Feline Greenies Cat Traktaties Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Kattentraktaties van Feline Greenies beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschikt voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Feline Greenies kattentraktatie review om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van Katachtige Greenies Kattentraktaties Op Wat Belangrijk Is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 5/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 5/10
 • Productvariëteit – 8/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 9/10

Algemene score: 7.3/10

In totaal geven we Feline Greenies een 45 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Feline Greenies

Greenies werd opgericht in 1996, geïnspireerd door het verhaal van Ivan, een schattige pup met stinkende adem. Bezorgd over Ivan’s mondgezondheid, werkten zijn eigenaren samen met een door de raad gecertificeerde veterinaire voedingsdeskundige en andere experts om de eerste Greenies Canine Dental Chew te creëren.

Sinds de oprichting van het merk heeft Greenies hun productlijn uitgebreid met een verscheidenheid aan kauwen en traktaties voor honden en katten. Ze hebben onlangs ook een lijn supplementen voor honden uitgebracht. Greenies tandheelkundige producten voor katten zijn ontworpen met een knapperige textuur die helpt tandplak en tandsteen van de tanden van uw kat te schrapen. Ze bevatten ook ingrediënten om zijn adem te helpen opfrissen.

Greenies is een van de weinige merken die het Registered Seal van de Veterinary Oral Health Council (VOHC) heeft ontvangen. Hoewel de VOHC geen regelgevende instantie is en geen certificering uitdeelt, stellen ze normen voor effectiviteit bij het vertragen van plaque en tandsteen. Bedrijven kunnen vrijwillig de resultaten van klinische onderzoeken namens een product indienen voor vergoeding van het VOHC Registered Seal of Acceptance.

Inkoop en productie

Alle Greenies-producten worden vervaardigd in Kansas City met ingrediënten afkomstig uit de hele wereld. Elk recept is geformuleerd volgens de richtlijnen van de Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

Hoewel Greenies beweert dat hun traktaties zijn gemaakt met de “hoogste kwaliteit, natuurlijke ingrediënten”, geven ze geen specifieke informatie over waar ze vandaan komen. Chewy stelt echter dat Greenies de meeste van hun ingrediënten uit de Verenigde Staten haalt met vitamines en mineralen van over de hele wereld.

Geschiedenis herinneren

Hoewel Greenies nooit een terugroepactie heeft gehad, zijn er in het verleden enkele zorgen geweest. In 2006 onthulde een CNN-verhaal dat ten minste 13 honden waren gestorven nadat ze een Greenie hadden gekregen.

Het verhaal beweerde dat de hondentraktaties van het merk vast konden komen te zitten in de keel of darm van een hond waar ze niet goed afbreken voor slikken of spijsvertering. Een class-action rechtszaak werd aangespannen, maar later geseponeerd in 2007. De voorwaarden van het ontslag waren vertrouwelijk.

Zorgen over de veiligheid van Greenies-producten vinden nog steeds hun weg op internet. In 2013 reageerde Greenies op geruchten dat hun producten waren teruggeroepen met de volgende verklaring:

“Er is geen terugroepactie geweest van Greenies-producten. We stellen huisdieren op de eerste plaats en veiligheid is onze grootste zorg. De twee belangrijke factoren in de veiligheid van Greenies zijn oplosbaarheid en verteerbaarheid, die beide grondig worden getest. Na herformulering in 2006 bleken Greenies Dental Chews zowel oplosbaar als verteerbaar te zijn. Wanneer ze in contact komen met het speeksel van de hond, beginnen ze onmiddellijk vloeibaar te worden en zijn ze voor 94% oplosbaar. Ze zijn ook voor 92,6% verteerbaar.”

Welke soorten kattentraktaties biedt Feline Greenies?

Feline Greenies zijn verdeeld over drie productlijnen. Dental Treats vormen de meerderheid van de productselectie van Feline Greenies, verkrijgbaar in populaire smaken zoals kip, zalm en kattenkruid. Deze lekkernijen hebben een knapperige textuur die helpt de tanden van uw kat schoon te schrapen terwijl hij kauwt.

Lees ook: De 13 beste kattentraktaties

De SmartBites-lijn bevat een handvol lekkernijen met een knapperige buitenkant met een zacht midden. Deze traktaties zijn geformuleerd om verschillende aspecten van de gezondheid van katten te ondersteunen, waaronder huid en vacht en binnenshuis. Pill Pockets zijn de derde productlijn, ontworpen om u te helpen uw kat zijn medicatie te geven.

Wat vinden klanten van Feline Greenies?

