Autoriteit Cat Food Review

Ons beoordelingsproces

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op uitgebreid onderzoek en, indien mogelijk, hands-on testen. Elke keer dat u een aankoop doet via een van onze onafhankelijk gekozen links, ontvangen we een percentage van de opbrengst. Lees hier meer over hoe we worden ondersteund.

We hebben dit PetSmart-merk bestudeerd om erachter te komen waar het is gemaakt, hoe vaak het is teruggeroepen en of het een veilige, gezonde keuze is voor katten. Lees meer in onze onbevooroordeelde autoriteit kattenvoer review.

De We’re All About Cats-classificatie-autoriteit voor wat belangrijk is

We hebben Authority geanalyseerd en beoordeeld volgens de We’re All About Cats-standaard, waarbij we het merk hebben geëvalueerd op soortgeschiktheid, ingrediëntkwaliteit, productvariëteit, prijs, klantervaring en terugroepgeschiedenis. Hier is hoe het scoort in elk van deze zes belangrijke gebieden.

Waarderingen

 • Geschikt voor soorten – 6/10
 • Kwaliteit van ingrediënten – 7/10
 • Productvariëteit – 7/10
 • Prijs– 9/10
 • Klantervaring – 7/10
 • Herinner geschiedenis – 6/10

Algemene score: 7/10

We geven Autoriteit een 42 uit 60 rating of een B-cijfer.Over Autoriteit

Authority is een huisdiervoedingsmerk gemaakt voor PetSmart, een in de VS gevestigde dierenwinkel opgericht in 1986. Het is nu de grootste dierenspeciaalzaak van Noord-Amerika, met winkellocaties van meer dan 1.500.

PetSmart introduceerde het merk Authority in 1995. In vergelijking met de andere winkelmerken van PetSmart is Authority niet zo generiek als Grreat Choice of zo granola als Simply Nourish. Het is gericht op mensen die op zoek zijn naar deskundig geformuleerde, wetenschappelijk onderbouwde voedingsmiddelen. Het lijkt wel een winkelmerk Hill’s Science Diet.

Inkoop en productie

Autoriteit zegt dat al hun producten worden gemaakt in de VS van binnenlandse en geïmporteerde ingrediënten. Autoriteit noemt hun productiepartners niet, maar een nieuwsbericht uit 2016 suggereert dat ze samenwerken met meerdere fabrikanten, waaronder American Nutrition, Inc in Ogden, Utah.

Is autoriteit kattenvoer teruggeroepen?

Autoriteit kattenvoer werd in maart 2007 teruggeroepen vanwege melaminebesmetting. Net als veel andere bedrijven dat jaar, ontving de fabrikant van Authority melamine-besmette ingrediënten uit China, waardoor ze talloze soorten katten- en hondenvoer terugtrokken.

Gelukkig is dit de enige terugroepactie in de bijna dertigjarige geschiedenis van het merk. De autoriteit heeft de afgelopen 15 jaar geen productterugroepacties gehad.

Welke soorten kattenvoer biedt Authority aan?

Authority biedt ongeveer 50 verschillende recepten voor kattenvoer, zowel droogvoer als natvoer. Ze bieden zowel traditioneel kattenvoer als recepten die zijn ontworpen om specifieke aspecten van de gezondheid te ondersteunen, zoals gewichtsbeheersing en spijsvertering.

 • Dagelijkse wellness – De grootste productlijn van de Autoriteit, Everyday Wellness, omvat een verscheidenheid aan podiumspecifieke voedingsmiddelen voor kittens, volwassen katten en senioren, evenals recepten voor binnenkatten.
 • Graanvrij Deze voedingsmiddelen zijn gemaakt zonder maïs, tarwe en soja of andere ingrediënten op basis van granen.
 • Geavanceerde wellness Deze lijn van nat en droog voedsel richt zich op speciale gezondheidsproblemen, waaronder haarbalbeheersing, gewichtsbeheersing, gezondheid van de huid en vacht en spijsvertering.

