National Feed a Pet Rescue Week: wanneer en hoe het te vieren

Als huisdierouder wil je er alles aan doen om niet alleen voor je katachtige vriend te zorgen, maar ook voor andere dieren. Dat is waar National Feed a Pet Rescue Week 2023 om de hoek komt kijken. Dit evenement wordt jaarlijks gehouden van 23 juli tot 29 juli. Het is al 7 jaar aan de gang en de opkomst is geweldig.

Als je overweegt om dit jaar deel te nemen aan de National Feed a Pet Rescue Week, wil je misschien weten wat het is en wat je kunt doen om te helpen. We geven je alles wat je moet weten over dit geweldige evenement in het onderstaande artikel, dus doe mee.

3 kat face divider

Wat is National Feed a Pet Rescue Week?

National Feed a Pet Rescue Week wordt gehouden om geld in te zamelen om katten en andere dieren te voeren in lokale opvangcentra. Een van de grootste uitgaven die dierenopvangcentra en reddingsgroepen hebben, zijn de kosten van het voeren van de dieren die ze proberen te helpen. Dit evenement is ontworpen om voedsel te verstrekken aan de schuilplaatsen en groepen, zodat hun fondsen elders kunnen worden toegewezen, zoals vaccins, medische zorg, adoptieprogramma’s en meer.

Animal Rescue vrijwilliger temmen een verwilderde kat
Image Credit: Nieuw Afrika, Shutterstock

Hoe u kunt helpen

Een deel van het geld dat naar deze diensten zou kunnen gaan, wordt opgeslokt door de enorme kosten van het voeren van de dieren die ze proberen te helpen, waardoor er weinig overblijft voor de resterende behoeften van de dieren.

Tijdens deze week kunnen dierenliefhebbers overal ter wereld de voeding van deze dakloze huisdieren ondersteunen door donaties te geven via verschillende websites of zelfs te doneren aan het lokale dierenasiel. Het is verschrikkelijk om over na te denken, maar er wordt geschat dat er jaarlijks meer dan zes miljoen dakloze dieren in Amerika zijn die worden opgevangen door dierenreddingen in de Verenigde Staten.

Dat is niet alleen een duizelingwekkend aantal zwerfdieren, maar het is ook een duizelingwekkend aantal monden om te voeden voor de mensen die wanhopig proberen deze katten en andere dieren te helpen. Het is ook een enorme last dat het Covid-19-virus een enorme impact heeft gehad op gezinnen en opvangcentra. Het is ook aan het licht gekomen dat vanwege Covid-19 miljoenen meer gezinnen dan normaal hulp nodig hebben bij het voeden van hun huisdieren, omdat ze zelfs problemen hebben om zichzelf te voeden.

Hoewel Covid niet langer het probleem is dat het ooit was, hebben gezinnen en asielen nog steeds moeite om dieren te voeden en hebben ze uw hulp nodig. Je kunt helpen door voedsel of geld te doneren aan worstelende schuilplaatsen, zodat ze zwerfdieren kunnen voeden totdat ze een eeuwig thuis voor hen vinden.

krabben bij katten
Image Credit: Paws for Life Rescue, Flickr

kattenpootverdeler

Laatste gedachten

National Feed a Pet Rescue Week werd gehouden van 23 juli tot 29 juli en zal volgend jaar weer worden gehouden. Als je de National Feed a Pet Rescue Week van dit jaar hebt gemist, maak je dan geen zorgen. Er is nog genoeg dat je kunt doen om deze dieren de hulp te geven die ze nodig hebben. Uw lokale dierenasiel en eventuele opvangcentra in uw omgeving zullen graag donaties accepteren, of het nu gaat om voedsel of geld, op elk moment van het jaar.

Het evenement van volgend jaar zal beter zijn dan ooit, dus zorg ervoor dat je je agenda markeert en geef ze je steun. De asielkatten zullen er dol op zijn, en wie weet, misschien vind je een vriend om een eeuwig thuis te bieden in het proces. Je krijgt er veel liefde en loyaliteit voor terug.

thematische pauze

Uitgelichte afbeelding: Anika Moritz, Shutterstock