Gaan! Cat Food Beoordeling

Gaan!

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Gaan! Solutions belooft deskundige oplossingen te bieden voor de unieke voedingsbehoeften van uw kat, maar is het een goede keuze voor uw speciale katachtige? Ontdek het in onze onbevooroordeelde Go! kattenvoer review.

De We’re All About Cats Standard-Rating Go! over wat belangrijk is

We hebben Go! en beoordeelde het volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij het merk werd geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 7/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 6/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 4/10

Algemene score: 6.8/10

In totaal geven we Go! kattenvoer een 41 uit 60 rating of een B- klasse.

Over Go!

Gaan! Solutions is een huisdiervoedingsmerk dat zich toelegt op producten die inspelen op specifieke behoeften, waaronder voedselgevoeligheden, allergieën en spijsverteringsproblemen. Het merk opereert met een doel om “huisdieren van binnenuit te voeden”, oplossingen te bieden die ouders van huisdieren vertrouwen en waar huisdieren van houden.

De Go! Het merk Solutions is eigendom van Petcurean, een Canadees familiebedrijf dat in 1999 is opgericht. Andere merken van Petcurean zijn Gather™, Now Fresh™ en Summit™.

Naast het bieden van voedingsoplossingen voor huisdieren, is Petcurean toegewijd aan duurzaamheid. Hun droogvoerpakketten zijn momenteel niet recyclebaar, maar hun natte voedselblikken wel. Petcurean werkt momenteel aan het 100% recyclebaar maken van hun verpakkingen en begint een deel van hun natte voedingsmiddelen te verpakken in recyclebare kartonnen dozen in plaats van blikjes.

Inkoop en productie

Petcurean betrekt ingrediënten uit Noord-Amerika met een focus op ingrediënten die in de buurt van zijn productiefaciliteiten worden geteeld of gekweekt. Uitzonderingen op deze regel zijn lamsvlees en hertenvlees uit Australië en Nieuw-Zeeland. Petcurean noemt geen supplement sourcing, dus deze ingrediënten zijn waarschijnlijk internationaal afkomstig.

Alles go! kattenvoer wordt gemaakt van vlees afkomstig van dieren die door de CFIA (Canadian Food Inspection Agency) geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Hun fruit- en groente-ingrediënten werden ook goedgekeurd voor menselijk voedselgebruik.

Hoewel deze grondstoffen voor mensen eetbaar waren, go! producten zijn niet volledig van menselijke kwaliteit omdat ze worden gemaakt in een verwerkingsfaciliteit voor huisdiervoeding en worden behandeld volgens de productienormen voor huisdiervoeding.

Gaan! Solutions kattenvoer wordt geproduceerd in meerdere faciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. Alles go! brokjes worden geproduceerd in Ontario, Canada, terwijl de ingeblikte voedselproductie is verdeeld tussen Ontario en New Jersey. Ga!’ s Tetra Pak producten worden vervaardigd in de Verenigde Staten en hun maaltijdmixers worden vervaardigd in British Columbia.

Heeft Go! Kattenvoer teruggeroepen?

Ja, ga! Solutions heeft één terugroepactie in de geschiedenis van het merk, hoewel deze bijna twintig jaar geleden plaatsvond.

In 2003, Go! voedsel dat in Texas werd vervaardigd, werd teruggeroepen na een reeks rapporten dat het voedsel katten en honden ernstig ziek had gemaakt. Symptomen waren huiduitslag, braken en leverdisfunctie. Een rapport schat het dodental op meer dan twintig, terwijl een artikel van AVMA (de American Veterinary Medical Association) 13 gevallen noemt en zegt dat zes dieren stierven.

Hoe was Go! Voedsel dat huisdieren ziek maakt? Dat is niet duidelijk. Sterker nog, we weten niet echt dat Go! Dierenvoeding maakte huisdieren überhaupt ziek.

Een FDA-onderzoek wees uit dat sommige Go! voedingsmiddelen bevatten niet-openbaar gemaakte en hoger dan aanvaardbare niveaus van het chemische conserveermiddel BHA, maar niemand kon bevestigen dat deze chemische stof verband hield met de meldingen van ziekte. Er is nooit een andere verontreiniging of onbalans geïdentificeerd.

