Darwin’s Natural Cat Food Beoordeling

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Het is rauw. Radicaal vlezig. Nogal controversieel. Krijg de details over Darwin’s Natural Pet kattenvoer in onze onbevooroordeelde beoordeling.

De We’re All About Cats Standard – Beoordeling van Darwin’s Natural over wat belangrijk is

We hebben Darwin’s Natural geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soort-geschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 10/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 9/10
 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs– 7/10
 • Klantervaring – 8/10
 • Herinner geschiedenis – 3/10

Algemene score: 7/10

We geven Darwin’s Natural kattenvoer een 42 uit 60 rating of een B-cijfer.

Over Darwin’s Natural Pet Products

Darwin’s Natural Pet Products is niet zoals de meeste kattenvoermerken. Het is een van de weinige bedrijven die vers, bevroren rauw kattenvoer verkoopt en rechtstreeks naar de deuren van zijn klanten verzendt.

En Darwin’s natuurlijke voedingsmiddelen zijn niet alleen ongekookt – ze zijn niet gepasteuriseerd, gevriesdroogd of gedehydrateerd. Door volledig rauw, minimaal verwerkt voedsel te maken en te verkopen, verdient Darwin’s Natural respect, zorgen en vragen die niet bij andere merken opkomen.

In deze review gaan we in op de belangrijke vragen over Darwin’s Natural Pet Products. U leert over de terugroepgeschiedenis, veiligheidsnormen, voedingstoereikendheid en wie er het meeste uit zal halen.

Inkoop en productie

Darwin’s Natural bereidt zijn producten in een eigen faciliteit in de omgeving van Seattle, Washington.

Het bedrijf gaat niet in detail in op waar ze hun ingrediënten vandaan halen, maar praat een beetje over de kwaliteitsnormen. Darwin’s Natuurlijke vleesingrediënten worden nooit behandeld met antibiotica of hormonen of steroïden gegeven. De kip en kalkoen zijn kooivrij. De groenten zijn biologisch.

Naast deze kwaliteitsnormen zegt Darwin’s Natural dat ze al hun partnerboerderijen bezoeken om ervoor te zorgen dat ze goede landbouwpraktijken toepassen en “zowel hun dieren als werknemers met respect behandelen”.

Is Darwin’s natuurlijke kattenvoer teruggeroepen?

Hoewel hun kattenvoer nooit is teruggeroepen, is Darwin’s Natural Pet Food meerdere keren teruggeroepen. Naast deze terugroepacties heeft dit bedrijf een paar schaafwonden gehad met de FDA.

Darwin’s Natural kondigde een terugroepactie aan in december van 2017 na het vinden van salmonella en listeria in verschillende monsters van rauw hondenvoer.

Het volgende jaar — in maart 2018—het bedrijf heeft opnieuw rauw hondenvoer teruggeroepen vanwege mogelijke salmonella- en E.coli-besmetting.

In maart 2019, heeft de FDA een waarschuwingsbrief vrijgegeven waarin klanten worden gewaarschuwd dat drie variëteiten Darwin’s Natural Pet hondenvoer besmet kunnen zijn met salmonella.

Dus… Darwin’s is een paar keer teruggeroepen en ze staan op de ondeugende lijst van de FDA. Betekent dit dat Darwin’s Natural pet food onveilig is voor katten?

Niet per se.

Tijdens de terugroepacties en borstels met de FDA bleef Darwin’s Natural in contact met zijn klanten en was transparant over het potentieel voor besmetting. Het bedrijf heeft nooit getwijfeld aan zijn aandringen dat het gedrag van het bureau onredelijk was.

In een interview met Dogs Naturally Magazine merkt Gary Tashjian, de oprichter van Darwin Natural Pet, op dat, hoewel de FDA tal van andere rauwdiervoedingsbedrijven heeft bekritiseerd met terugroepacties en waarschuwingen over de aanwezigheid van ziekteverwekkers, er geen bewijs is dat huisdieren of zelfs mensen ziek worden in de nasleep van genoemde terugroepacties.

Hij concludeert dat “… met de beste bedoelingen zijn de normen van de FDA voor rauw voedsel voor huisdieren ongepast en onnodig.”

