Best geprijsde Kattenboom met gratis verzending

best geprijsde krabpaal met gratis verzending
Katten houden van klimmen! Het is niet alleen leuk voor ze, het maakt deel uit van hun hardwired instincten om een hoog platform te vinden! Of zoals de bekende kattengedragsdeskundige Pam Johnson-Bennet het zegt: “katten hebben een instinctieve behoefte om dingen van bovenaf te bekijken, een gedrag dat geworteld is in het feit dat katten zowel kleine roofdieren als prooien zijn.”

Maar in veel huishoudens, is de beste optie die katten hebben, een koelkast. Wat niet geweldig is.

De betere optie is een kattenboom, soms een kattencondo, kattentoren, of activiteitenboom genoemd! Krabpalen zijn speciaal ontworpen voor uw kat en kunnen een geweldige uitlaatklep zijn om te klimmen EN te krabben.

Maar met maten variërend van drie voet tot meer dan zes voet in hoogte kunnen de verzendkosten snel uit de hand lopen.

We hebben de best geprijsde krabpalen in elke categorie op een rijtje gezet en we laten je zien waar je gratis verzending kunt krijgen.

Krabpalen zijn er in enorm veel verschillende maten met een lange lijst van functies, waaronder (letterlijk) toeters en bellen. En dan hebben we het nog niet over schommels, hangmatten en bedden.

Voor dit artikel hebben we de krabpalen onderverdeeld in drie categorieën, gebaseerd op de hoogte:

 • Drie meter of minder
 • Tussen drie en zes voet
 • Langer dan twee meter

Kattenboom kenmerken om te overwegen

Er is een enorm scala aan functies als het gaat om kat bomen, maar hier zijn de belangrijkste factoren om te overwegen:

 • Hoeveel ruimte heb je? Sommige kattenbomen zijn GROOT, maar het belangrijkste is dat ze hoog zijn. Zorg ervoor dat je snel wat metingen doet voordat je een krabpaal uitzoekt.
 • Montage. Meestal is het in elkaar zetten van een kattenboom vrij eenvoudig, maar het is de moeite waard om te overwegen hoeveel montage er nodig is. Geen van de bomen op onze lijst heeft een ingewikkelde montage nodig.
 • Cubbies. De meeste krabpalen (zelfs die minder dan 1 meter hoog zijn) hebben ten minste één hokje. Katten vinden het heerlijk om in deze hoekjes een dutje te doen, maar als je meerdere katten hebt, moet je op zoek naar een krabpaal met meerdere hokjes, anders kun je wel eens ruzie krijgen over de felbegeerde slaapplek in de hokjes.
 • Prijs. Krabpalen kunnen duur zijn. Vooral als je kijkt naar de grotere of hogere opties. We hebben het internet afgestruind om de best geprijsde krabpalen in elke maatcategorie te vinden (en natuurlijk met gratis verzendopties).

Je hebt verschillende opties om gratis verzending te krijgen op je kat drie.

 • Chewy.com is een enorme marktplaats voor alle dingen huisdieren, waaronder een enorme selectie van kat bomen. Op het moment van schrijven van dit artikel, Chewy biedt gratis 1-3 dagen verzending op alle bestellingen van meer dan $ 49. Veel kat bomen in de drie tot vijf meter bereik vallen in deze categorie en elke kat boom meer dan zes meter, terwijl de kwaliteit voor de gratis verzending aanbod.
 • Amazon.com heeft een enorm aanbod van krabpalen (samen met al het andere in de wereld). Als je een prime lid bent, kun je snelle gratis verzending krijgen. Als je nog geen lid bent van Prime, kun je een gratis 30 dagen proefperiode starten door hier te klikken en je te verzekeren van gratis verzending.

Best Overall: Pet Club Kunstbont Kattenboom en Condo (67 inch)

Ga Pet Club Katten Condo, 67-Inch met gratis verzending

Kopen op Amazon

Pros:

 • Goede beoordelingen van tevreden katteneigenaren
 • Meerdere cubbies maken het makkelijker voor katten om te delen
 • Verschillende kleuren om uit te kiezen (ik vind de grijze mooi)

Minpunten:

 • Kan te groot zijn voor sommige huizen

Voordat we ingaan op de beste in elke categorie, willen we eerst onze beste algehele kattenboom met u delen. Na uren online gezocht te hebben, geloven we dat deze boom de absoluut beste prijs is voor wat je krijgt.

De Pet Club Faux Fur Cat Tree and Condo komt op 67-inches (of iets minder dan 5 en een half fee) en beschikt over VIJF platforms, bungelende speeltjes, en TWEE hokjes om in te slapen.

U kunt echt niet verslaan deze kat boom dus tenzij u op zoek bent naar iets kleiner of gewoon willen een absoluut gigantische kat boom is dit uw beste optie als je prijs en waarde afwegen.

Best geprijsde Kattenboom Onder Drie Voeten: Amazon Basics Activiteit Boom (21 inch)

AmazonBasics Kattenboom met Platform en gratis eerste verzending

Kopen op Amazon

Pros:

 • Eenvoudig ontwerp
 • Compact en past overal
 • Zeer geschikt voor oudere katten die niet meer zoveel willen springen

Nadelen:

 • Niet genoeg ruimte voor meerdere katten

Oké, misschien is een kattenboom van minder dan een meter hoog beter een kattenboomstruik te noemen.

Misschien een kattenstruik?

Maar hoe dan ook, deze kleinere krabpalen kunnen uw kat een plek geven om te klimmen, spelen, krabben en luieren.

