De 5 beste zachte en natte kattenvoer in 2023

Serieus over het kiezen van het beste kattenvoer? Wij ook. In de afgelopen jaren heeft All About Cats duizenden uren besteed aan het onderzoeken, analyseren en bemonsteren van kattenvoer. Na het bekijken van honderden formules en meer dan 80 verschillende merken, hebben we deze 5 zachte en natte kattenvoer geselecteerd als de beste die je kunt kopen.

Beste ethisch verantwoord

aac-table__image

10

Geplukt door 3 mensen vandaag!

Open Boerderij Kattenvoer

 • Boordevol premium dierlijke eiwitten
 • Laag in koolhydraten
 • Geen kunstmatige toevoegingen of conserveermiddelen

Beste Premium

aac-table__image

9.8

Geplukt door 4 mensen vandaag!

Smalls Fresh Ground Vogel

 • Vers voedsel gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Echte, hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan eiwitten en vocht, zeer weinig koolhydraten

Beste Vers

aac-table__image

9.6

Geplukt door 3 mensen vandaag!

Verhoogde juiste huisdieren Kattenvoer

 • Een eiwitrijk voedsel dat voornamelijk is gemaakt van dierlijke ingrediënten
 • Extreem smakelijk – katten houden van de smaak en textuur van dit verse voedsel
 • Voedsel van menselijke kwaliteit belooft een hoger niveau van kwaliteitscontrole

Budget optie

aac-table__image

9.3

Geplukt door 3 mensen vandaag!

Kat Persoon

 • Een eiwitrijk voedsel dat voornamelijk is gemaakt van dierlijke ingrediënten
 • Extreem smakelijk – katten houden van de smaak en textuur van dit verse voedsel
 • Voedsel van menselijke kwaliteit belooft een hoger niveau van kwaliteitscontrole

Beste dierenarts-aanbevolen

aac-table__image

9.4

Geplukt door 2 mensen vandaag!

JustFoodForCats

 • Rijk aan zeer biologisch beschikbare eiwitten uit dierlijke bronnen
 • Relatief laag koolhydraatgehalte
 • Vrij van de meest voorkomende potentieel schadelijke ingrediënten

We hebben deze producten gekozen op basis van uitgebreid onderzoek en hands-on testen.De beste optie kiezen

Het beste zachte en natte kattenvoer is als een vers gedode muis in een blikje. Het is sappig en heerlijk en biedt alle eiwitten, vetten en micronutriënten die uw kat nodig heeft om fit en dartel te blijven.

Het bevat geen overmatige koolhydraten, goedkope vulstoffen of additieven die uw kat kunnen schaden. En natuurlijk komt het van een bedrijf met een reputatie op het gebied van veiligheid en klanttevredenheid.

Dus, hier zijn de criteria waar we naar hebben gekeken:

Optie 1

Kwaliteit

Optie 2

Voeding

Optie 3

Veiligheid

Optie 4

Kattentevredenheid

Optie 5

Waarde

Hier is hoe we het beste kattenvoer hebben gekozen dat u in 2022 kunt kopen.

Na urenlange analyse voldeden al onze topaanbevelingen aan onze strenge kwaliteitsnormen. Zo hebben we ze geselecteerd.

Voordat we een product overwogen, hebben we eerst naar voeding gekeken.

Hoewel de meeste populaire kattenvoer uw kat het absolute minimum geeft dat hij nodig heeft om te overleven, geven ze hem niet de eiwitrijke, op vlees gebaseerde voeding die hem zal helpen gedijen.

Bij het kiezen van de producten op deze lijst, zochten we naar voedingsmiddelen die waren gemaakt met carnivoren in gedachten. Alle voedingsmiddelen op deze lijst zijn geïnspireerd op het natuurlijke prooidieet van uw kat. Ze zijn rijk aan dierlijke eiwitten met de juiste hoeveelheid dierlijk vet en een minimaal koolhydraatgehalte.

Naast het kiezen van vleesrijk voedsel, zochten we naar vochtrijk voedsel dat uw kat gehydrateerd kan houden. Dat is de reden waarom bijna alle voedingsmiddelen op deze lijst zijn ingeblikt, vers of gevriesdroogd. Droogvoer is handig en veel katten zijn er dol op, maar het geeft je kat niet het vocht dat ze nodig hebben.