Katachtig Greenies is een ongelooflijk populair merk. Ze zijn de nummer 1 dierenarts aanbevolen katachtige tandheelkundige behandeling, die elk jaar meer dan 300 miljoen traktaties over de hele wereld verkoopt.

Een van de populairste kattentraktaties van Greenies, de in de oven geroosterde kipsmaak, heeft meer dan 2.300 klantrecensies op Chewy alleen en meer dan 3.500 op Amazon. De meeste Feline Greenies recepten zijn beoordeeld meer dan 4,5 / 5 sterren met sommige zo hoog als 4,8 sterren.

Veel klanten hebben een zichtbare verbetering opgemerkt in het gebit van hun kat en hun adem. Katten lijken te genieten van de smaak – ze zijn zelfs een hit onder kieskeurige katten. Er zijn natuurlijk katten die gewoon niet om de traktaties lijken te geven, maar heel weinig negatieve opmerkingen over de producten zelf.

Laten we eens kijken naar een paar beoordelingen van enkele van de meest populaire Feline Greenies-traktaties:

Positieve beoordelingen

“Ik kreeg deze voor mijn kat macaroni die twee keer per dag medicatie moest nemen voor hyper schildklier. Het is zo moeilijk om een kat een pil te laten nemen, maar het verpakken van de pillen in deze traktaties maakte het veel gemakkelijker. Deze hielpen me om mijn Ronis-leven te verlengen door haar twee keer per dag dat vitale medicijn te geven. Hoewel ik hoop deze nooit meer te hoeven gebruiken en ik de twee volle zakken die ik zojuist heb gekregen ga doneren, zou ik dit 100% aanbevelen aan iedereen die zijn huisdiergeneesmiddel in pilvorm moet geven. Roni hield vooral van de zalmsmaak.” – Katie reviewt op Feline Greenies Pill Pockets Chicken Flavor Cat Treats

We hebben 3 katten. De oudste is 4 jaar oud en de tweeling is 6 maanden oud. Onze oudere kat is SUPER kieskeurig/kieskeurig en houdt niet echt van lekkers. Ik kocht deze omdat ik de Greenies alleen voor honden had gezien en wist dat veel van de hond van mijn vriend ze ECHT leuk vond. Dus toen ik deze zag, dacht ik voor de prijs en de grootte … waarom zou je het niet eens proberen? Ze waren een HIT met alle bontkinderen!! De oudste heeft er ook op geplakt wat echt indruk op me maakte! Ik zal deze zeker weer kopen!” – Nicky reviewt op Feline Greenies Oven Roasted Chicken Dental Treats

Negatieve beoordelingen

We hebben hier een andere smaak van gehad en mijn katten vonden die andere smaak lekker, maar ik kan ze deze niet laten eten. Ze zijn helemaal afgestoten, ze snuiven eraan, slaan het rond en lopen weg… alle 3 mijn katten. Ze hebben nog niet eerder een kattentraktatie geweigerd, dus dit was extreem teleurstellend.” – AlltheFluffs reviewen op Feline Greenies Oven Roasted Chicken Dental Treats

We kregen deze om te zien of ze zouden helpen met de huid en vacht van onze katten. Nadat we ze hebben geprobeerd, weten we echter niet zeker of ze echt een verschil hebben gemaakt. Er zijn veel vulingrediënten, dus een traktatie van betere kwaliteit kan gunstiger zijn.” – Shaw89 reviewing op Feline Greenies SmartBites Skin &Fur Salmon Flavor Cat Treats

Feline Greenies Cat Treats – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Feline Greenies Oven Geroosterde Kip Smaak Volwassen Dental Cat Treats

Koop op Chewy Koop op Amazon

Gemakkelijk een van de populairste recepten van Feline Greenies, deze tandheelkundige traktaties met kipsmaak bevatten weinig calorieën en hebben een knapperige textuur die helpt de tanden van uw kat schoon te houden.

Kippenmeel is het eerste ingrediënt en een sterk geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten. Helaas zijn de volgende drie ingrediënten laagwaardige vulstoffen bestaande uit maïs, tarwe en rijst. Met havervezels en gemalen lijnzaad ook op de lijst, lijkt dit een voornamelijk plantaardig recept te zijn.

De belangrijkste bron van toegevoegd vet in deze formule is pluimveevet. Gezien de niet-specifieke naam weten we niet precies van wat voor soort pluimvee het afkomstig is. Dit ingrediënt is niet per se slecht van kwaliteit, maar we zien liever gezond dierlijk vet van een genoemde bron.

Als geheel werden feline greenies tandheelkundige behandelingen al in 2005 goedgekeurd door de VOHC voor tandsteencontrole. Hoewel deze traktaties wetenschappelijk bewezen voordelen kunnen bieden voor de tandheelkundige gezondheid van uw kat, zouden we willen dat de ingrediënten van hogere kwaliteit waren.

