De beste kattenverzekering in Canada

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het bezitten van een huisdier is duur. Eigenaren van gezelschapsdieren kunnen voorspelbare kosten zoals voedsel, verzorging en routinematige veterinaire zorg in een budget verdisconteren, maar onverwachte kosten kunnen dingen wild van het spoor gooien.

Het juiste kattenverzekeringsplan kan u gemoedsrust geven en sommige van die extra kosten helpen verminderen. Maar is het de maandelijkse premie waard? En hoe kies je het juiste plan?

We hebben een diepe duik genomen in de beste kattenverzekeringsaanbieders in Canada om u te helpen beslissen of een huisdierenverzekering een solide investering is. We hebben maandelijkse premies, dekking en praktische factoren zoals wachttijden en klantenservice onderzocht om u te helpen de juiste optie voor u en uw kat te vinden.

In één oogopslag: Beste kattenverzekering in Canada beoordeeld en vergeleken

Beste overall

aac-table__image

10.0

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Trupanion

 • Uitgebreide dekking voor ongevallen en ziekte
 • 90% vergoedingspercentage en onbeperkte uitbetalingslimieten – altijd
 • Kan uw dierenarts direct betalen binnen enkele seconden op het moment van afrekenen

Beste voor meerdere katten

aac-table__image

9.8

Geplukt door 31 mensen vandaag!

Halen

 • Kosten voor veterinair onderzoek gedekt
 • Aanpasbare planopties
 • Geen bovengrens bij aanmelding

Beste dekking

aac-table__image

9.5

Geplukt door 25 mensen vandaag!

Desjardins

 • Laag aftrekbaar voor alle plannen
 • Tandheelkundige en alternatieve dekking beschikbaar
 • 10% korting voor 3+ huisdieren, 15% voor 6+ huisdieren

Beste voor kittens / jong

aac-table__image

9.2

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Huisdieren Plus

 • Veel betaalbaarder dan veel plannen
 • Laag $ 100 of $ 150 aftrekbaar voor alle plannen
 • Snel en eenvoudig een offerte aanvragen en aanmelden

Beste prijs-kwaliteitverhouding

aac-table__image

9.4

Geplukt door 21 mensen vandaag!

Pepermunt

 • Korte wachttijd voor ongevallen en ziektes
 • Geen beperkingen per incident
 • Aanpasbare prijzen voor ongevallen- en ziekteplannen

Beste voor aanpassing

aac-table__image

9.3

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Petsecure

 • Vier dekkingsniveaus, elk met 2 aftrekbare opties
 • Wellnesszorg is inbegrepen in het niveau 4-plan
 • Elk plan omvat een zekere mate van tandheelkundige dekking

Beste voor extra dekking

aac-table__image

9.1

Geplukt door 18 mensen vandaag!

Nova Scotia SPCA

 • Adoptanten van Nova Scotia SPCA ontvangen gratis proefversie
 • Alle plannen omvatten tandheelkundige, alternatieve / gedragstherapie en medische hulpmiddelen
 • $ 350 preventieve zorguitkering is inbegrepen op niveau 4

Waarom zou u ons vertrouwen?

Na het beoordelen van meer dan 140 van ’s werelds populairste kattenvoermerken en honderden formules. We hebben uren besteed aan onderzoek, contact opgenomen met dierenvoedingsbedrijven en etiketten geanalyseerd. Met de hulp van onze katten hebben we ook uren na uren praktijkervaring opgedaan met verschillende kattenvoer.

Op basis van dat onderzoek brengen we u een bijgewerkte lijst met de beste kattenvoermerken en -producten die beschikbaar zijn in China. We hebben de merken zelf onderzocht en individuele recepten geëvalueerd om u onze topkeuzes te bieden.

Wat kunt u verwachten van een huisdierenverzekering?

Het idee achter een huisdierenverzekering is vergelijkbaar met een ziektekostenverzekering voor mensen, omdat het eigenaren van gezelschapsdieren gemoedsrust geeft dat ze gezondheid zullen hebben in het geval van een ongeval of letsel. Hoewel de kosten voor routinematige zorg voorspelbaar zijn, kan dringende veterinaire zorg op elk moment nodig zijn en is het waarschijnlijk duur.

In tegenstelling tot ziektekostenverzekeringen, betalen huisdierenverzekeringsplannen aanbieders meestal niet rechtstreeks. In plaats daarvan betaalt u de kosten vooraf en dient u vervolgens een claim in. Huisdierenverzekeringsplannen betalen over het algemeen uit tegen een specifiek tarief (variërend van 70% tot 90%), maar alleen voor gedekte kosten. Bepaalde aandoeningen zijn uitgesloten van de meeste plannen en alles waarmee uw kat is gediagnosticeerd of behandeld voordat u zich aanmeldt, wordt als reeds bestaand beschouwd.

Of een huisdierenverzekering u geld bespaart, hangt volledig af van uw individuele situatie. Kattenverzekering is over het algemeen voor onverwachte uitgaven, hoewel sommige plannen beperkte preventieve zorgvoordelen bevatten.

Er is geen garantie dat u het plan daadwerkelijk zult gebruiken, dus u kunt uiteindelijk maandelijkse premies betalen voor niets meer dan gemoedsrust als uw kat gezond blijft.