We kiezen voor voedingsmiddelen gemaakt van hoogwaardige ingrediënten.

Omdat voedingsmiddelen van lage kwaliteit minder verteerbaar, minder veilig en later in het leven gezondheidsproblemen veroorzaken, zochten we naar voedingsmiddelen met zorgvuldig geproduceerde ingrediënten van topkwaliteit.

U ziet geen dierlijke bijproducten, gesmolten vleesmaaltijden of plantaardige bijproducten in een van de voedingsmiddelen op onze lijst. Sommige van onze topaanbevelingen zijn zelfs van menselijke kwaliteit, wat betekent dat ze worden gehouden aan dezelfde voorschriften en normen die van toepassing zijn op het voedsel dat u eet voor het avondeten.

We elimineerden voedingsmiddelen die gevaarlijke ingrediënten en additieven bevatten.

Omdat ze je kat op de weg ziek konden maken, waren additieven zoals carrageen, kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen zoals BHT en ethoxyquine dealbreakers.

We analyseerden het verleden van elk merk, waarbij we keken naar terugroepacties, reputatie en klantrecensies.

De reputatie van een merk vertelt je veel over de vraag of het voedsel veilig, gezond en lekker is.

Voordat we een van de merken voor deze lijst kozen, gingen we dieper in op de achtergrond van elk merk, bestudeerden we de herinneringsgeschiedenis, zochten we naar rechtszaken en evalueerden we klantrecensies. We besteedden aandacht aan wat klanten over het merk zeiden op sociale media, blogs en sites zoals Consumer Reports. Alleen merken met een sterke reputatie op het gebied van consistentie, veiligheid en goede klantenservice haalden de eindstreep.

Ten slotte hebben we ervoor gezorgd dat elk product een uitstekende waarde had.

Het beste dieet is de investering waard, maar er is geen reden om te veel te betalen.

Om ervoor te zorgen dat alle voedingsmiddelen op deze lijst een sterke waarde hadden, hebben we naar de prijs van elk product gekeken, het opgesplitst en vergeleken met andere op de markt.

Of u nu op zoek bent naar onze budgetkeuze of onze top premiumoptie, alle voedingsmiddelen op deze lijst hebben een voorsprong op de vergelijkbaar geprijsde concurrentie. Het zijn allemaal hoogwaardige producten met het potentieel om u duizenden aan dierenartsrekeningen te besparen, zodat u het meeste uit elke dollar haalt.

Naast het uitvoeren van onze eigen kwalitatieve analyse van de hier beoordeelde merken, hebben we monsters ingediend voor analyse op een ISO 17025 gecertificeerd laboratorium voor het testen en analyseren van voedingsmiddelen.

We kochten de producten tegen de volledige verkoopprijs en het hele testproces werd gefinancierd door All About Cats zonder directe input of invloed van de betrokken bedrijven.

Analytisch testen in een laboratorium voor voedselchemie geven ons de exacte macronutriënten- en micronutriënteninhoud van elk recept. De tests kijken ook naar microbiële inhoud, gist, schimmel en zware metalen, zodat u ervoor kunt zorgen dat u alleen het beste in de kom van uw kat stopt.

Om toegang te krijgen tot de laboratoriumrapporten voor elk voedsel dat hier wordt beoordeeld, klikt u op de link “labrapport bekijken” in de productbeoordeling.

#1 Beste ethisch verantwoord: Open Farm Cat Food

Open boerderij kattenvoer

Voer “AAC20” in om 20% korting te krijgen op uw eerste bestelling voor automatisch verzenden

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Overzicht:

 • Merknaam: Open Boerderij
 • Gemaakt in: Verenigde Staten
 • Gegarandeerd eiwit: 37% Min
 • Leeftijdscategorie: Alle levensfasen
 • Typische kosten per dag: $3.69/dag

Als je een kieskeurige consument hebt, is Open Farm’s Harvest Chicken Rustic Blend Wet Cat Food misschien een goede keuze voor jou.

