’s logic?

Nature’s Logic biedt een verscheidenheid aan droge en ingeblikte voedseldiëten, samen met een beperkte selectie van licht gekookte bevroren recepten en gevriesdroogde hapjes. De primaire eiwitten die ze gebruiken zijn kip, rundvlees, eend, zalm, kalkoen, konijn en sardine.

Alle recepten van Nature’s Logic zijn gemaakt met 100% hele voedingsmiddelen en geformuleerd om volledige voeding te bieden voor alle katten, ongeacht hun ras, grootte en leeftijd.

Wat vinden klanten van Nature’s Logic Cat Food?

Klantrecensies voor Nature’s Logic zijn een allegaartje. Voor het grootste deel hebben hun producten een gemiddelde beoordeling van 3,5 tot 4 sterren van 5 sterren, maar verschillende producten hebben een aanzienlijk aantal 1-sterrenrecensies.

Onder de negatieve beoordelingen is er een lopend thema dat sommige katten het voedsel gewoon niet zullen aanraken. Andere klanten hebben geklaagd dat het natvoer een drogere textuur heeft dan verwacht of dat de blikjes niet helemaal vol waren. Voor elke negatieve beoordeling is er echter een tevreden klant die houdt van de kwaliteit van het voedsel en de natuurlijke ingrediënten.

Laten we eens kijken naar een paar klantrecensies van enkele van de meest populaire recepten van Nature’s Logic.

Positieve beoordelingen

“Ik heb veel tijd besteed aan het onderzoeken van een nieuw voer voor mijn katten nadat hun vorige ingeblikt voedsel was stopgezet. Nature’s Logic is een van de twee merken waar ik me extreem comfortabel en zelfverzekerd bij voel om ze te voeren! Zag nogal wat opmerkingen in de beoordelingen over hoe dit voedsel droger is dan ander ingeblikt / nat voedsel op de markt en ik zou het ermee eens zijn, maar omdat katten van nature niet veel water drinken, heb ik ALTIJD vers, gefilterd bronwater toegevoegd aan mijn katten ingeblikt voedsel bij elke voeding. “KittyMom recenseert Nature’s Logic Feline Rabbit Feast

“We houden van Nature’s Logic! Seraphina en Gabby hadden een zak gemengd in hun vorige voedsel (de gezondste manier om voedsel te veranderen brands) en ze waren heel benieuwd wat de nieuwe geur was. YUMMY! Ik heb ze nog nooit zo snel een kommetje zien eten!”Krystal reviewt Nature’s Logic Feline Sardine Feast Dry Food

Negatieve beoordelingen

“Dit eten heeft 5-sterren ingrediënten, maar 1 ster voor de smaak blijkbaar. Mijn katten zullen niet eens een lik proberen, ze proberen het gewoon te begraven en smeken om iets anders. Ik heb ook de konijnenversie gekocht, wat eerder een grote hit was, en ze keren er deze keer ook hun neus voor op.”Kitty beoordeelt Nature’s Logic Feline Turkey Feast Wet Food

“Ik denk dat dit waarschijnlijk veel gezonder is dan het voedsel dat mijn kat normaal eet. Hij is echter niet binnenshuis opgesloten, dus als hij thuis niet krijgt wat hij wil, gaat hij gewoon door de buurt en vindt het. Hij wil dit voedsel niet.”Maggie beoordeelt Nature’s Logic Feline Rabbit Feast Wet Food

Wat vonden onze testkatten ervan?

Mijn testkat Bagel was een grote fan van het sardine droogvoer en de konijnensmaak natvoer.

Het vinden van een kattenvoer van hoge kwaliteit dat past bij de voedingsbehoeften van mijn katten is een uitdaging omdat een van de drie allergisch is voor kip, kalkoen en mogelijk rundvlees. Alle drie delen ze hun eten, dus ik zit vast aan het voeden van allemaal iets dat de maag van de allergische kat niet van streek zal maken.

Enkele jaren geleden, nadat mijn toenmalige kattenvoermerk failliet ging, kwam ik het konijnenrecept van Nature’s Logic tegen. Het was een beetje prijzig (en is dat nog steeds), maar ik leek mijn enige optie te zijn en ik vond het leuk dat het geen synthetische toevoegingen bevatte. Sindsdien voer ik het aan mijn katten.

Terwijl mijn katten al enkele jaren nature’s logic ingeblikte konijnenrecepten eten, was dit een kans voor hen om een deel van hun droge voedsel te testen. Ze genoten enorm van beide smaken en likten de kom schoon na elke maaltijd. Ik vond wel dat mijn meest recente zending ingeblikt voedsel het “gat in het midden” -probleem had dat sommige klanten hebben genoemd, maar ik maakte me niet al te veel zorgen.

Nature’s Logic Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Nature’s Logic Feline Rabbit Feast Graanvrij ingeblikt kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Waar Nature’s Logic echt uitblinkt, is met hun ingeblikte voedselformules. Naast het feit dat ze zijn gemaakt met een enkele bron van dierlijke eiwitten (behalve het recept voor eend en zalm), zijn deze recepten rijk aan vocht en zeer laag in koolhydraten.

