Encore Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben Encore beoordeeld op ingrediëntkwaliteit, geschiktheid voor soorten, terugroepacties en meer. Lees onze Encore-recensie over kattenvoer om te leren hoe dit merk zich opstapelt.

De We’re All About Cats-beoordelings-encore over wat belangrijk is

We hebben het merk beoordeeld op zes belangrijke criteria voor kwaliteit. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes cruciale gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 8/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 10/10

Algemene score: 7.6/10

In totaal geven we Encore kattenvoer een 46 uit 60 rating of een B+ cijfer.

Over Encore

Oorspronkelijk gelanceerd voor de Britse supermarktmarkt in 2008, wordt Encore Pet Food nu over de hele wereld verkocht. Encore behoort tot de Making Pet Food Matters (MPM) familie samen met andere merken zoals Applaws, Reveal en Nature’s Calling. MPM werd in 2002 mede opgericht door Roger Wood, Roger Coleman en Jon Kinsey toen ze besloten dat ze hun eigen huisdieren beter wilden voeden.

Op de markt gebracht aan “tijdgebonden maar welzijnsbewuste consumenten die geïnteresseerd zijn in het voeden van hun katten en honden het allerbeste in natuurlijke voeding”, biedt Encore een verscheidenheid aan natte en droge voedselopties voor huisdieren gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten en tot 75% echt vlees.

Inkoop en productie

Al het kattenvoer van Encore is gemaakt met “meer echt vlees en absoluut geen onnodige granen, vulstoffen of additieven.” Encore werkt rechtstreeks samen met leveranciers en volgt strikte praktijknormen om de kwaliteit te waarborgen. Hun vissen zijn in het wild gevangen uit duurzame bronnen en hun tonijn geaccrediteerd door Earth Island Institute. Encore maakt gebruik van in de schuur gekweekte kip.

Als het gaat om de inkoop van hun ingrediënten, werkt Encore samen met een aantal gespecialiseerde leveranciers in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Thailand, Australië en de VS. Het natte kattenvoer van Encore wordt geproduceerd in Thailand in productiefaciliteiten voor menselijk voedsel.

Geschiedenis herinneren

Ons onderzoek heeft geen product recalls onthuld in de geschiedenis van het merk Encore.

Welke soorten kattenvoer biedt Encore?

Encore biedt een verscheidenheid aan natvoer en droogvoerproducten voor katten. Hun natte voedsel wordt verkocht in zakjes, blikken en potten. Ze bieden ook een beperkte selectie visfilet traktaties.

Het belangrijkste om op te merken over Encore is dat de meerderheid van hun producten qua voedingswaarde niet compleet zijn. De meeste producten van Encore voor katten bevatten verse vis of kip met bouillon en zijn ontworpen voor aanvullende voeding. Hun droogvoerformules zijn compleet en uitgebalanceerd.

Wat vinden klanten van Encore Cat Food?

Encore lijkt een kleiner bedrijf te zijn, dus we waren niet verrast dat we niet veel recensies konden vinden. Het bedrijf plaatst geen beoordelingen op hun eigen website, dus onze zoekopdracht was beperkt tot Amazon, waar we één product vonden met ongeveer 250 beoordelingen.

Van de beoordelingen die we vonden, was de meerderheid positief. Veel klanten vonden hun katten dol op de smaak van Encore natvoer en ze waarderen het gebrek aan kunstmatige toevoegingen. Van de negatieve opmerkingen noemden verschillende een onaangename geur voor sommige van de kipproducten.

Laten we eens kijken naar een paar recensies van Encore’s populairste recept op Amazon.

Positieve beoordelingen

“Mijn oudere kat is erg kieskeurig, dus we mengen zijn gebruikelijke zakjes met verschillende speciale aanvullende voedingsmiddelen / traktaties, en deze Encore Chicken met bruine rijst wordt zeer gewaardeerd! Er zit vrij veel bouillon/sap in het sachet, al scheidt/verzacht de kip niet met een vork bij het serveren. Natuurlijk laat hij soms rijstkorrels achter – maar nooit de kip!” – B. Wilson reviewt Encore Cat Pouch Chicken &Brown Rice Recept

