Boxiecat Nest Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

Boxiecat Kattenbakvulling heeft verschillende opties in hun lijn van nesten om uit te kiezen, waaronder de Boxiecat Air en Boxiecat Pro variëteiten. Maar voor deze review zullen we ons concentreren op hun Zacht geparfumeerde, extra sterkte ongeparfumeerde en premium ongeparfumeerde formules.

De Boxiecat-nesten in deze review zijn allemaal gemaakt van natuurlijke klei en hebben allemaal een hoog absorptievermogen, ongeacht of het een geparfumeerde of ongeparfumeerde variëteit is. Deze kleistrooiselformules die we hebben getest, deden allemaal heel goed werk met geurbeheersing en hadden heel weinig stof bij het gieten en scheppen.

Ook is de kleiformule van Boxiecat zo ontworpen dat het klontert als platte toppen, waardoor het gemakkelijker te scheppen is en tegelijkertijd voorkomt dat klonten in de bodem van je kattenbak weken.

Waarderingen

 • Productvariëteit – 5/10
 • Prijs per pond – 3.5/5
 • Multi-Cat Formules – 4/5
 • Klonterend vermogen – 4/5
 • Langdurige geurbestrijding – 4/5
 • Natuurlijke / alternatieve opties – 4/5

Algemene score: 4/5

Hoe we hebben getest

 • We kochten drie soorten kattenbakvullingen die Boxiecat te bieden heeft
 • We hebben meerdere weken de nesten getest op verschillende katten
 • We hebben deze producten niet ontvangen in ruil voor een gunstige beoordeling, ze zijn gekocht met ons eigen geld

Merkoverzicht

De aanpak van Boxiecat is om natuurlijk, langdurig en effectief strooisel te bieden dat geen chemische toevoegingen, kleurstoffen of bleekmiddel bevat. Ook worden het zwerfvuil en de verpakkingen allemaal in de VS geproduceerd en gebruikt het bedrijf 100% hernieuwbare energie om hun kantoren van stroom te voorzien.

Een variant van Boxiecat Litter is de Gently Scented formule.

Een variant van Boxiecat Litter is de Gently Scented formule.

Een ander aantrekkelijk aspect van Boxiecat is dat ze in de loop der jaren honderdduizenden ponden van hun nest hebben gedoneerd aan dierenasielen in heel Amerika. Volgens hun website is Boxiecat-zwerfvuil gedoneerd en gebruikt in opvangcentra in alle 50 Verenigde Staten.

Een andere variant van Boxiecat Litter is de Extra Strength Unscented formule.

Een andere variant van Boxiecat Litter is de Extra Strength Unscented formule.

Wat betreft de voordelen voor katten, boxiecat is ontwikkeld om geparfumeerd of ongeparfumeerd te zijn met behoud van geurbeheersing, evenals het vormen van harde klonten aan de bovenkant van de kattenbak, in tegenstelling tot het laten weken van urine en uitwerpselen in de bodem.

Een derde variant van Boxiecat Litter is de Premium Unscented formule.

Een derde variant van Boxiecat Litter is de Premium Unscented formule.

Het is vrijwel stofvrij bij het gieten en bijna volledig stofvrij bij het scheppen, en er was ook heel weinig tracking buiten de kattenbak.

Populaire alternatieven voor Boxiecat Litter:

Hier zijn enkele van onze favoriete kattenbakvullingmerken waaruit u vandaag kunt kiezen. De meeste bieden een zware korting op uw eerste bestelling, zodat u kunt zien hoe uw katten het leuk vinden.

 1. Garfield Nestje
 2. Skoon
 3. Sanicat Extreem

Wat voor soort zwerfvuil biedt het merk aan?

Boxiecat Litter biedt verschillende variëteiten die meestal ongeparfumeerd of licht geparfumeerd zijn. Voor deze beoordeling hebben we ons gericht op drie variëteiten van hun kleistrooisels die zijn gemaakt met hetzelfde productieproces, maar met enigszins verschillende methoden voor geurbeheersing en geuren.

Twee van de nesten die we hebben beoordeeld, zijn ongeparfumeerd en de derde is zacht geurend. En al deze nesten zijn klonterende formules.

