Meowing Heads Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Miowing Heads kattenvoer wordt gemaakt door dezelfde mensen die Barking Heads hondenvoer maken. Meowing Heads is een Brits bedrijf. Lees meer over hun voedsel voor katten in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van meowing heads kattenvoer op wat belangrijk is

We hebben Meowing Heads kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Meowing Heads op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 6/10
 • Prijs– 8/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 8/10

Algemene score: 7.17/10

We geven Meowing Heads kattenvoer een 43 uit 60 rating (71,67) of een B+ cijfer.

Over Meowing Heads

Meowing Heads werd opgericht in 2008-09 toen Paul, Dave en Jim van Petfood UK hun vorige baan verlieten bij een Amerikaans bedrijf voor dierenvoeding dat was gekocht door Mars Corporation. Ze besloten om hun eigen dierenvoer te maken. Dit plan leidde tot Meowing Heads.

In december 2021 werd aangekondigd dat Meowing Heads en Petfood UK werden gekocht door Inspired Pet Nutrition (IPN), een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde fabrikant van dierenvoeding en -traktaties. IPN zou de grootste producent van droogvoer voor huisdieren in het Verenigd Koninkrijk zijn.

Meowing Heads was voorheen eigendom van Petfood UK. Het bedrijf was ook eigenaar van Barking Heads, Bailey Bites en AATU: Evolutionary Natural Feeding for Dogs. Petfood UK is gevestigd in Herefordshire, VERENIGD KONINKRIJK. Volgens hun online profiel worden hun huisdiervoedingsproducten in meer dan 30 landen verkocht.

Meowing Heads heeft een kleinere online aanwezigheid dan Petfood UK of Barking Heads. We vonden wel actuele Meowing Heads-berichten op Facebook.

Lees ook: KatKin Onbevooroordeelde Kattenvoer Review

Inkoop en productie

Meowing Heads stelt dat de ingrediënten voor hun voedsel zoveel mogelijk in het VK worden ingekocht. Het bedrijf geeft geen specifieke informatie over hun kattenvoeringrediënten. We hebben echter wel informatie over ingrediënten gevonden toen we de lijsten met hondenvoer controleerden. Katten worden genoemd, samen met honden, in de discussie over ingrediënten.

Het bedrijf zegt dat het gebruik maakt van:

 • 100 procent natuurlijke, vrijloopkip
 • 100 procent natuurlijk, grasgevoerd rundvlees
 • 100 procent natuurlijk, grasgevoerd lamsvlees
 • 100 procent natuurlijke Schotse zalm
 • 100 procent natuurlijke, vrijloop kalkoen
 • 100 procent natuurlijke, vrijlopende eend
 • 100 procent natuurlijke tonijn
 • 100 procent natuurlijke forel
 • 100 procent natuurlijke sardines

U kunt de andere gebruikte ingrediënten op deze pagina zien.

Wat betreft de productie, van de inforrmation die we online vonden, worden de Petfood UK-producten, waaronder Meowing Heads, gemaakt op Dalton Airfield, Topcliffe, Thirsk, in North Yorkshire, VK. Of dit alle producten van het bedrijf omvat of alleen het droge of natte voedsel, kunnen we niet zeggen. IPN, dat onlangs Petfood UK heeft overgenomen, heeft ook productiefaciliteiten voor huisdiervoeding in Kinmel, Wales.

Is miauwend hoofd kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties gevonden voor Meowing Heads. Het is niet altijd gemakkelijk om elke terugroepactie voor elk land te vinden, dus we kunnen niet met zekerheid zeggen dat Meowing Heads nog nooit een terugroepactie heeft gehad. Als het bedrijf echter een grote terugroepactie had, had het moeten opduiken.

Wat voor kattenvoer biedt Miauwende Koppen?

Meowing Heads biedt momenteel zowel nat als droogvoer aan. De meeste informatie die we online vonden, had betrekking op hun droge voedsel. Droog voedsel was misschien hun vroege focus, maar ze hebben nu een behoorlijke verscheidenheid aan nat voedsel.