Hoe we tot onze topkeuzes kwamen

Om een idee te krijgen van de beste huisdierenverzekeringsplannen in Canada, gebruikte ik een van mijn eigen katten, Biscuit, om offertes te verzamelen en de opties te evalueren. Biscuit is een 8-jarige poes die gesteriliseerd en in goede gezondheid verkeert. Ze weegt ongeveer 10 pond en heeft geen reeds bestaande aandoeningen. Om een klant uit Canada te vertegenwoordigen, gebruikte ik een postcode uit Niagara-on-the-Lake, Ontario.

Ik heb twee andere katten, Bagel en Munchkin, maar voor het gemak heb ik het grootste deel van mijn onderzoek gedaan met een enkele kat en snel gekeken naar de opties om extra huisdieren aan te pakken.

Naast het aanbieden van dekking voor meerdere huisdieren, bieden veel van de hieronder beoordeelde verzekeringsmaatschappijen verschillende dekkingsniveaus. Sommige bieden alleen-ongeval of ziekte-alleen plannen en sommige bieden gecombineerde plannen. Ik zal ook opmerken welke plannen extra dekking bieden voor routinematig welzijn, gedragstherapie en alternatieve therapie.

De top 7 cat verzekeringsmaatschappijen beoordeeld

Huisdierenverzekering is zeker geen “one size fits all” onderwerp. Hoewel in sommige opzichten vergelijkbaar met menselijke ziektekostenverzekeringen, varieert de huisdierenverzekering sterk van het ene plan tot het andere. De meeste plannen zijn vrij uitgebreid als het gaat om dekking voor ongevallen en ziekte, hoewel er een paar standaarduitsluitingen zijn, zoals behandeling voor reeds bestaande aandoeningen.

In de onderstaande beoordelingen geef ik een basisoverzicht van wat elke provider te bieden heeft en proef ik de kosten met behulp van de hierboven genoemde informatie van Biscuit. Ik zal ook noteren welke plannen opties hebben voor aanvullende dekking en welke een beperkt of soepeler standpunt hebben over bepaalde gemeenschappelijke uitsluitingen.

#1 Beste overall: Trupanion

Trupanion wordt onderschreven door Omega General Insurance Company. Het merk werd in 1998 opgericht door Darryl Rawlings onder de naam Vet Insurance Corp. In 2000 openden ze hun deuren als Trupanion en bedekten hun eerste huisdier – Darryl’s eigen hond Monty.

Iets dat het plan van Trupanion uniek maakt, is dat het standaardplan dingen dekt die veel plannen niet doen, zoals veterinaire supplementen (inclusief voorgeschreven diëten) en prothetische apparaten en karren. Ze hebben ook geen limieten per incident, jaar of levensduur.

Volgens het bedrijf is Trupanion er trots op meer uit te keren op de dollar dan welke andere huisdierenverzekeringsmaatschappij dan ook. Hoewel deze dingen leiden tot hun hogere premies, heeft u gemoedsrust wetende dat uw kat enkele van de beste dekkingen voor hun verzorging heeft. Tot op heden heeft Trupanion meer dan 750.000 huisdieren gedekt en bijna $ 2 miljard aan claims uitbetaald.

Hoeveel kost Trupanion?

Ik verzamelde een Trupanion-citaat met behulp van mijn kat, Biscuit’s, informatie. Nogmaals, Biscuit is een 10-jarige gesteriliseerde vrouwelijke moggy zonder gezondheidsproblemen. Vergeet niet dat Biscuit een oudere kat is, dus jongere katten en kittens zullen veel lagere premies hebben dan die hier worden getoond.

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Trupanion me drie standaardplannen en de mogelijkheid om mijn eigen plan aan te passen.

Het duurste plan was $ 203.59 per maand, inclusief een aftrekbaar bedrag van $ 0. Het plan met een aftrekbaar bedrag van $ 200 kost $ 119.13 per maand en het aftrekbare plan van $ 500 kost $ 82.02. Aanpasbare plannen met eigen risico’s variërend van $ 50 tot $ 1.000 kosten overal van $ 164.29 tot $ 49.33 per maand.

Herstel en aanvullende zorg was beschikbaar voor $ 26.94 per maand en ik had de mogelijkheid om hulp van huisdiereigenaren toe te voegen voor $ 4.95 per maand.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: $ 0 – $ 1.000, aanpasbaar in stappen van $ 5
 • Limiet per incident: Onbegrensd
 • Jaarlijkse/levenslange limiet: Onbegrensd
 • Vergoedingsniveau: 90%

Wat voor soort dekking biedt het?

Trupanion biedt een breed scala aan dekkingsmogelijkheden. Kies uit vier verschillende plannen met een aftrekbaar bedrag van $ 0, $ 200 of $ 500. Ze bieden ook een aangepaste planoptie waarmee u uw eigen risico kunt kiezen.

Het kernbeleid van Trupanion dekt ongevallen en nieuwe, onverwachte ziekten, evenals rasspecifieke aandoeningen. Deze dekking is van toepassing op kosten voor het volgende:

 • Diagnostische tests
 • Chirurgie
 • Ziekenhuisopnames
 • Medicijnen
 • Veterinaire supplementen
 • Kruidentherapie
 • Prothetische apparaten en karren

Naast ongevallen- en ziektedekking biedt Trupanion add-ons voor herstel en aanvullende zorg, evenals hulp aan eigenaren van huisdieren. Herstel en complementaire zorg omvatten alternatieve behandelingen zoals acupunctuur en chiropractie, evenals gedragszorg en fysiotherapie.