De meerderheid van het droge en natte voedsel van Authority bevat granen zoals rijst. Er is een beperkte selectie van graanvrije voedingsmiddelen, voornamelijk recepten voor natvoer.

Autoriteitsvoedsel richt zich op een expertisegerichte klant. Elk kalm blauw of zilverkleurig pakket beschrijft het partnerschap van de Autoriteit met de Healthy Pet Advisory Council™, een adviesteam van dierenartsen, voedingsdeskundigen voor huisdieren en onderzoekers. Deze experts begeleiden de beslissingen van het bedrijf en helpen hen om klanten te adviseren.

Autoriteit Kattenvoer – Top 3 recepten beoordeeld

Autoriteit Hairball Control &Weight Management Chicken &Rice Formula Adult Dry Cat Food

Bekijk op PetSmart

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit voedsel uit de Solutions-lijn van Authority belooft twee problemen tegelijk aan te pakken: haarballen en overgewicht.

Het is verrijkt met extra vezels uit cellulose in poedervorm en gedroogde bietenpulp. Vezels, geloven sommigen, helpen om katten slank en tevreden te houden, terwijl ze ook helpen om de spijsvertering te verbeteren en haarballen te verminderen.

Samen met al deze vezels bevat het voedsel eiwitten uit zowel dierlijke als plantaardige bronnen. Uitgebeende kip en kippenmeel voeren de ingrediëntenlijst aan, met maïseiwit concenttarief en gemalen maïs verschijnen een paar slots later. Brouwers rijst lijkt de primaire koolhydraatbron en een andere bron van vezels te zijn. Dit bijproduct van rijst malen is minimaal voedzaam en zeker niet nodig voor je vleesetende kat.

Het voedsel bevat kippenvet als primaire vetbron, plus een vleugje visolie later op de ingrediëntenlijst. Het is verrijkt met synthetische vitamines, mineralen en aminozuren. Het bevat L-carnitine, een aminozuur dat kan helpen om vet te verbranden.

Over het algemeen heeft dit voedsel matige eiwitten, weinig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Met veel caloriearme granen en ruwvoer is dit voedsel zeker gemaakt om af te vallen, maar het is niet bepaald de droom van een carnivoor. Een vochtrijk, eiwitrijk dieet is een meer geschikt alternatief voor gewichtsverlies.

Het voedsel bevat 3.307 kcal/kg of ongeveer 288 kcal/kop.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kippenmeel (bron van glucosamine en chondroïtinesulfaat), brouwersrijst, maïseiwitconcentraat, maïs, cellulosepoeder, gedroogde gewone wedpulp, natuurlijke smaak, kippenvet (bewaard met gemengde tocoferolen), gedroogd eiproduct, inuline, kaliumchloride, cholinechloride, vitamines (vitamine E-supplement, niacinesupplement, vitamine A-supplement, thiaminemononitraat, D-calciumpantothenaat, pyridoxinehydrochloride, riboflavinesupplement, biotine, Vitamine B12 Supplement, Menadione Natrium Bisulfiet Complex, Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement), Natrium Hexmetafosfaat, Mineralen (Zinksulfaat, Ijzersulfaat, Kopersulfaat, Mangaansulfaat, Natriumseleniet), Taurine, Zout, Visolie (Geconserveerd met gemengde Tocoferolen), Calciumcarbonaat, L-Carnitine, CalciumJodaat, Citroenzuur (Een Conserveermiddel), Gemengde Tocoferolen (Een Conserveermiddel), Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 33%

Ruw vet: 8%

Ruwe celstof: 3%

Vocht: 10%

As: 6.5%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 36.67%

Vet: 8.89%

Vezel: 3.33%

Koolhydraten: 43.89%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 35.9%

Vet: 21.13%

Koolhydraten: 42.97%

Ingrediënten die we leuk vonden: Uitgebeende kip, kippenvet, visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Brouwers rijst, maïseiwitconcentraat, gemalen maïs, cellulosepoeder, gedroogde bietenpulp

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Bevat dierlijk vet
 • Bevat geen dierlijke bijproducten
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Geen droogvoer levert het vocht dat uw kat nodig heeft

Bekijk op PetSmart

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit droge kattenvoer.