Het bedrijf maakt voedsel voor katten van alle leeftijden: volwassenen, kittens en senioren. Ze maken ook voedsel voor katten van alle groottes. Ze hebben een licht voedsel (droog) voor katten met overgewicht.

Primaire ingrediënten in hun voedsel zijn zalm, kip en kalkoen, met een paar andere vleessoorten in sommige voedingsmiddelen.

Het natte kattenvoer dat we van Meowing Heads hebben gevonden, wordt verkocht in zakjes van 100 gram in plaats van blikjes.

Miauwend Hijadvertenties worden ook verkocht in verschillende pakketten en bundels voor mensen die graag veel tegelijk kopen. Ze bieden zelfs een “megaverpakking” met zestig zakjes van 100 gram met verschillende natte voedingsmiddelen.

Volgens een artikel over het bedrijf verklaarden de eigenaren dat hun voedsel “gegarandeerd niets anders bevat dan vlees en vis van hoge kwaliteit, aangevuld met heerlijke groenten, kruiden en andere ingrediënten die geweldig zijn voor de gezondheid van huisdieren – zoals toegevoegde vitamines en mineralen. Kortom, alles wat je nodig hebt om gelukkige, gezonde honden en katten te voeren.”

Meowing Heads Cat Food beoordelingen

#1 Paw Lickin’ Chicken – Natvoer

Koop op Amazon

Nu katten aan populariteit winnen als huisdier (er zijn nu meer huiskatten dan honden in sommige landen), beginnen we eindelijk meer en beter kattenvoer beschikbaar te zien. Hoewel er veel goed kattenvoer verschijnt, is het niet altijd gemakkelijk om te beslissen welk voedsel het beste is voor uw kat.

Miauwkoppen wordt vaak beschouwd als een van de betere kattenvoer. Paw Lickin’ Chicken natvoer is hun bestverkopende natvoer. Het was voorheen bekend als Hey Good Looking.

Het primaire ingrediënt in dit voedsel is kip. Het bevat 43 procent verse kip zonder been, samen met 25 procent vers rundvlees zonder been. Omdat katten goede vleeseiwitten nodig hebben, maakt dat dit voedsel een goede keuze – zolang uw kat geen problemen heeft met kip of rundvlees.

Het bevat ook zalmolie als bron van omega-3 vetzuren.

Het voedsel is ook graanvrij. En het bevat geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

Meowing Heads maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten. Ze koken ook langzaam hun voedsel.

Wij denken dat Paw Lickin’ Chicken eruit ziet als een goede natvoer. Het is gemakkelijk te begrijpen waarom het hun bestseller is.

Berekend caloriegehalte: Kcal 99 Kcal/100g

Ingrediënten

Compositie: 93% Kip en Rundvlees bestaat uit – Verse Uitgebeende Kip (43%), Kippenbouillon (25%), Vers Uitgebeend Rundvlees (25%), Zonnebloemolie, Zalmolie, Mineralen.

Nutritionele additieven (per kg): Technologische additieven: Taurine 800 mg; Sensorische additieven: Geen vermeld; Nutritionele additieven: Vitaminen: Vitamine D3 240 IE, Vitamine E (DL-Alfa-Tocoferylacetaat) 95 mg, Vitamine C (Ascorbinezuur) 550 mg Sporenelementen: Zink als zinkchelaat van glycinehydraat 13 mg, mangaan (mangaansulfaatmonohydraat) 0,5 mg, koper als kopersulfaat pentahydraat 2 mg, jodium als calciumjodaat watervrij 0,4 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 80%

As: 0.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55%

Vet: 25%

Vezel: 7.5%

Koolhydraten: 10%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 43.75%

Vet: 48.3%

Koolhydraten: 7.95%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, kippenbouillon, rundvlees, zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip en rundvlees kunnen allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rijk aan eiwitten
 • Graanvrij, geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveermiddelen
 • Langzaam gekookt met natuurlijke ingrediënten

Tegens

 • Kip en rundvlees zijn allergenen voor sommige katten

#2 Zo-vis-geduid Zalm – Droogvoer

Koop op Amazon

Niet alle katten zijn visfanaten, maar velen van hen houden wel van hun vis. (Ik denk dat mijn honden gekker zijn over vis dan mijn katten ooit zijn geweest.) Als uw kat van vis houdt, zijn er enkele goede kattenvoer die het als een belangrijk eiwit gebruiken.