Dit specifieke recept bevat vers konijn als de primaire bron van eiwitten, wat een nieuw eiwit is voor veel katten, waardoor het een geweldige optie is voor katten met voedselallergieën of gevoelige magen. We moeten echter opmerken dat dit recept wel wat varkenslever bevat, dus wees voorzichtig als uw kat een varkensallergie heeft.

In termen van aanvullende voeding bevat dit recept varkensplasma dat een biologisch geschikte bron van voedingsstoffen is, samen met eierschaalmeel dat essentiële mineralen levert. Haringolie biedt essentiële vetzuren en een assortiment gedroogd fruit en groenten helpen de voedingsbalans te waarborgen zonder dat synthetische supplementen nodig zijn.

Over het algemeen is dit een eiwit- en vochtrijke formule met matig vet en een zeer laag koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Konijn, water voldoende voor verwerking, varkenslever, gedroogd eiproduct, montmorillonietklei, varkensplasma, haringolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), eierschaalmeel, brouwers gedroogde gist, gedroogde appel, gedroogde abrikoos, alfalfameel, gedroogde artisjok, gedroogde bosbes, gedroogde broccoli, gedroogde wortel, gedroogde cichoreiwortel, gedroogde cranberry, gedroogde kelp, peterselie, gedroogde pompoen, rozemarijn, gedroogde spinazie, gedroogde tomaat, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 7%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 72%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 42.86%

Vet: 25%

Vezel: 10.71%

Koolhydraten: 21.43%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.29%

Vet: 48.57%

Koolhydraten: 17.14%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Konijn
Varkenslever
Gedroogd ei product
Varkensplasma
Haringolie
Brouwers Gedroogde Gist

Alfalfa Maaltijd

Geen

Pros

 • Gemaakt met een enkele bron van nieuwe dierlijke eiwitten
 • Zeer laag koolhydraatgehalte
 • Rijk aan dierlijke eiwitten en vocht
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Bevat verschillende plantaardige ingrediënten
 • Aanzienlijk duurder dan marktgemiddelde

#2 Nature’s Logic Feline Sardine Meal Feast All Life Stages Droog kattenvoer

Koop op Chewy Koop op Amazon

Nature’s Logic blinkt uit in het aanbieden van recepten met één eiwit zoals deze voor katten met een gevoelige spijsvertering of voedselallergieën. Dit specifieke recept bevat sardinemeel als de enige bron van dierlijke eiwitten en een nieuwe bron van eiwitten.

Zoals veel droogvoerformules is dit sardinerecept kattenvoer hoger in koolhydraten dan het gemiddelde natvoer. Helaas is het veel hoger dan we zouden willen zien. We geven de voorkeur aan een koolhydraatgehalte ruim onder de 10%, maar deze formule wordt geschat op meer dan 20% koolhydraatinsluitsels.

Het is echter belangrijk om in gedachten te houden dat veel van de koolhydraten in dit recept de vorm aannemen van gedroogd fruit en groenten die worden toegevoegd als alternatief voor synthetische vitamine- en mineralensupplementen. We vinden het een goed idee, maar de uitvoering zou iets meer geschikt kunnen zijn voor de soort.

Je moet er ook rekening mee houden dat dit recept zeer calorierijk is, wat niet verwonderlijk is gezien het vetgehalte van 16%. Met 457 calorieën per kopje kan de dagelijkse portie van uw kat kleiner zijn dan u gewend bent, dus zorg ervoor dat u de voedingsaanbevelingen op de verpakking raadpleegt.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwit- en vrij hoog vetgehalte met een hoog koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Sardinemeel, gierst, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), pompoenpitten, gistcultuur, alfalfa-voedingsconcentraat, montmorillonietklei, gedroogd kelp, gesproeidroogd varkensplasma, gedroogde tomaat, amandelen, gedroogde cichoreiwortel, gedroogde wortel, gedroogde appel, gedroogde pompoen, gedroogde abrikoos, gedroogde bosbes, gedroogde spinazie, gedroogde broccoli, gedroogde cranberry, peterselie, gedroogde artisjok, rozemarijn, gedroogde paddenstoel, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, Gedroogd Lactobacillus Casei fermentatieproduct, gedroogd Bifidobacterium Bifidium fermentatieproduct, gedroogd enterococcus faecium fermentatieproduct, gedroogd bacillus coagulans fermentatieproduct, gedroogd ananasextract, gedroogd aspergillus niger fermentatie-extract, gedroogd aspergillus oryzae fermentatie-extract, gedroogd trichoderma longibrachiatum fermentatie-extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 38%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 5%

Vocht: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 41.76%

Vet: 17.58%

Vezel: 5.49%

Koolhydraten: 35.16%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 34.91%

Vet: 35.7%

Koolhydraten: 29.4%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Sardine maaltijd
Kippenvet
Gierst
Amandelen
Geen

Pros

 • Gemaakt met een enkele bron van nieuwe dierlijke eiwitten
 • Aangevuld met probiotica voor een gezonde spijsvertering
 • Vrij van vulstoffen, bijproducten en kunstmatige toevoegingen

Tegens

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte, geschat op meer dan 20%
 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft

#3 Nature’s Logic Licht gekookt bevroren kip recept

Koop op Chewy

Hoewel droog kattenvoer een gemaksfactor biedt die moeilijk te evenaren is, bevat het niet het vocht dat uw kat nodig heeft en heeft het de neiging om veel koolhydraten te bevatten. Als je vers voedsel overweegt, kan dit licht gekookte bevroren kiprecept van Nature’s Logic een goede optie zijn.

