Katachtigen Opine De wereld vanuit een katachtig oogpunt: Interview

Hallo mensen, vandaag willen we je graag vertellen over een geweldig kattenboek waar je nu over zou moeten gaan. Het is getiteld “Felines Opine The world from a feline view of view” en het is een prachtig boek geschreven door een van de meest invloedrijke figuren in de wereldwijde kattengemeenschap, mevrouw Anita Ellen Aurit. We spraken met Anita om meer te horen over een van de meest besproken kattenboeken van vandaag.

Q1: Stel jezelf voor aan onze community

Mijn naam is Anita Aurit en ik werd een kattenblogger op een nogal toevallige manier. Ik ben een gepubliceerde auteur in tal van genres, maar toen ik een verhaal liet publiceren in Chicken Soup for the Cat Lovers Soul, My Very Good, Very Bad Cat, werd ik door hun PR-mensen aangemoedigd om een blog te starten om het verhaal te promoten. Ik wilde niet bloggen over kattenfeiten of andere onderwerpen die ik in andere kattenblogs vond, dus besloot ik mijn favoriete aspect van fictie schrijven (schrijven in de “stemmen” van het personage) te nemen en dit concept toe te passen op mijn blog. Mijn katten hebben zeer sterke en verschillende persoonlijkheden, waardoor het gemakkelijk is om vanuit een katachtig oogpunt over de wereld te schrijven en Feline Opines is geboren, ik woon in het noordwesten van het binnenland in een prachtig resortgebied met mijn man en onze stam van vijf katachtigen, Tucker, Jasmine, Lily, Oliver en Alberto. We hadden altijd drie katten in ons gezin totdat we pleegkinderen pleegden (en pleegfaillissementen werden) en zo werden we The Tribe of Five.

Q2: Vertel ons meer over de inspiratie achter je nieuwe boek ( Felines Opine )

Ik doe nogal wat op geloof gebaseerd schrijven en spreken en het duurt altijd een eeuwigheid om mijn kattenschrijven uit te leggen aan mijn op geloof gebaseerde publiek en mijn op geloof gebaseerde schrijven aan mijn kattenschrijfpubliek. Dit boek “Felines Opine, God From a Feline Point of View” is geschreven vanuit het oogpunt van elk van mijn katten en dient als een brug tussen mijn twee schrijfgenres. De katten benaderen het concept van onze prachtige schepping en hoe de zorg en liefde voor katten en andere dieren wordt benaderd in Gods woord. Als we echt van onze prachtige wereld en de fantastische wezens daarin houden, dan moeten we de taak accepteren om goede rentmeesters te zijn van alles wat we hebben gekregen. De zorg voor en liefde voor dieren maakt deel uit van dat rentmeesterschap.

Q3: Wat vind je het leukst aan Felines Opine

Ik schrijf graag vanuit het oogpunt van een kat in mijn boeken en mijn blog, omdat ik wil dat mensen naar dingen kijken zoals katten de wereld zien. Toegegeven, mijn katten praten niet echt met me, maar ik heb mijn hele leven katten gehad, hun gedrag geobserveerd en hun gedrag spreekt boekdelen. Het maakt me verdrietig als ik iemand hoor zeggen: “Het is maar een kat”. of “Het is maar een kat”. Katten, zoals andere dieren een mening over dingen hebben, ze tonen voorkeuren voor dingen en ze laten je zeker weten wanneer ze ergens blij of ongelukkig over zijn. Ik hoop dat het geven van een “stem” aan mijn katachtigen mensen helpt hun katachtigen beter te begrijpen en ook de humor te vinden die voortkomt uit het delen van je leven met een kat (of katten).

Q4: Komt er een vervolg?

Absoluut ja. Ik ben, bezig met onderwerpideeën nu en in één boek,. Ik wil ook andere katachtigen laten “opine” over hun opvattingen over dingen.

Q5: Wat brengt de toekomst voor Feline Opines

We hebben zojuist een certificaat van verdienste gewonnen van de Cat Writer’s Association voor onze blog FelineOpines.net in de categorie entertainment en strijden om de Muse Award met een andere kattenblog. De prijzen worden bekendgemaakt op de Cat Writer’s conference in juni.

Ik ben momenteel bezig met het afronden van een manuscript van een gezellig mysterieboek genaamd Sit, Stay, Meow en twee van The Tribe of Five hebben een grote rol in het boek. Er zijn ook andere Felines Opine-boeken in de maak. Ik ben ook gekozen om een bijdragende schrijver te zijn aan Katzenworld, een geweldige kattenblog in het Verenigd Koninkrijk.

Deze zomer ga ik proberen (probeer het operatieve woord te zijn) om Alberto te trainen om met mij te gaan kajakken. We zullen bloggen over onze successen en /of mislukkingen op FelineOpines.net
Zolang er katten in mijn toekomst zijn, zal het altijd leuk, spannend en grappig zijn.