Het bedrijf produceert niet langer producten in de fabriek in Texas die betrokken is bij de terugroepactie en is sinds 2003 niet meer in verband gebracht met meldingen van ziekte.

Wat voor kattenvoer gaat er wel! Aanbieden?

De Go! Oplossingen kattenvoer line-up omvat zowel nat als droog voedsel. De meeste richten zich op specifieke gezondheidsproblemen, waaronder de gezondheid van de vacht, allergieën en een gevoelige spijsvertering.

Gaan! Oplossingen Carnivore voedingsmiddelen zijn relatief hoog in vlees en eiwitten met een laag koolhydraatgehalte, terwijl Daily Defence-recepten™ zijn ontworpen om preventieve zorg te bieden en lon te ondersteuneng-term gezondheid.

Gaan! Oplossingen Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Gaan! Fit + Gratis Graanvrije Kip, Kalkoen & Eend Recept Review

Zicht op Chewy

Kippenmeel lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Voorheen genaamd Fit + Free, is dit eten onderdeel van Go! Solutions’ selectie van “Carnivore” maaltijden, die het eiwitgehalte van dierlijke oorsprong benadrukken. Gedehydrateerde kip-, eend-, kalkoen- en zalmmaaltijden dienen als geconcentreerde eiwitbronnen. Het voedsel bevat ook uitgebeende kip, kalkoen, forel, zalm en eend, evenals heel gedroogd ei voor aanvullend eiwit.

Deze combinatie van maaltijden en vers vlees als eerste zeven ingrediënten is een veelbelovend teken. Als gedehydrateerde producten zijn vleesmaaltijden geconcentreerde bronnen van eiwitten. Samen met vers vlees duidt de prominentie van deze ingrediënten op een eiwitrijk, vleesrijk voedsel.

Na een reeks vlees- en vleesmaaltijden bevat het voedsel kippenvet als primaire bron van vet. Het bevat iets dat het bedrijf “natuurlijke vissmaak” noemt, die waarschijnlijk is gemaakt van gehydrolyseerde visweefsels.

Na vlees, vleesvet en vleessmaak neemt de ingrediëntenlijst een meer plantaardige wending, met vermelding van erwten, aardappelen, aardappelmeel en tapioca. Gezien het lage koolhydraatgehalte van het voedsel, lijkt het erop dat Petcurean een lichte aanraking gebruikte met deze zetmeelrijke ingrediënten.

Zalmolie wordt toegevoegd als een tweede dierlijk vet. Deze visolie is rijk aan EPA en DHA, omega-3 vetzuren die de huid- en vachtgezondheid van uw kat kunnen ondersteunen en tegelijkertijd ontstekingen kunnen verminderen.

Het voedsel bevat sporen van fruit, groenten en andere additieven, waaronder pompoen, appels, bramen en kwark. Gedroogde cichoreiwortel wordt toegevoegd als een prebioticum en werkt samen met een mix van probiotica. Het voedsel is verrijkt met vitamines, mineralen en aminozuren om het qua voedingswaarde compleet te maken.

Over het algemeen heeft dit voedsel een matig eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Het voedsel bevat 473 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Kippenmeel, Kip met uitbeen, Kalkoen met uitbeen, Eendenmeel, Kalkoenmeel, Zalmmeel, Ontbeende forel, Kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), Natuurlijke vissmaak, Erwten, Aardappelen, Heel gedroogd ei, Aardappelmeel, Tapioca, Ontbeende zalm, Ontbeende eend, Zalmolie, Pompoen, Appels, Wortelen, Bananen, Bosbessen, Veenbessen, Linzen, Broccoli, Kwark, Alfalfa, Zoete aardappelen, Bramen, Squash, Papajas, Granaatappel, Fosforzuur, Natriumchloride, kaliumchloride, dl-methionine, taurine, cholinechloride, gedroogde cichoreiwortel, gedroogd lactobacillus acidophilus fermentatieproduct, gedroogd enterococcus faeciumfermentatieproduct, gedroogd aspergillus oryzae fermentatie-extract, gedroogd bacillus subtilis fermentatie-extract, vitaminen (vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, niacine, l-ascorbyl-2-polyfosfaat (een bron van vitamine C), thiaminemononitraat, d-calciumpantothenaat, riboflavine, Pyridoxinehydrochloride, bètacaroteen, foliumzuur, biotine, vitamine B12-supplement), mineralen (zinkproteïnaat, ijzereiwitaat, kopereiwit, zinkoxide, mangaanproteïnaat, kopersulfaat, calciumjodaat, ijzersulfaat, mangaanoxide, natriumseleniet), yucca schidigera-extract, gedroogde rozemarijn.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 46%