Al deze Boxiecat nestformules bieden de volgende voordelen:

 • Gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten
 • Stofvrije formule
 • Zeer absorberend
 • Klonteren
 • Gemakkelijk te scheppen

Deze kleistrooisels hebben een uniek karakter omdat ze zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde kleurstoffen, chemische geuren, maskeringsmiddelen, bleekmiddel of vulstoffen. Omdat hun zwerfvuil en verpakking allemaal in de VS worden geproduceerd, beweert Boxiecat dat dit hen helpt om hun kwaliteitscontrole beter in de gaten te houden.

Enkele voordelen van Boxiecat-strooisel zijn dat het stofvrij is, het is zeer absorberend en klontert zeer snel, en het vangt urine op de bovenkant van de kattenbak in plaats van dat het doorweekt naar de bodem. Ook ehoewel dit ongeparfumeerde of licht geurende formules zijn, hebben ze nog steeds allemaal zeer goed werk geleverd met geurbeheersing, zelfs na enkele dagen gebruik in een huis met meerdere katten.

Met urine en uitwerpselen deed Boxiecat geweldig werk met absorptie en klontering voor al hun variëteiten. En Boxiecat is een concurrerend betaalbare en kosteneffectieve optie voor kattenbakvulling. Afhankelijk van het aantal katten dat je hebt, kan één zak per kat maximaal een maand meegaan.

Koop op Chewy Koop op Amazon

Deze licht geurende strooiselformule is ontwikkeld door een dierenarts met het gevoelige reukvermogen van een kat in gedachten, die natuurlijke ingrediënten bevat met kalmerende voordelen. Het is ook 99,9% stofvrij, waardoor het een goede optie is voor katteneigenaren die gevoelig zijn voor stof en andere allergenen.

De milde geur van Boxiecat Gently Scented Litter is aantrekkelijk voor het gevoelige reukvermogen van een kat.

De milde geur van Boxiecat Gently Scented Litter is aantrekkelijk voor het gevoelige reukvermogen van een kat.

De korrels van Boxiecat Gently Scented Litter lijken gemiddeld van grootte in vergelijking met andere nesten op de markt, en hoewel er een klein beetje stof was bij het gieten, was er letterlijk geen stof bij het scheppen. Het hoge absorptievermogen is ook ontworpen om platte klonten te creëren die niet breken of afbrokkelen bij het scheppen.

Met dat in gedachten is de lichte geur bijna onmerkbaar voor mensen, maar het is er nog steeds in geslaagd om heel goed werk te leveren met onmiddellijke en langdurige geurbeheersing. Omdat dit een klonterende formule is, is het gemakkelijk te herkennen wanneer het tijd is om de kattenbak schoon te maken, en het moet minstens één keer per dag worden gedaan, zo niet meer om eventuele geuren te verlichten.

Categorie Rating
Prijs 3.5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4.5/5

Voordelen van Boxiecat Zacht geurend nest

 • Vrij van bleekmiddel, kleurstoffen en vulstoffen
 • Extreem absorberend
 • Vrijwel stofvrij

Nadelen van Boxiecat Zacht geurend nest

 • Heeft geen erg geurige geur
 • Licht stof bij het gieten

Dit nest komt op een zak van 16 pond of 28 pond. Volgens Boxiecat kan een zak van 16 pond ongeveer een maand meegaan voor één kat, en een zak van 28 pond kan ongeveer een maand meegaan voor twee katten.

Koop op Chewy Koop op Amazon

Net als de Gently Scented-formule is dit kleistrooisel ook gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, is het vrijwel stofvrij en is het zeer absorberend. Het belangrijkste verschil is dat dit nest ongeparfumeerd is, maar de natuurlijke probiotische formule doet het heel goed met geurbeheersing.

Boxiecat Extra Strength Litter doet goed werk met geurbeheersing terwijl het nog steeds ongeparfumeerd is.

Boxiecat Extra Strength Litter doet goed werk met geurbeheersing terwijl het nog steeds ongeparfumeerd is.

De algehele consistentie en korrelgrootte zijn vrijwel identiek aan de geparfumeerde formule, met letterlijk geen stof bij het scheppen en een zeer kleine hoeveelheid stof bij het gieten. En, net als de geparfumeerde variëteit, vormt Boxiecat Extra Strength Unscented Litter platte klonten die niet papperig worden aan de onderkant van de kattenbak.

Vanwege de probiotische formule, hoewel het ongeparfumeerd is, deed dit nest het zeer goed in vergelijking met geparfumeerde nesten en zou het een geweldige optie kunnen zijn voor katten en kattenbezitters die gevoelig zijn voor overdreven geurige of kunstmatige geuren.