Hulp bij eigenaren van huisdieren is ontworpen om eigenaren te helpen verloren huisdieren te vinden en dekt zaken als crematie of begrafenis, annuleringskosten voor vakanties, aansprakelijkheidsdekking voor schade aan eigendommen van derden en instapkosten in geval van ziekenhuisopname van de eigenaar.

Trupanion-klanten moeten een wachttijd van 5 dagen voor verwondingen en 30 dagen voor ziekten invullen. Dezelfde wachttijd geldt voor heup- en knieblessures.

Belangrijk is dat Trupanion een aftrekbare stijl per aandoening biedt. Dit betekent dat de eigenaar van het huisdier een nieuw eigen risico moet betalen telkens wanneer zijn kat een nieuwe aandoening heeft. Zodra aan het eigen risico voor die voorwaarde is voldaan, hoeft het niet opnieuw te worden voldaan. Hoewel dit anders is dan andere huisdierverzekeraars op de markt, kan het de eigenaar van het huisdier op de lange termijn geld besparen, vooral als hun kat vatbaar is voor dezelfde terugkerende aandoening, zoals een oorontsteking.

Wat vinden klanten?

Trupanion lijkt bij de meeste klanten geliefd te zijn. Van de 311 beoordelingen over ConsumersAdvocate.org heeft Trupanion een waardering van 4,8 van de 5 sterren. Op TrustPilot.com heeft Trupanion een 4,4 van de 5-sterrenbeoordeling met meer dan 4.000 beoordelingen.

Tevreden klanten geven commentaar op snelle afhandeling van claims, royale terugbetaling en responsieve klantenservice. Een van de grootste klachten die klanten hebben over Trupanion is dat het eigen risico van toepassing is op elke aandoening – het wordt niet jaarlijks verlengd zoals de meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen.

Dit verhoogt de potentiële kosten van het plan aanzienlijk enkele jaren als hun kat meerdere nieuwe aandoeningen heeft. Maar aan de andere kant hoeven deze klanten in sommige jaren misschien helemaal geen eigen risico te betalen.

Net als de meeste providers ontvangt Trupanion een groot deel van de klachten over geweigerde claims. Negatieve beoordelingen suggereren ook een slechte klantervaring, die uren aan de telefoon beschrijft, ofwel in de wacht wacht of moeite heeft om resultaten te behalen uit niet-meewerkend personeel.

Pros

 • Uitgebreide dekking voor ongevallen en ziekten
 • Aanvullende dekking voor aanvullende zorg en hulp bij eigenaren van gezelschapsdieren beschikbaar
 • 90% vergoeding
 • Onbeperkte uitbetalingslimieten – altijd
 • Dekking voor supplementen en protheses inbegrepen
 • Aanpasbare eigen risico’s van $ 0 – $ 1.000, in stappen van $ 5
 • Kan uw dierenarts rechtstreeks betalen, binnen enkele seconden, op het moment van afrekenen
 • Verwerkt de meerderheid van de claims binnen 2 dagen, veel binnen enkele minuten
 • Dekt erfelijke, chronische en aangeboren aandoeningen

Tegens

 • Kan aanzienlijk duurder zijn dan andere aanbieders
 • Examenkosten zijn niet inbegrepen in het standaardbeleid
 • Vergoeding voor supplementen met een maximum van 50%
 • Eigen risico geldt voor elke claim, niet voor elk jaar

*Het beleid verschilt per provincie. Raadpleeg de polis in uw provincie voor de dekking ervan.

Klik hier voor een offerte voor trupanion huisdierenverzekering voor katten

#2 Beste voor meerdere katten: ophalen

De meeste huisdierenverzekeringsmaatschappijen bieden dekking voor meerdere katten, maar met Fetch by The Dodo kunt u de dekking voor elk huisdier afzonderlijk aanpassen. Ze verschillen ook van veel verzekeringsplannen doordat veterinaire examenkosten worden gedekt en ze bieden uitgebreide tandheelkundige dekking voor ziekte en letsel in alle tanden, niet alleen de hoektanden.

Hoeveel kost fetchen?

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Fetch me één planoptie en de optie om mijn eigen prijs aan te passen met drie verschillende eigen risico’s, vergoedingsniveaus en jaarlijkse uitbetalingslimieten om uit te kiezen.

Het aanbevolen plan kost $ 41.47 per maand met een jaarlijks eigen risico van $ 300, een vergoedingspercentage van 80% en een jaarlijkse maximale uitbetaling van $ 5.000.

De goedkoopste aangepaste planprijs was $ 35,29, die werd geleverd met een eigen risico van $ 400, een vergoedingspercentage van 70% en dezelfde jaarlijkse maximale uitbetaling van $ 5.000. De duurste planoptie kostte $ 81.71 per maand, inclusief een vergoedingspercentage van 90%, een jaarlijks eigen risico van $ 250 en een jaarlijkse uitbetalingslimiet van $ 15.000.

Als ik ervoor zou kiezen om Bagel toe te voegen, een 11-jarige vrouwelijke kat, zou ik een extra $ 63,17 per maand betalen voor hetzelfde dekkingsniveau.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: 250 dollar, 300 dollar, 450 dollar
 • Limiet per incident:Geen
 • Jaarlijkse/levensduurlimiet: 5000 dollar, 10000 dollar, 15000 dollar
 • Vergoedingsniveau: 70%, 80%, 90%

Wat voor soort dekking biedt het?