Dit droogvoer maakt deel uit van de Everyday Health-lijn van Authority en is geformuleerd voor binnenkatten. Het is een standaard droogvoer dat uitgebeende kip, kippenmeel en kalkoen combineert als primaire eiwitbronnen met aanvullende eiwitten uit gedroogd ei.

Het voedsel bevat een mix van koolhydraatrijke granen zoals maïs met laagwaardige brouwersrijst die prominente plaatsen op de ingrediëntenlijst inneemt. Maïseiwitconcentraat wordt toegevoegd als een bron van plantaardig eiwit.

Deze droogvoerformule bevat een mix van kippenvet en zalmolie als enige bronnen van toegevoegd vet. Met hun hoge biologische beschikbaarheid en ideale vetzuurprofielen zijn deze dierlijke vetten optimaal voor katten.

Het voedsel bevat geen kunstmatige toevoegingen. In plaats daarvan krijgt het een smaakboost van “natuurlijke smaak”, een ingrediënt dat meestal wordt gemaakt van gehydrolyseerd dierlijk weefsel. Het is verrijkt met synthetische vitamines, mineralen en aminozuren.

Over het algemeen heeft dit droge voedsel een matig eiwitgehalte met matig vet en een hoog koolhydraatgehalte.

Hoewel het een paar stappen voorloopt op geverfde, kunstmatig gearomatiseerde supermarktbrokken, is dit voedsel uw standaard plantaardig zwaar droog voedsel. Het valt niet op als bijzonder goed of uitzonderlijk slecht in vergelijking met andere brokproducten.

Het voedsel bevat 3.763 kcal/kg of ongeveer 371 kcal/kop.

Ingrediënten

Uitgebeende kip, kippenmeel, brouwersrijst, gemalen maïs, maïseiwitconcentraat, kippenvet, uitgebeende kalkoen, gedroogde gewone bietenpulp, natuurlijk aroma, gedroogd eiproduct, zalmolie, kaliumchloride, inuline, cholinechloride, zout, dicalciumfosfaat, vitamines (vitamine E-supplement, L-ascorbyl-2-polyfosfaat, Niacine Supplement, Vitamine A Supplement, Thiamine Mononitraat, D-Calcium Pantothenaat, Pyridoxine Hydrochloride, Riboflavine Supplement, Foliumzuur, Vitamine D3 Supplement, Biotine, Vitamine B12 Supplement), Natrium Hexametafosfaat, Mineralen (Zinksulfaat, Ijzersulfaat, Calciumcarbonaat, Kopersulfaat, Mangaansulfaat, NatriumSeleniet, CalciumJodaat), Taurine, Rozemarijn Extract.

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 32%

Ruw vet: 16%

Ruwe celstof: 4%

Vocht: 10%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 35.56%

Vet: 17.78%

Vezel: 4.44%

Koolhydraten: 42.22%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 29.4%

Vet: 35.7%

Koolhydraten: 34.91%

Ingrediënten die we leuk vonden: Uitgebeende kip, kippenvet, kalkoen, zalmolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Brouwers Rijst, Maïs, Maïs eiwit concentraat, Gedroogde Gewone Bieten Pulp

Veel voorkomende allergenen: Kip, Eieren

Pros

 • Vrij van dierlijke bijproducten
 • Gemaakt met dierlijk vet
 • Gemaakt zonder kunstmatige kleuren, smaakstoffen of conserveermiddelen

Tegens

 • Hoog koolhydraatgehalte
 • Geen droogvoer levert het vocht dat uw kat nodig heeft

Bekijk op PetSmart

Kip lijkt de primaire eiwitbron te zijn in dit natte kattenvoer.