De best geprijsde kat boom optie met Amazon prime gratis verzending is deze 21-inch activiteit station dat deel uitmaakt van de Amazon Basics merk. Coming in onder 2 meter hoog, kan deze kat boom gemakkelijk passen zowat overal in uw huis.

Het heeft twee platforms met een grote die zelfs forse katten kan passen. Hij heeft ook de standaard krabpalen. Dit is een geweldige instap in kattenbomen of een geweldige aanvulling op uw bestaande collectie kattenbomen. Gratis verzending voor Prime-leden.

Een boom als deze kan geweldig zijn in de woonkamer of andere gemeenschappelijke ruimte, omdat hij uit de weg staat en uw kat kan aanmoedigen om op iets anders te slapen dan uw meubels. Dat betekent minder haren op te ruimen!

De Runner Up: Frisco Bont Kattenboom Condo (28 inch)

Frisco 28-in Faux Fur Cat Tree & Condo met gratis verzending vanaf Chewy

Koop op Chewy

Pros:

 • Verschillende functies op een zeer klein ontwerp
 • Kenmerken van grotere bomen, zonder dat ze veel ruimte innemen

Cons:

 • U moet meer producten aan uw bestelling toevoegen om het breekpunt voor verzending met Chewy te raken

Als u op zoek bent naar iets een beetje groter, we absoluut dol op de 28 inch (2,3 voet) kunstbont Cat Tree Condo. Deze kleine kat boom heeft twee torens, een hangend speeltje, en een geweldige kleine cubby voor uw kat om zich in op te krullen.

Het enige probleem is dat de prijs niet helemaal het breekpunt voor gratis verzending van Chewy bereikt en dat is de reden waarom we het niet in onze nummer één plek hebben gezet.

Maar als je bereid bent om wat kattenvoer (of andere speeltjes) aan je bestelling toe te voegen, raden we de Faux Fur Cat Tree Condo volledig aan.

Best Geprijsde Kattenboom Tussen Drie Voeten en Zes Voeten: Fish&Nap (42,5 inch)

FISH&NAP Kattenboom Kattenrek Prime

Kopen op Amazon

Pros:

 • Geweldig kastje waar katten dol op zullen zijn
 • Goede balans tussen hoogte en functies

Minpunten:

 • Sommige platforms kunnen te smal zijn voor forse poesjes

Op deze hoogte adviseren wij de Fish&Nap 42,5 inch kattenboom. Als je hoger komt, zie je veel meer accessoires, waaronder meerdere platforms en in dit geval een hangend speeltje en een geweldig privé hokje om in te slapen.

Met de Fish&Nap optie, krijg je nog steeds een kleine kattenboom van 42,5 inch (of iets minder dan 3 en een halve voet) die zowat overal in je huis zal passen.

Maar als je op zoek bent naar iets groters in dit formaat, bekijk dan onze keuze voor de beste in het algemeen, dat is de 67-inch Pet club Fauz Fur Cat Tree. Als u de ruimte voor een bijna vijf en een half voet hoge kat boom in uw huis hebt, kunt u die deal niet verslaan.

Best Geprijsde Kattenboom Zes Voet Of Meer: Frisco Kunstbont (78 inch)

Frisco 78-in Faux Fur Kattenboom & Condo met geen kosten verscheping

Kopen op Chewy

Pros:

 • Uitzonderlijke prijs gezien de grootte van deze krabpaal
 • Ton van platforms!

Cons:

Oké, op deze hoogte ben je dus officieel een toegewijde katteneigenaar en is het tijd om serieus te worden.

Terwijl tientallen kat bomen op deze hoogte kost meer dan $ 100 onze aanbevelen kat boom heeft alles wat je nodig hebt en komt in op minder dan honderd dollar.

Het is de 78-inch kattenboom van Frisco. We houden van de ZEVEN platforms die deze katboom heeft en de twee cubbies- geweldig voor multi-kat huishoudens. De prijs is ook precies goed en veel betaalbaarder dan veel van de kattenbomen van 2 meter hoog die verkrijgbaar zijn.

De best geprijsde krabpaal langer dan 2 meter: Go Pet Club (106 inch)

Go Pet Club 106-in Vloer tot Plafond Kunstbont Kattenboom verzending gratis

kopen op Chewy

Pros:

Minpunten:

 • Niet iedereen heeft ruimte (of plafondhoogte) voor deze kattenboom!

Ja, je leest het goed. We hebben een speciale vermelding in onze reviews gestopt die we gewoon niet konden laten staan.

De Go Pet Club 106 inch kattenboom is meer dan 2 meter hoog en kost nog geen $100 EN gratis verzending.

Dus als uw motto is “go big or go home” dan is dit de boom voor u. Met vier slaapplekken, zes platforms en een ladder zal uw kat denken dat hij deel uitmaakt van de 1%.

Nou, omdat ze dat zullen zijn!

Final Thoughts

Krabpalen zijn eerlijk gezegd elke cent waard en met deze lijst van de best geprijsde krabpalen met gratis verzending, kun je veel waar voor je geld krijgen zonder een fortuin uit te geven.

Als je je kat nog niet eerder met een kattenboom hebt gezien dan staat je een traktatie te wachten. Uw kat zal zeer opgewonden zijn om hun nieuwe boom te zien en het zal snel een deel van de zoomies routine van uw kat worden! Als je meer wilt weten over wat je moet zoeken in een geweldige kattenboom, bekijk dan dit artikel van Catster!

Laat ons weten wat je ervan vindt!