Gemaakt met verse kip, ei en kippenlever als de top drie ingrediënten, bevat deze formule 95% eiwit uit dierlijke ingrediënten. Dat gezegd hebbende, het bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten zoals alle Nature’s Logic-recepten. Het geschatte koolhydraatgehalte is echter minder dan 1%.

Wat we leuk vinden aan dit recept is dat de top drie ingrediënten dierlijk zijn en dat het product rijk is aan vocht. Het is ook volledig vrij van vulstoffen zoals maïs, tarwe en soja, evenals bijproducten en kunstmatige additieven. Het bevat echter een vaag genoemde bron van vet – visolie.

Over het algemeen lijkt dit een eiwitrijke, matig vetrijke verse voedselformule te zijn met zeer weinig koolhydratentent.

Ingrediënten

Kip, Ei, Kippenlever, Tapiocawortel, Schapenplasma, Visolie, Biergist, Montmorillonietklei, Eierschaalmeel, Gedroogde Boerenkool, Appel, Abrikoos, Artisjok, Bosbes, Broccoli, Wortel, Gedroogde Cichoreiwortel, Cranberry, Gedroogde Kelp, Gedroogde Peterselie, Pompoen, Spinazie, Tomaat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 72%

As: 4.12%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 39.29%

Vet: 32.14%

Vezel: 10.71%

Koolhydraten: 3.14%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.61%

Vet: 64.79%

Koolhydraten: 2.61%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip
Ei
Kippenlever
Visolie
Tapioca Wortel

Biergist

Kip

Pros

 • Gemaakt met 95% eiwit uit dierlijke ingrediënten
 • Bevat minder dan 1% koolhydraten zoals gevoed
 • Geen bijproducten, vulstoffen of kunstmatige toevoegingen
 • Bevat het vocht dat uw kat nodig heeft

Tegens

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Beperkte beschikbaarheid, over het algemeen alleen in de winkel

Hoeveel kost Nature’s Logic Kattenvoer?

Nature’s Logic is ongeveer gemiddeld in prijs, hoewel de prijs enigszins varieert van het ene recept tot het andere. De meeste van hun natte voedingsmiddelen kosten ongeveer $ 0,33 per ounce, hoewel hun konijnenrecept aanzienlijk duurder is op ongeveer $ 0,46 per ounce. De droogvoerformules gemiddeld ongeveer $ 0,28 per ounce.

Nature’s Logic beveelt aan om 3/4 blikje per 6 tot 8 pond lichaamsgewicht te voeren, dus de gemiddelde kat van 10 pond zou waarschijnlijk kosten ongeveer $ 2 per dag om te voeden.

Over het algemeen, is Nature’s Logic Kattenvoer een goede keuze?

Als je geïnteresseerd bent in het verhogen van de kwaliteit van het dieet van je kat door zoiets als Friskies of Meow Mix, maar je bent niet klaar om van de bovenste plank te gaan, kan Nature’s Logic een goede optie zijn. Het is ook een goede keuze als u synthetische toevoegingen probeert te vermijden of als uw kat voedselallergieën of een gevoelige maag heeft.

De ingeblikte voedselrecepten van Nature’s Logic bieden veel dierlijke eiwitten en vocht, hoewel u de ingrediëntenlijst moet controleren om er zeker van te zijn dat het recept is gemaakt met een enkele eiwitbron als uw kat gevoeligheden heeft. Voor het grootste deel zijn deze recepten laag in koolhydraten, ondanks het feit dat ze een aantal gedroogde vruchten en groenten bevatten – deze bieden natuurlijke bronnen voor essentiële voedingsstoffen.

Hoewel Nature’s Logic ingeblikt kattenvoer een behoorlijke bron van voeding biedt, zijn hun droogvoerformules hoger in koolhydraten dan we zouden willen en je zou waarschijnlijk een beter recept voor de prijs kunnen vinden.

Waar wordt Nature’s Logic Kattenvoer verkocht?

U kunt Nature’s Logic dierenvoeding vinden in lokale en onafhankelijke dierenvoedingswinkels en dierenspeciaalzaken in de Verenigde Staten. Ze werken ook samen met internationale retailers in Japan, Singapore, China, Zuid-Korea en Costa Rica. De enige online retailers die gemachtigd zijn om Nature’s Logic-producten te verkopen, zijn Chewy, PetFlow, Pet Food Station, HeartyPet en K9 Cuisine.

Klik hier om Nature’s Logic Cat Food-producten op Chewy te kopen