Fetch huisdierenverzekeringsplannen omvatten dekking voor ongevallen en ziekten, waaronder ook veterinaire examenkosten. Katten zijn gedekt voor zowel op kantoor als TeleVet-diensten.

Andere dekkingen zijn:

 • Uitgebreide tandheelkundige
 • Chronische en erfelijke aandoeningen
 • Gedragstherapieën
 • Diagnostische tests
 • Kanker behandelingen
 • Voorgeschreven medicatie
 • Chirurgie & revalidatie
 • Alternatieve therapieën
 • Verwijzing en specialistische behandeling
 • Beeldvorming

Fetch-plannen omvatten ook reclame en beloning voor verloren huisdieren, pensionkennelkosten als u in het ziekenhuis wordt opgenomen en annulering van de vakantie. Hun plannen omvatten geen dekking voor routine- en welzijnszorg, reeds bestaande aandoeningen of cosmetische en electieve procedures.

Fetch-klanten moeten een wachttijd van 15 dagen doorlopen voor ongevallen en ziektes. Voor heup- en knieclaims is er een wachttijd van 6 maanden.

Wat vinden klanten?

Op TrustPilot heeft Fetch een beoordeling van 4,3 van de 5 sterren met 322 beoordelingen. ConsumerAffairs.com heeft 32 beoordelingen voor Fetch en een gemiddelde beoordeling van 2.8 van de 5 sterren.

Klanten die Fetch leuk vinden, geven commentaar op het gemak van aanpasbare opties en snelle verwerking van claims. Een klacht die ontevreden klanten over Fetch maken, is dat hun premies in de loop van de tijd stijgen. Sommige klanten vonden ook dat de klantenservice van Fetch ontbrak.

Pros

 • Veterinaire examenkosten worden gedekt door standaardplannen
 • Aanpasbare plannen met drie opties voor aftrekbaar, vergoedingsniveau en maximale jaarlijkse uitbetaling
 • Eigen risico geldt voor elk jaar, niet voor elk incident
 • Kortingen zijn beschikbaar voor veterinaire professionals

Tegens

 • Geen optionele dekking voor routine- en wellnesszorg
 • Premies kunnen in de loop van de tijd stijgen

Klik hier voor een offerte voor een apporteerpaardjesverzekering voor katten

#3 Beste dekking: Desjardins

Desjardins heeft zijn hoofdkantoor in Quebec en biedt een huisdierenverzekering, evenals een levens- en ziektekostenverzekering, autoverzekering en een opstalverzekering.

Hoeveel kost Desjardins?

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Desjardins me drie standaardplannen en de optie om dekking toe te voegen voor preventieve zorg op het Gold Paw-plan en tandheelkundige zorg op het Bronze Paw-plan. Op het Silver Paw-plan had ik de mogelijkheid om dekking toe te voegen voor alternatieve therapie, gedragstherapie en medische hulpmiddelen.

Het goedkoopste plan, het Bronze Paw-plan, kostte $ 28,86 per maand met een jaarlijks eigen risico van $ 150, een vergoedingspercentage van 80% en een limiet van $ 2.000 per ongeval of ziekte per jaar. Dit plan omvat $ 500 aan optionele tandheelkundige dekking voor een extra $ 6.53 per maand.

Het Silver Paw-plan kost $ 47,61 per maand met hetzelfde jaarlijkse eigen risico van $ 150, een vergoedingspercentage van 80% en een limiet van $ 4.000 per ongeval of ziekte per jaar, evenals $ 700 aan tandheelkundige zorgdekking. Voor een extra $ 24.70 per maand zou ik $ 350 aan dekking kunnen toevoegen voor alternatieve therapie, gedragstherapie en medische hulpmiddelen.

Het duurste plan, het Gold Paw-plan, kost $ 107,19 met een jaarlijks eigen risico van $ 150, een vergoedingspercentage van 80% en geen limiet voor ongevallen of ziekten. Dit plan omvat $ 1.000 aan tandheelkundige zorgdekking en $ 350 voor alternatieve therapie, gedragstherapie en medische hulpmiddelen. Preventieve zorg is ook inbegrepen met een jaarlijkse limiet die varieert afhankelijk van de service.

Terwijl mijn kat Biscuit een jaarlijks eigen risico van $ 150 zou hebben op een van de drie plannen, ontdekte ik dat katten van 0 tot 5 jaar een aftrekbaar bedrag van $ 100 hebben en katten van meer dan 10 een eigen risico van $ 200.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: 150 dollar
 • Limiet per incident: $2000, $4000, onbeperkt
 • Jaarlijkse/levensduurlimiet:Geen
 • Vergoedingsniveau: 80%

Wat voor soort dekking biedt het?

Alle drie de huisdierenverzekeringen van Desjardins hebben hetzelfde vergoedingspercentage en hetzelfde jaarlijkse eigen risico dat varieert afhankelijk van de leeftijd van uw huisdier. Elk plan omvat ongevallen- en ziektedekking met verschillende jaarlijkse limieten. Optionele dekking is beschikbaar voor tandheelkundige en alternatieve therapie, die beide zijn opgenomen in het meest uitgebreide plan dat ook preventieve zorg omvat.