Ingrediënten

Kippenmeel, gemalen tarwe, brouwersrijst, maïsglutenmeel, gevogeltevet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), havervezels, natuurlijke gevogeltesmaak, gemalen lijnzaad, brouwers gedroogde gist, kaliumchloride, calciumcarbonaat, zout, cholinechloride, citroenzuur (een conserveermiddel), vruchtensapkleur, taurine, DL-methionine, gemengde tocoferolen (een conserveermiddel), DL-alfa-tocoferolacetaat (bron van vitamine E), ijzersulfaat, kurkumakleur, Zinksulfaat, Niacine Supplement, Zinkoxide, Kopersulfaat, D-Calcium Pantothenaat (Vitamine B5), Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat (Vitamine B1), Manganous Oxide, Riboflavine Supplement (Vitamine B2), Pyridoxine Hydrochloride (Vitamine B6), Biotin, Vitamine B12 Supplement, Vitamine D3 Supplement, Natrium Seleniet, Foliumzuur, Calcium Iodate, Kobaltcarbonaat, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 27%

Ruw vet: 12%

Ruwe celstof: 10%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 30%

Vet: 13.33%

Vezel: 11.11%

Koolhydraten: 45.56%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 27.79%

Vet: 30%

Koolhydraten: 42.21%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip maaltijd Gemalen tarwe

Brouwers Rijst

Maïs Gluten Maaltijd

Havervezel

Kip

Pros

 • Geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten als eerste ingrediënt
 • Aanbevolen door de VOHC voor tandsteencontrole
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Bevat maïs en tarwe ingrediënten
 • Zeer hoog koolhydraatgehalte, meer dan 30% als voeding

#2 Katachtige Greenies SmartBites Gezonde Huid &Bont Zalm Smaak Kat Traktaties

Koop op Chewy Koop op Amazon

Naast het opfrissen van de adem en het schoonhouden van de tanden van uw kat, zijn deze Feline Greenies-traktaties geformuleerd om de gezondheid van huid en vacht te ondersteunen.

Hoewel dit recept op de markt wordt gebracht als een zalmsmaaktraktatie, bevat het eigenlijk geen zalmingrediënten, afgezien van de natuurlijke zalmsmaak. Dit ingrediënt verschijnt echter pas halverwege de lijst, dus het is mogelijk dat de lekkernijen meer naar kip dan naar zalm smaken.

Nogmaals, we zien hoge insluitsels van laagwaardige granen zoals tarwe en rijst, evenals een hoog algemeen koolhydraatgehalte. Dit recept bevat ook niet-specifiek dierlijk vet en visolie. De visolie bevat waarschijnlijk hoge niveaus van omega-3-vetzuren die de huid en vacht van uw kat helpen ondersteunen.

Helaas, afgezien van de tandheelkundige voordelen van deze traktaties, is er niet veel leuks aan. Ze lijken echter een hit te zijn bij de meeste katten – zelfs kieskeurige eters.

Ingrediënten

Kippenmeel, dierlijk vet (geconserveerd met gemengde tocoferolen), brouwersrijst, gemalen volkoren, tarwemeel, dierlijk plasma, visolie, natuurlijke smaak, brouwers gedroogde gist, kaliumchloride, gemalen lijnzaad, dicalciumfosfaat, vruchtensapkleur, cholinechloride, zout, taurine, dl-methionine, calciumcarbonaat, gemengde tocoferolen (een conserveermiddel), dl-alfa-tocoferolacetaat [Source Of Vitamin E], Zinksulfaat, Natuurlijke zalmsmaak, Kurkumakleur, Kopersulfaat, Vitamine A-supplement, Niacinesupplement, Vitamine B12-supplement, Riboflavinesupplement (vitamine B2), Mangaansulfaat, Thiaminemononitraat (vitamine B1), D-calciumpantothenaat (vitamine B5), vitamine D3-supplement, biotine, kaliumjodide, pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), foliumzuur, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 29%

Ruw vet: 19%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 32.22%

Vet: 21.11%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 43.33%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 25.41%

Vet: 40.43%

Koolhydraten: 34.17%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip maaltijd Brouwers Rijst

Gemalen volkoren

Tarwebloem

Brouwers Gedroogde Gist

Gemalen lijnzaad

Kip

Pros

 • Kippenmeel als geconcentreerde bron van dierlijke eiwitten
 • Aanbevolen door de VOHC voor tandsteencontrole
 • Aangevuld met visolie voor huidondersteunende omega-3 vetzuren
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Bevat een aanzienlijk aantal plantaardige ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte, meer dan 30% als voeding

#3 Feline Greenies Pill Pockets Kip Smaak Kat Traktaties

Koop op Chewy Koop op Amazon

Een kat een pil laten nemen kan een uitdaging zijn. Zelfs als je het in hun voedsel probeert te begraven, zullen ze het waarschijnlijk opmerken en er gewoon omheen eten. Deze pillenzakjes zorgen voor een simple oplossing.