Ruw vet: 18%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 10%

As: 9%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 51.11%

Vet: 20%

Vezel: 1.67%

Koolhydraten: 17.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 43.72%

Vet: 41.55%

Koolhydraten: 14.73%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenmeel, Kip met been, Kalkoen met been, Eendenmeel, Kalkoenmeel, Zalmmeel, Uitgebeende Forel, Kippenvet, Heel Gedroogd Ei, Uitgebeende Zalm, Uitgebeende Eend, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Aardappelen, Aardappelmeel, Tapioca

Veel voorkomende allergenen: Vis, Kip

Pros

 • Bevat dierlijk vet
 • Vrij van dierlijke bijproducten
 • Vertrouwt voornamelijk op dierlijke eiwitten
 • Vrij van kunstmatige kleur- en smaakstoffen
 • Aanzienlijk lager koolhydraatgehalte dan de meeste droge voedingsmiddelen

Tegens

 • Zoals alle droge voedingsmiddelen, is het niet hydraterend

#2 Gaan! Graanvrije kip, kalkoen & eend recept droog Kattenvoer

Bekijk op Chewy View op Amazon

Eend lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit droogvoer wordt geadverteerd als een oplossing voor allergiegevoelige katten. Het is een graanvrij voedsel met “enkelvoudig pluimvee-eiwit” en een beperkte ingrediëntenlijst.

Hoewel het waar is dat dit voedsel slechts één pluimvee-ingrediënt bevat, is het geen product met één eiwit. Het voedsel bevat ontbeende eend als eerste ingrediënt, gevolgd door eendenmeel. Het bevat ook hele gedroogde eieren, een van de meest voorkomende kattenvoedselallergenen.

Het is mogelijk dat het recept eendenei gebruikt in plaats van kippenei, maar we konden niet verifiëren of dat het geval is. Het kippenvet kan mogelijk ook een probleem zijn voor katten met allergieën, hoewel katten met kippenallergieën alleen kunnen reageren op kippeneiwit en niet op kippenvet.

Erwten, erwtenmeel, tapioca, linzen en kikkererwten geven de brokjes zijn vorm, structuur en textuur. Deze ingrediënten verhogen het eiwit-, vezel- en koolhydraatgehalte van het voedsel. Het geschatte koolhydraatgehalte is meer dan 30% (zoals gevoed).

Dit droge kattenvoer bevat ook lijnzaad. Deze vezelbron wordt soms geprezen om zijn omega-3-gehalte, maar katten zijn het meest geschikt voor de omega-3’s in dierlijk vet en kunnen die in lijnzaad niet gebruiken. We zien liever dat er eendenvet of zalmolie wordt gebruikt.

De ingrediëntenlijst eindigt met vitamines, mineralen en aminozuren, samen met een verscheidenheid aan probiotica en gedroogde cichoreiwortel als prebioticum.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Dit voedsel bevat 464 calorieën per kopje.

Ingrediënten

Ontbeende eend, eendenmeel, heel gedroogd ei, erwten, erwtenmeel, tapioca, linzen, kikkererwten, kippenvet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), lijnzaad, natuurlijk aroma, natriumchloride, cholinechloride, calciumcarbonaat, gedroogde cichoreiwortel, fosforzuur, kaliumchloride, vitamine (vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamine E-supplement, niacine, l-ascorbyl-2-polyfosfaat (een bron van vitamine C), thiaminemononitraat, D-calciumpantothenaat, Riboflavine, Pyridoxine Hydrochloride, Beta-Caroteen, Foliumzuur, Biotine, Vitamine B12 Supplement), Mineralen (Zink Proteinate, Iron Proteinate, Copper Proteinate, Zinc Oxide, Manganese Proteinate, Copper Sulphate, Calcium Iodate, Ferrous Sulphate, Manganous Oxide, Sodium Seleite), Taurine, Gedroogde Rozemarijn.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 31%