Dit voedsel ontvangt uitstekende klantrecensies, waarbij de meesten melden dat hun katten dol waren op de smaak ervan. En in tegenstelling tot veel andere natte kattenvoerproducten die goed scoren in kattensmaaktests, is dit voedsel van Open Farm gemaakt van verantwoord geproduceerde, schijnbaar hoogwaardige ingrediënten.

Het inkoopbeleid van Open Farm legt de nadruk op humaan gekweekt pluimvee, vlees en vis. Op vis gebaseerde recepten, zoals die hier te zien zijn, zijn gemaakt van duurzaam geoogste in het wild gevangen vis.

Met humaan opgevoede kip, kippenbottenbouillon en pompoen als de eerste drie ingrediënten, lijkt dit voedsel soortgeschikte eiwitbronnen de ruggengraat van zijn recept te maken.

Net als andere graanvrije natte voedingsmiddelen bevat het ook peulvruchten en andere plantaardige ingrediënten, maar het is een carnivoorvriendelijke keuze in vergelijking met de concurrentie.

Kortom, als u op zoek bent naar een voedsel dat uw kat opwindt en ook het idee leuk vindt om initiatieven te ondersteunen om kattenvoer milieuvriendelijker te maken, kan dit recept van Open Farm een goede keuze zijn.

Top recept: Harvest Chicken Rustic Blend Nat kattenvoer

Naast het feit dat het vol zit met eiwitten, is deze verse voedselformule zeer laag in koolhydraten. Het geschatte koolhydraatgehalte is minder dan 6%, waarbij pompoen de enige toegevoegde bron van koolhydraten is.

Zoals alle recepten voor vers voedsel van Just Food for Dog, is deze Open Farm-formule volledig vrij van gluten, granen en conserveermiddelen, evenals kunstmatige additieven. Simpel gezegd, het is een eiwitgericht, koolhydraatarm, qua voedingswaarde uitgebalanceerd recept voor katten in alle levensfasen.

Ingrediënten:

Humaan gekweekte kip, kippenbotbouillon, pompoen, wortelen, spinazie, rode linzen, agar agar, niet-GMO veenbessen, garbanzo-bonen (kikkererwten), cichoreiwortel, zonnebloemolie, kokosolie (geconserveerd met gemengde tocoferolen), zout, vitamine A-supplement, vitamine D3-supplement, vitamin E Supplement, D-calcium Pantothenaat, Thiamine Mononitraat, Riboflavine Supplement, Biotine, Foliumzuur, Vitamine B12 Supplement, Zink, Aminozuur Chelaat, Ijzer Aminozuur Chelate, Koper Aminozuur Chelate, Mangaan Aminozuur Chelate, Natrium Seleniet, Gedroogde Kelp, Kalium, Chloride, Paardebloem Greens, Cholinechloride, Taurine, Kurkuma,

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 7%

Ruw vet: 6%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 82%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 38.89%

Vet: 33.33%

Vezel: 11.11%

Koolhydraten: 16.67%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 28.49%

Vet: 59.3%

Koolhydraten: 12.21%

Wat we leuk vonden:

 • Volgens Open Farm is dit voedsel gemaakt van verantwoord-humaan opgevoede kip
 • Dierlijke eiwitbronnen zijn de primaire ingrediënten van het voedsel
 • Vrij van potentieel schadelijke kunstmatige kleuren, smaakstoffen en conserveermiddelen
 • Katten hebben de neiging om van de smaak van dit voedsel te houden

Wat we niet leuk vonden:

 • Prijs ligt boven het marktgemiddelde

#2 Beste Premium: Smalls Kattenvoer

VOER “ALLABOUTCATS” IN OM 30% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Lees ons volledige merkrecensie Bekijk labrapport

Overzicht:

 • Merknaam: Smalls
 • Gemaakt in: NYC, Verenigde Staten
 • Gegarandeerd eiwit: 15,5 % min
 • Leeftijdscategorie: Alle levensfasen
 • Typische kosten per dag: $2.00 tot $3.50

Smalls is een bezorgservice voor vers kattenvoer die ingrediënten van menselijke kwaliteit gebruikt, waaronder premium eiwitten zoals kip, kalkoen en vis. Kies uit recepten in gehaktstijl of klassieke paté om uw kat te voorzien van eiwitrijk, koolhydraatarm kattenvoer dat is geformuleerd voor katten in alle levensfasen.
Hoewel Smalls de maaltijden van uw kat niet voor u uitdeelt, geven ze wel gedetailleerde voedingsaanbevelingen op basis van de caloriebehoeften van uw kat. Elk pakket voedsel bevat ongeveer 16 gram voedsel met markeringen op de verpakking in stappen van 50 calorieën.