Categorie Rating
Prijs 3.5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 3.5/5
Stof/Rommel 5/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4/5

Voordelen van Boxiecat Extra Strength Ongeparfumeerd nest

 • Extreem absorberend
 • Zeer weinig tracking of verstrooiing
 • Geen geurstoffen, kleurstoffen of vulstoffen

Nadelen van Boxiecat Extra Strength Ongeparfumeerd strooisel

 • Niet altijd geweldig met onmiddellijke geurbestrijding
 • Licht stoffig bij het gieten

Dit nest wordt geleverd in een zak van 16 pond of 28 pond. Boxiecat beweert dat een zak van 16 pond ongeveer een maand mee kan gaan voor één kat, en een zak van 28 pond kan ongeveer een maand meegaan voor twee katten.

Koop op Chewy Koop op Amazon

Dit volledig natuurlijke klonterende kleistrooisel vormt snel platte klonten zoals de andere Boxiecat-variëteiten, waardoor het scheppen gemakkelijker wordt en mushiness aan de onderkant van de kattenbak wordt voorkomen. En net als de andere Boxiecat-nesten is hij 99,9% stofvrij.

Zoals alle Boxiecat nesten, de Premium formule deed het erg goed met klonteren en absorberend vermogen.

Zoals alle Boxiecat-nesten deed de Premium-formule het erg goed met klonteren en absorberend vermogen.

De grootte en consistentie van de korrels is vergelijkbaar met de andere variëteiten van Boxiecat die we eerder noemden, en net als de andere variëteiten is er een zeer kleine hoeveelheid stof bij het gieten en in principe geen stof bij het scheppen.

Hoewel Boxiecat Premium een ongeparfumeerd nest is, heeft het nog steeds zeer goed werk geleverd met geurbeheersing. Het is ontworpen om ammoniakgeuren te elimineren terwijl het nog steeds volledig geurvrij is en geen toegevoegde geuren of andere additieven gebruikt.

Categorie Rating
Prijs 3.5/5
Klonterende actie 5/5
Geurbestrijding 4/5
Stof/Rommel 4/5
Geur 4/5
Gemakkelijk te scheppen 5/5
Algemene beoordeling 4/5

Voordelen van Boxiecat Premium Ongeparfumeerd zwerfvuil

 • Volledig geurloos
 • Vrij van geurstoffen, kleurstoffen of andere additieven
 • Gemakkelijk te scheppen

Nadelen van Boxiecat Premium Ongeparfumeerd Nest

 • Heeft geen geurige geur
 • Licht stof bij het gieten

Dit nest wordt geleverd in een zak van 16 pond of 28 pond. Boxiecat beweert dat een zak van 16 pond ongeveer een maand mee kan gaan voor één kat, en een zak van 28 pond kan ongeveer een maand meegaan voor twee katten.

Wat vinden klanten van Boxiecat zwerfvuil?

Alle drie de soorten Boxiecat-nest die we hebben beoordeeld, scoorden erg hoog bij klanten, met de Gently Scented-formule die 4/5 sterren scoorde op Chewy en 4,2 / 5 sterren op Amazon, de Extra Strength Unscented-formule die 4/5 sterren scoorde op Chewy en 4,3 / 5 sterren op Amazon, en de Premium Unscented-formule die 4,2 / 5 sterren scoorde op Chewy en 4,2 / 5 sterren op Amazon.

Zoals met alle nesten, zijn er zowel goede als slechte beoordelingen, dus je moet misschien wat experimenteren om erachter te komen wat het beste werkt voor je katten en wat het beste voor je werkt.

Blijf lezen om positieve en negatieve beoordelingen te zien voor de variëteiten van nesten die hierboven worden weergegeven:

Positieve beoordelingen

“Ik hou van het Boxiecat-nest. Na veel onderzoek te hebben gedaan besloot ik dit nestje eerst te proberen met mijn nieuwe kitten. Het is alles geweest wat ik wilde in een nestje. De doos staat op dit moment in onze zeer kleine badkamer en ik heb de doos nog nooit geroken terwijl ik daar in zat. Produceert zeer weinig stof en ik heb ook geen echt probleem met tracking. Ik zal dit keer op keer blijven kopen. De geur is ook zeer aangenaam en niet overdraagbaar.” –Dana, recensie Boxiecat Zacht geparfumeerd nest