Rauw vlees, of het nu wordt bereid door een geweldig bedrijf of thuis, is gevoelig voor bacteriële besmetting. De meeste van die ziekteverwekkers zijn onschadelijk voor gezonde huisdieren. Totdat de regelgeving verandert, zullen zelfs de beste rauwdiervoedingsbedrijven terugroepactie na terugroepactie tegenkomen.

Toch is bacteriële besmetting niet het enige probleem van Darwin’s Natural Pet Products.

In de late winter van 2018 bracht de FDA na onderzoek een vernietigend rapport uit.ing de Darwin’s Natural Pet fabriek. Het rapport onthulde dat het bureau na onderzoek een “patroon van besmetting” had gevonden in de productiefaciliteit voor grondstoffen. Volgens het rapport merkten FDA-onderzoekers die de Darwin’s Natural-faciliteiten bezochten meerdere gevallen van kruisbesmetting en slordigheid op. Het rapport bevat een lange lijst van problemen, waaronder werknemers die de producten met vuile handen hanteren en bevroren producten die worden ontdooid onder slecht gecontroleerde omstandigheden.

Het lijkt erop dat het oorspronkelijke rapport niet meer beschikbaar is, maar u kunt er hier en hier een samenvatting van lezen.

Over het algemeen lijkt het erop dat Darwin’s Natural Pet Products er niet in is geslaagd om consistente, hygiënische veiligheidsprocedures te implementeren.

Een inconsistent, onbetrouwbaar veiligheidssysteem veroorzaakt meer dan bacteriële besmetting. Het kan leiden tot vreemde voorwerpen die in het voedsel verschijnen, lekkende pakketten of andere problemen die zowel u als uw kat kunnen treffen.

Welke soorten kattenvoer biedt Darwin’s Natural?

De Darwin’s Natural Pet kattenvoer line-up is opgesplitst in twee lijnen.

 • De Natural Selections™ lijn omvat drie soorten kattenvoer. De ene bevat kip, de tweede is gemaakt met kalkoen en de derde heeft lamsvlees als primaire eiwitbron.
 • De Intelligent Design™ lijn is Darwin’s rauwe antwoord op diegenen die op zoek zijn naar een recept of veterinair dieet voor katten met gezondheidsproblemen. Momenteel bevat de lijn slechts één recept. Intelligent Design™ KS Kidney Support is geformuleerd voor katten met een nierziekte. Het is alleen verkrijgbaar op recept van een dierenarts.

Alle Darwin’s natuurlijke kattenvoerrecepten zijn eiwitrijk, matig vet, koolhydraatarm voedsel. Ze zijn voornamelijk gemaakt van vlees, bevatten zo min mogelijk plantaardige ingrediënten en benadrukken een gezonde balans van omega-6- en omega-3-vetzuren uit voor de soort geschikte dierlijke bronnen.

Al hun recepten zijn compleet en uitgebalanceerd volgens de voedingsprofielen van AAFCO en de richtlijnen van de NRC voor kattenvoeding.

Darwin’s Natural Cat Food – Top 3 recepten beoordeeld

Darwin's Natural Pet Natural Selections™ Kip Raw Cat Food

Klik hier om nu aan de slag te gaan!

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit rauwe kattenvoer.

Vlees komt op de eerste plaats in dit rauwe voedsel, met een mix van spiervlees, botten en organen die het grootste deel van het recept vormen. Spiervlees vormt 63% van de mix, waarbij organen – Darwin’s omvat hart in deze categorie – de resterende 37% vertegenwoordigen. Dat is ongeveer in lijn met wat je kat van zijn prooi zou krijgen. In totaal vertegenwoordigen deze ingrediënten 98,5% van het voedsel.

De rest van het voedsel bestaat uit sporenelementen, plus tomatenpulp als bron van vezels.

In tegenstelling tot sommige andere rauwe voedingsmiddelen, is het niet verrijkt met extra taurine of andere aminozuren, maar vertrouwt het op de aminozuren die in het vlees aanwezig zijn. Het wordt ook aangevuld met een combinatie van visolie en levertraan.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte, matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Dit recept lijkt te zijn wat kattenvoer zou moeten zijn – een poging om de natuurlijke prooi van uw kat te repliceren.  Door een mix van spiervlees, organen en botten te gebruiken, maakt het gebruik van de voedingsintegriteit van rauw vlees om de macronutriënten en micronutriënten te leveren die uw kat nodig heeft.

