Lily’s Kitchen Kattenvoer Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Lily’s Kitchen dierenvoeding wordt gemaakt met vers bereid vlees en natuurlijke ingrediënten. Hun huisdiervoeding wordt verkocht in West-Europa, het Midden-Oosten en de Aziatische Stille Oceaan. Ontdek of Lily’s Kitchen kattenvoer een goede keuze is voor uw kat in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeel Lily’s Kitchen Cat Food op wat belangrijk is

We hebben Lily’s Kitchen kattenvoer geanalyseerd en beoordeeld volgens onze normen hier bij We’re All About Cats. Onze kwaliteiten zijn gebaseerd op de soort-geschiktheid van het voedsel, de kwaliteit van de ingrediënten, productvariëteit, prijs, klantervaring en herinneringsgeschiedenis. U kunt hier meer lezen over onze beoordelingen.

Hier zijn onze beoordelingen voor Lily’s Kitchen op deze belangrijke gebieden:

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 8/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.7/10

We geven Lily’s Kitchen kattenvoer een 46 uit 60 rating (76,67) of een B-cijfer.

Over Lily’s Kitchen

Lily’s Kitchen kattenvoer wordt beschouwd als een van de beste kattenvoer in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Londen.

Volgens de website van het bedrijf werd Lily’s zo’n tien jaar geleden gestart toen de eigenaar begon met het maken van voedsel voor haar zieke hond. Vervolgens werkte ze samen met dierenartsen en voedingsdeskundigen om recepten te ontwikkelen die het voedsel voor Lily’s Kitchen zouden worden.

Het bedrijf noemt biologische ingrediënten in hun sectie over bedrijfswaarden. Sommige recepten bevatten biologische ingrediënten, maar niet alle kattenvoer van Lily’s Kitchen is biologisch.

Lily’s is een van de oprichters van de B Corp, een groep bedrijven die werken om de wereld ten goede te veranderen. Je kunt het verslag van Lily’s Kitchen hier lezen.

Sommige van de manieren waarop Lily’s deze overtuigingen toepast op hun kattenvoer, omvat het nooit gebruiken van vleesmeel, goedkope vulstoffen of toegevoegde suikers. Ze labelen hun recepten altijd duidelijk. Hun maaltijden zijn qua voedingswaarde compleet. En Lily’s Kitchen gebruikt altijd goed, vers bereid vlees.

Lily’s Kitchen zegt ook dat hun voedsel qua voedingswaarde is afgestemd op de levensfase van een kat. Recepten bevatten slachtafval, wat goed is voor katten. Groenten worden met stoom gekookt, wat meer natuurlijke vitamines en mineralen behoudt.

Lily’s Kitchen werd in 2020 gekocht door Nestle-Purina PetCare, maar het blijft opereren als een op zichzelf staand bedrijf. Nestle-Purina heeft vergelijkbare overeenkomsten met verschillende super-premium niche huisdiervoedingsbedrijven in de Verenigde Staten, zoals Merrick en Castor &Pollux.

Lily’s Kitchen heeft een omzet via 6.000 winkels in ongeveer 30 landen van ongeveer 85 miljoen pond ($ 105 miljoen).

Inkoop en productie

De informatie die we hebben gevonden voor Lily’s Kitchen is enkele jaren oud, dus het kan verouderd zijn. Op dat moment had Lily’s Kitchen drie magazijnen en besteedde de productie uit aan vijf fabrieken.

Het is mogelijk dat Lily’s Kitchen op dit moment gebruik maakt van de productiefaciliteiten van Nestle-Purina. Nestle-Purina heeft productiefaciliteiten voor huisdiervoeding in Horley, Wisbech en andere plaatsen in het Verenigd Koninkrijk.

Volgens het bedrijf gebruiken ze “verantwoord geproduceerde” ingrediënten, hoewel ze geen details geven over waar de ingrediënten vandaan komen.

Is Lily’s Kitchen Kattenvoer teruggeroepen?

We hebben online geen terugroepacties gevonden voor Lily’s Kitchen kattenvoer. Dit merk is niet geassocieerd met de terugroepacties van 2021 in verband met pancytopenie in het VK.

Welke soorten kattenvoer biedt Lily’s Kitchen?

