Lemonade Pet Insurance Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Lemonade-huisdierenverzekering beoordeeld op prijs, dekking, beleidsopties, wachttijden, klantenondersteuning en meer. Lees onze Lemonade-beoordeling voor huisdierenverzekeringen om te zien hoe dit bedrijf zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling Lemonade Pet Insurance on What Matters

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Prijs– 8/10
 • Dekking– 9/10
 • Beleidsopties– 9/10
 • Wachttijden– 10/10
 • Klantenondersteuning– 7/10

Algemene score: 8.6/10

In totaal geven we Lemonade huisdierenverzekering een 43 uit 50 rating of 8,6 uit 10.

Voordelen van Lemonade Pet Insurance:

 • Snelle afhandeling van claims via de lemonade mobiele app
 • Het bedrijf maakt gebruik van een bedrijfsmodel dat is ontworpen om een vijandige relatie tussen de verzekeraar en de verzekerde te voorkomen en is een gecertificeerde b-corp (is een gecertificeerde b-corp)
 • Aanpasbare dekking met preventieve zorgplannen en andere optionele add-ons beschikbaar (zoals dierenartsbezoekkosten en fysiotherapie)
 • Preventieve zorg voor puppy’s en kittens beschikbaar voor huisdieren jonger dan 2 jaar (omvat sterilisatie / castratie, chippen en meer)
 • Kortingen beschikbaar voor ouders van huisdieren met meerdere polissen
 • Korte wachttijd van 2 dagen voor ongevallen en 14 dagen voor ziekten
 • Jaarlijkse dekkingslimiet tot $ 100.000 beschikbaar

Nadelen van Lemonade Pet Insurance:

 • Klantenservice is alleen beschikbaar via app of e-mail; geen telefonische ondersteuning
 • Alternatieve therapieën zijn niet inbegrepen in de standaarddekking
 • Dekking is niet in alle Amerikaanse staten beschikbaar
 • Tandheelkundige aandoeningen zijn momenteel niet gedekt

Over Lemonade Pet Insurance

Lemonade, opgericht in 2015, is een jonge, ambitieuze en snelgroeiende verzekeringsmaatschappij met een missie om “verzekeringen te transformeren van een noodzakelijk kwaad in een sociaal goed.” Het is misschien het best bekend om de verzekering van de huurder, maar het bedrijf is uitgebreid om huis-, termijn-, auto- en huisdierenverzekeringen aan te bieden.

Ongeacht het type verzekering dat u koopt, de belangrijkste verkoopargumenten van Lemonade zijn het snelle AI-gestuurde offerte- en claimverwerkingssysteem, concurrerende prijzen en misschien wel het belangrijkste, het feit dat het hele systeem is ontworpen om de vijandige relatie die de meesten van ons hebben met onze verzekeringsmaatschappijen te minimaliseren.

Als onderdeel van hun transparante winststructuur heeft Lemonade neemt een korting van 20% op uw premies en gebruikt het om de bedrijfskosten te dekken. De resterende 80% van het geld van uw premies is gereserveerd om claims te financieren. Dan, iIn plaats van te profiteren van geweigerde claims, doneert Lemonade aan het einde van het jaar overtollig geld aan een goed doel.

Dat geld gaat niet zomaar naar een goed doel – Lemonade stelt je in staat om de organisatie te kiezen waar je dat overtollige geld naartoe wilt laten gaan.

Natuurlijk worden dit soort liefdadigheidsmodellen steeds populairder, vooral onder millennial-georiënteerde merken – in 2020 was 70% van de klanten van Lemonade jonger dan 35 – dus niemand zou het je kwalijk nemen dat je sceptisch bent.

Maar Lemonade lijkt hun belofte waar te maken. Vanaf november 2021 hebben ze dit jaar meer dan 2,2 miljoen gedoneerd.

Op de Lemonade-blog is er een interessant artikel geschreven door Daniel Schreiber, de CEO van Lemonade, waarin wordt uitgelegd hoe dit bedrijfsmodel fungeert als een Ulysses-contract – een anticiperende beslissing die is genomen om het onmogelijk te maken om te bezwijken voor verleiding. Door als het ware hun handen vast te binden, moet dit model voorkomen dat Lemonade ooit toegeeft aan dezelfde verleidingen als andere verzekeringsmaatschappijen.

Tussen zijn missie van sociaal welzijn, zijn status als een gecertificeerde B-corp en het gebruik van AI om inefficiënties te verminderen en uw claimproces gemiddeld tot seconden te verlagen, is Lemonade ongetwijfeld een verstorende kracht in de verzekeringssector. Maar is het een goede keuze voor je kat?