Klein kattenvoer wordt bevroren geleverd, dus je moet het eerste pakket een nacht in de koelkast ontdooien voordat je het voedt. Uw abonnement is gebaseerd op de caloriebehoeften van uw kat en u kunt het indien nodig aanpassen door contact op te nemen met de klantenservice.

Naast hun verse voedsel biedt Smalls ook een selectie van gevriesdroogd kattenvoer, traktaties en maaltijdtoppers. Ze zijn onlangs ook begonnen met de verkoop van gierst- en silicakattenbakvulling.

Top recept: Smalls Fresh Ground Bird

Met kip en kippenlever als de bovenste twee ingrediënten, zit dit verse voedsel boordevol premium dierlijke eiwitten. Sperziebonen, erwten en boerenkool zijn de enige koolhydraatingrediënten en ze zijn van nature graanvrij en rijk aan voedingsstoffen.

Naast het feit dat het rijk is aan eiwitten en weinig koolhydraten, is deze formule rijk aan vocht dat de spijsvertering en een gezonde huid en vacht helpt ondersteunen. Over het algemeen is dit recept voor gehakte kip een hoogwaardige bron van uitgebalanceerde voeding voor katten in alle levensfasen.

Ingrediënten:

Kip, Kippenlever, Sperziebonen, Erwten, Water (voldoende voor verwerking), Kippenharten, Boerenkool, Tricalciumfosfaat, Koolzaadolie, Cholinechloride, Kaliumchloride, Zout, Taurine, Magnesiumsulfaat, Niacinamide, Ijzersulfaat, Zinksulfaat, Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat (vitamine B1), Calciumpantothenaat (vitamine B5), Kopersulfaat, Pyridoxinehydrochloride (vitamine B6), Mangaansulfaat, Riboflavine (vitamine B2), Kaliumjodide, Foliumzuur, Biotine (vitamine B7), Vitamine B12 supplement, Vitamine D3 supplement

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 15.5%

Ruw vet: 8.5%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 72%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55.36%

Vet: 30.36%

Vezel: 5.36%

Koolhydraten: 8.93%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 40.11%

Vet: 53.42%

Koolhydraten: 6.47%

Wat we leuk vonden:

 • Vers voedsel gemaakt met ingrediënten van menselijke kwaliteit
 • Echte, hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Rijk aan eiwitten en vocht, zeer weinig koolhydraten
 • Verhoogt energie en ondersteunt gezondheid van huid en vacht

Wat we niet leuk vonden:

 • Niet individueel geportioneerd voor uw kat
 • Beperkte eiwitopties (kip, kalkoen, rundvlees)

#3 Beste vers: opgevoede juiste huisdieren kattenvoer

Verhoogde juiste huisdieren Kattenvoer

KLIK HIER OM 20% KORTING TE KRIJGEN OP UW EERSTE BESTELLING

Lees onze volledige merkbeoordeling

Overzicht:

 • Merknaam: Opgevoede rechter huisdieren
 • Gemaakt in:Verenigde Staten
 • Gegarandeerd eiwit: 21% Min
 • Leeftijdscategorie: Alle levensfasen
 • Typische kosten per dag: $2-$5/dag

Raised Right Pets is een bezorgservice voor kattenvoer die voedsel van menselijke kwaliteit maakt en verkoopt. De maaltijden worden samengesteld door een team van experts op het gebied van dierenvoeding, de recepten van Raised Right zijn licht gekookte voedingsmiddelen van menselijke kwaliteit die voornamelijk zijn gemaakt van voedende dierlijke ingrediënten.