Toch lijkt het, zoals veel rauw voedsel, een beetje uit de pas te lopen met het fosforgehalte.  Met 2,51 gram fosfor per 1.000 calorieën overtreft het voedsel de fosforaanbeveling van de AAFCO voor zowel kittens als volwassen katten. Dit is misschien geen probleem voor jongere katten, maar oudere katten die vatbaar zijn voor nierziekten willen misschien vasthouden aan voedsel met een lager fosforgehalte.

Ingrediënten

Scharrelvlees en organen (98,5%): Kippenvlees, kippennekken (inclusief bot), kippenmaag, kippenlevers en kippenharten.

Sporenmineralen en vitaminen (1%): Tomatenpulp, kaliumchloride, taurine, magnesiumproteïne, cholinechloride, inuline, zeezout, zinkeiwit, vitamine E, ijzerproteïnaat, mangaaneiwitaat, koperproteïnaat, thiaminemononitraat, vitamine B12, jodium (EDDI), foliumzuur, vitamine D3

Mariene oliën (0,5%): Visolie 18/12 EPA/DHA (Afgeleid van op zee geoogste wilde Sardines), Levertraan (Afgeleid van op zee geoogste wilde Alaska Kabeljauw)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 16%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 1%

Vocht: 71%

As: 2%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 55.17%

Vet: 27.59%

Vezel: 3.45%

Koolhydraten: 6.9%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 42.75%

Vet: 51.91%

Koolhydraten: 5.34%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippenvlees, Kippennekken, Kippenmaag, Kippenlevers, Kippenharten, Visolie, Levertraan

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip

Pros

 • Een soortgeschikt voedsel dat voornamelijk is gemaakt van spiervlees, organen en botten
 • Minimaal verwerkt en rijk aan dierlijke voedingsstoffen
 • Bevat meerdere bronnen van omega-vetzuren
 • Het meest betaalbare voer in de Darwin’s Natural kattenvoer line-up

Tegens

 • Relatief hoog fosfor is mogelijk niet ideaal voor oudere katten en mensen met nierproblemen

Darwin's Natural Pet Natural Selections™ Lam Raw Cat Food

Klik hier om nu aan de slag te gaan!

Lamsvlees lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit rauwe kattenvoer.

Bedoeld voor diegenen die de voorkeur geven aan alternatieven voor eiwitten zoals kip en vis, heeft dit voedsel lamsvlees als hoofdingrediënt. Lamsvlees, hart en lever zijn de eerste drie ingrediënten en vormen 98% van het totale recept.

In tegenstelling tot de kip- en kalkoenformules bevat de lamsformule van Darwin’s Natural geen gemalen bot. In plaats daarvan is het vlees verrijkt met synthetische mineralen die normaal gesproken in bot zouden worden aangetroffen. Het wordt ook aangevuld met een verscheidenheid aan andere vitamines en mineralen, taurine en tomatenpulp als een bron van vezels.

Ten slotte bevat het voedsel visolie van op zee geoogste wilde sardines.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Net als andere Darwin’s Natural Pet Products kattenvoer, is dit een prooi-geïnspireerd voedsel met een mix van spiervlees, organen en vet. Het gebruik van lamsvlees maakt het een goede keuze voor katten die intolerant zijn voor of gewoon niet van andere eiwitbronnen zoals kip en kalkoen houden.

Met 2,28 gram per 1.000 calorieën is het voedsel iets lager in fosfor dan het eerste dat we hebben beoordeeld, maar nog steeds iets meer dan de algemene aanbeveling voor zowel volwassen katten als kittens.

Ingrediënten

Scharrelvlees en organen (98%): Lamsvlees, Lamshart, Lamslevers

Sporenelementen en vitaminen (2%): Dicalciumfosfaat, calciumcarbonaat, tomatenpulp, taurine, zeezout, magnesiumproteïnaat, inuline, cholinechloride, vitamine E, zinkeiwitaat, thiaminemononitraat, mangaanproteïne, jodium, foliumzuur.