Ontworpen om in de meeste tabletten en capsules te passen, zijn deze pilzakken door dierenartsen aanbevolen en gemakkelijk te gebruiken. Je steekt de pil gewoon in de zak en knijpt de zak dicht. De pil is volledig verborgen en je kat zal niet beseffen dat hij het samen met de traktatie eet.

Hoewel deze pilzakken voor de meeste klanten heel goed lijken te werken, zijn ze gemaakt met enkele van dezelfde problematische ingrediënten die we zien in de tandheelkundige traktaties. Tarwebloem en tarwegluten staan bovenaan de lijst, gevolgd door plantaardige olie en glucosestroop.

Aan de andere kant hebben deze pilzakken een vrij korte lijst met ingrediënten en zijn ze vrij van kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen.

Ingrediënten

Kip, glycerine, tarwebloem, tarwegluten, plantaardige olie, gedroogde maïssiroop, natuurlijke smaak, gedroogde kippenlever, azijn, natriumbissulfaat, gemengde tocoferolen en citroenzuur (conserveermiddelen), rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 13%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 28%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 18.06%

Vet: 12.5%

Vezel: 1.39%

Koolhydraten: 68.06%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 15.5%

Vet: 26.06%

Koolhydraten: 58.43%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip

Gedroogde kippenlever

Tarwebloem

Tarwegluten

Plantaardige olie

Gedroogde maïssiroop

Kip

Pros

 • Eiwitrijke kip als eerste ingrediënt
 • Aanbevolen door de VOHC voor tandsteencontrole
 • Gedroogde kippenlever zorgt voor smaak en extra eiwitten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Bevat verschillende tarwe-ingrediënten
 • Hoog koolhydraatgehalte in het algemeen, meer dan 40% als voeding

Hoeveel kost Feline Greenies Treats?

De prijzen van Greenies tandheelkundige traktaties variëren tussen producten voor honden en producten voor katten. De meest populaire hondenproducten zijn de botvormige tandheelkundige traktaties van Greenies. Afhankelijk van de grootte variëren ze van ongeveer $ 0,26 per stuk (Teenie-grootte) tot ongeveer $ 1,87 per stuk (groot formaat).

Katachtige kattentraktaties zijn daarentegen zeer economisch geprijsd. Een zak van 4,6 ounce kost minder dan $ 5 en u kunt kuipen van 1 pond kopen voor minder dan $ 20. Feline Greenies-pilzakken zijn iets duurder, ongeveer $ 6 voor een zakje van 1,6 ounce.

Lees ook: Beste tandheelkundige kattentraktaties

Over het algemeen, zijn Katachtige Greenies een goede keuze?

Als de eerste tandheelkundige kattenbehandeling die VOHC-goedkeuring heeft gekregen, zijn Greenies een bewezen product om de tandheelkundige gezondheid van uw kat te ondersteunen. Ze zijn betaalbaar geprijsd en ze zijn er in verschillende smaken om aan de voorkeuren van uw kat te voldoen. Hun knapperige textuur helpt tandsteen van de tanden van uw kat te verwijderen en zijn adem op te frissen.

Hoewel Feline Greenies zeer effectief lijken te zijn, laten de ingrediënten te wensen over. De meeste bevatten ten minste één bron van dierlijke eiwitten, maar de meerderheid van de ingrediënten is plantaardig.

Over het algemeen zijn deze traktaties een goede keuze als u op zoek bent naar een product dat de mondgezondheid van uw kat ten goede komt. Voor deze voordelen (en de betaalbare prijs) bent u misschien bereid om een paar twijfelachtige ingrediënten over het hoofd te zien en we zouden het u niet kwalijk nemen.

Waar worden katachtige greenies verkocht?

U kunt alle producten van Greenies bekijken en kopen op de website van het bedrijf. Greenies verzendt naar elke staat in de VS, inclusief Hawaï en Alaska.

Omdat Greenies zo’n populair merk is, kun je hun producten ook vinden in dierenwinkels in het hele land en bij online retailers zoals Chewy en Amazon. Je zult Greenies waarschijnlijk vinden in big box dierenwinkels zoals Petco en PetSmart, evenals lokale dierenwinkels.