Meowing Heads So-fish-ticated Zalm droogvoer (voorheen Purr Nickety) heeft zalm als eerste ingrediënt, wat betekent dat er meer zalm in dit voedsel zit dan iets anders. In feite bevat het 30 procent zalm. Het bevat ook kip, andere vis en eieren. Over het algemeen bevat het 77 procent eiwit uit deze vis- en dierlijke bronnen, waardoor het voor veel katten een goede keuze is als je een droog kattenvoer voert.

Dit voer heeft ook een anti-haarbalformule die voor veel katten een goede zaak is. Het zorgt voor een gezonde spijsvertering. En het is goedgekeurd door dierenartsen.

Zo-vis-geroosterd Zalm droog kattenvoer bevat geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen.

We weten dat niet iedereen van droog kattenvoer houdt, maar ze hebben wel deir plaats. Ze kunnen samen met nat voedsel worden gevoerd. Bovendien zijn sommige katten gewoon dol op ze en zullen ze niets anders eten. Als u droog kattenvoer voert, zorg er dan voor dat uw kat voldoende water krijgt om te drinken.

Meowing Heads So-fish-ticated Zalm droog kattenvoer is een van de bestsellers van het bedrijf. Het ziet eruit als een goed voedsel waar veel katten van zullen genieten. Bovendien is het ontworpen om te helpen met haarballen.

Berekend caloriegehalte: Kcal 400 Kcal/100 gram (geschat)

Ingrediënten

Compositie: 77%* Zalm, Kip, Vis &Ei bevat – Zalm *(30%), Gedroogde Kip *(22%), Gedroogde Vis *(13%), Witte Rijst, Aardappelzetmeel, Erwtenzetmeel, Kip *(7%), Ei *(5%), Zalmolie, Haver, Kippenvet, Plantaardige vezels, Zeewier, Tomaat, Wortel, Cranberry, Mineralen

Nutritionele additieven (per kg): Aminozuren: Taurine 1000mg Vitaminen: Vitamine A 21.476 IE, Vitamine D3 1.641 IE, Vitamine E 192 mg

Sporenelementen: Ijzer als ijzer (ll) Chelaat van glycinehydraat 77 mg, zink als zinkchelaat van glycinehydraat 60 mg, mangaan als mangaanchelaat van glycinehydraat 7,7 mg, koper als koperchelaat van glycinehydraat 2,9 mg, jodium als calciumjodaat watervrij 0,72 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 39%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 10%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 43.33%

Vet: 20%

Vezel: 2.22%

Koolhydraten: 24.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.24%

Vet: 41.75%

Koolhydraten: 21.01%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, kip, vis, ei, zalmolie, kippenvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwtenzetmeel

Veel voorkomende allergenen: Vis (inclusief zalm) kan voor sommige katten een allergeen zijn; kip en eieren kunnen ook allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Rijk aan zalm en viseiwitten
 • Bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Anti-hairball formule en licht verteerbaar

Tegens

 • Bevat erwtenzetmeel en verschillende andere zetmelen, maar sommige zetmeel is nodig om droog voedsel voor huisdieren te maken
 • Sommige mensen houden misschien niet van gedroogde kip en gedroogde vis in het voedsel in plaats van vers

#3 Smitten Kitten – Droogvoer

Koop op Amazon

Veel mensen weten dat kattenvoer is geformuleerd voor verschillende levensfasen. Je kunt ook voedingsmiddelen kopen die zijn gemaakt voor ‘alle levensfasen’ of voor ‘onderhoud’. Met een volledig levensfasevoer kunt u het voedsel veilig voeren aan een kat van elke leeftijd, van kitten tot senior. Onderhoudsvoedsel is ontworpen voor volwassen katten die hun gewicht vasthouden of “behouden”.

Voor levensstadiumformules kunt u zoeken naar voedsel dat is gemaakt voor kittens, volwassen katten (meestal 1-7 jaar) en oudere katten (rond de leeftijd van 7 jaar en ouder).