Laten we dieper duiken en erachter komen.

Dekking en prijzen

Aanmelden voor Lemonade huisdierenverzekering is een eenvoudig, ongecompliceerd proces. Je kunt gewoon bezoek de Lemonade website en geef wat basisinformatie over uw kat en uw contactgegevens. Lemonade verzamelt gegevens over yode leeftijd, het ras, het geslacht en de gezondheidsgeschiedenis van uw huisdier om uw plan aan te passen en een nauwkeurige offerte te geven.

Het standaard Lemonade-ziektekostenverzekeringsplan voor huisdieren dekt diagnostiek, procedures en medicijnen voor onverwachte ongevallen en ziekten. U kunt aanvullende dekking kopen voor dierenartsbezoekkosten, fysiotherapie en preventieve zorg tegen een meerprijs.

Hier is een kort overzicht van wat lemonade’s standaard ongevallen- en ziekteverzekering voor huisdieren dekt:

 • Bloedonderzoek, urineonderzoek en laboratoriumwerk
 • Röntgenfoto’s, MRI’s, CT-scans en echografieën
 • Poliklinische, specialistische en spoedeisende hulp
 • Ziekenhuisopname en chirurgie
 • Injecties en voorgeschreven medicijnen

Het standaard Lemonade-huisdierenverzekeringsplan wordt vermeld met een vergoedingspercentage van 80%, een 250 dollar jaarlijks aftrekbaar, en een 20.000 dollar jaarlijkse dekkingslimiet.

U kunt uw Lemonade-huisdierenverzekering aanpassen aan uw budget. Kies uit drie terugbetalingspercentages (70%, 80% of 90%) en drie jaarlijkse eigen risico’s ($ 100, $ 250 of $ 500). Limonade biedt een jaarlijkse limiet op claims tussen $ 5.000 en $ 100.000.

Maandelijkse Lemonade-huisdierenverzekeringsplannen variëren in prijs, afhankelijk van de leeftijd en gezondheidsstatus van uw kat, evenals uw locatie. Maandelijkse premies starten rond de $12 maar kan benaderen $ 50 per maand in bepaalde staten met uitgebreide dekkingsopties geselecteerd.

Om hun plannen nog betaalbaarder te maken, biedt Lemonade kortingen voor meerdere huisdieren, voor het jaarlijks betalen van uw premie en voor bestaande klanten die de huiseigenaren of huurdersverzekering van Lemonade hebben.

Hoe zit het met uitsluitingen en wachttijden?

Over het algemeen zijn de standaard huisdierenverzekeringen van Lemonade vrij genereus. U hoeft geen afzonderlijke ongevallen- en ziektedekking aan te schaffen en ze dekken diagnostiek, procedures en medicatie voor in aanmerking komende evenementen.

Zoals geldt voor veel huisdierenverzekeringsmaatschappijen, dekt Lemonade de kosten voor dierenartsexamens niet in hun standaardplan (maar er is een optie voor een add-on voor ongeveer $ 4 per maand). Poliklinische, specialistische en spoedeisende hulp zijn gedekt. Lemonade dekt ook geen alternatieve behandelingen zoals acupunctuur, fysiotherapie of chiropractische zorg, tenzij u het voor een paar dollar per maand aan uw beleid toevoegt.

Limonade is zoals de meeste huisdierenverzekeringsplannen omdat ze ook geen preventieve zorg dekken in hun standaardplan. Dit omvat zaken als jaarlijkse wellness-examens, vaccins en gebitsreiniging. U kunt echter dekking toevoegen voor extra maandelijkse kosten.

Dit bedrijf dekt geen tandheelkundige procedures (tenzij het verband houdt met een blessure), maar u kunt routinematige gebitsreinigingen toevoegen met hun Preventive + -pakket. Ze dekken ook geen sterilisatie- en castratieprocedures bij huisdieren ouder dan 2 jaar.

Lemonade biedt ook een optioneel preventief zorgpakket dat is ontworpen voor kittens jonger dan 2 jaar, inclusief dekking voor items zoals sterilisatie en castratie, chippen, extra vaccinaties en meer.

Wachttijden

Aanbieders van huisdierenverzekeringen nemen stappen om fraude te voorkomen door ervoor te zorgen dat eigenaren van gezelschapsdieren geen polis kunnen kopen, wetende dat hun huisdier behandeling nodig heeft. De meeste bedrijven vereisen dat eigenaren van gezelschapsdieren een wachttijd na de ingangsdatum van het beleid voltooien voordat ze een claim kunnen indienen.