Ruw vet: 15%

Ruwe celstof: 3.5%

Vocht: 10%

As: 7.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 34.44%

Vet: 16.67%

Vezel: 3.89%

Koolhydraten: 36.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 30.87%

Vet: 36.27%

Koolhydraten: 32.86%

Ingrediënten die we leuk vonden: Ontbeende eend, eendenmeel, heel gedroogd ei, kippenvet

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Erwten, Erwtenmeel, Tapioca, Linzen, Kikkererwten, Lijnzaad

Veel voorkomende allergenen:Eieren

Pros

 • Vrij van dierlijke bijproducten
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen
 • Gemaakt met dierlijk vet

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Bevat ei, een veel voorkomend kattenvoerallergeen
 • Zoals alle droge voedingsmiddelen, is het niet hydraterend

#3 Gaan! Oplossingen Carnivore Graanvrij Gehakt Lam + Wild Zwijn Wet Food Review

Zicht op Chewy

Lamsvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Dit natvoer is van Go! De Carnivore productlijn van Solutions, wat betekent dat het erg vleeszwaar is. Vers lamsvlees en kip zijn de top twee ingrediënten met kippenlever, wild zwijn, varkensplasma en gedroogde eiwitten die binnen de eerste tien verschijnen.

Zowel kippenbouillon als kalkoenbouillon zorgen voor smaak en vocht in dit recept, terwijl tapioca en verschillende kauwgom worden gebruikt als verdikkingsmiddelen.

Hoewel deze formule twee nieuwe dierlijke eiwitten bevat – lam en wild zwijn – bevat het nog steeds kip, waardoor het een slechte keuze is voor katten met voedselallergieën. We waarderen echter dat het veel beperkter is in plantaardige ingrediënten dan de vorige twee formules en het geschatte koolhydraatgehalte extreem laag is.

Dit natte voedsel is verrijkt met een standaard reeks vitamines, mineralen en aminozuren. Het bevat ook sporen van groentesap, fruit sap, paprika en kurkuma. Deze laatste twee worden waarschijnlijk gebruikt als natuurlijke kleurstoffen.

Over het algemeen is dit voedsel rijk aan eiwitten met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Dit voedsel bevat 178 calorieën in elke 6,4-ounce doos of ongeveer 28 calorieën per ounce.

Ingrediënten

Lamsvlees, Kip, Kippenbouillon, Kalkoenbouillon, Kippenlever, Wild Zwijn, Tapioca, Varkensplasma, Gedroogd Eiwit, Lijnzaad, Natriumtripolyfosfaat, CassiaGom, Guargom, Kaliumchloride, Pompoen, Veenbessen, Zalmolie, Cholinechloride, Vitaminen (Vitamine A-supplement, Vitamine D3-supplement, Vitamine E-supplement, Niacine, Thiaminemononitraat, D-Calciumpantothenaat, Riboflavine, Pyridoxinehydrochloride, Foliumzuur, Biotine, Vitamine B12 Supplement), Mineralen (Zinkproteïne, IJzerproteïnaat, kopereiwit, mangaanproteïnaat, calciumjodaat, natriumseleniet), taurine, zout, groentesap, vruchtensap, paprika, kurkuma.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8.5%

Ruw vet: 6.5%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 47.22%

Vet: 36.11%

Vezel: 5.56%

Koolhydraten: 11.11%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.34%

Vet: 60.05%

Koolhydraten: 7.61%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lam, Kip, Kippenlever, Wild Zwijn, Varkensplasma, Gedroogd Eiwit, Zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Tapioca, Cassia Gom, GuarGom

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Maakt gebruik van een combinatie van spiervlees en organen
 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Verdikt zonder carrageen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen
 • Laag koolhydraatgehalte

Tegens

 • Bevat kip en ei, veel voorkomende kattenvoerallergenen

Wat vinden klanten van Go! Kattenvoer?

Dit merk ontvangt overweldigend positieve klantrecensies. Op Chewy, Go!’ s top drie recepten ontvangen vier-tot-vijf sterren beoordelingen met de meeste klanten zeggen dat ze Go zouden aanbevelen! aan een vriend. De voedingsmiddelen worden geprezen om de smakelijkheid en verteerbaarheid.