Diensten die onder het standaardbeleid van Desjardins vallen, omvatten:

 • Veterinaire diagnostiek en behandeling
 • Röntgenfoto’s en MRI’s
 • Chirurgie en ziekenhuisopname
 • Geneesmiddelen op recept
 • Chemotherapie

Klanten van Desjardins moeten een wachttijd van 48 uur doorlopen voor ongevallen en 14 dagen voor ziektes. Voor tandheelkundige en kruisbandclaims is er een wachttijd van 6 maanden.

Wat vinden klanten?

Online beoordelingen voor Desjardins huisdierenverzekering zijn schaars. De enige plaats waar ik meerdere beoordelingen kon vinden, was op de Mitchell and Whale Insurance Brokers-site. Desjardins heeft met 34 recensies op deze site een waardering van 1,3 van de 5 sterren. Het is echter vermeldenswaard dat de beoordelingen voor Desjardins op deze site niet beperkt zijn tot beoordelingen van hun dekking voor huisdierenverzekeringen – de meeste beoordelingen zijn voor autoverzekeringen.

Pros

 • Laag aftrekbaar voor alle plannen
 • Optionele dekking voor tandheelkundige en alternatieve behandeling
 • Preventieve zorg is inbegrepen in het Gold Paw-plan
 • 10% korting voor 3+ huisdieren, 15% voor 6+ huisdieren

Tegens

 • Beperkt aantal klantrecensies
 • Geen aanpasbare abonnementsopties
 • Eigen risico’s stijgen voor oudere huisdieren

Klik hier om een offerte te krijgen voor de Desjardins-verzekering voor katten

#4 Beste voor kittens / jonge katten: Huisdieren Plus

Pets Plus is een huisdierenverzekeringsservice die wordt aangeboden door de Canadian Automobile Association (CAA). Leden van CAA ontvangen 12% korting op huisdierenverzekeringen, terwijl niet-leden 7% korting krijgen. Pets Plus biedt verschillende dekkingsniveaus, hoewel er prijsverschillen en beperkingen zijn op basis van de leeftijd van uw kat. Volledige dekking is alleen beschikbaar voor katten jonger dan 12 jaar.

Hoeveel kost Pets Plus?

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Pets Plus me twee planopties: Accident-Only en Accident &Illness.

Het plan voor alleen ongevallen kost $ 19.73 per maand met een jaarlijkse limiet van $ 5.000. Dit plan wordt geleverd met een jaarlijks eigen risico van $ 100 en een vergoedingspercentage van 80%. Het biedt ook $ 1.000 per incident voor instapkosten als gevolg van ziekenhuisopname van de eigenaar, dekking voor reisannulering voor noodsituaties van huisdieren, advertenties en beloning voor verloren huisdieren en crematie- of begrafenisdiensten.

Het ongevals- en ziekteplan kost $ 43.59 per maand met twee opties voor jaarlijkse dekking: $ 7500 of $ 15000. Eigen risico’s variëren op basis van de leeftijd van uw huisdier, variërend van $ 100 tot $ 500 per jaar. Klanten hebben de mogelijkheid om hun vergoedingsniveau van 70%, 80% of 90% te kiezen.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: $100 (varieert per leeftijd)
 • Limiet per incident:Geen
 • Jaarlijkse/levensduurlimiet: 5000 dollar, 7500 dollar, 15000 dollar
 • Vergoedingsniveau: 70%, 80%, 90%

Wat voor soort dekking biedt het?

Het plan voor alleen ongevallen omvat spoedeisende hulp en behandeling voor aandoeningen die voortvloeien uit een ongeval. Het omvat examens, spoedeisende hulp, ziekenhuisopname, medicatie, diagnostische tests, chirurgie en specialistische verwijzingen. Het ongevallen- en ziekteplan omvat dezelfde dekkingen, maar voor zowel ongevallen als ziekten.

Routinematige en preventieve zorg wordt niet gedekt door beide plannen, maar Pets Plus biedt een Flex Care-plan. Dit omvat tandheelkundige zorg, jaarlijkse onderzoeken en vaccinaties, behandeling voor aandoeningen die zijn uitgesloten van standaardbeleid, bloedprofielafname en anaalklierexpressie. U krijgt 100% van de gedekte kosten vergoed, hoewel de dekking varieert afhankelijk van de leeftijd van uw huisdier.

Zowel de ongevallen- als de ongevallen- en ziekteplannen hebben een wachttijd van 48 uur en dekken geen welzijnszorg of reeds bestaande aandoeningen.

Wat vinden klanten?

Nogmaals, online beoordelingen voor Pets Plus zijn beperkt. Het bedrijf heeft slechts 20 beoordelingen op TrustPilot met een 2,3 van de 5-sterrenbeoordeling. Tevreden klanten geven commentaar op een sterke klantenservice, terwijl ontevreden klanten klagen over verwarring met reeds bestaande aandoeningen en de vereiste van een dierenartsonderzoek voor oudere huisdieren om reeds bestaande aandoeningen uit te sluiten.