Limonade vereist slechts een wachttijd van twee dagen voor blessures en een 14-daagse wachttijd voor ziektes. Zoals geldt voor de meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen, hebben ze een langere 6 maanden wachttijd voor orthopedische (kruisbanden) verwondingen.

Reeds bestaande omstandigheden

Geen enkele huisdierenverzekeringsmaatschappij dekt reeds bestaande aandoeningen, hoewel sommige bedrijven bepaalde aandoeningen als geneesbaar beschouwen en na een bepaalde periode dekking bieden.

Zo is Lemonade definieert reeds bestaande voorwaarden:

“Een reeds bestaande aandoening verwijst naar elke vorm van ziekte of gezondheidsprobleem dat uw huisdier heeft ontwikkeld voordat uw wachttijd op uw verzekeraar lag. Het betekent niet dat huisdierenverzekeringsmaatschappijen uw huisdier niet zullen verzekeren, het betekent alleen dat uw plan geen kosten dekt die rechtstreeks verband houden met een aandoening die ze in hun medische geschiedenis hadden voordat ze zich aanmeldden voor een huisdierenverzekering. “

Reeds bestaande aandoeningen worden bepaald door het medisch dossier van uw kat. Als u zich aanmeldt voor een Lemonade-huisdierenverzekering, moet uw dierenarts het bedrijf de medische dossiers van uw huisdier laten sturen en hem laten zien door een dierenarts binnen 12 maanden van de polissen startdatum.

Wat vinden klanten van lemonade huisdierenverzekeringen?

Lemonade werd opgericht in 2015 en heeft momenteel meer dan 1 miljoen klanten, waarvan ongeveer 70% jonger is dan 35 jaar. In termen van klanttevredenheid ontving de verzekering van hun huurders de hoogste beoordeling van JD Power in 2020 en het bedrijf heeft positieve recensies ontvangen van Fortune Magazine, The Wall Street Journal en Forbes.

Omdat Lemonade nog vrij jong is, hebben we online geen significant aantal klantrecensies gevonden. Op het moment van beoordeling had Lemonade er 80 klantbeoordelingen op Consumentenzaken met een 4,5 van de 5-sterrenbeoordeling algeheel.

Klanten melden een snelle verwerking van claims en een genereuze dekking, hoewel er enkele negatieve opmerkingen zijn over wachttijden en reeds bestaande uitsluitingen van aandoeningen.

We waren echter niet in staat om trends te identificeren die wijzen op problemen – vanwege de alomtegenwoordigheid van geweigerde dekking voor reeds bestaande aandoeningen en wachttijden, komen dit soort klachten vaak voor bij alle aanbieders van huisdierenverzekeringen.

Laten we eens kijken naar wat echte Lemonade-klanten te zeggen hebben over hun huisdierenverzekering.

Positieve beoordelingen

“Lemonade huisdierenverzekering heeft me echt geholpen om grote financiële problemen te voorkomen toen mijn kat onverwacht ziek werd. Spoedeisende hulp en operatiekosten waren hoog en ik kwam erachter dat mijn kat de procedure onmiddellijk moest krijgen. Alles gebeurde zo snel en ik merkte dat ik mijn spaargeld / creditcard gebruikte om de kosten vooraf te betalen. Gelukkig had ik wat gemoedsrust want ik had lemonade kattenverzekering… Over het algemeen was het proces heel eenvoudig. Ik ben erg dankbaar voor lemonade’s kattenverzekeringsdiensten en hun professionele, hoffelijke personeel met wie ik veel plezier heb gehad om mee te communiceren.”Nicole van Davis, CALIFORNIË

“Toen ik Ludo kreeg met 8 weken 1 dag in december had ik al contact opgenomen met Lemonade voor een verzekering. Ze waren zeer tijdig en grondig met hun antwoorden. Ze stuurden me informatie over wat voor soort fysiek ze precies nodig hadden. Alles verliep heel soepel en ik was blij.”Melodie van Norwood, NY

Negatieve beoordelingen

“Slechte klantenservice, agent was afwijzend, onbeleefd en wilde geen directe vragen beantwoorden. Ze verwachten ook dat je door hoepels springt om een eenvoudige claim in te dienen, waarbij je een video van jezelf moet uploaden waarin je de claim uitlegt en doktersbriefjes indient, enz. Belachelijk! Vandaag geannuleerd voorafgaand aan de eerste 30 dagen en ze weigerden me een terugbetaling van mijn $ 43,00 te geven, ook al heb ik hun service niet gebruikt. “Adria van Round Rock, TX

