Kefir De Maine Coon Kat heeft een spinnerij zo groot als hij

Maine Coon-katten zijn geliefd bij velen vanwege hun indrukwekkende grootte, prachtige jassen en extraverte persoonlijkheden. En vanwege deze geweldige eigenschappen is het gemakkelijk te begrijpen waarom ze door veel kattenliefhebbers over de hele wereld worden aanbeden.

Voor een zeer grote Maine Coon-kat uit Stary Oskol, Rusland, heeft hij nogal wat buzz gecreëerd op sociale media vanwege zijn indrukwekkende grootte en domme katten capriolen. We spraken met zijn liefhebbende kattenmoeder, Yuliya Minina, en ze deelde met ons over wat haar gigantische kat zo speciaal maakt.

Maine Coon Kefir

Hoe heb je zijn naam gekozen?

Zo’n grappige naam werd door mijn kinderen aan de kat gegeven vanwege de kleur.

Hoe oud is hij nu en hoeveel weegt hij?

Kefir werd 2 jaar oud op 3 maart 2022. Ze zeggen dat Maine coons opgroeien tot 3-4 jaar oud. Nu weegt hij ongeveer 14 kg (gelijk aan 30 pond).

Hoe reageren anderen als ze hem ontmoeten?

Absoluut iedereen die Kefir voor het eerst ziet, denkt dat het geen kat is, maar een hond. Het ziet er vooral grappig uit als ik met hem loop. Vorig jaar kregen we een harnas (riem) om te wandelen en we lopen graag met hem mee! Daarom zijn we nog niet van plan om een hond te krijgen … Kefir vervangt voor ons zowel een hond als een kat.

Hoe zou je zijn persoonlijkheid omschrijven?

In feite is onze kat alleen uiterlijk zo brutaal, maar in feite heel bescheiden en aanhankelijk! Hij is vaak beledigd, als een kind, als we hem wegjagen van de keukentafel. Hij ligt trouwens heel graag op tafel, en hij ligt ook graag op mij. Maar omdat hij erg zwaar is, moeten we het verschuiven, Een ander kenmerk van Kefir is dat hij graag met ons aan tafel dineert. Hij heeft zelfs een eigen stoel. Hij zit net als een man. Daarom zien we hem als een volwaardig lid van de familie!😁

Als je meer van deze supersized Maine Coon-kat wilt zien, volg hem dan op Instagram en volg hem op TikTok. We willen de kattenmoeder van Kefir bedanken voor het feit dat ze ons zijn verhaal heeft laten delen met de All About Cats-fans. We hopen dat je het leuk vond om over deze grote jongen te leren met veel spinnerij!

Kefir de Maine Coon

Afbeelding credits: Instagram &TikTok