Pros

 • Korte wachttijd voor ongevallen en ziektes
 • Geen beperkingen per incident
 • Aanpasbare prijzen voor ongevallen- en ziekteplannen
 • Niet-leden krijgen 7% korting, CAA-leden 12%

Tegens

 • Prijzen en dekking variëren afhankelijk van de leeftijd van het huisdier
 • Leeftijdsgrens van 12 jaar voor katten
 • Huisdieren moeten worden gesteriliseerd /gecastreerd voor volledige dekking

Klik hier voor een offerte voor huisdieren plus verzekeringen voor katten

#5 Beste prijs/kwaliteit: Pepermunt

Een huisdierenverzekering kan duur zijn, maar het heeft ook het potentieel om u veel geld te besparen gedurende het leven van uw huisdier. Prijzen hebben de neiging om te stijgen met de leeftijd van uw huisdier, dus als u gaat investeren in een huisdierenverzekering, is het verstandig om te beginnen wanneer uw huisdier jong is. Pepermunt offers vier dekkingsniveaus met maandelijkse premies vanaf $ 10,87.

Hoeveel kost pepermunt?

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Peppermint me vier standaardplannen aan: Lite, Base, Plus en Prime.

Het Lite-abonnement had een maandelijkse kostprijs van slechts $ 10,87, die wordt geleverd met een aftrekbaar bedrag van $ 100 per incident en een limiet van $ 1.500 per ongeval. Er is geen ziektedekking. Het basisniveau kost $ 25,28 per maand met een jaarlijks eigen risico van $ 150 en een limiet van $ 1.500 per ongeval, per ziekte en per jaar. Plusdekking kost $ 39,58 met hetzelfde eigen risico, maar een limiet van $ 2.500 per ongeval, ziekte en jaar.

Het duurste plan was het Prime-niveau voor $ 55.26 per maand. Nogmaals, het heeft een aftrekbaar bedrag van $ 150, maar elk van de drie limieten stijgt tot $ 5.000.

Alle vier de plannen hebben een vergoedingspercentage van 80%. Pepermunt biedt geen extra dekking voor preventieve zorg of wellness-examens.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: $100 of $150
 • Limiet per incident: 1500 dollar, 2500 dollar, 5000 dollar
 • Jaarlijkse/levensduurlimiet: 1500 dollar, 2500 dollar, 5000 dollar
 • Vergoedingsniveau: 80%

Wat voor soort dekking biedt het?

Pepermunt biedt één ongevalsplan en drie niveaus van ongevallen- en ziektedekking. Geen van de plannen omvat preventieve zorg of biedt dekking voor aangeboren of reeds bestaande aandoeningen.

Alle plannen omvatten de volgende ongevallendekking:

 • Consultkosten voor veterinaire zorg
 • Chirurgie en ziekenhuisopname
 • Diagnosetesten
 • Medicatie
 • Recept voedsel
 • Verwijzing door specialisten
 • Medische hulpmiddelen
 • Alternatieve en gedragstherapie

Ziektedekking (Basic, Plus of Prime) -plannen omvatten hetzelfde met uitsluiting van voorgeschreven voedsel, alternatieve therapieën, medische hulpmiddelen en gebitsproblemen. Alle plannen van Peppermint omvatten reclame en beloning voor verloren huisdieren, pensionkosten als u in het ziekenhuis wordt opgenomen en annulering van de vakantie.

Alle plannen hebben een wachttijd van 48 uur voor ongevallendekking en een wachttijd van 14 dagen voor ziekten en gedragstherapie. Een wachttijd van 6 maanden is van toepassing op kruisbandletsels of tussenwervelschijfaandoeningen.

Wat vinden klanten?

Ik was niet in staat om een significant aantal klantrecensies voor Peppermint huisdierenverzekering online te vinden. Dit is een beetje verrassend gezien het feit dat het bedrijf werd opgericht in 2004.

Pros

 • Veel betaalbaarder dan veel plannen
 • Laag $ 100 of $ 150 aftrekbaar voor alle plannen
 • Snel en eenvoudig een offerte aanvragen en aanmelden

Tegens

 • Lagere maximale uitbetalingslimieten dan andere plannen
 • Geen dekking voor preventieve/wellnesszorg beschikbaar
 • Uitgebreid onderzoek vereist voor katten ouder dan 10 jaar

Klik hier voor een offerte voor een pepermuntverzekering voor katten

#6 Beste voor aanpassing: Petsecure

Hoewel veel verzekeringsmaatschappijen meer dan één planoptie bieden, of op zijn minst de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende eigen risico’s of jaarlijkse limieten, heeft Petsecure vier standaardplannen om uit te kiezen, elk met twee aftrekbare opties.

Hoeveel kost Petsecure?

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Petsecure me vier standaardplannen en de mogelijkheid om mijn eigen plan aan te passen.

Het laagste dekkingsniveau kostte $ 24,70, inclusief een eigen risico van $ 300, $ 200 jaarlijkse tandheelkundige dekking en een limiet van $ 1.000 per ongeval, per ziekte en per jaar. Niveau 2-dekking heeft een eigen risico van $ 200 of $ 300 met een maandelijkse premie tot $ 41,61. Dezelfde eigen risico’s zijn van toepassing, maar de toepasselijke limieten stijgen tot $ 2.500 en de tandheelkundige dekking neemt toe tot $ 300 per jaar.

Het derde dekkingsniveau heeft een limiet van $ 5.000 per ongeval, per ziekte en per jaar met $ 400 tandheelkundige dekking en een aftrekbaar bedrag van $ 200 of $ 300. De maandelijkse kosten voor dit plan zijn maximaal $ 58,06 voor mijn kat.

