Boots and Barkley Cat Toys Review: zijn ze geschikt voor mijn kat?

Samenvatting van de beoordeling

Ons eindoordeel

We geven Boots and Barkley Cat Toys een beoordeling van 4,7 op 5 sterren.

Introductie

Het vinden van het beste speelgoed voor uw kat kan lastig zijn en de verscheidenheid aan merken die er zijn, kan overweldigend zijn. Als je graag bij Target winkelt, heb je waarschijnlijk Boots en Barkley-speelgoed in de schappen gezien. Dit merk maakt een verscheidenheid aan huisdierproducten voor katten en honden, waaronder veel leuk en opwindend kattenspeelgoed. We houden van de variëteit die beschikbaar is in hun speelgoed en vinden dat ze over het algemeen een goede waarde zijn voor hun prijs. Lees verder voor meer informatie over Boots en Barkley’s kattenspeelgoed.

cat + lijnverdeler

In één oogopslag: de beste laarzen en Barkley Kattenspeelgoed:

Boots and Barkley Cat Toys beoordeeld

Laarzen en Barkley Tassel Wand Cat Toy

Boots and Barkley is target’s in-store merk voor huisdierproducten voor katten en honden, waaronder apparatuur, beddengoed en speelgoed. Ze hebben een verscheidenheid aan producten, zoals een breed scala aan kattenspeelgoed en worden online en in Target-winkels verkocht. Hun kattenspeelgoed bevat allerlei geweldige producten, waaronder pluche speelgoed, toverstokken, balbaanspeelgoed, krabbers en kattentunnels. We houden van Boots en Barkley in het algemeen en vinden ze een van de goedkoopste speelgoedleveranciers die er zijn, terwijl ze over het algemeen nog steeds producten van goede kwaliteit maken.

Wie maakt laarzen en Barkley en waar wordt het geproduceerd?

Laarzen en Barkley kattenspeelgoed worden gemaakt door Target. Laarzen en Barkley-speelgoed worden over het algemeen verkocht via Target, hoewel sommige speeltjes ook door andere leveranciers worden doorverkocht. Hun productieproces varieert afhankelijk van het speelgoed, maar de meeste worden geïmporteerd van buiten de Verenigde Staten zonder verdere informatie te geven.

Voor welk type kat zijn Boots en Barkley het meest geschikt?

Over het algemeen zijn Boots en Barkley-speelgoed gemaakt om aan de behoeften van verschillende katten te voldoen. Sommige van hun producten zijn multi-size om grotere of kleinere katten mogelijk te maken, en een paar zijn ontworpen voor gebruik door kittens in het bijzonder. Daarom zijn ze geweldig voor de meeste huisdieren en eigenaren van gezelschapsdieren.

kat spelen met eigenaar
Afbeelding Credit: Dora Zett, Shutterstock

Welk type kat kan het beter doen met een ander merk?

Hoewel dit speelgoed goed werkt voor de meeste katten, is hun speelgoed niet gebouwd voor bijzonder destructieve of slijtvaste katten. Als uw kat de meeste kattenspeeltjes gemakkelijk uit elkaar kan scheuren, zult u het waarschijnlijk beter doen met een zwaar kattenspeelgoedmerk dat speciaal is gemaakt voor krachtige katten. Bovendien kunnen grotere katten te groot zijn voor sommige van de maatspecifieke speeltjes zoals krabbers en kattengrotten. U kunt altijd meten voordat u koopt als u zich zorgen maakt over de grootte of het gewicht van uw kat.

Zijn Boots en Barkley speelgoed van hoge kwaliteit?

De kwaliteit van een Boots en Barkley speelgoed is afhankelijk van het specifieke product. Over het algemeen lijkt hun speelgoed een goede kwaliteit voor hun prijs te zijn. Het is echter nog steeds goedkoop speelgoed en de meeste zijn gemaakt van materialen zoals karton en polyester die niet bestand zijn tegen zware slijtage. Daarom is het goed om beoordelingen van elk product te lezen voordat u koopt, vooral de duurdere producten die u misschien langer zou verwachten te gebruiken.

kattenpootverdeler

Een snelle blik op laarzen en Barkley Kattenspeelgoed

Pros


 • Lage kosten

 • Meestal hoge kwaliteit voor prijs

 • Grote verscheidenheid aan speelgoed

 • Leuke en kleurrijke ontwerpen

Tegens

 • Meestal gewoon beschikbaar bij Target
 • De meeste producten die buiten de VS worden vervaardigd
 • Niet ideaal voor grote of destructieve katten
 • Kwaliteit kan variëren

3 kattenverdeler

Beoordelingen van de 3 beste laarzen en Barkley Kattenspeelgoed

1. Laarzen en Barkley Glitter Fish Tacos Cat Toy

Laarzen en Barkley Glitter Fish Tacos Cat Toy

Op dit moment is het best verkochte kattenspeeltje van Boots and Barkley dit spannende glittervis taco-speelgoed. Met een polyester schaal en vulling plus wat kattenkruidvulling is dit speelgoed een uniek en leuk spel op traditioneel pluche kattenspeelgoed. De glinsterende visschubben vangen het licht en voegen wat spannend textuurspel toe aan het speelgoed, waardoor katten langer bezig blijven. Het tacospeelgoed wordt geleverd in een verpakking van twee verpakkingen, waardoor het een nog voordeligere aankoop is. Recensenten zijn over het algemeen positief over dit speelgoed en merken op dat het stevig en boeiend is voor hun katten.