“Dit nest is geweldig. Het is het eerste nest dat ik heb gebruikt dat geen stof en heel weinig tracking heeft. Mijn katten schoppen overal nest, maar het blijft ingesloten in het gebied bij de doos. Ik heb ook een kat met lang haar en ze heeft er geen problemen mee dat dit nestje vast komt te zitten aan haar vacht. Het is gemakkelijk schoon te maken en de klonten breken niet gemakkelijk, dus het blijft langer schoner dan andere nesten die ik heb gebruikt. ” –Nestje Meisje, reviewing Boxiecat Extra Strength Ongeparfumeerd Nest

“Ik gebruik dit nest nu ongeveer 6 of 7 maanden en het is het beste. Ik heb een 13-jarige Snow Bengal die 15 pond weegt en een 3-jarige Ragdoll en Perzische mix met een gewicht van misschien 8 pond. Ik heb 2 grote dozen en die worden dagelijks schoongemaakt. Nooit enige geur en ze blijven behoorlijk schoon.Marty, reviewing Boxiecat Premium Ongeparfumeerd Nest

Negatieve beoordelingen

“Ik was enthousiast om dit nest uit te proberen op basis van de andere beoordelingen. Mijn grootste teleurstelling is dat hoewel dit nest beweert 99,9% stofvrij te zijn, dit niet het geval is. Zodra ik het in de kattenbak begon te gieten vormde zich een stofwolk. Het is net zo stoffig als het nest dat ik eerder gebruikte. Ik ben helemaal niet tevreden.” –Catmom8, recensie van Boxiecat Gently Scented Litter

“Ik denk niet dat de mensen die dit product hebben beoordeeld ooit iets anders hebben geprobeerd, omdat dit het ergste nest is dat ik ooit heb gebruikt. Het is ongelooflijk stoffig ondanks hun bewering, je kunt de stofpluimen zien als je zo voorzichtig mogelijk de klonten uitzeeft. Geurbestrijding was OK voor urine, slecht voor uitwerpselen.” –Mikki, recensie Boxiecat Extra Strength Unscented Litter

“Dit is stofvrij, wat erg belangrijk voor mij is en mijn katten houden echt van kleiafval, dus ik probeer een goede voor hen te vinden. Deze valt erg tegen want op dag 3 heeft hij al een nare geur en moet ik de kattenbakken weer vervangen. Het klontert niet goed. Ik schep de klomp op en veel kleine stukjes brokkelen af en blijven achter.” –Twomainecoon, reviewing Boxiecat Premium Ongeparfumeerd zwerfvuil

Hoeveel kost Boxiecat-nest?

Alle drie de Boxiecat-nesten die we hebben beoordeeld, hebben een gemiddelde prijs in vergelijking met veel andere nesten op de markt. Het lijkt misschien een beetje duurder dan veel andere kleistrooisels die beschikbaar zijn, maar het langdurige gebruik ervan helpt zeker om het over het algemeen een behoorlijke waarde te maken.

De nestvariëteiten die we hebben beoordeeld, lijken qua prijs erg op elkaar, waarbij de Gently Scented-formule $ 1,15 per pond is, de Extra Strength-formule $ 1,10 per pond en de Premium Unscented-formule $ 1,09 per pond.

Over het algemeen, is Boxiecat Nest een goede keuze?

We hebben veel zeer positieve dingen te zeggen over alle drie de Boxiecat-nesten die we hebben beoordeeld. Uiteindelijk deden alle drie de variëteiten het erg goed met slechts een paar, kleine nadelen. En houd er rekening mee dat de nadelen echt allemaal afhangen van uw persoonlijke voorkeuren als het gaat om kattenbakvulling.

Van alle drie de Boxiecat-nesten waren de enige grote verschillen met de geuren, of het gebrek daaraan. Ongeacht of het de licht geurende formule is, of een van de ongeparfumeerde formules, ze hebben allemaal dezelfde eigenschappen wat betreft absorptievermogen, schepbaarheid, lage hoeveelheid stof, korrelgrootte en lage hoeveelheid tracking buiten de kattenbak.

Dat gezegd hebbende, houd er rekening mee welke geuren (of gebrek aan geuren) het beste kunnen werken voor u en uw katten, hoeveel u wilt uitgeven aan uw nest en welke ingrediënten een prioriteit voor u zijn.

Waar wordt Boxiecat-nest verkocht?

Boxiecat Litter wordt voornamelijk online verkocht via Chewy en Amazon, maar is ook verkrijgbaar bij andere retailers.