“Mijn katten zijn dol op dit spul! Was bang dat het even zou duren voordat ze eraan gewend zouden raken, omdat we allemaal weten dat katten niet van verandering houden, maar na de eerste verdachte snuif, stopten ze echt in. 4 weken later ziet mijn oudste kat er zoveel gezonder uit, haar vacht heeft zijn glans teruggekregen, ze lijkt helderder in zichzelf en heeft het gewicht gekregen dat ze nodig had (zonder te veel aan te trekken). Mijn 13-jarige, die altijd aan de porky kant is geweest, is een beetje afgevallen. Emma M. Law beoordeelt Encore Cat Pouch Chicken &Brown Rice Recept

Negatieve beoordelingen

“Ergens anders waar ik dit heb gekocht (Tesco, ASDA &Sainsburys) is het van betere kwaliteit geweest, minder water en de kip ruikt niet sterk naar dit. Ik kocht 16 pakken en moest naar buiten gaan en een andere lading kopen omdat mijn katten het niet aanraakten. Supertrash reviewing Encore Cat Pouch Chicken &Brown Rice Recept

“Dit is een zeer goede kwaliteit voedsel voor katten .. ziet er lekker uit en ruikt erg smakelijk (voor mij – een gewoon mens) beetje duur voor mij omdat ik vijf katten heb om voor te zorgen. Ik kocht voor mijn oudere poes en ze genoot van de eerste paar zakjes, maar leek toen ongeïnteresseerd. Dus ik denk dat niet krachtig genoeg in smaak of geur of beide?” – Cherrybuns reviewing Encore Cat Pouch Chicken &Brown Rice Recept< / sterk

Encore Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

#1 Toegift Tonijnfilet met Krab in Bouillonpot

Koop op Amazon

Een van encore’s complementaire recepten voor kattenvoer, deze formule bevat verse tonijnfilet en krab met rijst in een rijke bouillon. Omdat het een complementaire formule is, is het niet nodig om supplementen op te nemen, dus de lijst met ingrediënten is kort en eenvoudig. Vergeet niet dat het uw kat niet alle voedingsstoffen zal geven die hij nodig heeft – het moet worden gecombineerd met een qua voedingswaarde compleet kattenvoer.

Hoewel dit misschien alleen een aanvullend kattenvoer is, kan het gunstig zijn voor katten met overgewicht. Omdat het rijk is aan eiwitten, vocht en vissmaak, maar weinig vet en calorieën bevat, kan het een bevredigende traktatie zijn.

Over het algemeen is dit een eiwit- en vochtrijk aanvullend voedsel met weinig vet en een zeer beperkt koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Tonijnfilet, Visbouillon, Rijst, Krab

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 11%

Ruw vet: 0.5%

Ruwe celstof: 0.1%

Vocht: 84%

As: 1%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 68.75%

Vet: 3.13%

Vezel: 0.63%

Koolhydraten: 21.25%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 70.45%

Vet: 7.78%

Koolhydraten: 21.77%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Tonijnfilet

Krab

Rijst Vis

Pros

 • Boordevol dierlijke eiwitten
 • Bevat het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Kan een goede keuze zijn voor katten met overgewicht

Tegens

 • Qua voedingswaarde niet compleet
 • Bevat enkele toegevoegde plantaardige ingrediënten (rijst)

#2 Encore Kipfilet met Bruine Rijst in Bouillonzakje

Koop op Amazon

Een ander aanvullend kattenvoerproduct, dit recept bevat verse kipfilet in plaats van vis. Het is verpakt in een smaakvolle bouillon met bruine rijst.

We vinden het leuk dat dit recept ongelooflijk eenvoudig is – niets anders dan kip, bruine rijst en bouillon. Omdat het een aanvullend recept is, weten we niet zeker waarom de bruine rijst überhaupt zou worden opgenomen, behalve mogelijk als een kostenbesparing. We waarderen het echter dat 75% van de formule uit kip bestaat en we vinden het leuk dat dit product een rijke bron van vocht en dierlijke eiwitten is.

Over het algemeen is dit een eiwit- en vochtrijk aanvullend voedsel met weinig vet en een zeer beperkt koolhydraatgehalte.

Ingrediënten

Kipfilet, kippenbouillon, bruine rijst.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 14%

Ruw vet: 1%

Ruwe celstof: 0.3%

Vocht: 82%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 77.78%

Vet: 5.56%

Vezel: 1.67%

Koolhydraten: 3.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 81.73%

Vet: 14.18%

Koolhydraten: 4.09%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kipfilet Bruine rijst Kip

Pros

 • Rijke bron van dierlijke eiwitten
 • Veel vocht om hydratatie te ondersteunen
 • Beperkte lijst van ingrediënten

Tegens

 • Qua voedingswaarde niet compleet
 • Bevat enkele toegevoegde plantaardige ingrediënten (brown rijst)

#3 Encore Kip met Zalm Droogvoer

Koop op Amazon

Encore biedt momenteel twee droogvoerformules, een kiprecept en dit recept met zowel zalm als kip. Beide bevatten 80% dierlijke eiwitten en zijn qua voedingswaarde compleet.