Mariene oliën (minder dan 1%): Visolie 18/12 EPA/DHA (Afgeleid van op zee geoogste wilde sardines)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 8%

Ruw vet: 4%

Ruwe celstof: 1.5%

Vocht: 82%

As: 2.08%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 44.44%

Vet: 22.22%

Vezel: 8.33%

Koolhydraten: 13.44%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.73%

Vet: 48.25%

Koolhydraten: 12.02%

Ingrediënten die we leuk vonden: Lamsvlees, Lamshart, Lamslevers, Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Geen

Pros

 • Bevat een enkel nieuw eiwit, waardoor het een goede optie is voor katten met voedselgevoeligheden en allergieën
 • Voornamelijk gemaakt van voedende dierlijke ingrediënten
 • Laag in koolhydraten
 • Minimaal verwerkt voor maximale soort-geschikte voeding

Tegens

 • Heeft misschien iets meer fosfor dan katten nodig hebben
 • Het duurste Darwin’s Natural Pet kattenvoer

Darwin's Natural Intelligent Design™ KS Nier ondersteuning rauw kattenvoer

Klik hier om nu aan de slag te gaan!

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit rauwe kattenvoer.

Dit voedsel is geformuleerd voor katten met een nierziekte en is alleen verkrijgbaar op recept van een dierenarts.

De meeste nierdiëten richten zich op eiwitbeperking. Door te bezuinigen op eiwitten, verminderen deze voedingsmiddelen uremische toxines in het lichaam. Die lagere BUN-niveaus zijn altijd goed voor katten met een nierziekte, maar ernstige eiwitbeperking draagt ook bij aan spierverspilling en zwakte.

In plaats van eiwitten tot een drastisch laag niveau te verminderen, heeft dit voedsel een normale hoeveelheid eiwit en pakt het nierziekten op andere gebieden aan. Het heeft aanzienlijk minder fosfor dan andere Darwin’s Natural Pet Products-voedingsmiddelen, met 0,9 gram fosfor per 1.000 calorieën. Naast het inherent lage fosforgehalte bevat het voedsel chitosan. Het is een speekselfosfaatbindmiddel en helpt de fosforabsorptie in het lichaam te beperken. Verhoogde calciumspiegels helpen ook om de fosforabsorptie te verminderen.

Verhoogde hoeveelheden B-complex vitamines helpen om die verloren in de urine van uw kat te vervangen, wat zich vertaalt in meer energie en een algehele betere gezondheid, terwijl omega-3-vetzuren ontstekingen kunnen verminderen en uw kat kunnen helpen zich beter te voelen.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Met veel dierlijke voeding, een laag koolhydraatgehalte en geschikte niveaus van belangrijke vitamines en mineralen, lijkt dit voedsel een verfrissende soort-geschikte benadering van nierziekten te hebben.

Ingrediënten

Kippendijvlees, Kalkoenharten, Kippenharten, Bieten, Courgette, Kalkoenlevers, Kippenlevers, Selderij, Visolie, Eiwitten, Peterselie, Gelatine, Oesterschelppoeder, Levertraan, Paardenbloemwortelpoeder, luline, Kurkuma, Kaliumchloride, Spirulina, Taurine, Tomatenpulp, Vitamine E, Cranberrypoeder, Chitosan, Magnesiumproteïne, Cholinechloride, Ijzerproteïne, Zinkproteïne, Kaneel, Zeezout, Thiamine Mononitraat, Aloë Vera, Vitamine B2, Zwarte Peper, Selenium Proteinate, Foliumzuur, Mangaan Proteinate, Vitamine B2, Vitamine B6 (Pyridoxine), Jodium

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9.6%

Ruw vet: 6.4%

Ruwe celstof: 1.1%

Vocht: 83%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 56.47%

Vet: 37.65%

Vezel: 6.47%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 38.18%

Vet: 61.82%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kippendijvlees, Kalkoenharten, Kippenharten, Kalkoenlevers, Kippenlevers, Visolie, Eiwitten, Oesterschelppoeder, Levertraan

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Geen

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Kan een goed alternatief zijn voor traditioneel voedsel voor katten met een nierziekte
 • Voornamelijk gemaakt met voedende dierlijke ingrediënten
 • Gecontroleerde fosfor- en fosforbinders helpen uw kat laag te houden op fosforverbruik
 • Omega-3 vetzuren helpen ontstekingen te verminderen

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar op doktersvoorschrift
 • Heeft geen grote hoeveelheid beoordelingen die het vermogen ondersteunen om katten met een nierziekte te helpen

Wat vinden klanten van Darwin’s natuurlijke kattenvoer?