Als je het idee leuk vindt om zelfgemaakt kattenvoer te maken, maar je niet klaar voelt voor de tijd en moeite die ermee gemoeid is, is Raised Right Pets een handig alternatief.

Top recept: originele kip volwassen kat recept

Traceerbaarheid en transparantie maken ook deel uit van het merk Raised Right. Op de website Raised Right kunt u meer te weten komen over de oorsprong van elk ingrediënt en labrapporten voor elke batch vrijgeven.

Het kiprecept van Raised Right wordt voornamelijk gemaakt van kippendijen, borst en lever, die voor de soort geschikte bronnen van eiwitten en andere voedingsstoffen zijn. Naast vlees bevat het recept kleine hoeveelheden groenten en fruit. Op basis van droge stof bestaat dit voedsel voor ongeveer 10% uit koolhydraten.

Ingrediënten:

Kippendij, kippenhart, kippenlever, wortelen, biologische groene munt, bosbessen, levertraan, eierschaalpoeder, biologische gedroogde kelp, lijnzaadolie, taurine, thiaminemononitraat.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 21%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 2%

Vocht: 67%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 63.64%

Vet: 24.24%

Vezel: 6.06%

Koolhydraten: 6.06%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 49.49%

Vet: 45.79%

Koolhydraten: 4.71%

Wat we leuk vonden:

 • Een eiwitrijk voedsel dat voornamelijk is gemaakt van dierlijke ingrediënten
 • Extreem smakelijk – katten houden van de smaak en textuur van dit verse voedsel
 • Het abonnementsmodel geeft u toegang tot een team van voedingsdeskundigen
 • Voedsel van menselijke kwaliteit belooft een hoger niveau van kwaliteitscontrole
 • Bevat geen veelvoorkomende additieven die schadelijk kunnen zijn voor uw kat

Wat we niet leuk vonden:

 • Bevat fruit en groenten
 • De prijs ligt boven het marktgemiddelde.

#4 Beste budgetoptie: Cat Person

Koop op CatPerson.com

Lees onze volledige merkbeoordeling

Overzicht:

 • Merknaam: Kat Persoon
 • Made In: Verenigde Staten, Thailand
 • Gegarandeerd eiwit: 10% min
 • Leeftijdscategorie: alle levensfasen
 • Typische kosten per dag: $ 2,00 tot $ 3,50

Cat Person, opgericht begin 2020, is een nieuwe toevoeging aan de markt voor kattenvoer. Dit direct-to-consumer merk bereidt nat en droog kattenvoer en verzendt het rechtstreeks naar uw huis volgens een regelmatig leveringsschema. Naast aangepaste maaltijdplannen en herhaalde leveringen, kunt u Cat Person à la carte bestellen – kies en kies de producten die u wilt.

Hun natte recepten zijn verkrijgbaar in twee texturen – paté en snippers in bouillon – en elk van die texturen is er in 8 smaken.

Voor katten die een dieet met beperkte ingrediënten nodig hebben, heeft Cat Person verschillende uitgeklede opties, met weinig meer dan een enkele eiwitbron en tapioca als verdikkingsmiddel.

Top recept: Cat Person Duck Recept Versnippert in bouillon

Het geraspte eendrecept van Cat Person is een ongewoon eenvoudig voedsel, met eenden- en eendenbouillon als primaire ingrediënten, tapioca als verdikkingsmiddel en een reeks toegevoegde vitamines, mineralen en aminozuren die elke maaltijd qua voedingswaarde compleet maken.

Met geen van de carrageen, guargom, cassia-gom of andere verdikkingsmiddelen die vaak worden gezien in nat voedsel, is dit voedsel ongewoon goed geschikt voor gevoelige buiken. Het is rijk aan eiwitten met matige vetniveaus en een zeer laag koolhydraatgehalte.

Net als andere Kattenvoeding is dit recept qua voedingswaarde compleet en uitgebalanceerd volgens de richtlijnen van de AAFCO voor alle levensfasen.