Lily’s Kitchen maakt kattenvoer voor katten op basis van verschillende levensfasen – kittens (tot een jaar), volwassenen (1-6 jaar) en senioren (7+ jaar). Het bedrijf maakt ook speciale diëten: graanvrij, biologisch en hypoallergeen. Je kunt kiezen uit voedsel dat nat of droog is. Ze bieden ook traktaties en selectie / variëteit dozen.

Lily’s Kitchen heeft een breed scala aan vleeseiwitten om te kiezen voor uw kat: rundvlees, kip, eend, lamsvlees, varkensvlees, garnalen, zalm, forel en kalkoen. Groenten zijn ook een keuze.

Er zijn ook meerdere voedingskeuzes beschikbaar: zoete aardappelvrij, enkel eiwit, aardappelvrij, varkensvleesvrij, erwtenvrij, biologisch, graanvrij en kipvrij.

Lily’s Kitchen heeft in totaal 55 aanbiedingen, waaronder filets, shredded voedsel, paté, snijdt in jus en droog voedsel.

Op basis van hun website rankings, hun paté voedsel zijn hun meest populaire verkopers.

Lily’s Kitchen Cat Food Reviews

#1 Lily’s Kitchen Zalm &Kip Paté Kattenvoer Review

Koop op Amazon

We kozen Lily’s Kitchen Salmon &Chicken Pâté voor beoordeling omdat het een van de topverkopers van het merk is. Het klinkt als een voedsel waar onze eigen katten van zouden genieten. Dit recept werd eerder ‘Catch of the Day’ genoemd.

Volgens Lily’s Kitchen zijn hun soepele patérecepten oude favorieten bij hun klanten. Het voedsel heeft een zachte, gladde textuur. Het heeft geen toegevoegde suikers. Het is graanvrij en qua voedingswaarde compleet.

Deze zalm- en kipformule is gemaakt met “goed” vlees en vis. Het bestaat voor 30 procent uit zalm, voor 15 procent uit kip en voor 5 procent uit garnalen. Het voedsel bevat ook 15 procent varkensvlees.

Dit voedsel bevat 87 kcal per 100 gram.

Zalm is een hoogwaardig eiwit en garnalen ook. Zalm is rijk aan omega-3 vetzuren (EPA en DHA), B-vitamines en kalium. Samen met zalmolie wordt gedacht dat zalm kan helpen de hersenfunctie te verbeteren.

Garnalen zitten boordevol vitamines, vooral B-vitamines. Ze zijn ook een goede bron van ijzer en calcium.

Garnalen kunnen voor sommige huisdieren een allergeen zijn. Als uw kat ooit een allergische reactie heeft gehad op welke vorm van zeevruchten dan ook, moet u kattenvoer met garnalen vermijden.

Kip en varkensvlees zijn ook goede bronnen van eiwitten. Kip kan een allergeen zijn voor sommige huisdieren, dus je zou dit voedsel moeten vermijden als het een probleem is voor je kat.

Algen worden tegenwoordig in steeds meer dierenvoeding gebruikt. We weten niet wat voor soort algen dit is, wat jammer is. Het maakt een verschil. Het zou zoiets als deze innovatie kunnen zijn.

Dit blijken ingrediënten van goede kwaliteit te zijn en dit voedsel lijkt rijk te zijn aan dierlijke eiwitten die goed zijn voor uw kat.

Lily’s Kitchen Salmon &Chicken Pâté heeft een hoger asgehalte dan we hadden verwacht. Het ruwe asgehalte van een huisdiervoer verwijst naar de mineralen die overblijven in een voedsel nadat het voedsel is weggebrand. Als er veel mineralen overblijven, kan dit suggereren dat het voedsel bijvoorbeeld veel bot bevatte.

Vlees of vis met veel bot kan een lagere kwaliteit zijn. (Hier is een goede uitleg van een Amerikaans bedrijf in dierenvoeding.) Het is misschien mogelijk dat dit gebeurt met vis als ingrediënt als de botten erin blijven wanneer het voedsel wordt bereid.