Het duurste plan was niveau 4 dat geen limiet per ongeval, per ziekte of jaarlijkse limiet heeft. Het omvat $ 600 aan jaarlijkse tandheelkundige dekking en een vergoeding van $ 350 voor wellnesskosten. Eigen risico’s zijn iets hoger op $ 250 of $ 350 en de maandelijkse kosten waren $ 83,95 of $ 93,45.

Op de eerste drie dekkingsniveaus variëren de eigen risico’s van $ 100 tot $ 200 voor katten tot 5 jaar, $ 200 tot $ 300 voor katten van 5 tot 10 jaar oud en $ 300 tot $ 400 voor katten van 10 jaar en ouder. Op niveau 4 variëren de eigen risico’s van $ 200 tot $ 400, afhankelijk van de leeftijd van de kat.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: $ 200, $ 250, $ 300, $ 350
 • Limiet per incident: $1000, $2500, $5000, niet beperktd
 • Jaarlijkse/levensduurlimiet: $1000, $2500, $5000, onbeperkt
 • Vergoedingsniveau: 80%,

Wat voor soort dekking biedt het?

Petsecure biedt vier dekkingsniveaus genummerd 1 tot en met 4. Het laagste niveau heeft de meest beperkte dekkingsgraad. Niveau 1 heeft een limiet van $ 1.000 per ongeval, per ziekte en per jaar met $ 200 aan tandheelkundige dekking. Niveau 2 heeft een limiet van $ 2.500 per ongeval, per ziekte en per jaar met $ 300 aan tandheelkundige dekking. Dit is het meest populaire plan onder Petsecure-klanten.

Niveau 3-dekking heeft een limiet van $ 5.000 per ongeval, per ziekte en per jaar met $ 400 aan tandheelkundige dekking per jaar. Het hoogste dekkingsniveau heeft geen limiet voor ongevallen, ziekten of jaarlijkse uitbetalingen. U ontvangt ook $ 600 aan jaarlijkse tandheelkundige dekking en $ 350 jaarlijkse wellness-voordelen.

Elk van de vier niveaus heeft betrekking op het volgende:

 • Hospitalisatie
 • Tandheelkundige zorg (tandheelkundige behandelingen en reinigingen)
 • Chirurgie
 • Diagnostiek
 • Medicatie
 • Examenkosten
 • Belastingen
 • Medische hulpmiddelen
 • Alternatieve therapie
 • Gedragstherapie
 • Preventieve zorg en routine-examens (alleen niveau 4-plan)

Alle vier de niveaus omvatten $ 350 aan speciale dekking voor alternatieve behandelingen, gedragstherapie en medische hulpmiddelen. Klanten hebben ook tot $ 4.050 aan jaarlijkse dekking voor instapkosten in het geval van ziekenhuisopname, annulering van vakanties vanwege huisdierziekte, crematie of begrafenisdiensten, in memoriam-donaties en advertenties voor verloren huisdieren. Elk van deze heeft een aparte limiet.

Er is een wachttijd van 48 uur voor ongevallen, een wachttijd van 14 dagen voor ziekten en een wachttijd van 6 maanden voor kruisbandletsels en tandheelkundige behandeling. Niveau 4-klanten hebben geen wachttijd voor preventieve zorgdekking.

Wat vinden klanten?

Er zijn een paar plaatsen om beoordelingen van Petsecure-verzekeringen online te vinden, maar de meeste zijn beschikbaar op ProductReview.com.au. Hier vindt u 454 beoordelingen die samen een gemiddelde beoordeling van 4,2 van de 5 sterren hebben. Klanten op deze site zeggen dat Petsecure een goede prijs en een sterke klantenservice biedt. De meest voorkomende klacht gaat over verhogingen van de maandelijkse premies.

Pros

 • Vier dekkingsniveaus, elk met 2 aftrekbare opties
 • Wellnesszorg is inbegrepen in het niveau 4-plan
 • Elk plan omvat een zekere mate van tandheelkundige dekking
 • Alle plannen omvatten alternatieve behandeling, gedragstherapie en medische hulpmiddelen

Tegens

 • Uitgebreid examen vereist voor huisdieren van 10 jaar en ouder
 • Per incident en jaarlijkse limieten zijn van toepassing op niveaus 1-3
 • Maandelijkse premies kunnen op elk moment worden verhoogd

Klik hier voor een offerte voor een petsecure verzekering voor katten

#7 Beste voor extra dekking: Nova Scotia SPCA

Of je nu voor de eerste keer adopteert of een harige vriend aan je familie toevoegt, het is begrijpelijk als je je zorgen maakt over de kosten. Iedereen die adopteert van de Nova Scotia SPCA komt in aanmerking voor een gratis proefperiode van 8 weken van de HUISDIERENVERZEKERING van de SPCA, wat een deel van die bezorgdheid kan helpen verlichten. Deze huisdierenverzekering wordt onderschreven door Petline Insurance Company.

Hoeveel kost Nova Scotia SPCA Huisdierenverzekering?

Met behulp van de informatie van Biscuit bood Nova Scotia SPCA me vier standaardplanopties, allemaal met zowel ongevallen- als ziektedekking.

Het eerste niveau heeft een jaarlijks eigen risico van $ 200 of $ 300 met premies van respectievelijk $ 32,47 of $ 24,70. Er is een jaarlijkse limiet van $ 200 voor tandheelkundige dekking en $ 1.000 per ongeval, per ziekte en per jaar limiet. Het tweede en derde niveau hebben dezelfde aftrekbare opties, maar de tandheelkundige dekking en per incident / jaarlijkse limieten stijgen tot $ 2.500 of $ 5.000. De premies op het tweede niveau waren $ 33,21 of $ 41,61 en de premies op het derde niveau waren $ 50,21 of $ 58,06.