Ingrediënten

Eend, Eendenbouillon, Tapioca, Natuurlijk Aroma, Kaliumchloride, Cholinechloride, Taurine, Selderijpoeder, Zinkoxide, Vitamine E-supplement, Gereduceerd ijzer, Zout, Niacinesupplement, Natriumseleniet, Thiaminemononitraat, Mangaansulfaat, Vitamine A-supplement, Vitamine B12-supplement, Koper aminozuurcomplex, Pyridoxinehydrochloride, Calciumpantothenaat, Riboflavinesupplement, Biotine, Vitamine D3-supplement, Foliumzuur, Kaliumjodide, Menadione Natriumbisulfietcomplex (Bron van Vitamine K Activiteit).
Gegarandeerde analyse:

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 10%

Ruw vet: 9%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 78%

As: 2.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 45.45%

Vet: 40.91%

Vezel: 4.55%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 31.39%

Vet: 68.61%

Wat we leuk vonden:

 • Rijk aan zeer biologisch beschikbare eiwitten uit dierlijke bronnen
 • Voornamelijk gemaakt van eend, een nieuw eiwit voor veel katten
 • Laag koolhydraatgehalte
 • Vrij van de meest voorkomende potentieel schadelijke ingrediënten
 • Een dieet met beperkte ingrediënten dat geschikt is voor gevoelige of allergische katten

Wat we niet leuk vonden:

#5 Beste dierenarts-aanbevolen: JustFoodForCats

Klik hier om 5% korting te krijgen op uw eerste bestelling

Lees onze volledige merkbeoordeling

Overzicht:

 • Merknaam: JustFoodForCats
 • Gemaakt in: Verenigde Staten
 • Gegarandeerd eiwit: 12% min
 • Leeftijdscategorie: Volwassene
 • Typische kosten per dag: 3,20 dollar – $ 4,48

Het bedrijf achter JustFoodForCats, opgericht in 2010, doet een paar dingen om verandering in de huisdiervoedingsindustrie te stimuleren.

Het bedrijf bezit verschillende keukens in de Verenigde Staten. Hier worden USDA-geïnspecteerde ingrediënten gehakt, gemengd en gekookt tot qua voedingswaarde complete maaltijden. In tegenstelling tot de typische productie van dierenvoeding, zijn de keukens van het bedrijf open voor het publiek, zodat iedereen naar binnen kan lopen en precies kan zien hoe het voedsel van hun huisdier wordt gemaakt.

Naast dit ongekende niveau van transparantie, doet het bedrijf er alles aan om het vertrouwen van consumenten te winnen door deskundige formulering, partnerschap met dierenartsen en één-op-één voedingsconsultaties.

Als een van de weinige verse hele diëten in dierenartspraktijken, noemt JustFoodForDogs zichzelf het nummer één door de dierenarts aanbevolen vers voedselmerk.

Top recept: JustCats Fish &Chicken

Opvallend in zijn eenvoud, dit recept bevat een mix van verse wild gevangen kabeljauw, hele sardines en gevarieerde stukken kippenspiervlees en organen.

Zoals alle vleessoorten die door dit merk worden gebruikt, zijn deze USDA-geïnspecteerd en goedgekeurd voor menselijke consumptie. In vergelijking met het typische voedsel is dit recept relatief licht op plantaardige insluitsels en het totale koolhydraatgehalte, waardoor het een relatief carnivoor-geschikte keuze is voor uw kat.

Ingrediënten

Alaskan Pacific Wild-Caught Kabeljauw, Hele Atlantische Sardines, Gedroogde Yuca Wortel, Kippendijen, Kippenharten, Kippenlever, Multi-Vitamine &Minerale Mix

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 12%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 0.5%

Vocht: 74%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 46.15%

Vet: 17.31%

Vezel: 1.92%

Koolhydraten: 34.62%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 37.58%

Vet: 34.23%

Koolhydraten: 28.19%

Wat we leuk vonden:

 • Rijk aan zeer biologisch beschikbare eiwitten uit dierlijke bronnen
 • Relatief laag koolhydraatgehalte
 • Vrij van de meest voorkomende potentieel schadelijke ingrediënten
 • Ondersteund door een team van veterinaire voedingsdeskundigen
 • Gemaakt van ingrediënten van menselijke kwaliteit

Wat we niet leuk vonden:

 • Het bedrijf biedt slechts één recept

Inhoudsopgave