Ingrediënten

Compositie: Vers bereid: Zalm, Kip, Varkensvlees, Garnalen, Mineralen, Zalmolie, Algen

Additieven (per kg):Vitaminen: Taurine 805 mg

Sporenelementen (per kg): Zink (als zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 15,2 mg, mangaan (als mangaanchelaat van aminozuren hydrateren) 3,2 mg, jodium (als calciumjodaat watervrij) 0,5 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9.5%

Ruw vet: 5.5%

Ruwe celstof: 0.3%

Vocht: 81%

As: 2.2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 50%

Vet: 28.95%

Vezel: 1.58%

Koolhydraten: 7.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39%

Vet: 54.84%

Koolhydraten: 6.16%

Ingrediënten die we leuk vonden: Zalm, zalmolie, garnalen, kip, varkensvlees

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Algen riepen vragen op; we hadden graag meer specifieke etikettering gehad

Veel voorkomende allergenen: Kip, garnalen en sommige katten kunnen allergisch zijn voor vis (inclusief zalm)

Pros

 • Lily’s Kitchen gebruikt echt, goed vlees en vis
 • Het bedrijf gebruikt geen vleesmeel, goedkope vulstoffen of toegevoegde suikers
 • Maaltijden zijn qua voedingswaarde compleet
 • De voedingsmiddelen zijn op grote schaal beschikbaar
 • Het bedrijf is sociaal bewust

Tegens

 • Lily’s Kitchen is duur
 • Het is moeilijk om informatie te vinden over waar hun voedsel wordt gemaakt of waar ze ingrediënten vandaan halen
 • Het hoge asgehalte is zorgwekkend

#2 Lily’s Kitchen White Fish &Zalm Droogvoer

Koop op Amazon

Lily’s is een van de merken die zowel natvoer als droogvoer aanbiedt om uw kat een keuze te geven. Sommige katten geven de voorkeur aan een droge brok of u kunt zowel brokjes als natvoer gebruiken in het dieet van uw kat. Hun droge voedsel komt in formules voor kittens, senioren en volwassen katten. Ze hebben recepten met behulp van kip ovenschotel, witte vis, zalm, kip & witte vis, en vis & kalkoen.

Deze recensie kijkt naar Lily’s Kitchen White Fish & Salmon Dry Food genaamd het Fisherman’s Feast. Het bevat 70 procent vis, dus als je kat van vis houdt, zal dit recept waarschijnlijk de smaakpapillen van je kat aanspreken.

Dit recept is graanvrij en bevat geen vleesmeel. Het bevat vlees, vis en gezond slachtafval dat goed is voor katten

Andere ingrediënten zijn aardappelen, aardappeleiwit en eieren. Je associeert aardappelen misschien niet met katten, maar droog voedsel vereist wel een koolhydraatbron, zodat ze kunnen worden gemaakt tot een deeg voor de machines. Het is tegenwoordig een vrij algemeen ingrediënt in veel dierenvoeding. De meeste katten verdragen aardappelen goed. Bovendien zijn aardappelen een bron van vitamine C, B-vitamines en kalium.

Eieren bieden toegevoegde eiwitten in het dieet van uw kat.

Dit voedsel bevat ook verschillende prebiotica om de verteerbaarheid te verbeteren, samen met antioxidanten voor de gezondheid van het immuunsysteem van uw kat.

Lily’s Kitchen White Fish &Salmon Dry Food heeft 377 kcal per 100 gram. Lily’s Kitchen biedt geen percentage voor vocht, maar we schatten het op ongeveer 10 procent.

Met 70 procent vers bereide vis, prebiotica, antioxidanten en andere ingrediënten voor de gezondheid van uw kat, is Lily’s Kitchen White Fish & Salmon droogvoer een goed alternatief voor katten die van droog kattenvoer houden.

Ingrediënten

Compositie: 70% vers bereide vis: seizoensgebonden witte vis (52,5%), zalm (17,5%)

Aardappel, Aardappeleiwit, Ei, Kippenjus, Cellulose, Mineralen, Visbouillon, Lijnzaad, Prebiotisch-Fructooligosacchariden 0,7 g/kg, Italiaanse Kaas, Zeewier, Wortel, Veenbessen, Bosbessen, Peterselie, Fenegriekzaden

Vitaminen (per kg): Vitamine A (als retinylacetaat) 16.000 IE, vitamine D3 (als cholecalciferol) 1.200 IE, vitamine E (als alfa-tocoferolacetaat) 250 IE, taurine 900 mg, L-carnitine 250 mg

