Hallo, mijn naam is Bunny! Londen: Interview

HelloMyNameIsBunnyLondon

Hallo mensen, vandaag willen we je graag vertellen over een geweldig kattenboek dat je moet kennen. Het is getiteld Hallo, mijn naam is Bunny! Londen. Het is dit prachtige boek geschreven door een van de meest getalenteerde schrijvers in de wereldwijde kattengemeenschap Matte Bloom. We gingen zitten met Matt en co-creator, Shelley om meer te horen over een van de meest besproken kattenboeken van vandaag.

Q1: Stel jezelf voor aan onze community?

fullsizeoutput_1afd

Hallo! Wij zijn Matt Bloom en Shelley Simmons-Bloom. We hebben het eerste boek in de Hallo, mijn naam is Bunny! serie terug in 2017. Nadat we onze schattige Tuxedo-kat, Bunny, van de KittyKind-reddingsgroep in NYC hadden geadopteerd, begonnen we ons voor te stellen wat Bunny zou doen om haar geluk te betalen voor het feit dat ze werd geadopteerd, als ze de helft van de kans kreeg. Het idee veranderde in het boek, Hallo, mijn naam is Bunny!, die sindsdien een New York City Big Book Award heeft gewonnen en eind 2018 door the Conscious Cat blog werd uitgeroepen tot een van de Top Ten Cat-themaboeken, waar we zo trots op zijn. Lezers kunnen meer te weten komen over Bunny op onze website.

Q2: Vertel meer over de inspiratie achter het vervolg?

Bunny, met haar levensechte, schattige, lieve aard, is echt de inspiratie voor beide boeken. Bunny’s fictieve menselijke vader is een diplomaat, en dus wordt hij in elk verhaal in een ander land geplaatst. Het eerste boek speelt zich af in New York City. Hallo, mijn naam is Bunny! Londen vindt plaats in – nou ja – Londen! Waar Bunny ook gaat, ze wordt gedreven door een verlangen om anderen te helpen. In dit geval wil ze haar 10-jarige buurvrouw, Lily, helpen om zelfverzekerder en gelukkiger te worden. Bunny’s missie om dit te doen leidt hen op een magisch avontuur waarin ze de vossen van Londen ontmoeten, de burgemeester van Londen ontmoeten en op de nationale tv terechtkomen. Meer dan dat geven we niet weg.

Vraag 3: Vertel ons wat je hoopt dat de boeken zullen bereiken?

We hebben twee doelen met de Hallo, mijn naam is Bunny! reeks. Ten eerste willen we kinderen (en volwassenen) vermaken met een leuk, hartverwarmend verhaal en tegelijkertijd het idee introduceren om vriendelijk te zijn en empathie te hebben voor anderen, of het nu dieren of mensen zijn. Ten tweede willen we geld en bewustzijn inzamelen voor KittyKind en alle andere geweldige door vrijwilligers gerunde groepen zoals zij die helpen de wereld een vriendelijker plek te maken voor asieldieren.

Q4: Wat was de reactie op het eerste boek, Hallo, mijn naam is Bunny!?

We zijn erg blij met de reactie op Hallo, mijn naam is Bunny! We hebben kinderen en volwassenen gehad die ons schreven hoeveel ze van het boek hielden en de boodschappen die we hebben overgebracht. We hebben vijfsterrenbeoordelingen op Etsy en hebben onlangs onze eerste prijs gewonnen, zoals we eerder vermeldden. We zijn blij dat we op het punt staan om samen te werken met een school om HelloBunny Bloom-workshops te geven om zowel de boodschappen van de boeken te bespreken als met de studenten te delen wat er nodig is om een boek te schrijven in de eerste plaats! We geloven echt dat 2019 het jaar van Bunny is!

Q5: Waar kunnen we het boek kopen?

U kunt het boek kopen op onze website.  Het is beschikbaar vanaf donderdag 31 januariSt, 2019. Het is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en voor kattenliefhebbers van elke leeftijd. Prijs $17.95.

10740283024_IMG_7147