“De “reeds bestaande voorwaarden” van Limonade omvatten items die niet als voorwaarden worden beschouwd … FYI. Mijn puppy van 3 maanden had wat dermatitis (ontsteking van de huid) bij zijn allereerste doktersbezoek, wat kort nadat we hem hadden geadopteerd en het beleid hadden gekregen. We werden gevraagd om het in de gaten te houden. Nu zeggen ze dat ze geen dermatitis zullen behandelen, wat de meest generieke kwestie is die op elk moment in zijn leven had kunnen worden geschreven. Ze dekken ook niets dat de dermatitis veroorzaakt…. die kan variëren van alles, waaronder zonneallergieën tot eczeem tot shampoo tot het speeksel van een andere hond, enz. Elke keer dat hij een ontsteking van de huid heeft, kan niet worden verwacht dat we bedekt zijn.”Karen van Austin, TX

Voorbeeld Lemonade Pet Insurance Plan

Om u een idee te geven hoeveel Lemonade-huisdierenverzekering kost, hebben we een offerte aangevraagd met een 8-jarige, vrouwelijke kat van gemengd ras in Pennsylvania met een geschiedenis van tandheelkundige problemen.

Limonade berekend een maandelijkse premie van 22,42 dollar en bood een 25 dollar korting voor het jaarlijks betalen. Het standaardplan werd geleverd met een vergoedingspercentage van 80% met een 250 dollar jaarlijks aftrekbaar en een 20.000 dollar jaarlijkse schadelimiet.

Hier is een overzicht van de prijzen voor dit plan:

Standaard dekking
Diagnostiek Procedures Medicatie
Aanvullende dekking
Dierenarts bezoek kosten + $4.25/maand
Fysiotherapie + $1.41/maand
Preventieve zorgopties
+ $10/maand + $16/maand
1 Wellness Examen

1 Fecale of interne parasiettest

3 Vaccins

1 Hartworm test of FeLV / FIV test

1 Bloedtest

1 Wellness Examen

1 Fecale of interne parasiettest

3 Vaccins

1 Hartworm test of FeLV / FIV test

1 Bloedtest

Routinematige gebitsreiniging

Vlooien- / teken- of hartwormmedicatie

PROs En cons voor Lemonade Pet Insurance

De meeste aanbieders van huisdierenverzekeringen bieden vergelijkbare producten, maar er zijn een paar details die Lemonade onderscheiden.

Inschrijving wordt gemakkelijk gemaakt via de Lemonade-website en de Lemonade-app, hoewel sommige klanten het niet leuk vinden dat claims alleen digitaal kunnen worden ingediend, en de klantenservice is alleen telefonisch beschikbaar voor noodgevallen met betrekking tot auto, huis en eigendom.

Om een claim in te dienen, moet u documenten indienen met betrekking tot uw dierenartsrekening en een video opnemen waarin u de claim uitlegt.

In termen van prijzen maakt Lemonade het gemakkelijk om uw plan aan te passen en biedt het een lager tarief voor gemengde rassen. In plaats van specifieke gemengde rassen individueel te vermelden, zoals veel bedrijven, plaatsen ze gemengde rassen in generieke emmers op rasgrootte. Helaas verhogen ze de prijzen voor langharige rassen.

Over het algemeen zijn de wachttijden van Lemonade vergelijkbaar met die van andere bedrijven, hoewel de wachttijd van 2 dagen voor ongevallendekking korter is dan sommige.

Over het algemeen, is Lemonade Pet Insurance de moeite waard?

Over het algemeen, als u een huisdierenverzekering gaat kopen, denken we dat Lemonade een uitstekende keuze is.

Hun standaardplan omvat alle basisprincipes voor ongevallen en ziekten met optionele preventieve zorgdekking voor huisdierouders die het willen. De prijzen zijn concurrerend en u kunt uw plan aanpassen in termen van vergoedingspercentage, jaarlijks eigen risico en jaarlijkse dekkingslimieten.

Houd er rekening mee dat lemonade-verzekering alleen online of via de mobiele app beschikbaar is en dat u mogelijk geen toegang hebt tot dekking in alle 50 staten. Zorg ervoor dat u de site controleert om er zeker van te zijn dat deze beschikbaar is in uw land.

Klik hier voor een offerte voor lemonade huisdierenverzekering voor katten