Sporenelementen (per kg): Zink (als zinkchelaat van aminozuren hydrateren) 100 mg, mangaan (als mangaanchelaat van aminozuren hydrateren) 10 mg, koper (als koper (II) chelaat van aminozuren hydrateren) 9 mg, selenium (als organisch selenium S. cerevisiae CNCM 1-3060) 0,2 mg, jodium (als calciumjodaat watervrij) 0,5 mg.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 27%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 2.5%

Vocht: 10%

As: 7%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 30%

Vet: 17.78%

Vezel: 2.78%

Koolhydraten: 41.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 26.12%

Vet: 37.6%

Koolhydraten: 36.28%

Ingrediënten die we leuk vonden: Vers bereide vis: seizoensgebonden witte vis, zalm, visbouillon, prebiotica, veenbessen

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Cellulose

Veel voorkomende allergenen: Vis kan voor sommige katten een allergeen zijn; eieren kunnen een allergeen zijn voor sommige katten

Pros

 • Lily’s Kitchen gebruikt echt, goed vlees en vis
 • Het bedrijf gebruikt geen vleesmeel, goedkope vulstoffen of toegevoegde suikers
 • Maaltijden zijn qua voedingswaarde compleet
 • De voedingsmiddelen zijn op grote schaal beschikbaar

Tegens

 • Lily’s Kitchen is duur
 • Het is moeilijk om informatie te vinden over waar hun voedsel wordt gemaakt of waar ze ingrediënten vandaan halen

#3 Lily’s Kitchen Biologische Rundvlees Paté

Koop op Amazon

Lily’s Kitchen Organic Beef Paté, voorheen “Organic Beef Dinner” genoemd, is gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten. Het is graanvrij. Het bevat geen toegevoegde suiker. Het zal de kat met het discriminerende gehemelte zeker behagen. En het biedt volledige voeding.

Net als bij andere Lily’s Kitchen-recepten bevat het geen vleesmeel of vulstoffen. Het is gemaakt met 26 procent rundvlees, 20 procent kip en 10,5 procent varkensvlees, zodat je kat veel vlezige goedheid krijgt. Het voedsel heeft een zachte, gladde textuur die katten aanspreekt.

Dit voedsel bevat slechts een paar vlezige ingrediënten samen met vitamines en mineralen, dus er is niets toegevoegd dat schadelijk kan zijn voor uw kat. Het voedsel maakt gebruik van gechelateerde mineralen, complexen die gemakkelijker te absorberen zijn voor katten. Dit helpt uw kat om een optimale gezondheid te bereiken.

Lily’s Kitchen Organic Beef Paté bevat 91 kcal per 100 gram. We schatten dat dit voedsel 7,2 procent koolhydraten (DMB) bevat.

Als uw kat houdt van een paté-stijl kattenvoer, deze biologische rundvlees paté van Lily’s Kitchen ziet er erg goed uit. Het is rijk aan rundvlees en ander echt vlees en bevat geen ongewenste ingrediënten. Je kat moet er dol op zijn.

Ingrediënten

Compositie: Biologisch Rundvlees (26%), Biologische Kip (20%), Biologisch Varkensvlees (10.5%)

Mineralen, Algen

Additieven (per kg): Vitaminen: Taurine 805mg

Sporenelementen (per kg): Zink (als zinkchelaat van aminozuren gehydrateerd) 15,2 mg, mangaan (als mangaanchelaat van aminozurenhydraat) 3,2 mg, jodium (als calciumjodaat watervrij) 0,5 mg

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9.5%

Ruw vet: 5%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 82%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 52.78%

Vet: 27.78%

Vezel: 11.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 43.89%

Vet: 56.11%

Ingrediënten die we leuk vonden: Biologisch rundvlees, biologische kip, biologisch varkensvlees

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Algen riepen vragen op; we hadden graag meer specifieke etikettering gehad

Veel voorkomende allergenen: Rundvlees en kip kunnen beide allergenen zijn voor sommige katten

Pros

 • Biologisch vlees is een pluspunt
 • Het bedrijf gebruikt geen vleesmeel, goedkope vulstoffen of toegevoegde suikers
 • Maaltijden zijn qua voedingswaarde compleet
 • De voedingsmiddelen zijn op grote schaal beschikbaar

Tegens

 • Lily’s Kitchen is duur
 • Het is moeilijk om informatie te vinden over waar hun voedsel wordt gemaakt of waar ze ingrediënten vandaan halen

Wat vinden klanten van Lily’s Kitchen Cat Food?