Deze formule bevat droog kippenmeel en droog zalmmeel als de bovenste twee ingrediënten, gevolgd door kippengehakt (verse kip). Je vindt er ook verse zalm als bron van aanvullende eiwitten. We weten niet precies wat er bij de kip en visjus komt kijken, hoewel ze waarschijnlijk vocht, smaak en mogelijk helpen bij de consistentie.

Voor een droogvoer bevat dit recept een vrij beperkt aantal plantaardige ingrediënten, hoewel het moeilijk is om het koolhydraatgehalte te beoordelen omdat het vochtgehalte niet op de website wordt vermeld. Als we het echter rond de 10% schatten, zouden we eindigen met een geschat koolhydraatgehalte van ongeveer 20% als voeding.

Over het algemeen lijkt dit een eiwitrijk droogvoer te zijn dat vrij veel vet en toegevoegde koolhydraten bevat, maar vrij is van kunstmatige toevoegingen.

Ingrediënten

Droge kippenmeel, droge zalmmeel, kippengehakt, aardappel, zalm, bietenpulp, biergist, zalmolie, kippenjus, visjus, vitaminen en mineralen, gedroogd ei, cellulose, plantaardige vezels, natriumchloride, calciumcarbonaat, zeewier / kelp, cranberry, DL-methionine, kaliumchloride, yucca-extract, citrusextract, rozemarijnextract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 37%

Ruw vet: 20%

Ruwe celstof: 2.2%

As: 10.8%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 37%

Vet: 20%

Vezel: 2.2%

Koolhydraten: 30%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 32.01%

Vet: 42.03%

Koolhydraten: 25.96%

Ingrediënten die we leuk vonden Ingrediënten die we niet leuk vonden Veel voorkomende allergenen
Kip maaltijd

Zalmmeel

Kippengehakt

Zalm

Zalmolie

Aardappel

Biergist

Kip

Vis

Pros

 • Boordevol dierlijke eiwitten
 • Rijk aan omega-3 vetzuren uit zalmolie
 • Vrij van kunstmatige toevoegingen en bijproducten

Tegens

 • Bevat niet het vocht dat uw kat nodig heeft
 • Bevat wat onnodige plantaardige ingrediënten

Hoeveel kost Encore Kattenvoer?

De kosten van Encore kattenvoer variëren afhankelijk van waar u het koopt. In sommige winkels zoals Sainsbury’s lijkt het erop dat zowel de blikjes als de zakjes van 70 g voor ongeveer £ 1 per stuk worden verkocht. Het enige Encore-product dat beschikbaar is op Amazon in de VS is het kippen- en bruine rijstzakje, verkocht in een 16-pack voor $ 29,99.

Kortom, is Encore Kattenvoer een goede keuze?

Encore is uniek onder kattenvoerbedrijven omdat ze bijna uitsluitend aanvullende kattenvoerproducten verkopen. Het is belangrijk om dit in gedachten te houden bij het kiezen van dit merk – een dieet van alleen Encore natvoer biedt niet de voedingsstoffen die uw kat nodig heeft voor evenwichtige voeding. Dit is de belangrijkste reden waarom we hun natte voedingsmiddelen slechts een B + -beoordeling hebben gegeven, ondanks hoge dierlijke eiwitten en een laag vochtgehalte.

Over het algemeen lijkt Encore een fatsoenlijk kwaliteitsmerk te zijn. Hun droogvoerformules zijn vergelijkbaar met andere merken uit het middensegment van het schap in termen van kwaliteit en koolhydraatgehalte. Als u echter op zoek bent naar een merk dat alle voedingsstoffen levert die uw kat nodig heeft, raden we u aan elders te winkelen en Encore te bewaren voor incidentele traktaties.

Waar wordt Encore Kattenvoer verkocht?

Als een in het Vk gevestigd kattenvoerbedrijf is het onwaarschijnlijk dat u Encore-kattenvoer zult vinden in Amerikaanse dierenvoedingswinkels. U kunt encore kopen in lokale dierenwinkels in het VK of online kopen bij grote retailers zoals Amazon, Wilko, ZooPlus, Morrisons, Waitrose of Ocado.