Darwin’s Natural kattenvoer heeft een gemeenschap van trouwe klanten. De meesten prijzen de soort-geschiktheid en kwaliteit van het voedsel. Aan de andere kant zeggen sommige klanten dat ze lekkende pakketten hebben ontvangen of dat het voedsel was ontdooid voordat het bij hen thuis aankwam. Anderen beweren dat het voedsel verkleurd of anderszins inconsistent was.

Positieve beoordelingen

“Heerlijk eten voor mijn kat! Mijn kat leed meer dan 18 maanden aan chronische diarree, terwijl mijn dierenarts elke mogelijke test probeerde, ze konden niet achterhalen hoe ze hem moesten behandelen. We probeerden talloze verschillende voorgeschreven dieetvoeding, geen enkele die hem hielp. Uiteindelijk ontdekten we dat een dagelijkse steroïde pil het enige was dat zijn diarree hielp. Ik voelde me niet op mijn gemak om hem dagelijks een steroïde pil te geven (die negatieve bijwerkingen veroorzaakt) en dus probeerde ik uiteindelijk Darwin’s rauwe dierenvoeding. Ik stopte met hem de pil te geven op dezelfde dag dat ik hem het rauwe voedsel gaf. Zijn diarree ging ONMIDDELLIJK weg! Hij is nu gezond en is aangekomen en hoeft niet langer de door de arts voorgeschreven pillen te nemen. Ik kan niet gelukkiger zijn met dit kattenvoer.” – Amanda, reviewing Darwin’s Natural kattenvoer op Trustpilot

“Ik was zo blij dat ik een ander raw food-bedrijf had gevonden om Rad Cat te vervangen toen het hier in Portland met geweld werd gesloten. Een rauw voedseldieet heeft letterlijk het leven van mijn 17-jarige kat gered.

Darwin’s rauwe kattenvoer is van hoge kwaliteit en verpakt in pakketten die het gemakkelijk te bewaren en te gebruiken maken. Het komt aan wanneer beloofd in herbruikbare ijskisten die ik waardeer. Hun klantenservice is geweldig! Ze sturen een herinneringsbericht een week voor je volgende levering en werken eraan om eventuele wijzigingen aan te brengen die je nodig hebt.” – Claudia, reviewing Darwin’s Natural kattenvoer op Trustpilot

Negatieve beoordelingen

“Ik hield van Darwins en bestelde om de paar maanden.  Ik maak me nu zorgen en zal nooit meer bij hen bestellen.  Mijn pakket werd geleverd met meer dan een derde van de voedselblokken niet bevroren en warm.  Geen droogijs in de verpakking en ik zag een beetje bloed in de verpakking. Het bellen van de klantenservice de eerste persoon leek zich geen zorgen te maken en vroeg me om de temperatuur van het eten te meten en probeerde de schuld te geven aan de rederij.  Teruggebeld en kreeg te horen dat ze de kwestie zouden escaleren en niemand belde terug. Ik weet niet zeker wat er is gebeurd, ik zou de fout hebben vergeven als de persoon zou hebben gezegd “hey” dit is een probleem, dump dat voedsel en we zullen een ander verzenden.  Het spijt ons. Maar dat deden ze niet. Slechte klantenservice als het misgaat. Opmerking voor degene die op deze beoordelingen reageert – ik heb uw klantenservice twee keer gebeld. De tweede keer dat mijn probleem zou worden geëscaleerd met een terugbelverzoek…. niemand belde.  Waarom zou ik een derde keer bellen?” – Kare N, reviewing Darwin’s Natural pet food op Google