Dat gezegd hebbende, kan het een uitdaging zijn om enkele van deze formules te vinden. De meeste dierenvoedingsbedrijven lijken hun voedsel voor volwassen katten te maken en vergeten de andere levensfasen. Kittens kunnen echt een goed kittenvoer gebruiken, maar het is vaak moeilijk om er een te vinden. Ze groeien sneller tijdens hun eerste vier maanden dan op enig ander moment in hun leven.

Meowing Heads maakt Smitten Kitten droog kattenvoer dat online goede recensies krijgt. Deze formule is gemaakt met 100 procent natuurlijke kip en vis. Het is goedgekeurd door dierenartsen. En het ondersteunt sterke tanden en botten, evenals het helpen van de ontwikkeling van de hersenen.

Smitten Kitten bevordert gecontroleerde groei. En het is vrij van kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Het bevat 70 procent kip, vis en ei om voldoende gezonde eiwitten te bieden voor uw groeiende kitten. De zalmolie in het voedsel is ook een bron van omega-3 die DHA en EPA leveren voor een goede ontwikkeling van de hersenen.

Miowing Heads Smitten Kitten droogvoer ziet eruit als een goed voer voor opgroeiende kittens. Het heeft veel eiwitten voor een goede groei, samen met de DHA en EPA die uw kitten nodig heeft voor een goede hersenontwikkeling.

Berekend caloriegehalte: Kcal 400 kcal/100 gram (geschat)

Ingrediënten

Compositie: 70%* Kip, Vis &Ei bevat – Kip *(26%), Gedroogde Kip *(20%), Bruine Rijst, Ei *(12%), Gedroogde Vis *(12%), Haver, Kippenvet, Zalmolie, Plantaardige vezels, Zeewier, Tomaat, Wortel, Cranberry, Mineralen

Nutritionele additieven (per kg): Aminozuren: Taurine 1000mg Vitaminen: Vitamine A 25.644 IE, Vitamine D3 1.744 IE, Vitamine E 192 mg

Sporenelementen: IJzer als ijzer (ll) Chelaat van glycinehydraat 77 mg, zink als zinkchelaat van glycinehydraat 72 mg, mangaan als mangaanchelaat van glycinehydraat 9,6 mg, koper als koperchelaat van glycinehydraat 5,8 mg, jodium als calciumjodaat watervrij 1,4 mg, selenium als organisch selenium Saccharomyces Cerevisiae CNCM I-3060 0,05 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 36.5%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 2.75%

Vocht: 10%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.56%

Vet: 20%

Vezel: 3.06%

Koolhydraten: 26.39%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.11%

Vet: 42.05%

Koolhydraten: 22.84%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, ei, vis, kippenvet, zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip, eieren en vis kunnen elk een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Gemaakt met 100 procent natuurlijke kip en vis
 • Bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen
 • Biedt zalmolie voor DHA en EPA – goed voor de ontwikkeling van de hersenen van kittens

Tegens

 • Sommige mensen houden misschien niet van het gebruik van gedroogde kip en gedroogde vis in plaats van verse

Wat vinden klanten van Meowing Heads Cat Food?

We vonden veel reviews online over Meowing Heads. Op TrustPilot.com worden ze afgewisseld met beoordelingen voor Barking Heads hondenvoer.

Zo’n 85 procent van de reviewers gaf het bedrijf 5 sterren. Veel van de negatieve beoordelingen hadden betrekking op de verzendservice of vertragingen.

Positieve beoordelingen

Mijn 15-jarige senior kitizen houdt van de vier …

Mijn 15-jarige senior kitizen zijn dol op de vier smaken die zijn aangekomen bij een deel van het Meowing Heads-variëteitspakket. Ja, allemaal absoluut, maar ze lijkt hier ook dol op te zijn. En een gelukkige kat is een gelukkig thuis. – door Mackrz reviewing Barking Heads & Meowing Heads op Feb 2, 2022

Dit eten is het beste dat ik ooit heb gevoerd…

Dit eten is het beste dat ik ooit heb gevoerd mijn Kat,Ik was een dierenarts verpleegkundige dus weet een behoorlijke beetje over diervoeding is dit is geweldig en net zo belangrijk als de gezondheidsvoordelen mijn kat houdt ervan. Ik geef het droge voer gratis, hij eet nooit te veel en geef hem ’s avonds het nat als traktatie. Levering was snel, ik ben erg tevreden klant en mijn kat zegt een grote dank u 😻 – door Joanne Fernie beoordeelt Barking Heads & Meowing Heads op Okt 7, 2021

Negatieve beoordelingen

Mijn kat houdt van het eten, maar service zeer variabel.