Het duurste plan was $ 83.95 of $ 93.45 per maand. Dit dekkingsniveau heeft geen limieten per incident of per jaar. Het omvat $ 600 aan tandheelkundige dekking en $ 350 aan jaarlijkse wellnesszorg.

Beperkingen en maxima

 • Aftrekbaar: $ 200, $ 250, $ 300, $ 350
 • Limiet per incident: $1000, $2500, $5000, onbeperkt
 • Jaarlijkse/levensduurlimiet: $1000, $2500, $5000, onbeperkt
 • Vergoedingsniveau: 80%

Wat voor soort dekking biedt het?

De 8 weken durende proef met een huisdierenverzekering die bij elke SPCA-adoptie wordt geleverd, omvat twee maanden ongevallen- en ziektedekking voor huisdieren ouder dan 8 weken. Adoptanten ontvangen een vergoedingspercentage van 80% en tot $ 500 aan dekking met een aftrekbaar bedrag van $ 100 per incident. 48 uur wachten per dagiod is vereist. Als u uw proefperiode voortzet en een volledig plan onderhoudt, komt een deel van uw maandelijkse premie ten goede aan de SPCA.

Volledige plannen met Nova Scotia SPCA huisdierenverzekering zijn beschikbaar met vier dekkingsniveaus. Alle vier de plannen omvatten $ 350 jaarlijkse dekking voor alternatieve therapie, gedragstherapie en medische hulpmiddelen. Tandheelkundige dekking varieert van $ 200 tot $ 600 per jaar. Alle vier de plannen omvatten ook $ 350 aan preventieve zorgkosten per jaar.

Alle vier nova Scotia SPCA huisdierenverzekeringsplannen omvatten het volgende:

 • Consultkosten
 • Chirurgie en ziekenhuisopname
 • Diagnosetesten
 • Tandheelkundige zorg
 • Medicatie
 • Verwijzing door specialisten
 • Medische hulpmiddelen
 • Alternatieve en gedragstherapie

Preventieve zorg is inbegrepen in plan 4 tot $ 350 per jaar omvat:

 • Jaarlijks onderzoek en vaccinaties
 • Jaarlijks routinebloed
 • Wellness profiel
 • Jaarlijkse routine wellness urineonderzoek
 • Fecaal onderzoek en ontworming
 • Vlooienbestrijding medicatie

Drie van de vier plannen hebben een eigen risico per ongeval, per ziekte en per jaar, variërend van $ 1.000 tot $ 5.000. Het plan op het hoogste niveau heeft geen maximale uitbetaling per ziekte, per blessure of per jaar.

Er is een wachttijd van 48 uur voor ongevallen, een wachttijd van 14 dagen voor ziekten en een wachttijd van 6 maanden voor kruisbandletsels en tandheelkundige behandeling. Behandeling voor bladverliezende tanden is slechts 14 dagen met voorafgaande goedkeuring. Niveau 4-klanten hebben geen wachttijd voor preventieve zorgdekking.

Wat vinden klanten?

Hoewel er online beoordelingen zijn voor de Nova Scotia SPCA, kon ik geen beoordelingen vinden die specifiek betrekking hebben op hun verzekeringsplan.

Pros

 • Adoptanten van Nova Scotia SPCA ontvangen gratis proefversie
 • Alle plannen omvatten tandheelkundige, alternatieve / gedragstherapie en medische hulpmiddelen
 • Een preventief zorgvoordeel van $ 350 is inbegrepen bij niveau 4-plannen

Tegens

 • Drie van de vier plannen hebben limieten per incident en per jaar
 • Geen add-on preventieve dekking voor niveaus 1-3

Klik hier voor een offerte voor Nova Scotia SPCA verzekering voor katten

Laatste gedachten

Er is geen harde lijn over de vraag of een huisdierenverzekering de moeite waard is. Het hangt niet alleen af van de gezondheidstoestand van uw kat, maar andere factoren zoals leeftijd, ras en locatie kunnen ook een rol spelen bij de beslissing.

Het komt erop neer dat een huisdierenverzekering een vangnet is. Omdat de meeste plannen geen preventieve zorgdekking omvatten, kunt u uiteindelijk maandelijkse premies voor niets betalen als uw huisdier nooit gezondheidsproblemen heeft. Een huisdierenverzekering is eigenlijk alleen voor onverwachte kosten.

Als u niet zeker weet of een huisdierenverzekering de juiste zet is, kunt u altijd nemen wat u aan maandelijkse premies zou hebben uitgegeven en het in een noodfonds voor veterinaire zorg stoppen. Het nadeel hiervan is dat het enige tijd kost om de besparingen op te bouwen – als u een huisdierenverzekering koopt, heeft u onmiddellijk na eventuele toepasselijke wachttijden toegang tot de voordelen.

Voordat u een huisdierenverzekering koopt, moet u met uw dierenarts praten over de huidige gezondheidstoestand van uw kat en mogelijke toekomstige problemen op basis van de leeftijd en het ras van uw kat. Vergeet niet dat alles waarvoor uw huisdier al is gediagnosticeerd of behandeld, waarschijnlijk niet wordt gedekt als een reeds bestaande aandoening.