“Mijn laatste 2 batches nierdieet voor mijn kat hebben problemen gehad. De eerste is opgelost… volledig ongelijke kleuring op batches. Deze laatste bestelling, het geleverde vlees is al 3 maanden oud. Ze hebben me nog nooit oud vlees gestuurd. Id als een terugbetaling om eerlijk te zijn. Ik kan mijn eigen maken met dezelfde 200 $ die ik ze heb gestuurd en het zou vers zijn. Toen ik belde zeiden ze goed het is alleen voor je Hond het hoeft niet geweldig te zijn. Ze zei letterlijk dat niemand belt en klaagt, maar kijk eens hoeveel negatieve recensies hier zijn! Om nog maar te zwijgen, ze keek rechtstreeks naar mijn account … Ik heb een kat, geen hond! Hun kwaliteit neemt af, big time! Ze moeten het beter doen.” – Ali Star, reviewing Darwin’s Natural kattenvoer op Google

Hoeveel kost Darwin’s natuurlijke kattenvoer?

Darwin’s Natural kattenvoer is duurder dan het gemiddelde kattenvoer, maar het is goedkoop in vergelijking met andere rauwvoermerken. Als je hun goedkoopste variëteit bestelt en je kat van 10 pond zes ons per dag voedt, zou Darwin’s Natural oplopen tot ongeveer $2.40 per dag. Kies voor lamsvlees en uw dagelijkse voerkosten zullen oplopen tot 3,60 dollar.

Dat is meer dan je betaalt voor Friskies, maar het is een ongelooflijke deal in vergelijking met rauwe kattenvoermerken zoals Feline Natural en Vital Essentials.

Om het gemakkelijker te maken om aan de slag te gaan, biedt Darwin’s Natural Pet Products 50% korting op uw eerste bestelling. Verzending is altijd gratis.

Over het algemeen, is Darwin’s Natural een goede keuze?

Als u op zoek bent naar een economisch, voor de soort geschikt bevroren rauw kattenvoer dat de nadruk legt op vlees boven planten, is Darwin’s Natural kattenvoer misschien de juiste keuze voor u.

De Darwin’s Natural-site publiceert volledige voedingsanalyses, waardoor u zeldzame inzichten krijgt in de micronutriënten- en macronutriëntenprofielen van hun voedingsmiddelen. Dat is een ongekend niveau van transparantie – sommige andere bedrijven vergrendelen deze informatie en bewaken deze als een staatsgeheim.

De meeste recensenten zijn het erover eens dat het bedrijf een uitstekende klantenservice heeft en waarderen de transparantie van het personeel en de schijnbare interesse in diervoeding. Met aangepaste portiegroottes en een aanpasbaar leveringsschema biedt Darwin’s Natural Pet u een persoonlijke ervaring die niet wordt geëvenaard door veel andere bedrijven in deze branche.

Dat gezegd hebbende, Darwin’s Natural Pet mist het doel op een paar gebieden. Een daarvan is het fosforgehalte. Net als sommige andere rauwe voedingsmiddelen – denk aan Stella &Chewy’s – darwin’s natural pet kattenvoer heeft meer fosfor dan de meeste. Hoewel dat geen probleem is voor jonge, gezonde katten, kan het problemen veroorzaken voor oudere katten en mensen met een nierziekte.

Het andere probleem is de terugroepgeschiedenis en reputatie voor kwaliteitscontrole. Hoewel Darwin’s Natural beweert dat de waarschuwingen en terugroepacties van de FDA onterecht waren, is er geen goede reden om ze over het hoofd te zien. In combinatie met het rapport van de FDA waarin de omstandigheden in de Darwin-faciliteit worden beschreven, trekken deze gebeurtenissen de veiligheidsnormen van het bedrijf in twijfel.

Waar darwin’s natuurlijk kattenvoer te kopen?

Darwin’s Natural verkoopt en verzendt rechtstreeks naar klanten, dus u moet het voedsel kopen via de website van het bedrijf. Wanneer u begint met uw bestelling van Darwin’s Natural Pet kattenvoer, voert u de naam van uw kat, zijn gewicht en uw eiwitvoorkeuren in. U ontvangt individueel geportioneerde pakketten die zijn afgestemd op de behoeften van uw kat.

Darwin’s Natural verzendt naar klanten in de aangrenzende Verenigde Staten.

Klik hier om nu aan de slag te gaan!