Positieve beoordelingen

“Ik heb een kat met IBD, dus ik ben al sinds de bron van eiwitten op zoek naar een hoge kwaliteit. Hij is ook een kieskeurige natte eter. Maar dit product heeft een geweldige consistentie, zeer vochtig en een mooie laag bouillon. Erg blij met deze aankoop.”chris4, recensie Go! Gevoeligheid + Shine Grain-Free Duck Pate Recept

“Ik gaf dit voedsel oorspronkelijk een slechte beoordeling, omdat mijn katten het niet zouden eten. Na enkele weken voeren aan mijn katten, die ik nu 50/50 meng met mijn oude voer, vinden ze het prima. Mijn katten lijken meer energie te hebben en zijn gewoon over het algemeen gezonder. Daarom kocht ik dit merk voedsel om mee te beginnen. De mensen van Chewy waren zeer sympathiek voor mij, vanwege mijn oorspronkelijke beoordeling, en vergoedden me eigenlijk voor het eten. Ik probeerde het geld te weigeren, maar ze gaven het me toch. Ik was en zal een trouwe klant zijn voor Chewy, bedankt.”Petowner71, recensie Go! Graanvrije kip, kalkoen, + eendrecept

Negatieve beoordelingen

“Dit product bevat kippeneieren die niet duidelijk op het etiket staan. Omdat de hele reden waarom ik dit voedsel heb gekocht, is om kip of rundvlees voor mijn IBD-kat te vermijden, zal ik het niet opnieuw kopen. “Meret, reviewing Go! Gevoeligheid + Shine Limited Ingredient Diet Duck Recept

“Onze katten eten vooral ingeblikt voer, maar wij geven een beetje droog als dagelijkse traktatie. Ik werd gedwongen om een ander merk te proberen vanwege een terugroepactie en besloot dat deze het zou doen, hoewel er veel te veel fruit / groenten in zitten. Onze kat die droogvoer als “snoep” beschouwt en ernaar hunkert, at dit voedsel voortdurend prima. De andere kat die niet hunkert naar droogvoer zou deze helemaal niet eten, hoewel hij andere merken zal eten. De brokgrootte is erg klein, hoewel ik denk dat dat niet het probleem was. Hij leek een hekel te hebben aan de geur ervan.”Kramer63, recensie Go! Graanvrije kip, kalkoen, + eendrecept

Hoeveel gaat er heen! Kosten kattenvoer?

Gaan! kattenvoer is een beetje duurder dan supermarktmerken, maar het behoort niet tot de duurste op de markt. Als u de voedingsrichtlijnen van het bedrijf volgt voor de gemiddelde kat van 10 pond, ga dan! droog kattenvoer zou ongeveer kosten $0.44 per dag. Gaan! nat kattenvoer zou dichter bij 2 dollar.50 tot $3.33 per dag.

Kortom, is go! Kattenvoer een goede keuze?

Gaan! kattenvoer blijkt een van de betere merken te zijn die je kunt kopen. Hun Carnivore-lijn bevat enkele van de koolhydraatarme droge kattenvoer op de markt. Hun ingeblikt voedsel valt op met veel vlees en minimaal zetmeel voor soort-geschikte voeding.

Hoewel sommige katten het goed doen op hun recepten, niet allemaal Go! voedingsmiddelen zijn geschikt voor hun doelconsument. Sommige van hun allergiegerichte voedingsmiddelen bevatten veel voorkomende allergenen en kunnen, ondanks het label “beperkt ingrediënt”, veel kortere ingrediëntenlijsten hebben.

Merk op dat na de 2003 Go! een FDA-onderzoek wees uit dat het voedsel overmatige niveaus van BHA bevatte – een conserveermiddel dat niet op het etiket stond. Hoewel het bedrijf hun relatie met de betrokken productiepartner heeft verbroken en het merk sinds 2003 niet meer is teruggeroepen, is dit moment in hun geschiedenis de moeite waard om over na te denken voordat u uw kat Go! gaat voeren.

Waar te koop Ga! Kattenvoer?

Gaan! kattenvoer wordt verkocht in lokale dierenvoedingswinkels in de Verenigde Staten en Canada en door distributeurs over de hele wereld. Als u zich in de Verenigde Staten of Canada bevindt, klikt u hier om een winkel bij u in de buurt te vinden. Zoek anders naar een distributeur in uw land. Online retailers zijn Chewy, 1-800-Pet-Meds, Only Natural Pet en Petflow.

Klik hier om te winkelen voor Go! kattenvoer op Chewy