We houden van dit speelgoed en denken dat het perfect is voor de gemiddelde eigenaar van een huisdier. Maar het is misschien niet de beste keuze voor consumenten die milieubewustere keuzes proberen te maken. Zoals de meeste goedkope kattenspeeltjes, zijn deze vistaco’s voornamelijk gemaakt van polyester op plasticbasis, een minder milieuvriendelijke keuze. Daarom geven sommige eigenaren er de voorkeur aan om het te laten liggen voor een ander merk speelgoed.

Pros


 • Lage kosten

 • Stevige constructie

 • Boeiende texturen en geuren
thematische pauze

2. Laarzen en Barkley Tassel Wand Cat Toy

Laarzen en Barkley Tassel Wand Cat Toy

Een ander populair Boots and Barkley Toy, de Tassel Wand Cat Toy, is een kleurrijk en boeiend toverstokspeelgoed waarmee je de hele dag met je kat kunt spelen. Dit toverstokspeelgoed prikkelt kittens en katten van alle leeftijden met zijn heldere pom poms, zwierige kwast en opwindende jingle bell. De toverstaf wordt geleverd in twee delen die in elkaar klikken om je een stevig handvat van 17 ” te geven, waarbij de snaar meer lengte toevoegt. Toverstokspeelgoed is een geweldig speelgoed om de interactie tussen jou en je kat aan te moedigen, waardoor ze stimulerender zijn dan solospeelgoed.

Hoewel de meeste recensenten positieve recensies gaven, werden er een paar consistente zorgen naar voren gebracht. Een klein maar niet onbelangrijk deel van de recensenten meldde dat hun kat gemakkelijk en snel het speelgoed brak, soms op de eerste dag. Als uw kat een geschiedenis heeft van ruw zijn op speelgoed, kan een steviger toverstokje in orde zijn. Een andere grote zorg was de kwastjessnaar. Veel recensenten merkten op dat het kwastje na verloop van tijd verviel, waardoor korte slierten rond de speelruimte van hun katten achterbleven die een gevaar voor de gezondheid kunnen vormen als ze worden ingenomen. Een recensent merkte zelfs op dat ze een kwastjeskoord in de haarbal van hun kat vonden. Daarom is het belangrijk om voorzichtig te zijn met dit speelgoed.

Pros


 • Boeiend, kleurrijk toverstokspeelgoed

 • Lage kosten

 • Stimuleert interactie

Tegens

 • Het afstoten van kwastjes kan een gevaar voor de gezondheid zijn
 • Sommige katten braken snel
thematische pauze

3. Laarzen en Barkley Cat Scratcher

Laarzen en Barkley XL Cat Scratcher

Deze 18×10″ krabber is een andere populaire favoriet voor het merk, met lagen golfkarton gelijmd in een stevig en bevredigend blok. Veel katten houden van het geluid en de textuur van krabbend karton en zullen genieten van het plukken van deze kartonnen krabber. Het grote formaat maakt het ideaal voor iedereen behalve de grootste katten, terwijl kleinere katten er ook van zullen genieten. Het wordt geleverd met een pak kattenkruid dat in de krabber kan worden gestrooid om de interesse van uw kat te wekken en het krabben te stimuleren.

Net als waarschuwing breken kartonnen krabbers na verloop van tijd af, waardoor kleine “spaanders” in het gebied achterblijven die regelmatig moeten worden opgeruimd. Ze moeten ook worden vervangen na een paar maanden slijtage. Sommige eigenaren geven er de voorkeur aan om andere soorten krabbers te gebruiken om de rommel te elimineren. Een nadeel van het ontwerp van deze krabber is dat het karton in een bak wordt geplaatst die voorkomt dat katten aan beide zijden van de krabber krabben, waardoor de levensduur wordt verkort. Dit is echter een algeheel goed ontworpen en geconstrueerd product.

Pros


 • Grote, comfortabele platte krabber

 • Wordt geleverd met kattenkruidpakket

 • Set in stevig kartonnen frame

Tegens

 • Niet dubbelzijdig
 • Kartonnen krabbers kunnen rommelig zijn

kattenpootverdelerConclusie

Over het algemeen is Boots and Barkley een geweldige optie voor de meeste eigenaren van gezelschapsdieren. Hun speelgoed is van voldoende kwaliteit dat de meeste katten er blij mee zullen zijn en er niet te snel doorheen zullen slijten, hoewel sommige beter zijn ontworpen dan andere. Ze hebben ook een vrij grote verscheidenheid aan producten, waardoor ze ideaal zijn voor allerlei soorten kattenspeelgoed. Als je een bijzonder grote kat hebt, of als je kat goed is in het snel vernietigen van speelgoed, wil je misschien op zoek naar een speelgoedmerk dat is ontworpen om zwaar te zijn, maar dit speelgoed is ideaal voor de algemene eigenaar.