Deze ingeblikte paté van Authority richt zich op kip als de primaire eiwitbron, met kip, kippenbouillon en kippenlever bovenaan de ingrediëntenlijst.

Het voedsel bevat ook oceaanwitvis, een vage naam voor een verscheidenheid aan soorten, waaronder tilefish en andere witvis. Omdat we niet veel weten over de identiteit of oorsprong van dit ingrediënt, is het moeilijk te raden naar het kwikgehalte of de voedingswaarde. Het voedsel bevat gedroogde eiproducten als een laatste bron van dierlijke eiwitten.

Hoewel dit volgens de meeste normen een koolhydraatarm voedsel op basis van vlees is, is het recept geen rijstmeel, een minimaal voedzaam bijproduct. Het bevat ook gemalen lijnzaad en guargom als stabilisator. Naast de standaard reeks supplementen bevat het voedsel een vleugje gedroogde biergist als bron van B-vitamines.

Over het algemeen heeft dit voedsel een hoog eiwitgehalte met matig vet en een laag koolhydraatgehalte.

Tot aan de aanraking van rijst, dit eten is als een opgewaardeerde Friskies paté. In plaats van dierlijke bijproducten bevat het duidelijk gelabelde stukken spiervlees en lever. In plaats van carrageen is het gemaakt met guargom. In plaats van kunstmatige kleur- en smaakstoffen kiest deze Authority paté ervoor om het natuurlijk te houden.

Het voedsel bevat 1.028 kcal / kg of ongeveer 160 kcal per blikje van 5,5 ounce.

Ingrediënten

Kip, Kippenbouillon, Kippenlever, Oceaanvis, Brouwersrijst, Gedroogd Eiproduct, Guargom, Zout, Kaliumchloride, Menhaden Visolie, Taurine, Cholinechloride, Vitaminen (Vitamine E-supplement, Thiaminemononitraat, Niacinesupplement, D-Calciumpantothenaat, Pyridoxinehydrochloride, Riboflavinesupplement, Vitamine A-supplement, Biotine, Vitamine D3-supplement, Vitamine B12-supplement, Foliumzuur), Brouwers Gedroogde gist, Mineralen (ijzersulfaat, zinkoxide, Koperproteïne, kaliumjodide, mangaansulfaat, natriumseleniet)

Gegarandeerde analyse

laadprogramma

Ruw eiwit: 9%

Ruw vet: 4.5%

Ruwe celstof: 2.5%

Vocht: 78%

As: 3%

Droge stof basis

laadprogramma

Eiwit: 40.91%

Vet: 20.45%

Vezel: 11.36%

Koolhydraten: 13.64%

Calorische gewichtsbasis

laadprogramma

Eiwit: 39.25%

Vet: 47.66%

Koolhydraten: 13.08%

Ingrediënten die we leuk vonden: Kip, Kippenlever, Menhaden Visolie

Ingrediënten die we niet leuk vonden: Brouwers Rijst, Guargom

Veel voorkomende allergenen: Kip, Vis, Eieren

Pros

 • Rijk aan dierlijke eiwitten
 • Gemaakt zonder dierlijke bijproducten
 • Bevat een mix van spiervlees en organen
 • Vrij van kunstmatige kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen

Tegens

 • Bevat vaag genoemde oceaanvissen
 • Bevat brouwersrijst

Wat vinden klanten Van Autoriteit Kattenvoer?

Autoriteit kattenvoer ontvangt gemengde beoordelingen.

Hoewel beperkt, zijn de meeste beoordelingen over Chewy en PetSmart positief. Klanten zeggen dat zowel zij als hun katten van het eten hebben genoten. Zodra u echter verder komt dan de retailrecensies, leest u over een paar negatieve ervaringen, waaronder ziekte na het eten van Autoriteit of huisdieren die gewoon weigerden het te eten.