Mijn kat houdt van het eten, maar de abonnementsservice is extreem variabel geweest, met mix up na mix up. Vandaar de gemiddelde beoordeling. Personeel over het algemeen behulpzaam, maar eerlijk gezegd beginnen te voelen dat dit meer moeite is dan het waard is. – door Eileen Prior reviewing Barking Heads & Meowing Heads op Feb 3, 2022

Goed product, maar verzending nachtmerrie

Hun kat eten is eigenlijk heel goed, maar de verzending en de klantenservice is een nachtmerrie.
Dit is het verhaal:

We bestelden onze eerste, en na 2 weken waren we nog steeds aan het wachten. Nooit een antwoord op mijn e-mails gehad totdat we hier een slechte recensie schreven. Ze reageerden onmiddellijk, stuurden ons een nieuw pakket en een gratis pakket om sorry te zeggen. Katten vinden het erg leuk, dus we bestelden meer.

Na weer een paar “normale” bestellingen is het 2 weken geleden dat onze bestelling ergens verloren is gegaan en 2 verschillende mensen reageerden op mijn vele e-mails met een standaard “sorry dat we eraan werken” … maar er gebeurt niets.

Dus hier geven we het weer eens 1 ster in de hoop dat we eindelijk de kat eten dat we 2 weken geleden hebben besteld en betaald.

Het eten is eigenlijk heel goed, maar als je het wilt bestellen, ga dan gewoon via een grote winkeldistributeur, omdat het duidelijk lijkt dat dit bedrijf een aantal ernstige logistieke problemen heeft. – door Jae Cristiano reviewing Barking Heads & Meowing Heads op 25 mrt 2021

Hoeveel kost Miauwende Hoofden Kattenvoer?

Prijzen variëren afhankelijk van waar je Meowing Heads koopt. Op de bedrijfssite een eenmalige aankoop van 10 zakjes Paw Lickin’ Chicken natte food is £ 11,50. Een zak meowing heads droog kattenvoer van 1,5 kg, zoals So-fish-ticated Salmon, kost £ 15,99 op het bedrijfsterrein.

Meowing Heads wordt ook verkocht bij Sainsbury’s, Petsathome.com, Ocado.com en vele andere retailers, zowel online als in fysieke winkels.

Over het algemeen, is Miauwende hoofden kattenvoer een goede keuze?

Ja, wij vinden Meowing Heads een goed kattenvoermerk. Ze lijken ingrediënten van goede kwaliteit uit goede bronnen te gebruiken. Ze gebruiken vlees van vrijlopende en grasgevoerde bronnen. Hun voedsel bevat geen kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen. Het voedsel dat we bekeken, bleek verstandige ingrediënten te bevatten die gezond zouden zijn voor katten.

We zouden Meowing Heads vergelijken met Lily’s Kitchen en Edgard + Cooper kattenvoer.

Hoe bestel je Miauwend Hoofd kattenvoer?

Als u in het Verenigd Koninkrijk woont, kunt u Meowing Heads kattenvoer rechtstreeks van het bedrijf op hun website kopen. U kunt hun leveringsbeleid op deze pagina bekijken.

Het bedrijf biedt een abonnementsservice op hun producten die wel een korting biedt. Een eenmalige aankoop van een pakket van 10 zakjes (elk 100 gram) Paw Lickin ‘ Chicken natvoer is bijvoorbeeld £ 11,50. Met de abonnementsservice zijn de kosten £ 9,20.

Je kunt Meowing Heads ook kopen bij verschillende dierenwinkels in het Verenigd Koninkrijk. Het wordt ook online verkocht. Meowing Heads is ook verkrijgbaar in zo’n 30-plus landen.