Er zijn veel klantrecensies voor Lily’s Kitchen online. De meeste van hen zijn zeer gunstig. Deze beoordelingen komen van Trustpilot.com.

Positieve beoordelingen

Goede kwaliteit, geen verspild voedsel.
Snel aangekomen en lijkt van goede kwaliteit; er zit niets meer in de kom, dus onze twee 14-jarige katten zijn erg blij met hun eten. Ik zou het aanraden. Onze 9-jarige kat zal het niet eten, maar dan geeft ze de voorkeur aan droogvoer in het algemeen en we hebben geen natvoer gevonden dat ze zal eten! – door Zoe op 24 aug 2021

Probleem opgelost
Mijn oudere kat is hier dol op. Het is een probleem geweest om een kattenvoer te vinden dat hij echt leuk vindt en dat past bij zijn gevoelige maag, maar ik denk dat ik de oplossing heb gevonden. We zijn allebei blij! – door J.McLennan op 16 aug 2021

Negatieve beoordelingen

Kat vond het maar niks.
Kocht twee pakjes gedroogd kattenvoer, wat veel duurder was dan mijn gebruikelijke merk en mijn kat wilde ook niet eten, hij liep gewoon weg zoals katten dat doen! Gaf het aan een zwerfkat die ik voer en hij deed hetzelfde, dus zal het niet opnieuw kopen. Bedankt– door Jen op 30 nov 2020

Antwoord van Lily’s Kitchen
1 december 2020
Hallo Jen, het spijt ons te horen dat je kat onze gedroogde recepten niet leuk vond. Katten kunnen heel specifiek zijn over welke geuren ze wel en niet lekker vinden, dus het kan lastig zijn om ze van het ene merk naar het andere te verplaatsen.

Onze recepten zitten allemaal boordevol natuurlijke ingrediënten, zoals vers vlees, duurzaam geproduceerde vis en echte groenten en fruit. Afhankelijk van wat je kat eerder at, kunnen deze echte ingrediënten een behoorlijke verandering zijn van de additieven en vulstoffen van andere merken, wat misschien de reden is waarom hij er aanvankelijk niet enthousiast over leek. Als je hem nog steeds graag wilt voeren met ons juiste voedsel voor huisdieren, raden we je aan het nieuwe voedsel geleidelijk te introduceren om te zien of hij het aanneemt. We hopen echt dat dit helpt!

Duur voer en mijn kat niet eens…
Duur voer en mijn kat at de crunchies niet eens op. Ze vond de zakjes even mooi en ging er toen af. Ze is een hebzuchtige kat die normaal gesproken vrijwel alles eet – door ASW op 8 dec 2020

Hoeveel kost Lily’s Kitchen Cat Food?

Een zak lily’s kitchen droog kippenpotjesvoer van 2 kg voor volwassen katten kost ongeveer £ 23-24.
Een pak van 19 kleine blikjes natvoer (85 gram per stuk) kost ongeveer £ 23.

Over het algemeen, is Lily’s Kitchen Cat Food een goede keuze?

Ja, we denken dat Lily’s Kitchen kattenvoer een goede keuze is voor katten. Sommige klanten hebben gezegd dat er veranderingen zijn geweest sinds Nestle-Purina het bedrijf heeft gekocht, maar dit lijkt een klein percentage te zijn.

De overgrote meerderheid van de klanten (en hun katten) lijken echt van dit merk te houden. Het voer bevat veel vlees en/of vis zonder ingrediënten die je niet wilt dat je kat eet.

Hoe doe je Bestel je Lily’s Kitchen Kattenvoer?

Je kunt Lily’s Kitchen kopen in meer dan 6.000 winkels, bij online retailers en op de Lily’s Kitchen-website. Je kunt ook een account aanmaken op de Lily’s Kitchen-site voor de abonnementsservice.

De abonnementsdienst geeft je 5 procent korting op je bestellingen. U kunt het schema kiezen voor uw bestellingen om aan te komen. U kunt uw bestellingen ook op elk gewenst moment bijwerken, onderbreken of annuleren.

Klik hier om Lily’s Kitchen Cat Food op Amazon te kopen