Dit is wat een paar Authority-klanten te zeggen hebben over hun ervaring.

Positieve beoordelingen

“Mijn kat is dol op dit eten. Ze is haar hele leven op Autoriteit geweest, maar is nu ongeveer 9 maanden overgeschakeld naar de haarbal en gewichtsbeheersing omdat ze regelmatig haarballen krijgt. Ze is een mediumharige calico en ik begon binnen een maand een afname van haarballen op te merken. Ik zou dit of alleen de haarbalcontrole zeker aanraden aan iedereen met een medium of langharige kat.” – Ashley, reviewing Authority Hairball Control &Healthy Weight Dry Cat Food – Kip & Rijst met graan

“Mijn katten vonden dit eten erg lekker. Ik heb zes katten, vanaf de leeftijd van 13 jaar – 8 maanden, en nadat Triumph hun formulering had veranderd, was ik erg enthousiast om dit voedsel te vinden. Ik koop drie kisten voedsel per maand, dus een kwaliteitsvoedsel tegen een betaalbare prijs betekent veel voor mij. Ik hoop en bid dat ze dit voedsel niet veranderen!” – Mary, reviewing Authority Everyday Health Indoor Cat Chicken Entree Wet Food

Negatieve beoordelingen

“Ik heb 7 binnen/buiten katten en ze zouden dit voedsel allemaal niet eten. Dit als het eerste droogvoer weigerden ze allemaal te eten. Elke ochtend zou ik normaal gesproken hun gerechten moeten vullen met droog voedsel en dit specifieke droge voedsel is volledig vol in hun gerechten. Ik zou dit eten niet meer kopen.” – Charlie, reviewing Authority Hairball Control &Healthy Weight Dry Cat Food – Kip & Rijst met graan

“Ik was enthousiast in het proberen van een nieuw voedsel, 2 van mijn katten zijn kieskeurige eters. Mijn vaste merk is duur was op zoek naar het besparen van geld. Een van mijn katten at dit, maar de anderen niet. Vasthouden aan mijn vaste merk dacht zelfs dat het duur is.” – Tracy, reviewing Authority Hairball Control &Healthy Weight Dry Cat Food – Kip & Rijst met graan

Hoeveel kost Authority Kattenvoer?

Autoriteit is een goedkoop merk. Hun voedsel varieert van ongeveer $ 0,17 tot $ 0,27 per ounce met het droge voedsel als de meest betaalbare optie. Om een kat van 10 pond te voeren, zou het ongeveer kosten $0.40 tot $1.86 per dag.

Dus hoe verhoudt Authority zich tot andere merken? Authority droogvoer is vergelijkbaar met zuster PetSmart-merk Simply Nourish, maar de natte formules zijn in vergelijking veel goedkoper en bezetten hetzelfde prijsslot als budgetmerken zoals Fancy Feast en Friskies.

Kortom, is autoriteit een goede keuze?

Het kan zijn. Als je het eens wilt proberen, begin dan met de natte voedingsmiddelen van Authority, die koolhydraatarme voedingsmiddelen zijn die zijn gemaakt met veel duidelijk gelabeld vlees en geen kunstmatige ingrediënten. Hun ingeblikte selectie is als een duurdere Friskies of Fancy Feast voor een onverslaanbare prijs.

Autoriteit droogvoer is een stuk beter dan sommige andere voedingsmiddelen tegen dezelfde prijs, maar niets ervan is bijzonder opwindend. Gezien het feit dat dit merk sinds 2007 niet meer is teruggeroepen en geen significante controverse heeft veroorzaakt, lijkt het een relatief veilige, betrouwbare keuze te zijn.

Waar koop je Authority Cat Food?

Authority wordt verkocht in PetSmart-winkels in Noord-Amerika. U kunt het ook online kopen op PetSmart.com, een pet-retailsite van PetSmart.

Klik hier om te winkelen voor Autoriteit kattenvoer op PetSmart